Postimees: loode salvestab ema energiasüsteemis olevaid vibratsioone

pseudo-kinesioloogia lemmikliigutus
Postimehe parateaduste rubriik jätkab tänuväärset rahvavalgustuslikku tegevust ja annab meile teada, et

[… mõtted määravad] inimese tervise – kui need lähevad väga negatiivseks, agressiivseks või nutuseks, langeb kogu keha energiavibratsiooni tase ja inimene haigestub.

Hädade põhjused on teada:

Kõige rohkem tekitavad inimestes energeetilisi blokeeringuid alateadvusesse salvestunud emotsioonid

Kõige haigemad inimesed peaksid vist skeptikud olema:

Kõige olulisem on mõttemaailm muuta tolerantsemaks ja sellega iseenesest kaasneb positiivne ellusuhtumine. Eesmärgiks on aktsepteerida elu ja inimesi sellisena nagu need on, ilma hinnanguid andmata.

Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähemal:

Kinesioloogias on võimalik energiasüsteemi üsna edukalt tasakaalu viia ja läbi selle keha energia vibratsioone tõsta, mille tulemusena ka inimese mõtlemine muutub kardinaalselt.

Inimese probleemid algavad juba enne sündimist, sest pahad ootavad emad mõtlevad valesti:

“Isegi juba looteeas salvestab laps ema energiasüsteemis olevaid vibratsioone, mis tulenevad ema mõtlemisest ja hinnangute andmisest,” toob Tõnts näite.

Hirmud, negatiivne ellusuhtumine, kõiges süüdlaste otsimine…see loetelu võiks jätkuda lõputult, salvestuvad emakõhus areneva lapse lihastes.

Allikas: Postimees Tarbija24

Maailmas on olemas ka päris kinesioloogia – teadus inimese liikumisest – ning selle teaduse õppetool on olemas ka Tartu Ülikoolis. Nüüd on aga vaja osata vahet teha legitiimsel teadusharul ja pseudoteaduslikul kinesioloogia teraapial, mida antud juhul esindab Lea Tõnts.

17 Replies to “Postimees: loode salvestab ema energiasüsteemis olevaid vibratsioone”

  1. Eile Pealtnägija oli täielik huumorisaade. Ei, muidugi võib selliseid õhutoidulisi kloune näidata, aga ajakirjanikuneiu positsioon ei olnud piisavalt tasakaalukas ja ei päästnud lugu ka pisikesed kommentaarid Levinilt ja kelleltki südamearstilt.

    Tin-tin-tin muusika taustale loetud kindlas kõneviisis autoritekst annab ainult uduuskujate tekkeks hagu juurde.

    Kirjastusetädi tsitaadid olid ikka täielik kullafond, kahju et Ärapanija ETVd ei tohi kasutada.

  2. “Tegelt vahet pole kust haigused tulevad, lõpuks kärbame ikka kõike maha.”
    jah, vähemalt selle lause teise poole suhtes on sul küll õigus :)

  3. Kuule Mait, sa oled siin varasemaid teemasid lugenud. Seega peaksid seda näiteväidet teadma:

    Marsi ja Jupiteri vahel tiirleb hiina teekann.

    Palun, kuhu siis seletus jääb, miks see jama on? Ja ära hakka udu ajama!

  4. oh, ma hiljaaegu just ütlesin selle tüübi kohta, et temaga diskussiooni laskuda või üldse talle reageerida on mõttetu. tegu on ilmselt vaimselt haige või psüühiliselt häiritud isikuga, kes ei suvatsegi kuulata, mida teisel öelda on…veel vähem suvtseb ta vastaspoole argumentidesse süveneda. tal on oma tõde ja selle tõestamiseks sobib kõik, mis pihku juhtub.

  5. Kahjuks jäi Pealtnägija nägemata, aga reede hilisõhtul ja laupäeva päeval on kordused peale mida pannakse saade üles ka ETV kodulehele kõigile vaatamiseks:
    http://www.etv.ee/index.php?0544662

    Aga sellest Jasmuheenist, kes Tallinnat külastas, olen siin kirjutanud:
    https://skeptik.ee/index.php/2007/05/30/jasmuheen-eestis-ule-laipade-valgustatuse-poole/

    Ja külastusstatistika näitab, et viimastel päevadel leitakse skeptik.ee külg läbi otsisõna ‘jasmuheen’ sagedamini üles kui muidu.

  6. mr.Costello… nii see ikka ei käi, et ütled see on jama ning nii ongi. Vot ei ole. Las see teekann tiirleb seal. Kust sa tead et ta ei tiirle?

  7. Ehk siis Jason sa oled jobu ja lollakas idioot. Ajuhälbe levitaja. Sain sama sisuka kommentaariga hakkama nagu sina. Eriti nõrgaks oled jäänud, ei oska peale mõmisemise midagi öelda.
    Põmst võiks teha lehe, kuhu panen kõiksugu üldtuntud teooriaid ja igapäevaseid asju. Lõppu kirjutan jama ja kui kellelegi ei meeldi, siis põhjendan väljamõledud teekannuga.

  8. Mait, kas sa lingile klõpsida oskad? Kui oskad, siis klõpsi artikli lõpus toodud lingile ja alusta viidetes toodud kirjanduse läbitöötamist. Alustuseks.

  9. Vaadake, Celtic ja Mait, vahe ongi selles, et kõik üldtuntud ja tunnustatud teooriad on millegagi põhjendatud ning neid saab verifitseerimise ja falsifitseerimisega kontrollida. Aga enamus pendlimeeste teeoriaid ei ole millegiga põhjendatud (nagu see teekannu näide) ning kui lähed neilt põhjendusi küsima, siis on vastuseks vaid, et põhjenda ise, et nii ei ole. Sellest on siin miljon korda kirjutatud, et väite esitaja asi on põhjendada asja toimimist, mitte väite ümberlükkaja asi põhjendada asja mittetoimimist!

  10. Costello: “Sellest on siin miljon korda kirjutatud, et väite esitaja asi on põhjendada asja toimimist, mitte väite ümberlükkaja asi põhjendada asja mittetoimimist!”
    ____

    seejuures on koomika selles, et jah, kui para-hiiul paluda oma võimeid tõestada, siis kehitatakse vaid õlgu ja nenditakse, et seda pole vaja tõestada sest tema ju teab, et toimib. Kui soovid, tõesta ise vastupidist ning teised suuremad ja väiksemad para-hiiud sekundeerivad sellele mõtteterale hurraaga. aga nagu sa teed suu lahti ja julged tema või kellegi teise võimete paikapidamatuse kohta väita, on parakad sul karjaga seljas materdamas: “Tõesta! Tõesta! Mis sa seletad, kui oma juttu ei tõesta!” ja paistab igati sedamoodi, et ise kõigist tõestusekohustustest mööda hiilides hakatakse skeptiku igast vähimastki lausejupist kinni ja nõutakse muudkui aga tõestusi: ütled ühele vihaselt aga põhjendatult, et ta on vanaeit, nõutakse tõestusi, palud neil mingit oma võimet demonstreerida, nõutakse sult, et sa enne absurdsetel tingimustel kartulivõtmise võimalikkuse teaduslikult ära tõestaks jne. miks? seepärast, et luua endale “vabandused” ja “põhjendused”, miks ISE mitte midagi tõestama ei peaks – “aga näe, skeptik ju ei tõestanud ära, et ma eit olen! miks siis mina talle midagi tõestama pean?” või “aga näe, skeptik ei suutnud ju tõestada, et kartulivõtmine võimalik on, miks ma talle midagi tõestama pean?”

    ja seejuures ei suuda nad parimagi tahtmise juures aru saada, millist jaburust nad seejuures produtseerivad. tõesti lasteaed ja naistepäev. muidugi ei käi see kaugeltki igaühe kohta. hetkel tean sellised 5-6 olevat. seevastu näiteks üks vanahärra (ehkki tõesti – mulle on kerge kahtlus tema tervisliku seisundi suhtes aga ma võin muidugi rängalt eksida) ütleb ilusasti, et tema suudab mõttejõuga lusikat lennutada ja lubas ka näidata (seejuures ilma mingi auhinnata) ent teeb veel enne trenni. samas pilvehajutamist, mida ta samuti väidetavalt valdab, lubas kohe demoda, kui ilmad soojad ja saab meeldivalt kuskile välja sõita. ja ei mingit kobisemist ega kriiskamist nagu nende paari naissoost poisikese puhul igapäevane. tõestab see vanamees siis midagi ära või ei, polegi enam loo juures oluline. oluline on hoopis see, et isegi, kui ta midagi ei suuda, on ta enses kindel ja JULGEB ette näidata. seevastu need varajastes kahekümnendates/hilistes teismeliseaastates elava kujutlusvõimega nolgid, kes liiga palju uinamuinaraamatuid lugenud, mispeale on endale võimeid ette kujutama hakanud, lihtsalt EI JULGE lgedale tulla kuna teavad ülimalt hästi, et nad mitte essugi ei suuda. küll aga julgevad nad “sellest, millega just eile õhtul jälle tegeldi” interneti anonüümsust ära kasutades kirevaid ja pahvikslöövaid muinasjutte pajatada.

    omavaheline ringkaitsegi on neil hästi välja kujunenud. nagu hakkad ühelt midagi lähemalt pärima, on teised jälle karjaga seljas trampimas. küllap on põhjus lihtsalt selles, et kui seltsimeest hädas ei aita ja ta on lõpuks sunnitud oma oskused lagedale tooma (kusjuures pole erilist vahet, kas ta võimed leiavad kinnitust või mitte aga siiski ERITI juhul, kui leiavadki kinnitust), siis on suur oht, et ka sind ennast tõmmatakse liistule ja palutakse seltsimehe eeskujul oskusi näidata või siis kardetakse tema põrumist ja seeläbi oma USU purunemist.

    ooh, sellest kõigest võiks seniste kogemuste põhjal lausa paksu raamatu kirjutada.

  11. Mind niiväga ei huvitagi see arutelu, mis siin toimub, pigem küsiks ma, et mis oli artikli kui sellise mõte? Teadvustada meid paari tsitaadiga millestki? Või kuidas…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga