Aigar Säde peksab jälle segast ja teisi lugusid Eesti ajakirjandusest (juuli leiud)

Aigar Säde, pilt Naistemaailm.ee-st

  • Aigar Säde: vaktsiinidest ja vitamiinist
    Naistemaailm

    B17 (laetrile) ravib vähki (on keelustatud!).

    Vähk taandub sel juhul, kui inimene lõpetab oma probleemide eitamise.

    Selle viiruse [linnugripi] muutsid teovõimetuks kosmilised jõud. Siit ka põhjus, miks linnugripi hüsteeria lõpetati.

    Nüüd valmistatakse ette teist massimõrva lainet. Süsteem tahab lahti saada miljarditest inimestest, sest ta leiab, et maailm on ülerahvastatud. Kui mulle tulev info, et vaktsiini sisestatud seagripi viiruse mälu on kosmose poolt kustutatud ja sellega teovõimetuks tehtud, tõeks osutub, siis jääb seekordne massimõrv ära.

    Mis puudutab laste vaktsineerimist, siis klassifitseerub see eriti raskeks inimsusevastaseks kuriteoks.

    1723. aastal avastati, et rõugete vaktsiin lõhub edukalt inimese kolmanda silma süsteemi.

    Koomikat lisab asjaolu, et Säde lugu ilmus Schibstedi kontserni kuuluvas Naistemaailm.ee-s, samas süüdistab Säde meediakontserne infoga manipuleerimises, vandenõus rahva vastu ja eluliselt olulise teabe varjamises.

  • Küsi nõu selgeltnägijatelt!

    „Eelmisel hooajal saime palju kõnesid ja kirju inimestelt, kes soovisid saada Nastja kontakti, mida me aga tema palvel ei levitanud. Nüüd on aga kõigil võimalus oma küsimustega meie uute selgeltnägijate poole pöörduda. Loomulikult ei saa me midagi lubada ega garanteerida, aga kahtlemata annavad meie osalejad endast parima”, lisab Liiv.

  • Vigala Sassi nõuanne päästis Kanal 2 reporteri vähkkasvaja küüsist

    44-aastase Valneri kael paistetas hiljuti ootamatult üles ning tavameditsiin ei suutnud kuidagi tuvastada paistetuse põhjust, kuid töövisiidil Vigala Sassi juurde ütles kuulus nõid, et Valner peab kindlasti kohe arsti poole pöörduma, muidu on ta aasta pärast «kastis», kirjutab Kroonika.

  • Iidsed Tiibeti tarkused leevendavad tervisemuresid
    Silja Joon, kultuuritoimetuse juht, Pärnu Postimees

    Silkini sõnade kohaselt on Tiibeti meditsiini näol tegu aastatuhandete vanuse elava traditsiooniga, mida on kasutatud ning mille tulemuslikkus on teada. “Väga oluline kunye erinevus muude massaaži- ja ravitraditsioonidega võrreldes seisneb selles, et igale inimesele tuleb läheneda vastavalt ta keha- ja meeletüübile. Arvestada tuleb eluviisi, vanust, aastaaega ja muid tegureid,” kirjeldab terapeut.

    Silja Palm on Tiibeti astroloogia tundja. Palm kõneleb, et tegu on iidse, ligemale 2000 aastat tagasi Tiibetis bööni šamanistlikus kultuuris alguse saanud traditsiooniga, mis on täiesti omanäoline ja erineb täheteadusel põhinevast astroloogiast.

  • Puudutuse vägi
    Krista Dudarenko, Naistemaailm, allikas: Stiil

    Kunye suurendab elujõudu, viib välja kehasse kogunenud mürgid, leevendab eri tüüpi valusid ning rahustab ja tasakaalustab närvisüsteemi, olles näidustatud ka unetuse, depressiooni ja ärevuse korral.

    Hiina massaaž käivitab keha eneseabi-süsteemi, aktiveerib vere- ja lümfiringlust, leevendab teatud ekseeme, tagab hea ainevahetuse ning korras immuunsüsteemi.

    Shin-do aitab vabastada kehas kuhjunud energiat ja hoida energiameridiaane avatuna, samuti leevendab erinevaid haigusi.

    [Tai massaaž] aitab luua ka tasakaalu hinge ja keha vahel

    Aroomimassaaž mõjub kehale ja vaimule tasakaalustavalt.

    Tänu enam kui 800 molekulile on šokolaadil palju omadusi – see niisutab, kaitseb ja toidab nahka, mõjub närvisüsteemile nagu antidepressant ja stimuleerib eufooriat.

    Meemassaaž aitab leevendada paljusid haigusi ning on kasulik kehvveresuse, kerge üleväsimuse, radikuliidi ja liigesehaiguste puhul. Massaaž ravib ja hoiab eemale selgroohaigusi, ergutab lümfisüsteemi ja vereringet.

    Samuti aitab [laavakivi]massaaž lagundada ebatervisliku eluviisi tagajärjel organismi ladestunud jääkaineid ja toksiine.

  • Sigrid, kes rändab eelmistes eludes
    Aive Antsov, ajakiri Naised

    Tallinlanna Sigrid (37) tunnistab, et tundis juba lapsena kõrgemate jõudude kaitset ning pidas loomulikuks suhtlemist kaitsva energiaga. Nüüdseks on ta vahetanud perspektiivika juristikarjääri massaažitoa ja reinkarnatsiooniteraapia vastu. Naine ravib kätega ja juhib rännakuid eelmistes eludes.

  • Meie lähim sugulane pole šimpans, vaid orangutan?

    “Ma ei tee muud kui palun inimestel suhtuda kriitiliselt eeldustesse, millele nende töö rajaneb, ning mitte karta alternatiivsete tõlgenduste võimalusega arvestamist,” rõhutab Schwartz. “Ma ei usu, et ühestainsast bioloogilisest elemendist – olgu selleks DNA või miski muu – on alati võimalik tuletada õige vastus. Paljudel juhtudel oleks kasu teema läbivaatamisest uue nurga alt.”

    Kui Scwartzi ja Grehani eelistatud lähenemine õigeks osutub, ei tuleks paljude arvates üle vaadata mitte ainult inimeste sugulus šimpansidega, vaid kogu puhtmolekulaarne teadus, mis on pannud paika paljud oletatavad evolutsioonilised suhted kogu eluslooduses.

    Teisisõnu, kui DNA-tõendid, mida suur osa biolooge tõestusena kasutavad, osutuvad evolutsiooniliste suhete määratlemisel ebatäpseteks, seab see kahtluse alla paljude molekulaarbioloogide töö.

    “Kui see oleks tõsi, kaoksid suurtes ülikoolides terved teaduskonnad,” ütleb Disotell. “Mul poleks enam midagi teha. Läheksin ja hakkaksin puusepaks.”

  • 10 kuulsamat vandenõu- teooriat, mis ümbritsevad surnud staare
    Marge Sillaots, Õhtuleht, via Telegraph

    Populaarseim vandenõuteooria Lennoni surma ümber on see, et USA valitsus programmeeris tema tapja mõrvatööle, kuna neile ei meeldinud Lennoni radikaalsed maailmavaated.

    David Carradine – 72 aasta vanuselt surnud tele- ja filmilegendi surma ümber ringles erinevaid jutte: mees olla teinud enesetapu, seejärel pakuti surma põhjuseks sadomaso-stiilis seksmänge. Viimati seoti meest kung fu grupi ohvriks langemisega.

Nagu ikka, ootan lugejatelt lisa.

128 Replies to “Aigar Säde peksab jälle segast ja teisi lugusid Eesti ajakirjandusest (juuli leiud)”

  1. võin Martini eest vastata – vana lugu juba – sadu kordi läbi proovitud ilma igasuguse positiivse tulemuseta. Kahjuks.
    Ainukesed “positiivsed” tulemused võib leida veebilehtedelt – ühtki reaalset patsienti, kellel vähegi kriitikat kannatav dokumenteeritud haiguslugu olemas oleks, pole kahjuks olemas.
    Sinu raamatutõlge sisaldab tohutult jura – lugesin vaid kaks lehekülge sellest – see kubiseb faktivigadest!

  2. @Aigar Säde – unista edasi. Mul poleks sinust sooja ega külma, kui mõni arutu või poolearuline toimetaja sulle mõnes toimetatavas portaalis regulaarselt eetriruumi ei annaks.

    Sinul on täitsa vaba õigus peksta segast niipalju kui soovid ja avaldada oma unenägusid oma kodulehel, üllitada raamatuid, kirjutada luuletusi, teha filme jne. Küll aga tundub, et toimetaja kas kasutab su lihtsameelsust tuimalt ära selleks, et klikke koguda ja portaalile reklaamiraha teenida (kõik müügiks! samas enamus lugejaid vangutab pead ja ootab järge lootuses midagi veel ulmelisemat lugeda) või siis puudub tal kriitikameel hindamaks avaldatava jutu adekvaatsust.

  3. To Martin Vällik

    Sa nimetad Ene Veiksaart (Naistemaailma toimetajat) poolearuliseks või arutuks või siis manipulaatoriks, kes populaarsuse nimel teisi ära kasutab. Kas see on sul isiklik arvamus, solvang või “tõestatud teaduslik fakt”? Leian, et sul tuleb Ene Veiksaare ees kirjalikult vabandust paluda.

    Ja ma ei küsinud sinu käest arvamust ei minu ega kellegi teise kohta, vaid raamatu kohta.

    Tänan tähelepanu eest!

  4. @Aigar Säde – sina nimetad Ene Veiksaart, aga minuteada ei tööta tema naistemaailm.ee portaalis juba mõnda aega.

    Aga ega sa ometi arva, et sinult lugusid sügavast missioonitundest küsitakse?

    Raamatu kohta? Usaldan siinkohal Aleksandrit ja praegu ei viitsi ma oma aega sellele kulutada.

    Hea küll. Vaatasin esikaant. Seal ilutseb Laetrile, amügladiin, vitamiin B-17. Sellest tegelikult piisab, et teha mõistlik otsus ja edasine lugemine ära jätta. Targematki teha.

    Lihtne tõsiasi on see, et vähk pole mitte üks haigus, mille kõigil vormidel oleks üksainus põhjus ja sellest tulenevalt üks ja ainus ravi, vaid tegu on üldnimetusega väga erinevate põhjuste, haiguspiltide, geenide ja molekulide tasandil isepäraste juhtumitega. Seega igasuguse jutu “üks ravim – lihtne vitamiin ravib kõik vähid” võib otsejoones prügikasti saata.

    Lugemiseks üks väike raamatuarvustus:
    World Without Cancer by G. Edward Griffin
    Reviewed by Robert Lewis

  5. Aigar on moodsa aja vaimulik. Katoliiklased usuvad ju deemonitesse ja nende võimesse inimeste nõrkusi ära kasutada. Aigar on deemonid tulnukatega asendanud ja vana usuteooriat pisut kaasajastanud lihtsalt . Ta ei kutsu oma kolumnides üles vägivallale vaid pigem julgustab inimesi oma” sisemiste deemonitega võitlema”. Selle pärast teda avaldataksegi. Minu meelest.

  6. Mina arvan, et eestis on lihtsalt mõned “prominentsed” patsiendid nagu Aigar Säde, Kalev Jaik, Jüri Lina, Tauri Pikpoom jne, kes on oma haigusest teinud omaette vandenõuteoreetilise kunstivormi. Lisaks veel hulk igasugu tegelasi, kes sellest haiglasest kunstist on teinud omale hea äri.

  7. pikpoom pidi olema mingi itimees, kes sai kuulsaks härra sädega üheaegselt, kui pealtnägija neil etv’s nibirust rääkida lasi. soovitan soojalt tutvuda ka nimetet härrasmehe veebilehega. ehkki paistab, et see on relikt mingist iidsest ajast, annab see siiski päris värvika pildi, millest mõni teatava eriala spetsialist kindlasti huvitavaid järeldusi teha oskaks. http://www.hot.ee/taurpi/index.htm

  8. Ja muidugi on veel hulk jüngreid nagu Aigar Sädel on Argo Vilberg, kes minumeelest üritab Säde raamatule isegi Antti Looduse webilehel reklaami teha. ROTFLMAO Samalaadne tundub olema Kalev Jaiki jünger KL. Kalev Jaik on vahepeal jõudnud LHV-s juuksekarvakaugusele perpetum mobile leiutamisest.

  9. Algselt jäi mul mulje, et Vilberg ja Säde on üks ja sama isik, kuna neil oli kahepeale üks mõistus. Teleuudistest mõlemat nähes olin päris üllatunud.

  10. Ja absoluutselt kõikides eestikeelsetes foorumites, milles on vähegi vabamaid teemasid on ka Zeitgeist promo olnud. On meestel ikka haare!

  11. To Martin Vällik

    Avastasin pealkirjas Aigar Säde pekasb jälle segast saatusliku grammatikavea.
    Tegelikult peaks olema Aigar Säde peksab jälle segaseid.
    Kusjuures enamik eestlasi arvab, et skeptikud on segased.

  12. To Kriku

    Kas ma saaks sinuga ka isiklikku tutvust sobitada, et otsustada, kas kuulud sinna “enamiku” hulka. Muidu vaata nagu telekat, et hääl on aga pilti ei ole. See jätab fantaasia jaoks liiga palju ruumi.

    …Ja Jason
    Kui suur on mürgi kogus, mida lubad võtta?

  13. Aigar Säde ütles:

    enamik eestlasi arvab, et skeptikud on segased.

    Jason ütles:

    võibolla tõesti paljud eestlased aga kindlasti mitte enamus.

    Ma ei usu, et hr Säde arvamus eestlaste skeptitsismiskepsise kohta toetub mingisugustele faktidele või uuringutele, aga tal võib täiesti juhuslikult õigus olla.

    Oleks loogiline arvata, et inimene, kes usub midagi teadusega tõestamatut, s.t eelistab mingis eluvaldkonnas usku tervele mõistusele, irratsionaalsust ratsionaalsusele, rumalust arukusele, peab neid, kes vastupidisele mõtlemisele ja käitumisele kutsuvad, segasteks. Ja ehkki vähesed eestlasted on konfessiooni-usklikud, on meie seas hordide viisi pendliusklikke, puukallistajaid-uuspaganaid, esoteerikahuvilisi, mediteerijaid, vaktsiini-, UFO-, sionistide-, aspartaami- homode-, 9/11- ja jõuluvande-teemaliste vandenõuteooriate uskujaid, kuukummardajaid ja päikesepalvlejaid; musta kassi, sõnumist ja kaetamist kartvaid isikuid; kvantedu-usklikke, Zeitgeisti-usklikke, Alex Jonesi jüngreid, holokaustieitajaid ja muidu ullikesi.

    Kui arvata kokku kõik sellised, kes usuvad midagi olulist, vaevumata seda kontrollima, ja usuvad seejuures, et nii peabki, siis võib tõesti üle poole meie kaasmaalastest olla a priori skeptitsimipõlgurid.

  14. Võimalik on küll, et enamik peavad septikuid segasteks. Võimalik, et ka neid , kes nendega vaidlevad? Eeldatavasti on mõlemad pooled kiiksuga. Aga mis tähtsust sel nii väga on. Eestlased pole eriti religioossed, aga nad on natuke nõiarahvas.
    Venelased on mõlemat.
    Tegelikult on skeptikul juba kaks tähendust. Üks tähendab kahtlejat ja teine skepsisliikumise esindajat. Viimaste puhul ei paista olevat tegemist objektiivsete kahtlejatega.
    Materialistid nimetavad sageli terveks mõistuseks seda, mis võib aga sisuliselt olla hoopis haige mõistus. Mis õigusega väidetakse, et parahuvilised eellistavad rumalust tarkusele?
    Eeldatavasti paljusid need paravärgid ei huvita. Mitmed ka ei usu.
    Aga see veel ei tähenda, et nad paranähete vastu võitlemist normaalseks peavad.

  15. Ma loen huviga isikute infot, kes kõiki lolliks tembeldab.
    Kurb võib olla küll siin ilmas ainuke tark olla, eriti veel kui Tarkus koolist pärit on.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga