Jüri: võrkturundajad kütuselisandimüüjad lubavad rikkust

Tõstan kommentaariumisse tulnud Jüri kirja postituseks, sest juhtum on igati seda väärt, et inimesi hoiatada järjekordsest võimalikust petuskeemist, millega võrk-püramiidturundajad mesijuttudega suurest rikkusest inimeste loomulikku kergeusklikkust ära kasutades uusi ohvreid landivad.

Andke aga julgelt teada, kui veel mõni “Laur” või artiklis nimetatud Martin Mander on üritanud teid oma “ärisse” meelitada, sest avalikkust tunduvad nad kõige enam kartvat.

Jüri kirjutab:

Armsad skeptikud, kui võitja teada ja pohmakas üle läinud, siis töö ootab:D

Üks ülemaailmne hullus on siia jõudnud ja levima hakanud. Tegemist on USA firma Fuel Freedom Internationali poolt püsti pandud võrkturunduse ja püramiidskeemi ristsugutisega, mis kaupleb imeliste kütuselisanditega.

Kas imekapsel autopaagis säästab kütust?, Andris Tammela.
Rohkem pole sellest avalikult kuulda, aga igasugu foorumites ja Tartu tudengite hulgas levib asi nagu kulutuli.

Ajuloputus on neil vägev, google on nende MPG Caps’idega üle ujutatud ja isegi wikipeedia artikkel on küllaltki positiivses toonis.

Minu jaoks teeb asja huvitavaks, et imelisele tabletile pole isegi patenti võetud, nende tuhandetel edasimüüjate kodulehtedel reklaamitud patent on lähemal uurimisel registreerin kauba ohutusele (et ei plahvata ega mürgita). Eestis keskendub see skeem edasimüüjate värbamisele, mitte kauba müügile ja liitumise eest tuleb maksta u. 12 000.- siis saad oma kodulehe ja hakkad otsima inimesi, kes sinu “all” tahaksid olla. Peale 12 000.- maksmist muidugi.

Kohustuslikud edulood, a la mingi suvaline perenaine teenib nende süstemis 100 000 USD nädalas jne käivad muidugi ka asja juurde.

Kas on kellelgi ligipääs mingile laborile, kus imerohtu testida. 10% kütuse kokkuhoidu tuleks mingi rekkafirma jaoks absurdne number. Sellest hoolimata ei taha keegi neile seda pakkuda vaid saadetakse minusugustele põnevaid kirjakesi. Üks on siin…….

tere, olen Laur ja tahaksin tutvustada ühte huvitavat äri võimalust, mis on tihedalt seotud autodega ja suure rahaga. Saadan selle äri kodulehekülje, kust saab esialgset informatsiooni. Kui Teile tundub asi huvi pakkuvat, siis võtke minuga ühendust ja ma selgitan asja põhjalikult lahti. laursarg.myffi.biz

Kui Te huvitatud ei ole, siis vabandan tülitamise pärast!

Edu soovides!

miljonär veel mitte, aga ma saan selleks, selles ma ei kahtle. Ise olen tegelenud selle äriga alla kahe kuu ja olen teeninud üle 1000 dollari. Seega ei kurda. tegemist on võrkturustusega, mis on maailma turul olnud alles 2 aastat ja euroopas umbes 6 kuud. See tähendab, et praegu toimub suure piruka jagamine, mille nimeks on maailm.

Nii ja Eestis oleme tegutsenud kuskil pisut üle kahe kuu ja tahame oma äri eestist välja viia. Sest suured rahad liiguvad idas ja läänes, aga mitte pisikeses eestis. Kui analoogsetes võrkturustustes, mis on juba aastaid üle maailma tegutsenud on liikmeid miljoneid, siis selles süsteemis on alles 300 000, aga neid saab olema kümneid miljoneid, sest temaatika on selline.

Kütusehinnad pidevalt tõusevad ja kõik soovivad sõitmise pealt kokku hoida ning, et auto töötaks paremini ja läheks paremini edasi. Just seda meie kütusekatalüsaator pakubki. Selle 2 aastaga on enamus nendest liitunutest olnud ameerikast ja aasiast, euroopas on üksikud. N: suure venemaa peale on ainult 55 inimest veel.

Praegu on kõige õigem aeg viia äri eesti inimeste kaudu mõlemale poole piiri ja suunata raha eestlastele. Meil pole aega oodata, et pilusilmad tuleksid ja euroopas tegevust alustaksid ja meie raha endale saaksid. Inimesed, kes on eestis liitunud teenivad juba praegu tuhandeid dollareid kuus, aga see on alles algus.

Maailmas tekib selles süsteemis miljonäre nagu seeni pärast vihma ja neid hakkab tekkima ka eestis. Paari aasta pärast hakkab eesti tänavatele tekkima hulgaliselt selle firma logodega ringi sõitvaid bemareid (sest see on üks boonus, mida firma pakub).

Kui Sa nüüd midagigi aru said ja endiselt huvitatud oled, siis võiks kokkusaamise kokku leppida ja täpsemalt asjadest rääkida.

Laur

Tarbijakaitse eksperthinnang oli vägev……
«Tuvastasime kontrolli käigus, et toode kuulub kemikaalide hulka,» ütles Koppel.

Kas seda kemikaali kuhugi laborisse saata ei saaks..

94 Replies to “Jüri: võrkturundajad kütuselisandimüüjad lubavad rikkust”

  1. Kriku…millised “vettpidavad katsed” on ette näidata senistel negatiivsetel kommenteerijatel?:)

    Ma loodan, et moderaator kiidab heaks minu eelmise väga vettpidavate andmete ja kodulehtede aadressidega kommentaari. Eks siis vaadake neid ja mõelge täitsa loogiliselt, mis äri see FFi siis ikkagi olla võiks.

    Kui ei ole omanud rahvusvahelist ettevõtet ja seega ei oma antud valdkonna kogemusi, siis kui suur tõenäosus on aru saada FFi suurusest ja selle ettevõtte tänasest päevast ja tulevikust? Mis mätta otsas keegi loom või lind on, nii ta ka asjast aru saab…sellega peaksid kõik öeldud olema ju. Ega konn tiigi ääres pea ennast kehvasti tundma, et ta konn on ja omamoodi sellest aru saab. Kahjuks ta ainult ei näe seda mida näeb kotkas…aga kõigil on siin päikese all õigus elada ja keegi ei tohiks kellegi suhtes negatiivne olla.

  2. @Kapslikasutaja – ole hea mees (naine) ja palun ära pane rohkem niisama linke. Link mingi teksti juurde pane siis, kui sa pajatad millestki konkreetsest, esitad lühidalt ja kokkuvõtlikult oma argumendi ja siis selle toetuseks annad viite, kui kellelgi on huvi pikemalt su argumendi taustaga tutvuda.

    Sellisena nagu sa siin praegu oled linke pannud, haiseb kahtlaselt selle järgi, et sa spämmid ja trollid ning üritad võrgumaailmas luua muljet, et sinu ususekt on suur ja mõjuvõimas.

    Kui su, Kapslikasutaja, on kapslite mõjukuse kohta mingit selliseid andmeid, mis kvalifitseeruvad teaduslikuks ja ei ole pärit ainuüksi kapslimüüjate solgitorust, siis oled teretulnud, vastasel korral eemaldan su lingid kui spämmi ja ürituse reaalsust moonutada. Palun ära kuritarvita teiste külalislahkust.

  3. Tore küll, et kasutad oma võimu inimese suhtes, kes püüab tegelikku tõde päevavalgele tuua.

    Kõik need lingid peaks olema piisavaks argumendiks, et skeptilisusest lahti saada ja asjast rohkem aimu omama hakata.

    Kas seda sa nimetad sõnavabaduseks kui ähvardad enda arusaamast erinevaid arusaamu ma ei tea milleks ja tahad oma võimu näidata.

    Sa soovisid TTÜ proffesori nime. Vot ei saa sulle ega kellelegi teisele seda öelda, kuna mina ega keegi teine ei taha, et seda toredat vanahärrat hakkaksid sinusugused negatiivsust täis skeptikud hommikust õhtuni tüütama. Tal on oma töö teha ja ta ei ole sunnitud millegi taolisega tegelema. Ka seda tahan sulle Martin Vällik öelda, et miks pole testid avalikkuses kõigile kättesaadavad. See testi tegemine maksis üpris paljude inimeste jaoks päris palju raha. Need FFi äri tegijad, kes testi eest raha maksid, neil on ka ainuõigus seda ainult paberi kujul kasutada. Need kes pole raha maksnud, mis õigus oleks neil seda kasutada. Loodan, et see on arusaadav, kuigi kahtlen, et skeptik tahab ja saab sellest infost aru.

  4. millised “vettpidavad katsed” on ette näidata senistel negatiivsetel kommenteerijatel?

    On elementaarne, et tõenduskoormus lasub positiivse väite esitajal. See tähendab, et kapslimüüjal lasub kohustus viia läbi vettpidavad katsed, mis näitab, et tema toode töötab nii, nagu ta seda kirjeldab. Seni kuni ta seda ei suuda, on soovitav tema toodet mitte osta.

    Viidete esitamise osas on Martinil õigus – viidatakse niimoodi, et oleks võimalik kohe leida, milline osa viidatavast materjalist tõendab esitatud väidet. Näiteks raamatu puhul viidatakse leheküljele või isegi lõigule, mitte tervele raamatule. Igaüks, kes on kasvõi ühtegi teaduspublikatsiooni elus lugenud, peaks seda teadma.

  5. See testi tegemine maksis üpris paljude inimeste jaoks päris palju raha. Need FFi äri tegijad, kes testi eest raha maksid, neil on ka ainuõigus seda ainult paberi kujul kasutada.

    Minu arvates kõige loogilisem kasutusviis sellisele testile oleks testikäigu ja tulemuste avaldamine, et veenda tarbijat oma toote headuses. Milleks veel selliseid teste üldse kasutada annab?

  6. Just nimelt sinu arvates. Reaalsus tegeliku elus ja ka FFi äris on muu. Tegu on MLM äriga (eestikeeli kõige tuntum sõna selle majandusmudeli suhtes oleks: võrkturustus, mis ka tekitab erinevatele inimestele erinevaid arusaamu, aga see selleks). Kui sul õnnestub kohtuda kellegagi, kellel see test olemas on, siis sul veab ja saadki näha. Siis avastad, et ohhooo ja kas ongi nii või:)

    Kriku, omad sa rahvusvahelist ettevõtet muidu? Suured on sinu ärilised kogemused omades ettevõtet, teades mis on äri? Mitu ettevõtet oled muidu üles ehitanud, et saaks usaldada sinu arvamusi?

    Muide, Kriku ARVATES tulin ma siia midagi tõestama, omast arust tulin kõigest FAKTE edastama…on ju erinevad arvamused õhus ja nii see möll maailmas ongi. Usutakse seda mida tahetakse uskuda ja trall jätkub…;)

  7. @Kapslikasutaja – fakte on su jutus paraku vähevõitu, kui asi konkreetseks peaks minema.

    Mis kasu on uurimistööst, mida keegi näha ei saa? Ja mis väärtus on uurimistööl, mida ei lasta läbi kriitilise sõela?

    Mitte midagi. Sellised tegevused on sama sõltumatud nagu Mongoolia.

  8. Ja kellegi kogemus või selle puudu rahvusvahelisest ärist ei puutu kuidagi sellesse, kas kapslid toimivad lubatud moel või mitte. Kapslite toimivust tõestaksid korralikud uurimused, mis on avaldatud rahvusvaheliselt tunnustatud teadusajakirjades. Selles osas pole sul vaja oma linke raisata – selliseid uuringuid pole olemas.

    Küsiks nii muuseas, kuidas selle Millbrooki testiga ka läks? See pidavat selgelt tõestama, kas kapslitest on mingi kasu või mitte. Testi eel puhuti pasunaid ja kohe pidid kõik skeptiliselt suhtuvad inimesed testi valguses oma meelt muutma ja kapsliusku pöörduma.

  9. Just nimelt sinu arvates. Reaalsus tegeliku elus ja ka FFi äris on muu. Tegu on MLM äriga (eestikeeli kõige tuntum sõna selle majandusmudeli suhtes oleks: võrkturustus, mis ka tekitab erinevatele inimestele erinevaid arusaamu, aga see selleks).

    Ei ole loogiline. Maailma edukaimad ettevõtted on oma edu saavutanud just igaühele suunatud tooteid turustades (alates praegusest tipust Microsoftist). Võrkturustus võib olla üks võimalikke oma toote levitamise viise, kuid iga tootja unistus on, et kõik tema toodet omandada tahaksid. Selles võib üsna lihtsa aritmeetika abil veenduda.

    Ning ka võrkturustuse puhul jääb minu argument kehtima – nimelt et testide tutvustamine toote audientsile on nende kõige asjakohasem kastusviis. Võrkturustuse puhul peaks teste koos tulemustega levitama vähemalt potentsiaalsetele ostjatele. Nagu aga ka käesolevale leheküljele postitatud materjalidest ilmneb, seda ei tehta.

    Muide, Kriku ARVATES tulin ma siia midagi tõestama, omast arust tulin kõigest FAKTE edastama

    Oh ei, Kriku arvates tulid sa siia lihtlabaselt reklaami tegema. Väitest aga teevad fakti justnimelt väitega koos esitatud tõendid.

  10. Suudan kujutada kahte katset mille abil testida erinevaid kütuselisandeid.
    1. Võrrelda kontrollitud laboratoorsetes tingimustes kütusekulu niisama ja kapsli korral.

    2. Katsetada kütuselisandi mõju põlemisele või muudele väidetavatele omadustele.

    Mulle tundub ,et sellised katsed ei oleks midagi väga keerulist ega kallist…

    Väited ”keegi kuskil sõitis ja siis tundus et kulus vähem” ei ole argument ega ammugi mitte tõestus et asjal endal toime on.

  11. Nagu ülalpool öeldud – võtta väike muruniitja mootor ja see tööle panna täpselt kontrollitud kütusekogusega. Kõigepealt ilma kapslita, siis kapsliga. Ainuke asi, mida ma ei mõista, on see, miks kapslimehed ise ei võiks seda teha, miks nende meelest mina peaksin oma aega niimoodi sisustama. Võiks ikka niimoodi teha, et mina tagan selle, et minu osalusel loodud tarkvara saast poleks ja nemad selle, et nende osalusel loodud kapslid saast poleks. On ju loogiline?

  12. Ei, Kriku, ei ole loogiline. Esiteks pead sa aru saama, et kapslid on head. Sa pead seda mõistma, omaks võtma, uskuma. Alles siis avanevad su silmad ja alles siis hakkad sa aru saama sellest tõendusmaterjalist, mida lahke Kapslikasutaja meile pakkunud on. Uskmatud jäävadki oma negatiivses skeptilisuses vaeseks, tuhmiks, lolliks, konnaks tiigi ääres, samal ajal kui kapsliusklikud kotkana maailma valitsevad ja Head Uut Ilma loovad.

    Kapslikasutajale pisike märkus võimu kasutamise kohta. Arvan, et olen niigi lahke olnud, et kohemaid su hunnikuid luuaga likvideerima pole asunud. Võibolla tuleb su jutust ka mõni point välja, kui sind küsimustega veidi suunata.

    Aga võrdle nüüd oma ülempreestrite käitumist, kes ei lasknud kodanikke oma tutvustavale üritusele, kui polnud mingit põhjustki arvata, et nad üritust segama oleksid hakanud. Kodanikud visati välja lihtsalt seepärast, et nende peas võis mõne arvates olla skeptilisi mõtteid.

    Huvitav, kas skeptikute mõttejõud oleks kapslite mõju tühistanud?

  13. Kapslikasutaja ütles:

    Sa soovisid TTÜ proffesori nime. Vot ei saa sulle ega kellelegi teisele seda öelda, kuna mina ega keegi teine ei taha, et seda toredat vanahärrat hakkaksid sinusugused negatiivsust täis skeptikud hommikust õhtuni tüütama. Tal on oma töö teha ja ta ei ole sunnitud millegi taolisega tegelema. Ka seda tahan sulle Martin Vällik öelda, et miks pole testid avalikkuses kõigile kättesaadavad. See testi tegemine maksis üpris paljude inimeste jaoks päris palju raha. Need FFi äri tegijad, kes testi eest raha maksid, neil on ka ainuõigus seda ainult paberi kujul kasutada. Need kes pole raha maksnud, mis õigus oleks neil seda kasutada. Loodan, et see on arusaadav, kuigi kahtlen, et skeptik tahab ja saab sellest infost aru.

    tule taevas appi! kellest küll niisugused l*lllid põlvnevad?

    tegelikult aga soovitaksin ma austet kapslikasutajal liituda mõne karismaatilise kirikuga. usu mind – sind ootab seal ees lennukas karjäär :-D

  14. Kapslikasutaja ütles:

    Miks Tallinna Tehnika Ülikooli kodulehel pole infot selle kohta, et nende laboris on ka FFi katalüüti testitud nagu ka teistes nimekates maailma laborites?!

    Teadus- ja muudel asutustel pole vajadust midagi kellelegi hiljem tõestama hakata ja selle pärast nad ka ei reklaami kuskil, et nad on neid teste teinud. Neil on omad ülesanded ja muudki vaja teha kui hakata skeptikutega piike murdma:)

    Vot!

    Tallinna Tehnikaülikool töötab maksumaksja raha eest. Nii, et andmed sellise testi tegemises kohta peaksid vähemalt raamatupidamises olemas olema. Kas keegi teeks TTÜ-sse järelpärimise, kas selliseid katseid on tehtud? Kui mitte midagi muud, siis saaksime Kapslikasutaja otsese vale pealt tabada.

  15. ah, kapslimees ütleb seepeale, et rahastamine käis raamatupidamise väliselt ja oli üleüldse selle professori eraettevõtmine.

  16. Sellisel juhul ei ole korrektne viidata katsetele kui TTÜ-s läbiviidutele. TTÜ institutsioonina on midagi muud, kui mõni selles töötav isik.

  17. Hehe… kusagil kommentaaris siin saidil viitasin sellele samale jogale juba mitu kuud tagasi. Tegin ka kirjavahetust tolle isikuga, tema nottisin maha – siis hakkas tema mingisugune boss vms minuga rääkima. Võin kirjavahetuse ka lisada siia, kui tahate.

    Ahjaa, saatsin reporterile selle vihje ja Mythbustersile ka:)

    Eks näis, millal asja saab.

  18. müttbusterid on kütuselisandid juba läbi nokkinud ja maha teinud. ainus, mille üle nad imestust avaldasid oli see, et diiselmootoriga on täiesti võimalik sõita kasutatud ja filtreeritud toiduõlil (näiteks seesama, mida burksiputkad friikartulite tegemiseks kasutavad ja seejärel ära viskavad) :-) ainult, et pole teada, kas see mootorile pikema aja vältel mõju avaldab.

  19. üks tuttav insener rääkis, et need tabletid võivad töödata aga vanemate autode peal, täpset mehhanismi ei oska seletada aga pidavat olema umbes nagu plii, mida on nüüd bensiinis kõvasti vähem kui üldse enam on.
    muuseas olen ise ka näinud mingi TTÜ labori tõendit, mis kinnitab, et tõepoolest asi töötab, ilus paber ja keerulised sõnad, tundus nagu päris…

    on keegi mõnel koolitusel käinud?täitsa huvitab kuidas see ajupesu seal käib

  20. @teadja – see on iseenesest tore, kui oled näinud paberit, mis tundub üsna päris. ma ei taha muidugi 100% selle päris-tunduva-paberi autentsust ümber lükata ent kui minu toodetavad 500-kroonised rahatähed üldrahavalikult sarnase hinnangu saaks, oleks ma üsna või sees. seejuures pean ma ära märkima, et kui ma raatsiks oma 500-kroonideid Nauru saarel realiseerima hakata, oleks võimalus vahele jääda märgatavalt väiksem, kui siin, eestis.

    miks?

    vot selles vastuses peitub muuseas ka kommentaar su väitele, et oled näinud TTÜ labori tõendit mistahes uuringule. minu poolest võiks selle uuringu teemaks olla hetkel kasvõi see, et maa on universumi keskpunkt. samas ma ei kahtleks sajaprotsendiliselt, et sa oled sellist uuringut näinud – see võib tõesti olemas olla. ent siin on kaks…ehk isegi kolm külge. asja üks külg näeb ette võimalust, et on uuring, mis esitab hüpoteesiks väite, nagu oleks maa universumi keskpunktiks ning kulutab seejärel suurusjärgus mitusada lehekülge tselluloosi selle väite analüüsiks, jõudes tulemusele, et ega ikka ei ole küll. tundub justkui kena ja aktsepteeritav tulemus ent teatav osa neist, kes iial seda uuringut loevad, ei jõua kunagi lõpptulemuseni ning kukuvad levitama infot, nagu oleks näiteks princetoni ülikoolis teostatud uuring selle kohta, kas maa on ikka universumi keskpunktiks ning eeldades, et uuringu teostas PRINCETONI ülikool, võib järeldada, et tulemus PEAB OLEMA revolutsiooniline sest vastasel juhul poleks selline prestiižhikas ülikool taolist uuringut teostanud. või siis vähemalt PEAB olema levinud mingi käsitlus, et EHK Maa ONGI universumi keskpunkt ning kuna teatav hulk inimesi on lihtsalt ARMUNUD alternatiivteooriatesse, siis siit ka teema fenomenaalsuse taust: see on lihtsalt huvutav. aga ei sittagi enamat.

    niisiis…ole palun hea ja ESITA see TTÜ tõend. juhul, kui sul isegi õnnestub see esitada, ei tähenda see, et oled midagi ära tõestanud sest teadus ja teaduslikud väited ei sõltu (ÕNNEKS!) üksikutest paberitest, mida iga arvutigraafikahuviline suudab vabalt produtseerida. järgmiseks sammuks on selle teadustöö reprodusteerimine sõltumatute uurijate poolt. laskumata peensustesse, hüppan teatud detailidest üle ja jõuan sinnamaale, et minu tagasihpidliku arvamuse kohaselt ei jõua ükski sõltumatu uuring algselt esitatud andmetele ligilähedalegi.

    mis sellest aga järeldub? vastus selge ja lihtne: kogu algne jutt on pehmelt öeldes UDU.

    good night.

  21. on keegi mõnel koolitusel käinud?täitsa huvitab kuidas see ajupesu seal käib

    Üldiselt küllaltki algliselt. Kasutatakse baastehnikaid.

    a) Valetatakse nii süüdimatult, et keegi ei suuda sellist häbematust uskuda. Näiteks rikkaks saanud tunnistajad koos nimede ja isikuandmetega ja elukohtadega , samamoodi igasugu TTÜ tunnistused ( Mul oli küll Ukraina Kaitsemini uuring )

    Tehnika töötab nii, et sellise infouputuse juures ei hakka keegi valet kahtlustama ning kui hakkab, nõuab see mõrvarlikku uurimistööd, et umbluu ümber lükata. Osad väited on tõestamatud ning ümberlükkamatud. No näiteks usuhull väidab, et jumal lõi universumi ja esitab tõestuseks sellesama universumi. Väidet on tänapäeva teaduse juures võimatu ümber lükata. Kui vaidluseks läheb, siis järgneb punkt b.

    b) Valdavad hästi väitluskunsti, ad hominum taktikat ning muud, millega küsija puntrasse ajada, lolliks teha ning niimoodi psühholoogilise surve alla panna. Raske on vaielda, kui terve auditoorium Sinu kui lolli üle kõva häälega naerab. Näide:

    Sina küsid: See teooria käib loodusseaduste vastu?
    Tema vastab: Ma ei tulnud siia selleks, et kellegile 6 kl. keemia järeleaitamistundi anda. Kuna reaalharidusega inimesed sellistes kohtades ei käi, siis möirgab terve auditoorium naerda.

    c) Tõsised probleemitekitajad visatakse loengu segamise sildi all välja. Kui ehitusfirma reklaamib elamurajooni, siis ei hakka seal keegi kellegiga vaidlema, kas hoone kui selline üleüldse võimalik on.

    Üldiselt lahedad üritused. Kui vaba aega on ja praktilise psühholoogia vastu huvi, siis soovitan :D

  22. Oi, kuidas mõned müügimehed igasuguseid autofoorumeid oma imekapslitega trollivad. Saab, Chrysler, Mitsubishi … nüüd siis ka 4×4 offroad kasutajaid püüdmas:

    Hoiame kokku

    Kasutaja isakene on üles pannud mitu jutulõnga.

    Väidetavalt on olemas TTÜ keemialabori uuring, mis tõestavat, et asi toimib:

    Mootori võimsuse kohta ei tehta eraldi teste, sest see on kallis ja ei ole eesmärk omaette. Aga võib vast öelda et 10+ % tõuseb võimsus/pöördemoment. Seda tõstas ka sel suvel TTÜ keemialabori poolt läbi viidud ulatuslik test. Kiirendusel on tunda Eriti kiidavad seda rekkajuhid, kes märgivad et raske koormaga on just mägedes palju kergem liigelda.

    Kes tegi, millal tegi ja mida tegelikult uuriti, ei tea vist keegi.

    Praegu on üle maailma ca 20 erinevat arvestatavat uurimislaborit kinnitanud tootja lubadused, nende hulgas näiteks Intertec, TÜV, Boch, TTÜ, kiu lugeda ette lähemal asuvad.

    Nojah, vaatasime seda TÜV-i näidet lähemalt ja see küll ei tõesta mitte ühestki otsast kapsli efektiivsust.

    Aga ega müügimees sellest väsi – visatakse uksest välja tuleb aknast tagasi. Visatakse aknast välja, imbub õhutusluugist sisse tagasi…

  23. martin, kuivõrd üks raamat on teatavasti tulekul, siis on sul omalt poolt võimalik sinna ees- või järelsõna kirjutada ning selles kapsleid ja veel teisigi segadustkülvavaid punkte lahti seletada. miks mitte?

  24. @Tartlane – Uskumatult häbitu jutt neil seal. Küsimustele skeemi eetilisuse kohta vastavadki sirgjooneliselt jutuga sellest, kui kasulik see skeem osalejale on.

    Selge, kütuselisand on orgaanilistest ainetest, need on taimed, see ei ole keemia. Väävlisisalduse vähendamine on ka tore. Kas keegi noist esitlejatest adekvaatsem inime on kuulnud, kuhu see väävel siis tootjate väitel peab kütusest kaduma?

  25. Kas ei ole see siis päevselge?

    Intelligentsete molekulide turjal ratsutavad kohale inglid (noodsamad, kes Intelligentset Kukkumist toimetavad), kes lükkavad käima külmtuumasünteesiprotsessi ning konverteerivad väävli õhuks.

    See, kes arvab, et õhk element ei ole, aga on elementidest valesti aru saanud ning teadlaste petujutu ohvriks langenud. Õige elementide tabel on siin.

  26. :D
    Ma kõiki komentaare läbi ei lugend ag jahm…olete te proovindMPG Caps i ??????…
    Einoh antke andeks ag sain mõniaeg tagasi antud kapslid endale ,ega eriti isegi ei uskunud .kuid proovisin algul 87a ford orioni peal seda(igaksjuhuks vanemal autol ennem,polenii väga kahju kh kui midagi p… läheb)…kuna auto nö põllurallikas siis kütuse säästu ei näinud ag jh peab tõdema et neid hobuseid tuli küll juurde,seda tunda ja kuulda:)
    Praeguseks ajaks kasutan MPG boosti (sama toode aind vedelal kulul) 2002a ford ranger il ja säästu on näha.enda mõõtmistulemusteks olen saanud enne toote kasutamist ja kasutamise ajal kõikuvalt 2-4l 100Km kohta,jõudu on masinal tuntavalt rohkem,CO sisaldus ka väiksem …mis minuarust vägagihea tulemus..mina olen rahul ja kasutan nüüdseks mitte enam Fuel Freedom International vaid Forever Freedom International i tooteid ja olen rahul.
    Ok ,kui MPG tooted ei rahulda siis proovige ECO sheeni.autokuivpesuaine…selle toote tulemust näete koheselt.

    AGA EDU MAHATEGEMISEL TEILE,kui ei meeldi siis oma mure ju…kui leidubgi teie jaoks”lolle”kes neid kasutab ja tegelevad selle äriga siis las tegelevad,kui leiavad mõne inimese kes kh usub et tooted mõjuvad siis mis teil ses kaotada või võita on?

    A seda ka et firma kasvab, tooted töötavad, eestis neid äritegijaid/tootede kasutajaid leidub ikka,rahad liiguvad…

  27. Lisan eelmise enda komentaari juurde veel seda et, 12000kr liitumistasu pole. Sain aru nii komentaaritest et keegi Boriss(kelle loengul olen isegi käinud) on nii rääkind et liitumis tasu on 12000eek.
    Olen uurind seda asja ja ütleks siin siis ära et 12000 ei pea maksma,liitumine tänasel päeval ca 700kr(täpset summat ei oska paraku ytelda hetkel),lisak siis tuleb tooteid osta,mida võimalik kasumiga maha müüa.

    Kui nüüd kütuse lisandite juurde tagasi tulla jutuga siis,kui palju neid igast lisandeid poodides müügil on,mis maksavad ca 100kr kui sedagi..ja mitte mingit tulemust ei näita,mingeid teste tootjatel ette näidata pole,ei reklaamida,mitte mingit garantiid kh tootijad ei anna, nagu seda teeb FFI.
    Üht neist lisanditest kasutab mu isagi 2003a ford rangeril ja peaks mainima et mitte mingit muutust ei ole sellega…sama on ka euro 4 nõuetele vastavad veokad mis peavad tootijade sõnul tankima mingit adblued v midagi sellist, ja võin südame rahuga ytelda et see mis tootija ütleb mis antud lisand peaks tegema ei tee midagi…sessuhtes pole ju vahet kas kasutad v mitte kui tulemusi ei näe.aga FFI pakutavad MPG d mõjuvad,näeb kütusekulu vähenemist,hobujõudude lisandumist e siis mootor erksam,.
    Toon näite:

    2006a volvo fm 340 euro4-kasutab kraanuli kujul mpg d
    kuna liikleb erinevates tingimustes siis ei saa täpset kulu öelda kuid,masin on erksam,ka koormaga kiirendamine läheb vabamalt kui mitte kasutades.

    ka paljud veoka ja ka traktorite juhid on öelnud et masinad erksamad,jõudu rohkem

  28. harts ütles:

    :D
    Ma kõiki komentaare läbi ei lugend ag jahm…olete te proovindMPG Caps i ??????…

    ma pole küll ise sitta kah proovinud aga usaldan teatavaid uuringuid, mille kohaselt see pidi päris sitt olema. parv kärbseid ja üksikud koprofiilid püüavad küll vastu vaielda aga eks veidrikke ole alati.

  29. mhm…eks igaüks ise teab jh mida v keda usub…
    kui tahate eks kasutage neid veel sittemaid lisandeid mis ei tööta…
    FFI MPG tooted töötavad nagu ka muud tooted,seda tõestavad ka testid,kasutajate kogemused,ja ka mingil määral reklaam…
    Aga öelge palun miks olete võrkturundusele täiiega vastu…???

  30. minu teada on nendest testidest juba üksjagu seletatud ja tootjad-müüjad on nende olemasolu korduvalt kinnitanud ent mitte kuskil ei saa neid teste miskipärast näha. varjatakse nii tulemusi kui ka testi subjekte. ma ei tea, kuidas sinuga lood on, aga minus see erilist usaldust ei tekita.

    ahjaa, lisan ka seda, et tegelt ei kasuta ma ka mingeid muid lisandeid ja usun, et enamus autojuhte ei kasuta. teie müügiargumendid ja -taktika tunduvad mulle vahepeale väga naljakad.

  31. @Jason – üks argument kõlab neil nagu alt-med propagandistidel: “kui sa ei kasuta meie imemeetodeid ja toidulisandeid, siis oled tabletisõltlane, toidad Big Pharmat ja käid mõnu pärast regulaarselt oppidel”.

    Tegelikkus on muidugi lihtsam – päris suur hulk inimesi ei kasutagi mingeid ravimeid ega toidulisandeid ega raviteenuseid lihtsalt seepärast, et on niigi terved. Nii ka kütuselisanditega. Suurem hulk autojuhte ei kasuta mingeid kütuselisandeid ja on niigi rahul.

    Tunnistan, et mõned korrad olen ostnud ja paaki valanud vett siduvat kütuselisandit, aga see oli ammu ja autoks kasutatud SAAB (hea käru!).

  32. ok, no vett siduv asi on teatud olukorras ju täiesti õigustatud. kohe meenus juhtum nõukaajast, mil vanemehe volga bensuvoolikus jäätus “bensiin” keset metsa ära. oi, oli jama, et seda lahti kruvida ja kollakat jääklompi kätte saada… bensiin oli toona A76 ;-)

  33. “Aga öelge palun miks olete võrkturundusele täiiega vastu…??? ”
    Kui tavapärase kaubanduse korral tuleb ehk 1 kaubandustöötaja 1000 inimese kohta siis võrkturustuse korral on see suhe reegline hoopis väiksem. Olenevalt süsteemist muidugi, mõnedes on lausa nii et praktiliselt iga tarbija on ühtlasi ka edasimüüja ehk siis suhe 1:1. Ja kõik need liitunud läbivad suurel hulgal koolitusi, turustavad tooteid tihti nii et pühendavad paari potentsiaalse kliendi veenmisele mitu tundi. Ühesõnaga kokkuvõttes on süsteem niivõrd palju ebaefektiivsem tavalisest kaubandusest.
    Kui tootja on sellest hoolimata tavakaubanduse asemel võrkturustuse meetodi valinud siis reeglina on sellel mingi põhjus.
    Nende MPG Caps puhul paistab selleks põhjuseks olevat see et tänapäevaste mootorite puhul nad mingit efekti ei anna. Kaubanduskettide ostujuhid tunnevad ilmselt ikkagi veidi asja ja neile sellist asja pähe määrida ei õnnestu. Niisiis jääbki üle ainult võrkturustus.

  34. Suurem hulk autojuhte ei kasuta mingeid kütuselisandeid ja on niigi rahul.

    kh õige,ega kuskil kirjas polegi ju et PEAB KASUTAMA .

    TTÜ on teinud teste ,mida saab näha ka,kui küsida “müügimehe”käest seda,hea õnne korral leiab ka netist selle koos paljude teiste maade testidega;)

  35. “Hea õnne korral”? Lubage naerda. Miks see nende leidmine nii keeruliseks tehtud on, et ainult õnneseentele võimalik? Kui ma tahan näiteks teada, kuidas sisepõlemismootor või alalisvoolu generaator töötab, võtab otsingumootori abil õige lehe leidmine umbes 5 sek. ilma igasuguse õnnefaktorita.

    Muidu üks lahe kommentaar sama asja kohta

  36. ma täpsustan veel selle ttü testi kohta, et seda niisama ei näidata. selle koopia tuleb huvilisel n.ö. välja osta sest “firma (või kesiganes) on selle tegemise eest maksnud.”

    voh!

  37. @Regina:
    kõik uus on ju mahategemist väärt!Keegi ei suvatse kogu tutvustavat materjali läbigi vaadata aga ainult pasundavad,et jama.Isegi liitumise hind-12000.-absurd.Pole isegi 4 000.-Vaadaku siis FFI kasutajate kogemusi,võtku nendega ühendust ja uurigu lähemalt!

  38. @harts:
    kalun arvama,et MPG-vastu ollakse just kadedusest ja ollakse valmis kuulama igasugust pläma,peaasi et oma nina igalepoole toppida.Mõnele ju meeldib kõike maha teha ja jõudu neile siis selles suures ja tänuväärses töös.Kui esimene auto teele ilmus,oli ju skeptikuid väga palju.
    kommentaariks veel nii palju,et minu sõber kasutab ise MPG-Boosti ja ma pole veel halba sõna kuulnud!

  39. alks ütles:

    kommentaariks veel nii palju,et minu sõber kasutab ise MPG-Boosti ja ma pole veel halba sõna kuulnud!

    Ma omakorda kommenteeriks sellist ekspertarvamust pareeringuga, et üks minu sõber ohverdab igal õhtul musta kuke, et Päike järgmisel hommikul kindlasti tõuseks, ja seni pole Päike tõusmata jäänud. Seos on ilmselge!

  40. @Mart K.: ah, sa oled lihtsalt kade. mille peale? ma ei tea, aga oled!
    _______

    võibolla need kapslid tõesti toimivad – ei saa välistada, aga iga asja kohta, mis tõesti töötab ja veel nii tõhusalt, et isegi “sõber kasutab ja kiidab/ei kurda” on võimalik lihtsa vaevaga (mida tõhusamalt toimib, seda lihtsamalt, kusjuures!) teostada rida positiivseid katseid, mis tõestavad seda ka skeptikutele.

    seni aga, kuni aeg-ajalt igas foorumis välja ilmuvad müügimehed ei suuda isegi seda ära seletada, miks ei kasuta imeväelisi kapsleid ükski transpordifirma ning kuni nende põhiargumendiks on “ah, sa oled lihtsalt kade!” (ja taas mitte mingit seletust, mille peale ma siis kade peaks olema – mul näiteks pole autotki ja seda peamiselt JUST SEETÕTTU, et ükski kütuse kokkuhoidu võimaldav meetod peale auto puudumise ei toimi eriti ning ma ei näe mingit põhjust kadestada autoomanikke kütusearvete, rehviarvete, remondiarvete, kindlustuse arvete jnejne pärast, ehkki mõnikord need kulud tõesti õigustavad end (minu puhul hetkel mitte)), pole mingit mõtet aeg-ajalt neisse kapsliteemadesse oma imelisi müügipärle poetada. hankige lihtsad ja kõigile arusaadavad tõendid asja toimimise ja TÕHUSUSE kohta ning siis räägime edasi.

    PS! erinevalt igasugu naiivide seas levivast veendumusest EI MÜÜDA tõeliselt väärt kaupa, mida inimesed tõepoolest tahavad ja vajavad võrkturunduse abil. kas keegi on kuulnud bensiini võrkturundamisest? või saia? leiva? armani ülikondade? ega vist. tagumine aeg aru saada, et iga võrkturunduse taga on nähtus, mis oma põhijoontelt sarnaneb üks-ühele religiooniga – sa pead olema piisavalt loll, et liituda ja piisavalt kergesti mõjutatav, et panna sind ka teisi liituma meelitama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga