Maailmalõpp aastal 2012

Üks jabur idee on mööda ilma ringi liikumas. Sellest räägivad kanaldajad, vaimsed inimesed, selgeltnägijad, astroloogid, vandenõuteoreetikud, ufoloogid, vibratsioonivahetajad, võnketasandi tõstjad, auratransformaatorid, gurud, joogatreenerid, nende jüngrid, veidrate ideedega arheoloogid-mütoloogid.

2012. aasta maailmalõpp on justnagu kogu New Age liikumise kvintessents, omamoodi Jeesuse teine tulemine, mida härdalt oodata, karta, loota, milleks ette valmistada.

Maailma lõpp on see osade jaoks otseselt mingi üleilmse katastroofi näol, osadele saab see aasta kauaoodatud uude dimensiooni üleminekuks, nagu paradiis, nirvaana või muu selline hea asi.

Gurud muidugi ütlevad, et sündmuseks peab valmistuma, sest edasi pääsevad vaid vaimselt õigesti häälestatud inimesed. Õiget häälestust aga saab nende juures harjutada (raha eest, loomulikult). Võib osta ka vastavaid raamatuid või külastada õigeid kodulehti internetis.

Miks just 2012?
Maiade kalender lõppevat siis ära.

Keda selline lapsik seos ei rahulda, siis võib vastavat algoritmi kasutades leida piiblist, et asteroid või komeet põrkab Maaga kokku. Või et talvisel pööripäeval paikneb Päike väga-väga lähedal galaktilise ekvaatori ja ekliptika lõikepunktile.

Mis küll juhtuma hakkab?
* Kosmilise kehaga kokkupõrget juba mainisin, aga see ei pruugi veel olla inimkonna lõpp, kuna:
* vaimselt puhastunud liiguvad edasi kõrgemasse dimensiooni;
* või tulevad kosmosetulnukad ja päästavad parimad Maa pojad ja tütred oma emalaevale tõstes ära;
* võibolla toimub hoopis Maa magnetpooluste vahetus;
* teadlased lähevad ülbeks ja keeravad LHC nupu üle piiri;
* masinad võtavad võimu;
* gammasähvatus steriliseerib planeedi;
* inimeste geneetiline kood modifitseerub ja algab uus evolutsiooniline ajajärk;
* Yellostone supervulkaanil saab aeg täis ja hakkab purskama;
* Atlantis tõuseb;
* mõtle ise endale sobilik lõpp välja.

San Franciscos toimus 31.10-02.11 2008 konverents teemal aasta 2012. Kokku tulid šamaanid, ufoloogid, mediteerijad, astroloogid ja muud New Age mütoloogid. Peeti loenguid, vaadati dokfilme, mediteeriti koos. VIP pilet maksis 300 dollarit. Konverentsi loosung kõlas: “Shift happens.”

Konverentsi üks korraldajatest ütles, et 2012 on inimkonna ajaloo tähtsündmus. Kõik, mida me teame, kõik, mis me oleme, saab kardinaalselt muudetud. Maia-asjanduste uurija John Major Jenkins teenis kestvad kiiduavaldused, kui ta väitis, et maiade hieroglüüfid kubisevad Linnutee keskust tähistavatest puu- ja loomakujutistest, mida Jenkins kutsub maiade loomismüüdi mustaks auguks.

Bostoni ülikooli maia asjatundja William Saturno, kes konverentsil ei käinud, rääkis loo, kus üks mees tuli ta kontorisse ja küsis ühe linnupesa kujutisega maia seinamaali kohta. Mees väitis, et see on maiade must auk, aga Saturno ütles: “Minumeelest on see linnupesa.”

Allikas: pressdemocrat.com

Ennustus
Palju inimesi saab hukka, kuna on gurude või iseenda poolt ajud vussi keeranud ja kui kaua oodatud ja selleks pikalt ettevalmistatud sündmus muidu aset ei leia, siis aidatakse üksteist nagu Jonestownis või vahetatakse võnketasandit nagu taevavärava (Heaven’s Gate) jüngrid.

433 Replies to “Maailmalõpp aastal 2012”

  1. Aigar Säde,

    kas energeetiline viirusetõrje nõuab, et arvutikasutaja pühendaks teatud osa kasutusajast “ühendusepidamisele” elektronidega või on võimalik see viirusetõrje ka autonoomselt tööle jätta?

  2. Argo Vilberg ütles:

    Eile viskas mu arvuti 4 korda sinise pildi ette ja olin juba mõttel, et sellega on kõik „korras”. Siis katsetasin oma süsteemi edasi ja lõpuks taipasin tasandil, milles asuvad 0 ja 1, suhelda.

    Täna pole arvuti kordagi kokku jooksnud ja käib kui vana mees.

    Kontrollisin korra viiruseskaneerijaga süsteemi üle ja sain tulemuseks 0 viirust .
    Pool päeva hiljem, et 1 viirus.

    Hiljem tuli taipamine, milleks see 1 viirus vajalik on.
    Enne seda aga oli arvuti paksult viirusi täis.

    Tuttav näeb välja. Olen ka oma arvuti kuninglikult krussi keeranud. Esimene skaneerimine leiab pahalasi peotäite kaupa ja saab kõigist oma arust jagu, siis on mõnda aega pilt viirusetõrjuja väitel puhas, ühtäkki ilmub eikuskilt üks. Igava käsitluse järgi on see üks (või ka rohkemad) seal kogu aeg vaikselt tegutsenud ja ennast tõrjuja eest efektiivselt peitnud. Jagu saad kõvaketta formaatimisega. Kui regulaarselt ei kontrolli, läheb süsteem tasapisi jälle käest ära. Mõtte jõul töötav viirusetõrje on kahtlemata põnevam seletus, aga ma hoiaks igaks juhuks selle saamatu antiviiruse ikka töös, vast lükkab katastroofi edasi.

  3. Martin Vällik ütles:

    Aigar Säde ütles:

    To Miko.

    Kui püüdsin ennast mõelda elektroniks, kes tiirleb ümber tuuma, sain kogemuse, et tegelikult ta seda ei tee. Ta liigub kõikides suundades üheaegselt.

    Seda küll, et Bohri planetaarne aatomimudel, kus elektron on kui planeet ümber tuum-päikese tiirutamas, pole korrektne. Seda teavad ka me füüsikud ning küllap on sellest juttu olnud ka populaarteaduslikes kirjutistes. Pigem kirjeldatakse elektroni kui tõenäosuspilve, aga selle matemaatikasse süvenemiseks kuluksid mõned aastad ülikoolis matemaatikat tudeerida. Ja kas see elektron just “liigub kõikides suundades üheaegselt”? Võibolla on ta hoopis ruumis laiali määrdunud ja ei omagi konkreetset “kohta”, kus “olla”?

    Elektron on elementaarosake oma asukoha ja impulsiga. Punkt.

    Elektronorbitaali tõenäosuspindade/pilvede joonised on mõeldud muidu raskestimõistetava kvantmehaanika põhimõtte visualiseerimiseks ja võivad füüsikat kehvapoolset tundvas või raske haiguse poolt vaevatud ajus esile kutsuda erinevaid reaalsusega kooskõlas mitteolevaid nägemusi. See on ülemäära laialt levinud kirjaoskuse kõrvalmõju. Kahjuks.

  4. kuuba ütles:

    Elektron on elementaarosake oma asukoha ja impulsiga. Punkt.

    Tänan täpsustuse eest. Häda selles, et mõlemat (koordinaadi ja impulsi vektori samasuunalist komponenti) korraga ei saa lõpliku täpsusega kindlaks teha (operaatorid ei kommuteeru). Kas just häda, küll aga kvantmaailma sisemine omapära.

    Ettekujutuste ja analoogiatega tasub tõesti ettevaatlik olla. Nad sobivad asja selgitamiseks ja illustreerimiseks, kuid sedagi teatud piirini ja ei kajasta ettekujutamatut reaalsust samuti lõpliku täpsusega.

  5. Argo Vilberg ütles:

    Minu kogemus energeetilise viirusetõrjega tegemisel:

    Ma pole hulk aega nii haiget juttu lugenud. Kas mõni inimene on tõesti nii rumal, et jääb seda lugu uskuma paljalt selle pärast, et seal sees on mainitud mõnda erialaterminit? Mehed hoidke arvutist edaspidi eemale ja jätke sellised asjad professionaalidele.

  6. Mu sõber Aigar tegeleb igasugu põnevate asjadega ja niipalju kui mina olen neid asju kõrvalt näinud, no kurat need toimivad.

    Kui Aigar tuleb minu jaoks põhimõtteliselt uue asjaga lagedale, siis igakord, kuigi ma teda ammu tunnen, arvan ma, et nüüd ta läks küll hulluks. .

    Lastes asjal veidi enda jaoks seedida jõuan arusaamisele, et pagan see ongi nii.

  7. aga äkki oled sa ise kah vähemalt sama hulluks läiud?

    ma ikkagi ei saa aru, miks te väidetavasti täiesti toimivate väidete testimisest kõrvale hiilima peate?

  8. @Aigar Säde – huvitav, kes küll oleks härra Thomsoni avastust elektroni kohta tõsiselt võtnud, kui ta seda vaid iseendale jutustanud oleks? Või meenutades härra Röntgenit, kes just teistele tõestades pani aluse paljudele tegevustele, mis päästsid inimeste elusid ja rajas teed veelgi ägedamatele avastustele.

    Sedasorti asjade enesele tõestamisega piirdub ehk vaid see inimene, kel teistest suva või kes iseennast maailma nabaks peab.

  9. … või see, kes tegelikult midagi tegelikult tõestada ei suuda. Või peab teisi alaväärseteks – peale nende muidugi, kes tema juttu puhta kullana võtavad. Aga ma pole veel näinud eksimatut inimest. Või on Aigar ennast jumalaks tõstnud? Näib nii.
    need t6ark tõestab jm on totaalne jura. Orjapidamise ebaeetilisust näiteks ja ka ebamajanduslikust oli ikka tõestada – ja lausa selle eest võidelda-ka vaja – ei kadunud ta ise ühtigi.
    aga nagu kõik siinse foorumi lugejad teavad – kõik selliste toredate väidete a la aigar esitajad kas põruvad katses või -mis juhtub absoluutsel enamusel juhtudest – ei julge katses osaledagi. Ainult sisutühje lauseid osatakse treida.

  10. To Martin.

    Kui mul oleks teistest suva, siis ma poleks seda viirusetõrjet avalikkusele andnud. Oleks omaette nosinud.

    Kirjutasin selgelt, et see on nendele, kes on ise selleks valmis. Ma ei ole kellelegi käskusid jaganud, et ta peab seda tegema. Seega pole ma kellelegi ka liiga teinud. Kui teile ei meeldi, siis on see teie probleem.

    Mis puudutab maailma naba, siis iga inimene on enda jaoks nagunii maailma naba (kas ta seda tahab või mitte) ehk näeb asju enesekeskselt. Ja selleks on tal püha õigus.

    Mis puudutab teadlasi, siis on see nende valik, kuidas oma elu ja tegevusi korraldada. Samamoodi on ka sinul valik, mida ja kuidas teha.

  11. To Valdek.
    Kes palub jumalat, kes taevast.

    Suure paugu teooria lühikokkuvõte on: SUUR PAUK, MÄLU AUK.
    Sealt juba järgnev teooria: KUS AUK, SEAL PAUK.

    Teadlaste üllitis liblikatiiva löögist ennustab ülisuuri purustusi (Niburu on selle kõrval poisike). Selle tasakaalustuseks võiks välja mõelda teooria, mis tõestab, kuidas liblikas oma tagumikulöögiga uue universumi loob. See löömine võiks olla selline sujuv, ringjooneline liikumine.

  12. Pean tunnistama, et minu jaoks on käesolev arutelu ennast ammendanud. Äkki võiks kodanik Sädeme filosoofilistest seisukohtadest omaette lõnga teha? Näib, et konkreetselt maailmalõpu teemaga haakuvad need kaunis lõdvalt.

  13. Aigarile: mõtle enne ütlemist kolm korda – ja siis mõtle veel üks kord, kas sul on midagi asja kohta öelda.
    kõigle teistele on selge, et ilmselt ei ole.
    pea siis vasakult kolmanda elektroniga nõu kah – tema on nende kõigi juht ja oinas.

  14. See arvuti- ja viirusetõrjejutt tuletab kahtlaselt palju nukufilmi “Samuel Internetis” meelde. Ma üldse ei imesta, et sedasorti mõttemaagiat arvutitele üle kantakse. Juba aegade hämarusest on inimesed elututele asjadele inimlikke omadusi üle kandnud. Kasvõi see lugu Pärsia kuningast, kes olevat lasknud merd piitsutada.

    Iseenesest peaks aga olema lihtne fantaasiamaailma tegelikkusele vastavust kontrollida. Kirjutada programm, mis tagastab ühe kindla tõeväärtuse, näiteks nulli või ühe ja proovida seda mõtte jõul muuta.

  15. Miks ma peaks nägema vaeva, et teistele tõestada, et miski asi töötab?

    Mis peaks skeptikud olema sellised kuninga kassid, kelle ees ma kõik puust ja punaseks teen ja nemad siis voodis pirukad mugides ja persest sügades otsustavad kas hakkavad uskuma või mitte?

    Räägin oma kogemuse aegunud viirusetõrje programmi töölepanemisest:

    Lihtsalt viirustõrje programm oli aegunud ja karjus ette teadet, EXPIRED ja käsi pikalt ees maksa raha.

    Mõtlesin, pagan, elektronid tehke midagi.

    Tulemus. Viirustõrje programm hakkas ise lambist 2 korda tööle. Ees suurelt punane pilt BitDefender EXPIRED diagonaalis üle.

    Taga taustal aga aken mis teostas viirusetõrjet.

    Kaks korda hakkas täiesti lambist suvalises ajal sedasi viirusetõrje tööle.

  16. Ning isegi kui selline katse korraldada, jääb teil ikkagi kahtluseuss hinge pugema, et küllap see häkker nagunii mingi nipiga selle programmi teostas.

    Seega kogu filosoofia, kui tahad enda jaoks tõestada, siis info on antud.

    Iseenda jaoks saad ainult ise tõestuse kui oma käte ja oma mõistuse ja oma hingega asja tööle saad.

    Selles osas ei saa teised aidata.

    Kui oled nii laisk ja lohe, et koguaeg kaagutad, et tõestage tõestage, aga ise mitte lillegi liigutada ei viitsi, no kelle mure see siis on, et sa ei viitsi ise mitte midagi teha, vaid tahad et sulle kõik kandikul kätte tuuakse?

  17. Iseenesest ei oleks raske valmis vorpida programm, mis kuvaks ekraanile 1 või 0 ja siis mõttejõul panna teda neid numbreid vahetama. Peaks ju toimima, kui nii kõva viirusetõrjesüsteem välja mõeldud.

    Mind aga paneb imestama see viiruste otsimise protsess, mida Argo kirjeldas, et kõiksepealt leidis sada viirust ja seejärel mitte ühtegi. Oled sa ikka kindel, et sa peale esimest skänni CLEAN nuppu ei vajutanud?

    PS. ma ei mäleta, millal mnul viimati arvutis konstantselt viirusetõrje tiksus… aasta siis oli vist 2005. Sai seoses uue töökohaga korra nod32 nimelise progega üle käidud siin kuud 3 tagasi ja võta näpust – mitte ühtegi viirust. Ju siis olen ma leiutanud viisi viirusetõrjeks, kus suhtlemine elektronidega käib enesele teadmata ja alateadlikult.

  18. Aigar Säde, proovid ehk veel asja toimivust enda jaoks tõestada, pakun selleks lihtsa viisi välja mis väga selgelt sinu võimeid tõestab:
    Suur osa viirusi seisneb tegelikult vaid ühe konkreetse faili kõvakettale kirjutamises. Niisiis, sellise viiruse eemaldamiseks mõtte jõul pead:
    1) õige faili ära tundma
    2) faili mõtte jõul eemaldama.
    Vot selle teise teise punkti proovimine on ju lihtne. Vali mõni suvaline fail välja ja vaata kas sa suudad selle mõtte jõul maha kustutada.
    Kui ei suuda, siis võid päris kindel olla et sa ka seda tüüpi viirustest jagu ei saa.
    Aga kui suudad… no halleluuja, ma maksan sulle ise omast taskust selle 10 tonni välja ;-)

    Muuseas, see ütlus et tark tõestab iseendale on Aigaril minuarust küll õige. Just selles mõttes et tark saab aru et ka iseendale on vaja asju tõestada mitte pimesi uskuda midagi mis lihtsalt tundub et nii on. Kui endale on igakülgselt tõestatud, siis võiks mõelda ka asja teistele rääkimisest ja teistele tõestamisest.

  19. Argo Vilberg ütles:

    no kelle mure see siis on, et sa ei viitsi ise mitte midagi teha, vaid tahad et sulle kõik kandikul kätte tuuakse?

    ma ei saa aru, kas seda lauset õpetatakse mingis salajases parakoolis, et pretsedenditult KÕIK uhhuud seda igal tõestamiskohustuse esiletõusmise momendil kasutavad?

  20. Celtic, viiruse ja troojalase vahe on veid selles kuidas nad levivad. Kuidas nad ennast paigutavad, see võib neil vabalt sama olla. Ma võin kirjutada nii viiruse kes kirjutab ennast failina startup folderisse ja võin kirjutada ka trojalase kes täpselt samasse kohta ennast paigutab. Samamoodi võivad mõlemad ennast näiteks win.com sisse kuskile kirjutada (ehk siis muuta lähtekoodi nagu sa kirjutasid kuigi see on veidi ebatäpne termin – lähtekoodiks nimetatakse kompileerimata programmi aga enamus softist keskmises koduarvutis on ikka kompileeritud kujul)

  21. Aigar Säde kirjutas:

    Ma ei ole kellelegi käskusid jaganud, et ta peab seda tegema. Seega pole ma kellelegi ka liiga teinud.

    Muide, NewAge ringkondadele on tüüpiline, et käskude asemel on peer pressure. Näiteks niisuguses vormis:

    To Jason.
    Tark tõestab endale, loll teistele.
    Ehk teistmoodi väljendades: putru topi ikka ise endale suhu.

    Ehk siis puust ja punaseks:

    Sa ei ole ikka iseseisvalt ja ilma käskimata minu tahtmise järgi teinud? No küll sa oled ikka loll!

  22. Tonda ütles:

    Tegu tundub olema vist selle webbot-ga. Sellise täpsusega ennustusi saaks ka mina anda. Ma võin praegu lubada, et Vaikse Ookeani regioonis toimub kuu aja jooksul inimohvritega maavärin. :)

    http://www.december212012.com/.....8_2009.htm

    Vaatasin siis nimetatud leheküljele ja tutvusin ka foorumiga.

    Uskumatu, inimesed arutlevad seal tõsimeeli veefiltrite, seemnete varumise ja keldri kindluseks ehitamise teemadel.

    See ei saa ju ometi tõsi olla? Kuidas on võimalik, et terve suur punt inimesi on korraga ära pööranud ja usuvad ihu ja hingega, et lõpp on peagi käes?

  23. Celtic ütles:

    Mind aga paneb imestama see viiruste otsimise protsess, mida Argo kirjeldas, et kõiksepealt leidis sada viirust ja seejärel mitte ühtegi. Oled sa ikka kindel, et sa peale esimest skänni CLEAN nuppu ei vajutanud?

    Kahtlaselt mõistlik mõtteavaldus. Kes tunnistab üles, et ta Celticu identiteedi omastanud on?

  24. Eino lihtsalt, enamus viirusetõrjeid teeb ju skänni ajal puhastust ja kasutab selle tegemiseks vaikesätteid. Seega ei pruugi ta isegi CLEAN nuppu pakkuda vaid lihtsalt raporteerib kuimitu pahalast leidis.

  25. Martin Vällik ütles:

    @Tonda – kas tekst jäi sul kuhugi alles? Clipboardi või kuskile? Kas oli palju linke sees?

    Jäi alles küll. Ei olnud ühtegi link sees. See-eest oli hunnik võimalikke häkerdamistaktikaid kirjeldavad võtmesõnu. Lihtsalt valge leht tuli ette ja kõik, äkki ei ole buffer overflow lubatud sõnade hulgas?

  26. see lihtsalt valge leht tähendab seda, et Su sessioon on serveris niikaua ära surnud, kui Sa vastust kirjutasid. Olematu sessiooni sees kommentaari submittimise peale arvab WordPress millegipärast pahasti — ja just niimoodi imelikult pahasti. Kui tekst alles, siis submiti uuesti.

    Martin keeras mõni hea aeg tagasi sessiooni eluiga pikemaks. IIRC on ta nüüd tund, enne oli 20 minutit.

  27. To Aigar Vilberg. Lahmimisest pole kasu. Küll, aga teeksid teaduse arengule hindamatu teene, kui oma väited teaduslike meetoditega ära tõestaksid. Ilmselt oled praegu ainuke, kes suudab mõista milles point! Võiksid ka kasiinosse sisse põigata ja sealset elektroonikat sobivas suunas mõjutada, või mõne nulli oma kontole mõtte jõul lisada. Luban, et kui seda teed kas või üheainsa korra, saad tasuvaid pakkumisi teisigi.

  28. Tervist,

    sain sõbralt tasuta arvuti.

    kas ma ka saaksin seda viirusetõrje tehnoloogiat/meetodit kasutada oma(tegelikult sõbra oma kuna tema ostis, võibolla isegi tema vanemad kuna see on üsna vana) arvutis.

    kas selle viirusetõrje peaks nö aktiveerima/installima sõber, tema vanemad või mina kuna arvuti on ikkagi minu oma. lühikest aega küll veel, 4 päeva.

    kui kaua ma pean ootama et arvuti minu oma oleks ja ma saakin viiruseid tõrjuda.

    kas ma saaksin tööl kah seda viirusetõrjet kasutada, kas siis peab it osakond selle viirusetõrje käivitama, või osakonna juhataja?
    või äkki juhatus või aktsionärid?

    kuna me vahetame riistvara tööl tihti kas siis jäävad viirusetõrjesse augud sel ajal kui me riistvara vahetame kuna arvutid ei tunne veel et nad oleks meie omad?

    kas me arvutitega rääkida saame ja nõustada neid et nad ikka on meie omad? või kuna põhimõtteliselt maksid aktsionärid nende eest siis on nad aktsionäride omad.

    serverid ise muidu asuvad teises tallinna otsas ja suhtleme nendega üle interneti?

    kardan et ühendus ei kulge mööda kindlat ja tugevat vasktraati kah mitte vaid läbi fiiberkaabli. kas see mõjutab arvutitega rääkimist?

  29. Mul on tuttavate sõprade kogemused päris huvitavad.

    Tuumatasandi programmeerijad, skypes ja teistes suurettevõttetes, kes omavad piisavallt suurt usku, et arvuti nende käest töötab, on täheldanud, et suvaline arvuti hakkab nende käes tööle.

    Lihtsalt lähed lähedale ja juba ta töötab. Nende usk, et asi toimib, lükkab juba elektronid nende kasuks tööle.

    Kuigi nad ise täpselt samamoodi ei usu kui mina, aga ometi läbi selle kogemuse ei eita ka minu kogemuse võimalikkust.

    Samamoodi mu raamatupidaja, kui paha tuju, siis arvuti lihtsalt ei tööta. Keegi aru ei saa miks ei tööta. Mees uuritab tal arvutit, teeb seda ja teist. Ja järsku arvuti töötab. Keegi ei oska midagi seletada.

    Minu kogemus, et mida rohkem ma sellest avalikult erinevates seltskondades räägin, seda rohkem saan tagasisidet, et väga paljudel inimestel on analoogseid kogemusi.

  30. Järgmine level on läbi elektroni tasandi teadvuse suhtlemise ravida inimesi.

    Inimkeha pole ka mitte midagi muud kui kosmiline arvuti.
    Kus haigus on kui valeprogramm või viirus.

    Esimesed katsetused on üllatavad.

    Ühe naise sain terveks.

  31. Ma ei ravi sisuliselt annan vaid info kuidas seda inimene ise teha saab.

    Alginfo saad kätte sedasi:

    1. Elektroni tasandi teadvusega suhtlemisel olen saanud korda arvuti. Energeetiline viirusetõrje. Hapu arvuti tööleajamine läbi nähtamatu maailma.

    2. On olemas raamat Brandon Bay, Rännak.
    Seal saab autor korvpalli suurusest kasvajast lahti. 6 nädalaga ainult mõttetasandil.

    3. Tuleb saada kätte level, et minna elektroni tasandil oma haigusega suhtlema. Selleks tuleb minna oma kehasse kui arvutisüsteemi sisse. Ja väärprogrammiga suhelda.
    Väärprogramm on siis haigus või vähk või kasvaja.
    Tavaliselt pole vähk või kasvaja põhjuseta. Tuleb kätte saada info, mida see vähk sulle õpetama tuli. Selleks üks lähenemine on Brandon Bay rännak.
    Teine lähenemine on kasvaja kui tuumaga suhelda, suhelda temaga elektroni teadvuse tasandil. See tähendab, sisuliselt oma mõttemaailma ja arusaamade muutmist. Ja see kõik on inimese enda teha.

    Üks naine ravis selle infoga end terveks, tal oli pikk vindunud palavik. Ühe ööga sai terveks. Ta tegi seda ise minu info põhjal.

    Teine naine kel on raskem juhus, see hakkas iseendaga tööle.
    Tulemusi näeb tulevikus.

    Ravitseja vastutust ma ei taha endale võtta. Minu väide on ,et kõik inimeses endas kinni. Kasuta seda minu infot ja sa võid samamoodi veenvalt teisele inimese usu anda, mille raames ta end ise ära ravib.

  32. @Argo Vilberg – Kuidas siis nende nullide või ühtede muutmisega jääb? Keegi ei nõua, et sa midagi näitaks või tõestaks. Lihtsalt proovi kodus järgi.

    Muidugi, kui ausalt õnnestub, siis poleks sul mingi kunst ka skeptikute 10 000 krooni, soomlaste 10 000 eurot ja Randi miljon dollarit tasku pista. Kapital innovatsiooni tegemiseks missugune.

  33. to Viljar

    Ma tean naisi kes hoiavad oma energiaga terveid firmasid üleval. On seal firmas kui head haldjad, kelle juurde tullakse kui mingi mure lahendada on.

    Kui firmajuht sellest aru ei saa ja sellist naist ei austa ja asi väga üle piiride läheb, siis selline inimene lahkub.

    Tulemused on väga huvitavad.
    Tehnika hakkab lagunema, juhtuvad kummalised asjad, kopad ja ehitustehnika ütleb lihtsalt ülesse. Remondiarved 100K-sid jne.

    Inimesed lahkuvad töölt, lepinguid ei saada enam kätte jne..

    Kuni selleni välja, et kogu süsteem kokub kokku.

    Ma ise hoidsin oma energia pealt üksi püsti eKooli süsteemi.
    Ükskõik mis rünnakut häkkerite poolt võtsin isikliku rünnakuna.
    Tänu sellele vaid 2 korda võeti mu süsteem nii maha, et ma ei saanud aru kuidas.
    Mul oli 24/7 online ühendus, kui miski jama oli siis tuli SMS-i peale sõnum ja ma suvalises kohast eestist võtsin läbi KÕU või 3G pulga peaserveriga ühendust.
    Sain süsteemi optimeertiud kuskil 95% ulatuses.
    Lõpuni ei lastud teha, kuna põlati kalliks ja kuna oli hea süsteem, siis milleks mingile friigile maksta.
    tulemuseks lasti mind lahti, aga siiani sama tuuma otsas asi käbi. Nüüd kuulen, et on probleeme IE6-ga ja veerandilõpp on ikka aeglaseks muutunud.
    Aga mis teha, kui aru ei saada, siis tõmbasin oma energiat tagant ära. Ümber nad tasamal tasandil seda 5% nagu mina ei suuda. Seega palju õnne.

    Sama on suvalise firmaga ja suvaliste arvutitega.
    Küsi enda käest, kas suudada ja tahad oma energiat kulutada omanikele kasumi teenimiseks. Ehk kus läheb sinu südameheaduse piir. Selles piires, mina usun saab kõiki imesid teha, vaid oma usus on asi kinni

  34. Hmmm, et siis servereid ja programmeerimist ja muud taolist polegi vaja? Näe, Eesti Nokia leitud- pista vaid juhe Argole ******sse ja süsteem toimib tema sisemise energiaga. Palju loodussõbralikum kui hirmsasti voolu tarbivate ja jahutust nõudvate klasteritega jantida…. Kui muidugi ei juhtunud seda, et pahad häkkerid ründasid süsteemi korralikult nii täpselt 2 korda.

    Kuigi mina ei tea, probleemid IE6-ga nagu ei sõltu eriti elektronidest ja nende heast aurast, vaid pigem programmeerimisest. Hmm, ega ometi sinu kehvast programmeerimistööst? Ning veerandi lõpul asja aeglustumine tundub pigem tulevat süsteemi aktiivsemast kasutamisest? Samamoodi, ega see süsteemi *vaid* kaks korda kokku kukkumine ei näita seda, et sina oled siiski kehva tööd teinud ja ei taha seda tunnistada?

    Aga tõsiselt rääkides, see viirusetõrje ja vana kolu töölesaamine on väga kergelt tõestavad/ümber lükatavad väited. Miks mitte siis võtta ette kõigepealt Eesti skeptikud, neilt 10 000 eeku saada ning kasvõi selle rahaga Randi miljoni järele minna? Ning kui see elektronide värk olemas on ja sa suudad seda tõestada, siis koputab herr Nobel sulle peagi uksele, et tahaks miskit anda sulle. Ning su nimi kirjutatakse füüsikaõpikutesse Einsteini kõrvale. Pole üldse paha, eks?
    Selle asemel, et siin nende vastikute skeptikutega vaielda, löö meil mokk kinni ja tõesta!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga