Enn Kaljo

enn-kaljo
Igiliikurikonstruktor, pildaja, posija, vaktsiinivastane, sektant, vandenõuteoreetik

Pseudoteaduslikud teooriad:

Sektid:

Kodulehekülg

Ettevõtte Indiest OÜ kodulehekülg (sisaldab ka hulga artikleid erinevatel teemadel, mis otseselt äritegevusega ei seondu).

Ettevõtte tegevusalad avalehe järgi:

Meie tegevusaladeks on kaubanduslik vahendutegevus, sojaaretus, erinevate puukultuuride ja põllutaimede katsetused, eksport-import, India kaupade- ja kultuuri/filosoofia vahendamine, looduslike terviseedendusvahendite ja -kosmeetika vahendamine ja müük, aga ka toitumisalane nõustamine. Lisaks tegeleb Indiest OÜ allhanke ehitustöödega alates 2007. aasta teisest poolest koostöös osaühinguga Green Vironia.

OÜ Green Vironia on meie partner samuti alternatiivenergeetika valdkonnas ja kõrge efektiivsusega energialahenduste väljatöötamisel ning maaletoomisel.

Lehekülje sisu järgi Ajurveeda kosmeetika import ja müük, väiketrükiste küljendamine, juveelitoodete import ja müük, toitumiskonsultatsioonid, projektikirjutamine (tehtud tööde nimekirjas esimene on muuhulgas 10 M euro suurune energeetikaalane äriplaan AS-ile Ergav Seitse, mille ainus juhatuse liige ise on), pärsia vaipade import ja müük, sojakatsetused, kirjastamine (nime all “Imemaa”), raamatute müük, veesoonte mõõtmine ja elu- või töökoha negatiivsete jõujoonte ehk geopatogeensete tsoonide neutraliseerimine, feng shui konsultatsioonid.

Samuti AS Ergav Seitse ainus juhatuse liige. Sellena püstitanud suurejoonelisi äriplaane turisminduse ja energeetika vallas.

Tegutseb maalikunstnikuna, avaldanud eesti keeles USA poliitiku Ron Pauli kihutusmaterjale. Soovitanud Eestile deebetmaksu. On kandideerinud KOV valimistel Iseseisvuspartei nimekirjas. Tituleerib ennast “innovaatiliste lahenduste uurijaks”.

Tsitaate:

Uriiniraviga saab vähki ravida ja saab seda teha odavamalt kui millegi teisega üldse. Laetril või B17 on süütu aine, millest valge suhkur on 3000 korda mürgisem – seegi on teaduslik fakt… “Eesti Ekspress” 10.07.2008

Alates 1930st aastatest on USA Föderaalne Ravimi- ja Toiduamet (FDA) näidanud oma rahvavaenulikku palet, hävitades inkvisiitorina vähegi vähiravis edukaid teadusasutusi ja laboreid ning nende tööde tulemusi ning keelates neid saavutusi aastakümnete vältel kasutamast. “Uus poliitika”

Üks põhjus peitub organismi pH-tasemes. Kui inimese pH on positiivne ehk aluseline, ei saa patogeensed nähted seal vabalt levida. Põletikuprotsess tekib kergemini happelises keskkonnas. Kui aga viia organismi juurde aluseline aine, võib see põletikulised protsessid peatada. “Enn usub vägihaige tervenemist puhastumise kaudu”, ajakiri “Naised” nr. 31 (126)

11 Replies to “Enn Kaljo”

  1. Lisandusi toimikusse.

    Kord ennemuiste (ca 2000?) ilmus Kaljolt EPLis lugu miski Saaremaa kiriku kulunud hauaplaadist, mille keskaegsete kirjade riismeid anderikas esoteerik eestikeelseks kiilkirjaks pidas. Toona maksis kultuurkapital talle ka stipendiumi “vanade kirjasüsteemide uurimiseks” (või umbes nii, peast täpset formuleeringut ei mäleta). Kuna Eesti Assyrioloogia Selts samal aastal kulkalt teadussümpoosioni tarbeks raha ei saanud, oli Tartu assyrioloogidel toda juttu lugedes meel ikka ysna mõru. Eriti, kui Kaljo teatas, et kahjuks ei õpetata sumeri ja akkadi keelt Eestis kuskil ning millegipärast (ei tea kyll, miks?) ei tule tema kirjadele Saaremaa kiilkirjaleiu teemal Lääne ylikoolidest yhtki vastust.

    Hommikutelevisiooni eetris uriinijoomise pärast visati Kaljo välja roheliste parteist. Loovat erakonnale meedias halva kuvandi.

  2. Artikkel Äripäevast:

    Elekter peaks olema tasuta
    Enn Kaljo
    innovaatiliste lahenduste uurija
    30.04.2008 00:00

    Me väärime seda, et õhk, mida me hingame, oleks puhas saasteainetest, et meie tänavad oleksid puhtad heitgaase õhku paiskavatest autodest ja meil oleks puhas joogivesi, mida poleks vaja puhastada kemikaalidega. Me väärime ka tasuta elektrienergiat. See töötab meie laste tuleviku ja ka meie enda hüvanguks.

    Uusi energialahendusi saab kasutada uut tüüpi autode puhul, kas või selleks, et töös hoida suruõhukompressorit, mis laeb suruõhuballoone. Suruõhuga liikumist kasutavad nii prantslaste MDI õhuautod kui ka Austraalias Angelo DiPietro poolt välja töötatud õhumootoriga töötavad autod.

    Küllusel meie ümber saab olla vaid üks allikas – tasuta ehk vaba energia. Kui edumeelsed teadlased ja leiutajad kinnitavad meile, et tasuta elekter on meie käeulatuses, siis miks meil sellest ei räägita? Miks eitatakse nende lahenduste olemasolu?

    Eks üks vastus peitugi selles, et mainstream-teadus on mugavas positsioonis ega soovi olulisi muutusi näha; eriti neid, mis võiksid nende enda teooriad pea peale keerata.

    Kui aga võtaksime kasutusse need lahendused, mida meile uus teadus ja leiutajad pakuvad, võiks meil ollagi tasuta elekter igas majas, tasuta elektriküte neis kohtades, kus muud võimalused puuduvad.

    Praegu aga tehakse aina suuremaid kulutusi fossiilsesse energiatootmisse, mis on tagasiminek ega vasta arenguparadigmale. Areng seisneks selles, et igal aastal ilmuks uusi ja lihtsamaid lahendusi, mis oleksid ka eelmistest odavamad ja võimaldaksid suuremat kokkuhoidu.

    Kokku hoidma peaks iga majapidamine, iga inimene. Kui me muudame inimesed sõltuvaks elektrist, on inimene nagu ori riigi lõa otsas. Riik aga peab olema inimese teenija. Riik peab tegema kõik selleks, et inimesel oleks rohkem vabadust ja võimalusi ennast teostada.

    vaata ka
    Kuidas nihutada paradigmat energiatootmises

    Arvatavasti teie kirjutasite selle artikli.Mulle see väga meeldis kuna mulle meeldib The Zeitgeist Movement ja The Venus Project.Minu arvates The Venus Projekti käivitamise esimeseks sammuks sobib hästi tasuta elekter.Elektrit saab tõepoolest tasuta ja üsna lihtsasti.Nimelt päikesepaneelide ja tuulegeneraatorite puhul peale tasuvusperioodi on elekter tasuta.
    Eesti meedias pole veel olnud juttu Rooftop tuulikutest,kaasaskantavatest tuulikutest ja päikesepaneelidest-Eesti meedias kirjutatakse vaid väga võimsatest tuulikutest s.o. tuuleparkidest. Kuid lihtrahvale on olulisem teada väikesevõimsusega tuulikutest;päiksepaneelidest.Ka nende ise valmistamise võimalusest.
    Ma sel teemal ise ei söenda kirjutada mõnda väljaandesse,mul kõnepruuk on lahja:)))

    elektritsaabtasuta.blogspot.com

  3. Mees ootab maakera sisse reisimiseks abi

    Viimases «Pealtnägijas» kuulutas end projektijuhiks tituleeriv Pärnumaa mees Enn Kaljo soovi rännata maakera sisemusse. Kaljo usub nimelt, et maakera sees on end sisse seadnud terve tsivilisatsioon. Kaljo oletab, et maakoore all elutsevad linnud-loomad ja kasvavad puud, teiste hulgas müttavad seal ringi maa peal ammu välja surnud mammutid.

    «Selge, et see pole võimudele meelepärane tegevus,» tõdeb Kaljo raske ohke saatel, et maakera sisse viiv auk on teatud riikide valitsustele ilmselt teada, aga seda püütakse iga hinnaga avalikkuse eest varjata. Nii usub Kaljo, et maakera-sisese tsivilisatsiooniga on side olemas Islandi valitsusel.

  4. muideks, kas keegi oskaks viidata head eestikeelset artiklit B17 kohta? mul siin üks töökaaslane on teatavatel põhjustel parajalt paanikas ja noh…teadagi siis sellises olukorras pöördutakse mõnikord ka sellele teele. oleks aga vaja talle veidi infi anda, et ta asjata raha raiskama ei hakkaks või saaks lisaks neile uhhuulehtede infole ka kriitilist infot, et võrrelda ja kaaluda.

    tänan.

  5. Igiliikurikonstruktor võiks mulle märku anda, olgu või eelkooliealine. On veidi uidatud venkude foorumites, sääl on justkui stammperverdid kellegi poolt palgatuna alati kahtlemas ja väga kõrgelt harituna nii et jää või uskuma. Korotshe: Minu poolt saadan leitud tõesena paistva info, vastu soovin saada ligikaudu koostisosade tasemel hinnaga seadme + ehk 2 kordne hind. Ahhetmiksiseeitee? Väga lihtne põhjus, aparatuur kaa midagi maksab, sagedusgeneraator katsetamisteks, sagedusemõõtja, ostsillograaf. Vasktraadi ikka jaksaks osta. Kuid parem jäägu see oskaja elektrooniku tegevuseks, talle maksta töö eest ja on tema õnnelik et teenib, on haljaava saaja õnnelik et tõesti nii on võimalik.
    Minu netiaadress taatmetsast@hot.ee . Muuseas, venkude foorumites on infot et oma beztoplivnõij generaatorite esitlejaile on koju järgi tuldud. Bog s nimi, nende järgitulijatega. Mind mitu korda on füüsiliselt tapetud, hing ikka sees. Kui keegi oskaja ja endale valmis teinu jagab täpse skeemi ja kirjelduse, panen kohe netisse ülesse täiesti tasuta kõigile. Enne ikka käiks vaatamas, enesestkimõista.

  6. Natuke juurde lisan infot: Diodõ sverhbõstrõje, tunnelnõje! Meneeje 30 ns. + 2 täiesti tavalist akut. + nagruzka. Dioodid peavad vastu pidama akude kahekordse võimsuse. Ma vene keelest ei hakka ümber tõlkima, kel vaja, see mõistab, sõnastik abiks. Nõrgem aku laadib tugevamat ja võib oma polaarsust muuta, süsteem toimib edasi. Kuidas see toimub, las teadlased tõestavad, nad saavad selle eest palka et kogu aeg tõestada. Täiesti tavaline vene Vanka, ilma kõrghariduseta inimene, on selle leiutise autor.

    Veel üks värskelt leitud järeletegija
    https://www.youtube.com/channel/UCj-7eUO6L8L5d7R-iTc5k7Q/videos

    Skeemide leht
    https://plus.google.com/u/0/wm/4/photos/111568408979057848930/albums/6047811122447297361
    Saan ausalt ütelda, et väga kummaliselt toimivad lülitused.

    Varsti muutuvad pliiakud defitsiidiks.

  7. @ taatmetsast:
    “Varsti muutuvad pliiakud defitsiidiks.”

    Ei muutu nad midagi defitsiidiks.
    http://et.wikipedia.org/wiki/Pliiaku

    “Pliiaku (ka pliiakumulaator, happeaku) on levinud elektriakumulaatori tüüp.

    Kuigi pliiakul on suhteliselt väike energia ja massi, samuti energia ja ruumala suhe, on tema eeliseks väga suur võimalik voolutugevus ning seetõttu suur võimsuse ja massi suhe.

    Pliiaku on kõige vanemat tüüpi elektriaku, mille leiutas 1859. aastal prantsuse füüsik Gaston Planté.

    Põhimõtteliselt töötaks pliiaku ka kahe pliist lehega, kuid juba Gaston Planté sai aru, et plaatide efektiivset pindala on tarvis suurendada. Tema plaatide loomise meetod on tänaseni suures osas kasutatav statsionaarsete akude loomisel.

    Camille Alphonse Faure täiustas Planté pliiakut märkimisväärselt. Tema meetodil käib tänapäeva autoakude elementide loomine, mida on järgnevalt kirjeldatud.

    Kõigepealt luuakse pliist ristkülikulise struktuuriga võrk, millele on mehaaniliste omaduste parandamiseks lisatud väike kogus antimoni, tina, kaltsiumi või teisi aineid. Võrgu tühimikud täidetakse pastaga, mis koosneb plii(II,IV)tetroksiidist (punasest pliist) ja 33%-lisest väävelhappe lahusest. Pasta pressitakse pliisse tehtud aukudesse, kus väävelhape reageerib pliiga ja suurendab sedasi pliist võrgu pindala.

    Plaadid (elektroodid) ühendatakse elektriliselt üle ühe plaadi ja eraldatakse separaatoritega. Tavaliselt paigaldatakse positiivseid plaate üks rohkem kui negatiivseid, mistõttu mõlemad äärmised plaadid on positiivsed.”

    Akumulaatoriga saab lambipirne põlema panna. Tõeline ime, eksole. :))

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga