Eelmise nädala lugusid

Väike valik eelmisel nädalal ilmunud lugusid valdavalt eestikeelsest ajakirjandusest.
Lisandused ja kommentaarid teretulnud.

7 Replies to “Eelmise nädala lugusid”

  1. See vist ei käi antud teemaga kokku,aga ma ei oska kirjutamiseks sobivat kohta valida. Lugesin viimasest Ekspressist Maris Sanderi artiklit “Kristallaura kahe tunniga” . Enim hämmastas mind see, et toimetaja on suhteliselt kriitikavabalt nõus nn. auratransformaatoriga. Lahkelt on ära toodud ka hinnad: auratransformatsioon 4500 EEK-1, konsultatisoon 2000 EEK-i, aura tasakaalustamine 2000 EEK-i. Kaval ärinaine teab, kuis toimida. Hind olvat nagu eksm, et kas sa väärtustad ennast nii palju. Ei ole ime, et “Crystal Ra sõnul toob uute energiatega kaasa minemine majja küllust ja raha”. Õnnelikke “endasse investeerijaid” on juba 300. Ära on toodud ka kaheksa kuu eest transformeeritud Tiina lugu ja tundmused. Kes on kelle lõa otsas?Kes keda manipuleerib, tahks küsida mis on selle hind, aga tegelikult sai hinnakiri just esitatud.

  2. väga hea, kas see võiks olla püsirubriik? midagi delicisousi sarnast (kõik saavad lisada, toimetajad kustutada kui vajadus)

  3. Tõstin Kulle kommentaari teise teema alt siia.
    See auratransformaator väärib kindlasti Umbluu preemia nominendiks nimetamist.

    Toivo, eks ma proovin ka uusi vorme. Kui ise kirjutada ei jäksa, siis viitan teistele. Aga muidugi, kui lugejal ilma pealt (eelkõige siiski Eestist) mõni sobilik lugu silma jääb (võib ka blogimaailmast olla), siis viited teretulnud. Esimese hooga siis siia kommentaariumisse, nädala lõpuks trein sellest esiküljeloo.

  4. Ka ajakirjandusest: http://www.ekspress.ee/2008/06.....divalitsus.

    Ma ei ole veel paber-Ekspressi näinud ja sellepärast ei tea, kas see on selle või eelmise nädala lugu. Nii Hietasel kui Krohnil on pikk Eesti-vaenulikkuse ajalugu, aga Krohni ajalugu sisaldab suuremat fantaasiamaailma ja on skeptikule seeläbi ehk huvipakkuvam. Nüüd on nad kahekesi kokku saanud, nii et tulevik on … huvitav.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga