Uri Geller võitis miljon dollarit? (video)

Criss AngelAmeerikamaal käitab üks telekanal saadet Phenomenon, mille abil otsitakse uusi mustkunstitalente. Hindajateks on tuntud mustkunstnik Criss Angel ja end mustkunstnikuks mittepidav lusikaväänaja Uri Geller.

Ühes saates esines väidetavalt vaimudega suhtlev Jim Callahan.

Esimeses videos pakub Criss Angel Jimile ja Urile miljon dollarit, kui kumbki neist kinnise ümbriku sisu selgelt välja ütleks. Enne pakkumise esitamist näeme aga Jimi versiooni vaimudega suhtlemisest.

Uri sai Crissiga ühes teises telesaates kokku, kus tegeletakse siis ühega nendest kahest ümbrikust. Ja mis sa kostad! Uri nimetas ühe ümbriku sees olevad numbrid ära. Parausklikud on meile need numbrid siin videos kenasti punaseks ette teinud, muidu oma peaga ei oskakski kohe selliseid seosed luua.

Tagantjäreletarkus on muidugi see suurim tarkus ja sellise sobitamismeetodi abil saab igasse teksti igasuguse mõtte sisse mõelda. Uri ütles muidugi mitmeid numbreid:
1, 20, 19, 40, ja veelkord 1. Ja sellest reast siis nopiti välja need vajalikud, keerati järjekord sobivaks ja nii sai soovmõtlemine taaskord tuge ja lohutust.

Mina jälle väidaks, et Uri arvas õigesti ära minu sünnikuupäeva ja aasta, kuna neid numbreid tema poolt väljahüütute seas ei ole. Imeline mees see Uri Geller.

Omamoodi huvitav on lugeda ka ühe kristliku foorumipidaja arvamust Criss Angelist ja teistest mustkunstnikest. Vt siia.
Ettevaatust – herneks hirnumise oht!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga