Umbluu preemia 2013 – telegram.ee ja Hando Tõnumaa

2013. aastal pälvis MTÜ Eesti Skeptiku Umbluu preemia infovandenõu ja alternatiivmeedia konglomeraat telegram.ee, Ulmefilm ja nende südikas vedaja Hando Tõnumaa.

Lugupidamatuse nöökhinnaks on “Viltune pendel”.

Igal põlvkonnal on oma meister, kes leiab tee omasuguste meelt mõjutama ja südant kontrollima, et oma nägemust uuest maailmakorrast kuuldavale tuua ja õige hetke saabudes ka kehtestada. Sel teel aga tuleb võidelda lohega (moodsam sõna: reptiil), kes võtab kord tulnuka, kord Bilderbergi grupi, kord illuminaatide, kord veel kellegi näo, mis püüab laialdasemat ärkvelolekut pärssida ja ärkamist ennetada. Olles kord ise ärganud, tuleb oma missioon edasi kanda. Tõde on käeulatuses.

Hando Tõnumaa:

Meie maailma valitsevad üksikud tegelased, kellel on inimkonnaga kuri plaan. Ka 11. septembri sündmused USA-s olid nende lavastatud.

Maailm on kui teatrilava, kus miski pole nii nagu paistab ja peavoolumeedia näitab, ning inimesed on kui pärsitud tahtega statistid, keda saab kas manipuleerida või üles äratada. Kontrollimiseks ja manipuleerimiseks kasutatakse vaktsiine, läbipaistmatut ja kontrollitud meediat, lennukitelt puistatavaid kemikaale, fluori joogivees, geenmanipuleeritud taimi, aspartaami ja muid kemikaale meie toitudes, lavastatakse hirmsaid vaatemängusid New Yorgis ja Bostonis.

Siiski on ka häid kangelasi ses loos – tõerüütlid Alex Jones, Glenn Beck, Rupert Sheldrake ja veel mõned; tõelist tervist toovad meile alternatiivseteks peetud raviviisid, mida eliidi poolt muidugi maha surutakse – kristalliteraapia, homöopaatia, reiki, refleksoloogia, holistiline teraapia, püramiidid, vitamiin B17, kusjuures vähktõbi on inimeste endi poolt loodud haigus.

Infopartisan oskab muidu kontrollitud meediaruumis ära kasutada moodsa aja võimalusi – Facebook, videofilmid, blogid, eduka PR-töö abil isegi peavoolumeedia. Telegram.ee külvab oma mõttekontrolli viirused, teinekord vaid ühelauselise suunanäitajana, uudislõikude vahele, mis aegajalt omavad isegi reaalse maailmaga seoseid. Ja neid lugusid jagatakse, kommenteeritakse, need pakuvad kõneainet, kutsuvad mõtlema ühes teatud suunas, olgu tõendid selle suuna kohta kui õhukesed tahes.

Aga tõendid polegi peamine ega oluline argument. Oluline on hoopis mujal – olla eriline, väljavalitud, info valdaja, isegi veidi tagakiusatud ja naeruvääristatud – see lisab vajalikku vastuokssust ja tõendab, et ollakse tõe jälil. Skeem on lihtne – reaalsusest, mõnikord ka unenägudest, nopitakse välja väikesed tükikesed ja neist ehitatakse pilt, mis pretendeerib esindama tervikut, millest need tükid võeti. Umbes nagu suure amfora kildudest kasutan mõnda tükki, teen sellest ööpoti ja väidan, et see ongi “see”. Ülejäänud killud pole olulised.

Selles kõiges pole midagi uut. Sarnast asja on ajanud meie eelmised Umbluu preemia laureaadid – “Hallo, Kosmos!” ja Ingrid Peek, Viljo Viljasoo, muudel aegadel näiteks Peeter Liiv, Lille Lindmäe, Kalju Paldis, Gunnar Aarma, rahvalikud prohvetid läbi ajastute nii siinmail kui laias maailmas. Sarnast vaimu kannavad alkeemia.ee, hingemaailm.ee, hingepeegel ja veel paljud. Küll aga tõstis telegram.ee 2013. aastal esile selle tuleku jõulisus.

Teisalt leiti, et on paremaid kandidaate. Kindlasti ongi ja olgu mõned silmatorkavamad ära nimetatud:

  • Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (Varro Vooglaid) nende homovastase kirjakampaania eest, mille argumentatsioon annab silmad ette igale kogenud vandenõuteoreetikule, kuid anonüümse ja tihti tulnukliku eliidi asemel on “nendeks” konstrueeritud meie endi reaalsed kaasinimesed ja mille potentsiaalne mõju ühiskonna lõhestamisele on kindlasti suurem kui telegram.ee-l. Jäägu SAPTK-le nende õeluse eest vääritu teine koht.
  • Kodanikeühendus Puhas Taevas ehk vastloodud keemiasabade (chemtrail) uurijate ühendus, kes leiavad, et meid mürgitatakse ülevalt lennukitest tahtlikult ja kindla eesmärgiga. Liikmete seast leiame juba tuttava Hando Tõnumaa, Peeter Liivi, Mihkel Oja. Kuigi algaktiivgrupp on juba mõned aastad tegutsenud, siis ehk jõuavad nad järgneva aasta jooksul ka Umbluu preemiani. Senine suhtluskogemus näitab, et lootust on, seekord autu kolmas koht.

Ja lõpuks kaks ja kestvat kiiduavaldust!

  • Jüri Kamenik – ilmateadlane ja oma lemmikteaduse populariseerija, muu hulgas ka lennukite poolt tekitatud joonpilvede uurija ja seletaja
  • Knopkaingel – imeteenuste kvintessents.

    Ma olen professionaalne auru transformaator, Ingelliku hierarhia teabe vahendaja, planeedi kristallvõre paigaldaja, chakrakopa meetodi väljatöötaja, kundalinikraana meister, külgetõmbe seaduse kvantrotaatori aktivaator ja kõrgsageduspressi operaator. Töötan kaheksa kanali peal.
    Minu vaimne nimi on Knopka.

  • Kõrgsageduslik kvantkäepigistus teile!

3 637 Replies to “Umbluu preemia 2013 – telegram.ee ja Hando Tõnumaa”

  1. @personainfieri:

    Pöördume tagasi “eliidi”poolt mingi salajase, ainult valitutele mõeldud info varjamise juurde. Seda kurdate Teie ja ka erinevad esoteerikahuvilised. Kust pärineb Teie info, et eliidil on erilised teadmised? Ajakirjanduses ilmunud nupukeste põhjal, mis paljastavad vabamüürlust? Aga vabamüürlus ei ole juba pikka aega mingite salateadmiste hoidja ja edasikandja. Oma võimalikud saladused viskasid nad üle parda juba pikka aega tagasi – 19 sajandil. Vanad vabamüürluse materjalid on samuti leitavad.

    Templirüütlid raiusid oma saladused kirikutesse ja pühapaikadesse, samuti pani põhilised saladused kirja Wolfram von Eschenbach oma Parzival’is. Millised olid Graali kandja Repanse de Schoye iseloomulikud jooned? 235. … Kel õige meel, aus mõtteviis, kes valest vaba …

    Kuidas valib Graal omale väljavalituid? Mitte sõnagagi pole juttu mingitest suguvõsadest, salaseltsidest jne. 470. Graali (Lapsit exilis – see on kivi, mitte karikas!) peale ilmub selle isiku nimi, kes on väljavalitud, peale lugemist see kaob.
    ……………………..

    Kuidas on varjatud infoga lood tegelikult? Enamus tähtsamaid religioosseid tekste on kättesaadavad inglise keeles. Alustuseks selline kaev nagu Sacred text; kättesaadavad on enamus esoteerilistest tekstidest, ka alkeemiat puudutavad http://www.levity.com/alchemy/

    Sellest arusaamiseks tuleb alustada lihtsamast indo-euroopa mütoloogiast. Nii lihtne see ongi.

  2. personainfieri ütles:

    kes ühel tormisel ööl hirmsa pohmakaga gürokompassi tühjaks jõid

    See pidi olema väga hirmus pohmakas, mis pani jooma elektrimootoreid ja hammasrattaid. Pooldan digi ettepanekut.

  3. Pöördume tagasi “eliidi”poolt mingi salajase, ainult valitutele mõeldud info varjamise juurde. Seda kurdate Teie ja ka erinevad esoteerikahuvilised. Kust pärineb Teie info, et eliidil on erilised teadmised? Ajakirjanduses ilmunud nupukeste põhjal, mis paljastavad vabamüürlust?

    Kus ma olen maininud vabamüürlasi jt? Suur osa sellest vabamüürlusest on liivakastimängud.
    Jõujooned lähevad kusagilt mujalt ja reptiloidid enamasti avalikkuse ees ei tegutse. Avalikkuse tähelepanu taotlevad ikka mutantrobotid jms seltskond, et oma sotsiaalselt staatuselt kõrgemana paista. :)

  4. @personainfieri:

    Jutu võib kokku võtta nii: Te räägite reptiloididest (kujumuutjad), kuid täpselt ei tea, mis need on. Icke (reptiilinduse issi) teooria on Teile tundmatu ja Te olete arendanud oma reptiilinduse teooria.
    Järele mõeldes olen ma ennemini tark “mutantrobot”, kui võõra infoga täidetud reptiloid.

    Sellel sõjal pole usuga suurt midagi pistmist.

    Ai, ai, ai. Nii kehvakesed need üliaustusväärse reptiloidi teadmised siis on.

    Süüriast ja vabatahtlikest – kuna ametlikult ükski riik selles konfliktis ei osale, siis on igal juhul tegemist vabatahtlikega, mis ei ole maailmas haruldane nähtus.

    Juttu oli riikide sissetungist Süüriasse, vabatahtlikud ei puutu asjasse! Järelikult hakkavad riigid Süüria konfliktis osalema …

  5. @Andres Valdre:

    Pooldan digi ettepanekut.

    Teil ja digil on õigus, see jama jutt tuleb lõpetada. Ma olen oma loomkatsed seletamise küsimustes juba läbi viinud, ja nagu Te kõik teate kukkusid mu katsed kolinal läbi. Kui inimene aru saada ei taha, siis ei aita ei ussi- ega püssirohi.

    Rõõmsalt tervitades Teie “Mutantrobot”!

  6. Jutu võib kokku võtta nii: Te räägite reptiloididest (kujumuutjad), kuid täpselt ei tea, mis need on. Icke (reptiilinduse issi) teooria on Teile tundmatu ja Te olete arendanud oma reptiilinduse teooria.
    Järele mõeldes olen ma ennemini tark “mutantrobot”, kui võõra infoga täidetud reptiloid.

    Ma tean väga hästi, kes on reptiloidid, aga see ei tähenda, et ma olen ilusti pähe õppinud selle, mida Icke on nende kohta kirjutanud ja usun pimesi.
    Mida on Icke kirjutanud kujumuutjate kohta? Kas seda, et reptiilid on omandanud inimese väljanägemise? Või siis seda, et reptiilid tegutsevad, kui parasiitorganismid, kes võivad suvalise inimese keha üle võtta? Õige on pigem see teine eksistentsivorm.
    Üks test, mis võimaldab lihtsasti eristada inimesi ja reptiloide, ongi näiteks nende võime näha puude taga metsa ehk protsessuaalne mõtlemine. Mutantrobotid on tavaliselt ühemõõtmelised, sest nad on programmeeritud käskude täitmiseks, kulla kaevamiseks ning püramiidide ehitamiseks. Nende tegevust juhivad materiaalsed instinktid. Segaverelised ehk valdav osa inimkonnast on kahe- ja kolmemõõtmelised. Reptiloidid on vähemalt nelja- või viiemõõtmelised.
    Näiteks Assange on kindlasti reptiloid. Snowdenis ma kahtlen, aga ma ei tunne tema tausta. Ma arvan, et ta on pigem süsteemiga vastuollu läinud leheneeger.

    Terrorismivastasel sõjal pole loomulikult usuga suurt midagi pistmist, sest ei võidelda ju ühe või teise usu vastu. Osama bin Laden pole kunagi olnud usuliider, vaid avaliku elu tegelane, kes kasutab religiooni oma poliitilise tegevuse õigustamiseks kasutatavas retoorikas.
    Riikide sissetungist Süüriasse saame rääkida sel juhul, kui üks või teine riik on tunnistanud, et tema regulaarväed võitlevad seal või on selle kohta olemas tõendid. Minul selliseid tõendeid ei ole. Araabia Liiga on tunnustanud küll Süüria opositsiooni seadusliku esindajana ja mõned riigid on neid relvastanud, kuigi mitteametlikult. Mustal turul liigub piisavalt relvi, et nüüd sellepärast küll ükski sõda pidamata ei jää.
    Ma soovitan igasugustesse vandenõuteooriatesse skeptiliselt suhtuda, sest enamasti need ei pea vett, igat sorti leheneegrite poolt välja mõeldud, kellel puudub protsessuaalne mõtlemine :)

    Aga selle eraldi loo kohta niiüpalju, et pole vast mõtet, ma võin pärast selle siin meie blogisse omaette loona välja panna :)

  7. @Jolli:

    Siniverelisuse määratlus pärineb siit: João Lopes Marques: Kollane ajakirjandus, kuulsused ja siniverelised eestlased http://naistemaailm.ee/inimese.....koht/29B6/

    PS: muide, siniverelisuse mõiste on suhteliselt vana. Ajaloolaste arvates võeti see kasutusele Põhja-Hispaanias ristisõdade ajal: see pidi ülistama heledanahalisemaid ibeerlasi, kelle veenid paistsid sinisemad, mis pidi tõendama, et nad ei olnud moslemitest okupantidega segunenud.

  8. @O cookievaba Kameelion:

    “Teil ja digil on õigus, see jama jutt tuleb lõpetada. Ma olen oma loomkatsed seletamise küsimustes juba läbi viinud, ja nagu Te kõik teate kukkusid mu katsed kolinal läbi. Kui inimene aru saada ei taha, siis ei aita ei ussi- ega püssirohi.”

    Kõrvalt vaadates aga tundus, et kuna va. Kameelion ei suutnud veenvate tõendite alusel tõestada reptiloidide mitteolemasolemist, andis ta loobumisvõidu, maskeerides selle huvipuuduse taha seda väitlust jätkata. :=)

  9. @Jolli:

    Kameelion ei suutnud veenvate tõendite alusel tõestada reptiloidide mitteolemasolemist

    Kuidas saab tõstada millegi, mida ei ole olemas, mitteolemasolemist? Täpsustuseks: reptiloid Icke järgi kujumuutja, ja ei midagi muud! Siiani pole keegi tõestanud reptiloidide olemasolu. toodud videolõikudes nn. kujumuutjatest on tegev põhiliselt valguse mäng, millele lisandub hunnik haiget fantaasiat. See ei tõesta midagi.

    lgp. reptiloid personainfieri teooria reptiilid tegutsevad, kui parasiitorganismid, kes võivad suvalise inimese keha üle võtta? Õige on pigem see teine eksistentsivorm. pärineb vist kristlusest? Kas midagi sellest ooperist? Eksortsism ehk kurjade vaimude väljaajamine – ateistide pähkel! http://foorum.usk.ee/index.php.....;topicseen

    maskeerides selle huvipuuduse taha seda väitlust jätkata. :=)

    Loobusin personainfieri väljaütlemiste pärast Süüria sõja kohta. Minu antud lingis 1000 Yemeni Troops to Take Part in Liberation of Syria oli juttu täiemõõdulise sõja alustamisest Süüria vastu, õigemini selle ettevalmistamisest, aga vastuseks tuli blä-blä-blä.

    Te võite külastada mu tarandikku. Loomkatsed tõestasid et inimesed ei loobu vabatahtlikult oma väärteadmistest. Ma ei viitsi, tõesti ei viitsi. Pealegi võivad suure kirjutamisega mu näpukesed ära kuluda, mis siis saab? Irw, irw, irw.

  10. O cookievaba Kameelion ütles:

    Kuidas saab tõstada millegi, mida ei ole olemas, mitteolemasolemist?

    Vastuväiteliselt. Oletad, et on olemas, uurid ta omadusi ja avastad, et need toovad paratamatult kaasa vastuolu aksioomide ja faktidega.

  11. @O cookievaba Kameelion:

    Kameelion on:

    a) skeptik. skeptik peaks suutma analüüsida (mitte naeruvääristada) väitluspartneri seisukohti
    b) kameelion on reptiloid ja huvi on juhtida jutt sohu temale teadaolevail eesmärkidel.

    ise kahtlustan viimast varianti, mille kasuks räägib teatav inside-infi valdamine. on isegi icke läbi töötanud.
    :=)

  12. Millele see link viitas – keegi anonüümne Jeemeni diplomaat (võib-olla reptiloid :irw) väitis, et Jeemen valmistub Süüriasse vägesid saatma.
    Kas sellele infole on tulnud kinnitust – ei ole.
    Kas Jeemeni väed on Süürias – ei ole.
    Järelikult oli kellelgi tarvis tekitada tahte manipuleerimisega soovmõtlemine, et valmistutakse Süüriat vallutama.
    :)

  13. @dig:

    Vastuväiteliselt. Oletad, et on olemas, uurid ta omadusi ja avastad, et need toovad paratamatult kaasa vastuolu aksioomide ja faktidega.

    Vikipeedias on valgustatud neid olendeid järgmiselt: Reptilians From Wikipedia, the free encyclopedia http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilians

    Reptilians (also called reptoids,[1] reptiloids, or draconians) are purported reptilian humanoids that play a prominent role in science fiction, as well as modern ufology and conspiracy theories. The idea of reptilians on Earth was popularized by David Icke, a conspiracy theorist who says shape-shifting reptilian people control our world by taking on human form and gaining political power to manipulate our societies. Icke has claimed on multiple occasions that many of the world leaders are, or are possessed by, reptilians attempting to gain power to rule the world.

    Dig kullake, ehk aitate mind! Kunagi sai poole silmaga vaadatud ulmekaid, jäi meelde filmike libahundist. Seal inimese nahk rebenes ja ta muutus hundiks. Kujumuutjatel peaks see samamoodi käima??? Juba väike nahavigastus tekitab valu, naha sellisel kujul rebenemine peaks tekitama väljakannatamatut valu ja see nn. kujumuutja peaks selle peale lusika nurka viskama? Samuti peaks meie skelett muutuma, siseorganid ümber paigutuma. Kaasaegsed inimesed seda ei suuda ja ei hakka suutma. SEE ON VÕIMATU! Selline ettekujutamine ei vii kusagile!!!

    Võimalikuks saaks see muutuda ehk tulevikus, kui elavad inimesekujulised biorobotid, kellel peavad puuduma valuaistingud ja kelle luustik peaks olema mingist venivast ja kokkutõmbuvast materjalist. See teema sobib ulmekatesse. Kuidas suudavad inimesed sellist jama uskuda, mulle pähe ei mahu.

  14. @Jolli:

    skeptik peaks suutma analüüsida (mitte naeruvääristada) väitluspartneri seisukohti

    Ma meeleheitlikult üritangi seda teha, aga kui puudub dialoog, vaid ma pean kuulama teise poole monoloogi, siis muutub see surmavalt igavaks. Järsku paneb naeruvääristamine teise poole mõtlema?

    b) kameelion on reptiloid ja huvi on juhtida jutt sohu temale teadaolevail eesmärkidel.

    Kamee – http://et.wiktionary.org/wiki/kamee
    1. Lõigatud vääriskivi või poolvääriskivi, millel on kõrge reljeefiga piltkujutis.
    2. Tegelase põgus ilmumine, episood
    Lion – Lõvi

    Ei pole reptiloid, inside-infi pole olemas, kõik vajalik on avalik, see tuleb vaid üles leida, Icke’t lugeda ei suuda, sest see ei aja isegi mitte naerma. See on vastuolus kogu vanade teadmisega, mis mulle meeldivad.

  15. @personainfieri:

    Järelikult oli kellelgi tarvis tekitada tahte manipuleerimisega soovmõtlemine, et valmistutakse Süüriat vallutama.

    Isegi mina, kuigi olen naine, olen tähele pannud, et soovitakse võimuvahetust Süürias ja Iraanis. (Viimases vahetus president, pole teada tema välispoliitilised eelistused!) Kas Teil on meelest läinud Iraak – massihävitusrelvad, mida ei olnud, Süüria võimudele määritakse kaela keemiarelva kasutamist, kuigi on teada, et seda kasutasid mässulised. See on otsitud põhjus sekkuda riikide tasemel nn. Süüria kodusõtta. Kuidas on sõjahüsteeriaga?

    Sorry, unustasin Süüria sõja ettevalmistuste lingi panna: Setting the Stage for War: US Troops Deployed to Jordan, Preparations to Invade Syria? Global Research, April 19, 2013 http://www.globalresearch.ca/s.....ia/5332093

    In testimony before the US Senate Armed Forces Committee on Wednesday, top US defense officials announced that they are deploying 200 troops of the 1st Armored Division to Jordan. They will establish headquarters near the Syrian-Jordanian border and plan for a rapid build-up, involving 20,000 or more US troops, awaiting orders from the White House to invade Syria.

  16. Ok, isegi mina, kuigi olen reptiloid, tean, et välispidist sekkumist Süüria kodusõtta ei tule, vähemalt tänase päeva seisuga mitte. Täpselt samuti võin suure saladuskatte all öelda, et lähitulevikus ei ründa Venemaa Eestit ja tulnukad planeeti Maa. Loodetavasti ei nüli teised reptiloidid mind nüüd salateadmiste avaldamise pärast elusalt.

    Mis seis on mõne aja pärast, seda küll ei tea. Küll osalevad juba täna mõlema poole peal välismaised vabatahtlikud, põhiliselt teistest islamiriikidest. Keemiarelvade kasutamise kohta minul küll nii täpset inffi pole, kas keegi on üldse kasutanud ja kes.

    Iraani presidendi välispoliitilised eelistused on avalikult kättesaadavad.
    http://tehrantimes.com/politic.....on-detente

  17. @personainfieri:

    Kas tõesti? Ilusaid sõnu oskavad kõik poliitikud teha, aga tegelikult tõmmatakse rahvale kott pähe. Mind huvitavad pigem tema koolikaaslased, sidemed, ühingud kuhu kuulub. Selline info ütleb, milliseks kujuneb Iraani tulevik. Praegu tundub tõenäoline, et Iraani hakatakse lõhkuma seestpoolt, ilma välisriikide sõjalise sekkumiseta.

    Iraani puhul on häirivad vabamüürlaslikud sümbolid, mida Iraan täis on. http://sonsofsunnah.com/2011/0.....he-masses/

  18. @personainfieri:

    Reptiloidile on loomulikult teada ka kõik salasidemed, salakokkulepped, tulevikuplaanid … Kuidas on inetu minevikuga? See tuletab kangesti “Araabia kevadet” meelde …

    Huvitavaid faktikesi … The British And U.S. Governments Installed Khomeini Into Power In 1979 http://disquietreservations.bl.....alled.html

    The first clue that caught my eye was the Shah’s own words. “If you lift up Khomeini’s beard,” he said, “you will find Made In England written under his chin.”

    Need kirjutised lollidest võiksid olla isegi naljakad, näiteks mõned aastad tagasi. Me oleme vaikselt jõudnud olukorda, kus see tekitab nördimust, kuna rumalate inimeste hulk ruutmeetri kohta hakkab ületama taluvuse piiri. Nibiru ja vereliinide teooria on üheks selliseks päästikuks mil ma hakkan tuld ja tõrva suust välja pritsima. Nii et ettevaatust …

  19. @Jolli:

    Kameelioni jutust joonistub ju välja puhtakujuline vandenõuteoreetik…

    Kahju, et mõningad pimedad on. Jutust joonistub välja ainult hirm III Maailmasõja ees. Naised ja lapsed on need õnnelikud, keda vägistatakse ja tapetakse halastust tundmata.

    Mida teha, see ju meeste maailm …

  20. Jutust joonistub välja ainult hirm III Maailmasõja ees. Naised ja lapsed on need õnnelikud, keda vägistatakse ja tapetakse halastust tundmata.

    No see kolmas maailmasõda käib juba ammu :D
    Seda tehakse lihtsalt teistmoodi kui sajand tagasi, sest see on hoopis üks teine maailm praegu. Tegelik sõjategevus toimub virtuaalmaailmas ja üha rohkem inimesi kolib sinna elama.

    Mis aga reptiloididesse ja salasidemetesse puutub, siis kõik on ju avalik, nii nimekiri (need on valdavalt küll sortsid) kui ka suurem osa teemasid, mida arutati.
    http://www.bilderbergmeetings......_2013.html

  21. @personainfieri:

    No see kolmas maailmasõda käib juba ammu :D … Tegelik sõjategevus toimub virtuaalmaailmas

    Nüüd vaatan ma Teie peale alt ülesse, niikui pooljumaliku reptiloidi peale peabki vaatama, aga selle infosõjaga on pisikesed probleemikesed: Hillary Clinton admits it: ‘We’re losing the war’ http://www.theweek.co.uk/polit.....r%E2%80%99

    Clinton promptly volunteered that America is in an “information war and we are losing that war,” and furthermore, that “Al Jazeera is winning”.

    Mis aga reptiloididesse ja salasidemetesse puutub, siis kõik on ju avalik,

    Teie väide: Reptiloidid on võimelised erinevate allikate põhjal protsesse sünteesima ja analüüsima ei pea paika, kuna mingit arengut tänu Bilderberglastele toimunud ei ole. Pigem võib rääkida taandarengust.

    Teie oma supervõimetega näete läbi seinte ja olete kaugkuulja, seega teate Te täpselt, mida tegelikult räägiti ja otsustati … Irw, irw, irw,õ.

  22. Teeks pöörde UFOnduse maailma. Hoiatan, et ma ei tea sellest suurt midagi, need on mu esimesed katsed selle valdkonnaga tutvuda.

    Panen artiklite seeria esimese osa lingi The Third Force | Veterans Today http://www.veteranstoday.com/?p=234449

    Teise ja kolmanda osa lingid on artikli juures – Secret Space War II ja III. Igaks juhuks tuletan veel meelde, et Vana Testamendi järgi ei ole püha mägi mitte Jeruusalemmas vaid see on Gerizim.

  23. Ma alustasin Icke lugemisega :)

    Ega ta midagi valesti ei ütle, lihtsalt puuduva osa luuletab juurde.

    Ntx

    Omanike tasandil teavad inimesed väga hästi seda mis toimub, nad kasutavad oma ajalehti ära aitamaks kaasa illuminaatide kavade teostamisele. Peatoimetajad, keda nad on tööle palganud, võivad sellest midagi teada, samuti mõned toimetajad – aga suuremal osal ajakirjanikest pole asjast vähimatki aimu. Peatoimetaja on alati kohal, et hoida ilmumast kirjutisi, mis töötavad illuminaatide huvide vastu, aga kui ajakirjanik siiski nõuab ebasoovitava loo avaldamist, leiab ta end peagi uut tööd otsimas. Enamik tekste, mida ajakirjanikud kirjutavad, on pärit ametlikest (illuminaatide) allikatest.

    Nii on :)

  24. @personainfieri:

    Ma alustasin Icke lugemisega :)

    Pole mõtet enesepiinamisega tegeleda, sealt ei saa adekvaatset infot. Kas Teil ajaga midagi paremat teha ei ole?

    Imetlege parem bin Ladeni venna aastaid mahajäetud häärberit Floridas. Inside Bin Laden’s Florida mansion: Terror chief’s brother owned 13-acre holiday home just round the corner from Disney World http://www.dailymail.co.uk/new.....z2Ya45SQuD

  25. Mõni skeptik võiks väidelda Einar Laignaga. Peale mida ta ilmselt ise ka ei usuks kui loll ja piiratud mõtlemisvõimega tegelane ta on.
    Lennukitelt mürkide alla kallamine ja mingite tornite kokkuvajumise teooriad võivad jamps olla aga väita et ennem suurt pauku ei olnud mitte midagi – vot see on tase. Püstita endale küsimus kas mitte millestki sündis midagi ja siis ürita sellele vastata? Sellele vastates tuleb skeptitsism ja loogika kasuks

  26. @feodor:
    “…aga väita et ennem suurt pauku ei olnud mitte midagi – vot see on tase. Püstita endale küsimus kas mitte millestki sündis midagi ja siis ürita sellele vastata?”
    Loomulikult tekivad paljudel sellised küsimused. Ja siis otsitakse vastust. Eimiskist miskit tekkida ei saa – kui jätta kõrvale igatsorti müstika.
    Aga mida pidada tühjuseks? Päris kindlasti ei saa pidada vaakumit eimiskiks. Kas vaakum pidi kuidagi tekkima? Ei pidanud – ta võib eksisteerida igavesti. Lõpmatuse mõistega tegeleb hulgateooria. Meie praegune Suur Pauk on ehk üks lõpmatutest.

    Piiblist on jäänud paljudele (ka mitteusklikele) selline ettekujutus, et alguses oli täielik tühjus. Aga ei pea olemagi ei algust ega lõppu.

  27. @feodor:

    Mõni skeptik võiks väidelda Einar Laignaga.

    Milleks? Kristlus on tavaline ketserlik sekt, millel pole jumalaga mingit pistmist.

    Religiooni alus kristluses on vale – jumalapoega nimega Jeesus ei ole kunagi eksisteerinud, on tõenäoline, et oli ravitseja ja judaismi reformaator, kes hukati. Selleks, et väidelda hr. Laignaga, peab ta tõestama, et inimesest prohvet on võimeline surnust üles tõusma. Peale ajusurma on see võimatu! Seega ei ole millegi üle väidelda. Pole ülestõusmist, pole kehtivat õpetust.

    Pauluse esimene kiri korintlastele 15 http://www.piibel.net/sisukord.....q=1Kr%2015 Siin on sõnaselgelt öeldud, et kui Jeesus üles ei tõusnud, siis on kogu usk tühine ja usklikud valetunnistajad. Kas ei ole siin võti Jeesuse 2 tee mõistmiseks?

    Peale mida ta ilmselt ise ka ei usuks kui loll ja piiratud mõtlemisvõimega tegelane ta on.

    Mõni on ikka väga ülbe? Kuidas kutsuda neid, kes loevad piiblist välja ainult seda, mis neile meeldib, mitte seda, mis seal tegelikult kirjas on?

  28. Tüüpiline! Kui miskit mõistliku vastata pole siis aetakse mingit umbluud näiteks vaakumist – see on sama tõenäoline kui väita et keegi habemega vanamees ütles ajaviiteks et saagu maailm ja maailm sai.

    Siinne skeptitsism põhineb primitiivsel arusaamisel et kui ma millestki midagi ei tea siis järelikult seda polegi olemas ja siis tuleb seda tuimalt eitada ja naeruvääristada neid kes midagi teavad.

    Herr Kameelion kust teile see kristuse teema pähe kargas? Inimene võib olla preester, piiskop või miks ka mitte paavst. See aga ei tähenda et tegemist on isikuga kes usub et keegi surnuist üles tõuseb või kuskil pilve peal istub. Religiooni tunnistamine võib tähendada ka lihtsalt mingite moraali normide järgimist.

  29. @feodor:

    Siinne skeptitsism põhineb primitiivsel arusaamisel et kui ma millestki midagi ei tea siis järelikult seda polegi olemas ja siis tuleb seda tuimalt eitada ja naeruvääristada neid kes midagi teavad.

    Kuidas saab teada näiteks meie päikesesüsteemi piirialal või sellest väljaspool olevaid tingimusi? Matemaatiliste mudelite abil. Aga kui midagi jäetakse mudelis arvestamata? Tänu Voyagerile teame,et seal oli teadlastele ka üllatavat. Muide: jama ja valet tulebki naeruvääristada.

    Herr Kameelion kust teile see kristuse teema pähe kargas?

    Herr???!!!???? Kiire kontrollkatsumine tõendab vastupidist. Järsku oleksite nii armuline ja teataksite mulle millal ma enda teadmata soovahetusoperatsiooni läbi tegin.

    Mingit kristuse teemat ei ole. Sellele on targad mehed ammu tähelepanu juhtinud, et UT sisaldab 2 teineteist välistavat õpetust. Lai ja kitsas tee.

    See aga ei tähenda et tegemist on isikuga kes usub et keegi surnuist üles tõuseb või kuskil pilve peal istub.

    Hea küll. Aga miks kiriklased siis usklikele valetavad, et olematu Jeesus surnust üles tõusis ja pilve peal istub? Ja veel pilve peal tagasi tuleb?

  30. @feodor:
    Vaakumi omadustest rääkimine pole mingi umbluu. Ega päris lõpuni olegi need omadused teada. Kuid ta kubiseb virtuaalsetest osakestest – pidevalt tekivad osakese ja antiosakesepaarid, mis kohe vastastikku hävinevad. Kuid teatud tingimustel on annihileerumine takistatud – siis toodab vaakum reaalseid osakesi. Teoreetiliselt on see ammugi teada, nüüd näitavad ka katsed seda kindlalt. Mis tingimusi on selleks vaja? Tugev elektromagnetväli ja/või tugev gravitatsiooniväli…

    Härra feodor kuulub vist mingisse uude usulahku. Nad on midagi kvantfüüsikast kuulnud ja poogivad sellele ohtralt müstikat külge. Samal ajal taovad uhkelt seda trummi, et NEMAD küll mingid usklikud pole – nemad on ülimalt “valgustatud”. :)

  31. @feodor:

    Kui see saladus ei ole, siis miks Te ära kadusite? Mul oli plaanis tõendada Teile, miks ei ole võimalik hr. Laignaga vaielda.

    Ainuke väärtuslik osa UT on Mäejutlus, mis on sisuliselt antiikne humanism. Kuid hr. Laigna leiab, et selline humanistlikke väärtusi edastav Jeesus on väärtusetu! Ka leiab ta, et kristlaste (katoliiklaste) poolt sooritatud kuriteod keskajal olid õigustatud. Tema mõtteavaldused on ju sõjardi omad, mis ei käi kokku 10 käsus öelduga – sa ei tohi tappa!!! See on absoluutne käsk ja ei mingit vastuvaidlemist! Millest on sellise inimesega rääkida?

    Intervjuu Einar Laignaga http://rahvuslane.blogspot.com.....gnaga.html

    P.L: Olete rääkinud Kristusest kui Pantokraatorist, Võitjast – kes isegi ristil on võiduka näoga – mitte kui sellele maailmale otsekui kaotanud olendist…?

    Konstantinus Suure ja teiste keisrite pildid meenutavad väga Kristust romaani kirikute apsiididelt. Nad on ühesama näoilmega. Neis väljendub Pantokraator. Valitseja teab, et ta esindab jumalikku seadust maailmas ja Kristus ei ole mitte mingisugune virisev, hale kuju, mille sektantlus ja viimased sajandid Temast on teinud, vaid ikka nii nagu keskajal 12.13. sajandist pärit piltidel, kus Kristus on hobuse seljas, mõõk hammaste vahel, ühes käes Piibel ja teises hobuse ratsutid. Meile tundub see pilt tänapäeval kuidagi groteskne või lubamatu, aga see tänapäeva allakäinud ja mandunud apostaatiline kristlus – kas see väärib üldse praegu austust? Praegu kristlus on ju täiesti jõuetuks muutunud, kahvatu vari sellest väest ja jõust, millega kristlik maailmakultuur loodi ja pärast Rooma riigi langust uuesti üles ehitati: kogu Lääne-Euroopa riiklus, impeerium ja Ida liin Konstantinusest alates Bütsantsi kultuurini, tuhat aastat! VAGI ja jõud on see, mis ajaloos midagi teeb! Reaalne vägi, reaalne jõud!

    Kahju, et inimesed ei hinda antiikset humanism. Me võiksime juba ammu elada sõdadeta ja vägivallata maailmas, kus ka meeste ja naiste vahel valitseks koostöö ja võrdsus. Tänapäevane meeste ja naiste vaheline kaevikusõda hakkab ära tüütama.

  32. See lugu kinnitab minu väidet, et reptiloidid sünnivad surrogaatidena, milletõttu vereliinide teooria ei pruugi küll kehtida, mis aga omakorda ei tähenda reptiloidide puudumist. Lihtsalt nende järjepidevus on teistsugune kui geneetilistel mutantrobotitel ehk inimestel.
    http://avanejad.weebly.com/2/p.....tiili.html
    “Sorgu sõnul Jaanile mingit häda ei juhtu. “Reptiilid hoiavad oma sünnitajaid kenasti elus. Surrogaatisad on sisalike jaoks nagu õnnetoovad amuletid või nii.””

  33. @personainfieri:

    Te ei saa ikka sellest jaburusest kuidagi üle ega ümber!

    Meie nn. “dialoogi” käigus Te mainisite, et terrorismivastane sõda (juttu oli Süüriast) ei ole seotud usuga. Te eksite ja ämbri kolin on kõva!

    Netanyahu Upset That the Goyim Aren’t Getting It! http://www.veteranstoday.com/?p=260340

    The reason Netanyahu is so touchy about Israel’s borders is because Israel is based on the Israel of the Hebrew Bible/Old Testament. … Netanyahu is also living this delusional dream of a Greater Israel of Biblical proportions as he made clear when he said, ““[Jerusalem] is not a settlement. It is the sovereign capital of the State of Israel. We have been building in Jerusalem for 3,000 years.”
    …..
    The Hebrew Bible/Old Testament tells Netanyahu not only what Israel’s borders should be, but it also tells him (and us) what will happen to Gentile nations who refuse to submit to the self-appointed “chosen ones.” …

    Lugemissoovituseks oleks samalt lehelt Roi Tov Arming Armageddon. Mõningad valmistavad tõsiselt Armagedoniks, elik viimseks lahinguks hea ja kurja vahel. Irw, irw, irw.

  34. Ma pean teid kurvastama, sest kauaoodatud sõda ei tule ikka veel. Reptiloidid nimelt ei taha sõdida ja nad ei ole valmis inimestele, kes järjekindlalt sõda nõuavad, selles küsimuses järgi andma.
    Terrorismivastane sõda lõppes Osama bin Ladeni piduliku tapmisega 2011.a. Süüria asemel, mis on muutumas kohaliku tähtsusega arveteklaarimiseks umbes nagu Alžeeria kodusõda aastakümme tagasi, hoiavad reptiloidid silma peal hoopis Egiptusel.
    http://personainfieri.wordpres.....d-egiptus/

  35. @personainfieri:

    Mõtlemisvõimetu ja rumal mutantrobot kiidab taevani ülevate annetega – erinevate allikate põhjal protsesside sünteesimise ja analüüsimise võimega – varustatud reptiloidi tema tähelepanelikkuse eest, aga … väga austatud reptiloid eksib jälle.

    Süüria asemel, mis on muutumas kohaliku tähtsusega arveteklaarimiseks

    Nii Süürial kui Egiptusel on väga tähtis roll … kuna nad on liiga suured ja vajavad tükeldamist.

    “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East By Israel Shahak Global Research, March 02, 2013 http://www.globalresearch.ca/g.....st/5324815

    2
    1. The idea that all the Arab states should be broken down, by Israel, into small units, occurs again and again in Israeli strategic thinking. For example, Ze’ev Schiff, the military correspondent of Ha’aretz (and probably the most knowledgeable in Israel, on this topic) writes about the “best” that can happen for Israeli interests in Iraq: “The dissolution of Iraq into a Shi’ite state, a Sunni state and the separation of the Kurdish part” (Ha’aretz 6/2/1982). Actually, this aspect of the plan is very old.

  36. Iraagi kolmeks jagamine oleks väga normaalne lahendus, sest see riik on ebaloomulik, kuid seda ei saa kunagi sündima. Nagu ei saa sündima ka Egiptuse ja Süüria jagamist. Õieti polegi seal suurt midagi jagada.

  37. @personainfieri:

    Kuidas oleks ekskursiooniga Iraagi ajalukku? Kurdi probleemi tekkimises võib süüdistada hr. Laidoneri ja loomulikult inglasi, kelle soovi Laidoner täitis. Käesoleval ajal tilbendame me samuti okupantide poolel … Laidoner Iraagis http://www.epl.ee/archive/article.php?id=50978334

    Piir Iraagi ja Türgi vahel määratleti Rahvasteliidu otsusega 1924. Inglaste soovi kohaselt jäi Mosuli piirkond Iraagile. Türgi selle otsusega ei nõustunud. Puhkesid piiriintsidendid. Rahvasteliit lähetas Mosulisse (esimese) uurimiskomisjoni Rootsi diplomaadi Einar af Wirséni juhtimisel. Et inglased pidasid Wirséni komisjoni raportit liiga Türgi- ja kurdimeelseks, soovisid nad, et uus komisjon tuleks konfliktipiirkonda. Teise Mosuli-komisjoni etteotsa sai Johan Laidoner.
    ……………
    Kui Wirséni komisjon oli just kohalike elanike küsitlemise põhjal koostanud Londonile raporti, kus märgiti, et suurem osa Mosuli piirkonna elanikest on kurdid, kel on tugev rahvustunne ja kes soovivad iseseisva kurdi riigi loomist, siis jäi Laidoneri raportis kurdide riikliku kuuluvuse teema teisejärguliseks. Rõhutati vaid, et Mosuli ja selle ümbruskonna elanikud eelistavad pigem Iraagi kui Türgi ülem-võimu.

    Tekib õigustatud küsimus, kas eestlased väärivad oma riiki, kui nad ei tunne süüd kurdi probleemi tekitamise pärast? See, mis toimus oli kuritegelik. Kurb, aga eestlastel ei ole põhjust enda üle uhke olla.

  38. Noo, kogu lugupidamise juures kindral Laidoneri vastu, ei arva ma ometigi, et Laidoner seal ise ja omast tarkusest mingeid otsuseid vastu võttis, vaid eks ta tegi ikka kuulekalt seda, mida tema reptiilisandad talle ette ütlesid :megairw

    Eesti rahvast ei maksaks küll Iraagi probleemides süüdistada, enamusel eestlastest on sellest sügavalt pohhui. Neid tõmbab millegipärast ikka Moskvasse, Moskvasse, Moskvasse …

    Nagu härra Snowdenitki…

    Aga ma hakkan vist tasapisi seda Snowdeni mõistatust lahendama
    http://personainfieri.wordpres.....mment-2203

  39. @personainfieri:

    Järsku oleks võimalik, et vägaaustatud reptiloid paluks sellel, kes ta juhtmete peal seisab, sealt lahkuda? Pilt maailmast muutuks kohe palju avaramaks.

    Milleks uus külm sõda? Mõttetu. Siht on III maailmasõja suunas, aga mida pole, seda pole. Surm ei pidavat ka sealt võtma, kust midagi võtta ei ole.

  40. Milleks uus külm sõda? Mõttetu. Siht on III maailmasõja suunas, aga mida pole, seda pole. Surm ei pidavat ka sealt võtma, kust midagi võtta ei ole.

    Vale vastus!
    Külm sõda on palju kasulikum kui kuum sõda. Lollid on siis hirmul, kuulekad ja ostavad hoolega relvi kokku, mida me neile lahkelt müüme. Kuld mulle, relvad sulle.
    Reptiloidid ei taha maailmasõda, inimesed tahavad.

  41. @personainfieri:

    Kuda Teie juhtmete vabastamisega nüüd ongi? Keegi seisab ikka nende peal??? Seekord on tähelepanuvõime nulli lähedane …

    Külm sõda on palju kasulikum kui kuum sõda. Lollid on siis hirmul, kuulekad ja ostavad hoolega relvi kokku, mida me neile lahkelt müüme.

    ????????????? USAs tahetakse vastupidi rahvalt elik Teie keeli lollidelt relvad kätte saada.

    Reptiloidid ei taha maailmasõda, inimesed tahavad.

    Kes on reptiloidid? Viimased 10 aastat prääksutakse Iraani ründamisest. Ei viitsinud rohkem materjale otsida, See kärab küll! Global Warfare. Preparing for World War III, Targeting Iran http://www.globalresearch.ca/p.....iran/20403

  42. USAs tahetakse vastupidi rahvalt elik Teie keeli lollidelt relvad kätte saada.
    Õigesti teevad, sest muidu võib mõni loll endale ja ka teistele viga teha :D
    Käsitulirelvade müük USA-s on pigem väikeettevõtlus. Tõsine relvakaubandus käib riikide ning relvastatud grupeeringutega (must turg). Nemad on suurtellijad ja siit tulevad tõsised tellimused.
    Reptiloidid räägivad lollile – naabri-Juhan tahab sind ära tappa. Loll ei saa magada ja räägib riigile – riik, kaitse mind. Riik läheb ja ostab tanki. Koos tankiga ostab ta aga terve abipaketi ja hooldussüsteemi, millega tanki üleval pidada. Loll on rahul – näeb paraadil tanki roomavat ja mõtleb: riik kaitseb mind. Magab rahulikult.
    Seda sama juttu räägivad reptiloidid naabri-Juhanile ja ka tema riik ostab endale tanki.
    Noh, mõne aja pärast lähevad need vanarauaks ja siis on jälle uusi tanke vaja nagu saapaid.

    Viimased 10 aastat prääksutakse Iraani ründamisest.
    Kas juba rünnatakse? :irw
    Selle kohta ütles vanarahvas – suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi. Ja siis räägitakse veel, et haukuv koer ei hammusta.
    Prääksutakse sellepärast, et sa läheksid ja ostaksid endale tanki (või suurtüki või tuumapommi, midaiganes). Raha mulle – tankid sulle :D

    Teie programmeerimisega, inimesed, on vist mifagi nihu läinud, kusagil lülitab pardaarvuti end välja :irw

  43. @personainfieri:

    Õigesti teevad, sest muidu võib mõni loll endale ja ka teistele viga teha :D …. Käsitulirelvade müük USA-s on pigem väikeettevõtlus. Tõsine relvakaubandus käib riikide ning relvastatud grupeeringutega (must turg). Nemad on suurtellijad ja siit tulevad tõsised tellimused.

    Nii, et Te kuulute sõjardite vennaskonda, kes kiidavad heaks sellise surma külvamise! Kuidas on ameeriklaste õigusega enda ja oma pere kaitsmiseks, kui riik põhiseadusele vee peale tõmbab ja oma kodanikke ründama peaks?

    Loll ei saa magada ja räägib riigile – riik, kaitse mind. Riik läheb ja ostab tanki. Koos tankiga ostab ta aga terve abipaketi ja hooldussüsteemi, millega tanki üleval pidada. Loll on rahul – näeb paraadil tanki roomavat ja mõtleb: riik kaitseb mind. Magab rahulikult.

    Bostonis ju harjutati seda turvalisust! http://www.youtube.com/watch?v=crIEHBdkVso. Tuletab kangesti meelde stalinismi aegu, ainult tehniline tase on kõrgem.

    Prääksutakse sellepärast, et sa läheksid ja ostaksid endale tanki (või suurtüki või tuumapommi, midaiganes). Raha mulle – tankid sulle :D

    No noh! Iraani poolsest tuumaohust räägitakse üpris kõva häälega, aga …

    Teie programmeerimisega, inimesed, on vist mifagi nihu läinud, kusagil lülitab pardaarvuti end välja :irw

    Pardaarvuti???? Reptiloididel on vist keeruline leppida, et naissoost mutantrobotil võib õigus olla? Irw, irw, irw.

    Judaismi Messias ei saa enne end ilmutada, kui suur Gogi ja Maagogi sõda käib, võitluses tuleb Messial võita islami messias Mahdi, kelle Ahmadinejad lubas varsti areenile tuua.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga