skeptik.ee kutsub kohtuma, osa 2

Kuku klubiLisaks kuupäevale 21. veebruar on nüüd teada ka koht, kus skeptikahuvilised neljapäeval alates kell 19:00 oodatud on:
Kuku klubi ovaalsaal – astud Tallinna Vabaduse väljakul asuva Kunstihoone punaste sammaste vahelt ja uksest sisse, keerad enne Kunstihoone fuajeesse jõudmist paremale või kui Kunstihoonest tuled, siis enne õue jõudmist vasakule ja sammud trepist alla. Trepist alla jõudes astud otse edasi uksest sisse ja sealkandis me siis oleme, baaridaami selja taga.

* neljapäev 21. veebruar
* kell 19:00
* Kuku klubi, Vabaduse väljak 8

Kui keegi soovib ettevalmistatud sõnavõtuga esineda, siis andke teada, muidu räägin ise rohkem :-)

Kohapeal saab igaüks endale ise süüa-juua osta, õhkkond on loodetavasi mitteametlik ja vabameelne.

MTÜ Eesti Skeptik põhikiri neile, kel on huvi ühingu liikmeks hakata.

Liikmeks astumise tingimused:

3.1.1. Ühingu liikmeks vastuvõtmist võib vabatahtlikkuse alusel taotleda iga isik, kes tunnistab ühingu eesmärke ja:

3.1.1.1. esitab ühingu juhatusele juhatuse poolt kinnitatud vormis kirjaliku avalduse, milles kohustub täitma ühingu põhikirja;

3.1.1.2. esitab ühingu juhatusele juhatuse poolt kinnitatud vormis kirjaliku skeptika-alase uurimustöö või referaadi või esineb suulise ettekandega ühingu koosolekul.

3 Replies to “skeptik.ee kutsub kohtuma, osa 2”

  1. see oli nii igiammusel ajal … ja ka siis sai üldiselt sisse kui shveitserile öelda “ma lähen ainult vaatan korra kas [Tiit|Marko|Peeter|Tiina|vms] on all” :-)

    kaarti küsib tänapäeval Noku klubi uks, aga see on nii popp ja paljude külastajatega koht, et sisenemisvektoreid leiab mõneminutise ootamisega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga