Konspiraator paljastab kultuurimarksistide vandenõu

Kommenteerija Konspiraatori kommentaarid ei ilmu skeptik.ee keskkonnas enam automaatselt. Ta on siinseal oma mürki immitsenud ja korra varemgi hoiatuse saanud. Peale vahepealsete vaikust keris ta end jälle tsüklisse. Tõstan siia aedikusse mõned temateemalised kommentaariread, et mitte risustada muid teemasid trollitoiduga.

31 Replies to “Konspiraator paljastab kultuurimarksistide vandenõu”

  1. Andres ütles:

    teise poole huvi pole praktilselt näha

    Aga miks peaks kellelgi sellise asja vastu huvi olema? Iga vähegi juriidikat tundev inimene saab aru, et seaduslikult ei ole testi võitnud posijal mingit võimalust võiduraha välja nõuda. Ainus lootus pappi saada on ju rahapakkujate ausõna ja mitte miski ei takista rahapakkujatel õnnestunud testi läbikukkunuks tunnistamast või lihtsal ennast tõestanud posijat pikalt saatmast.

    No ja niisama ei viitsi ka keegi tõmmelda. Enamikul meist on mingid võimed, näiteks võime teha 10 kätekõverdust järjest. No aga kui keegi astub meile bussipeatuses juurde ja ütleb, et tõesta oma võimet, kui paljud meist siis rahva naeruks niisama tõmblema hakkaksid?

  2. Konspiraator ütles:

    Iga vähegi juriidikat tundev inimene saab aru, et seaduslikult ei ole testi võitnud posijal mingit võimalust võiduraha välja nõuda.

    äkki sa “vähegi juriidikat tundva inimesena” lahkaksid siis seda aspekti veidi lähemalt?

    Konspiraator ütles:

    Enamikul meist on mingid võimed, näiteks võime teha 10 kätekõverdust järjest. No aga kui keegi astub meile bussipeatuses juurde ja ütleb, et tõesta oma võimet, kui paljud meist siis rahva naeruks niisama tõmblema hakkaksid?

    paljudel on võime joosta 100m kiiremini kui 10sek. kui paljud neist siis rahva naeruks niisama tõmblema hakkaks kui keegi teeks neile ettepaneku seda ülemaailmsel kiirkulgejate olümpiaadil rahalise auhinna eest demonstreerida?

  3. Konspiraator ütles:

    Iga vähegi juriidikat tundev inimene saab aru, et seaduslikult ei ole testi võitnud posijal mingit võimalust võiduraha välja nõuda. Ainus lootus pappi saada on ju rahapakkujate ausõna ja mitte miski ei takista rahapakkujatel õnnestunud testi läbikukkunuks tunnistamast või lihtsal ennast tõestanud posijat pikalt saatmast.

    Konspiraatorimaailmas on siis üpris kummalised seadused. Meil siin pärismaailmas tegeleb sääraste küsimustega Võlaõigusseadus.

  4. Jason ütles:

    äkki sa “vähegi juriidikat tundva inimesena” lahkaksid siis seda aspekti veidi lähemalt?

    Paljas lubadus internetis ei maksa kohtus mitte kui midagi. Sellepärast me allkirjastamegi igasugu dokumente ja lepinguid. Ja teiseks on “võimete tõestamine” väga segane määratlus. Tõestamine baseerub inimese siseveendumusel ja kuna inimesed on erinevad, siis mis ühe jaoks on tõestatud, ei pruugi kellegi teise jaoks üldse mitte olla. Sellepärast ongi kohtuvaidlused üldreeglina keerukad ja kohtutel on mitu astet.

    Eemalt vaadates tundub asi muidugi lihtne. Võib näiteks iga katsele tuleva nõiaga ülidetailse lepingu sõlmida, mida nõid täpselt tegema peab, et skeptikutel tekiks maksmiskohustus aga praktikas on igasugu krutskeid ja me kõik teame kuidas isegi tavaliste igapäevatehingute juures venivad kohtuasjad lahkarvamuste korral aastatepikkuseks. Aga kohtuasi ennast tõestanud nõid versus maksmast keelduvad skeptikud on erakordne, igasugused pretsedendid puuduvad, samamoodi ei reguleeri ükski seadus üleloomulikke võimeid ja peale selle on kohtus käimine kulukas. Reaalsuses on nõial praktiliselt võimatu ükskõik millise lepingu korral skeptikuid maksma panna ja nõid ise teab seda ka.

    Jason ütles:

    ülemaailmsel kiirkulgejate olümpiaadil

    On olemas selline nähtus nagu tõsiseltvõetavus. Mu suvekodus on peldiku ukse peale “universumi direktori kabinet” kirjutatud. Iga kord kui ma seal istun, ma ootan, et keegi riigipeadest või lausa maaväliste tsivillisatsioonide esindajad minu vastuvõtule aru andma või lihtsalt konsultatsioonile ilmuks. Siiamaani pole keegi tulnud. Samamoodi võivad skeptikud ennast mingisuguseks tõe ja teaduse esindajateks arvata aga ühiskonna silmis on antud liikumine ikka käputäie vasakäärmuslike vaadetega kodanike sekt. Miks need nõiad peaksid ennast skeptikutele tõestama? Miks mitte hoopis asotsiaalministeeriumile, hamstrite vabastamisliikumisele, Pärnu poksiklubile või mõnele muule ühiskonna äärealal tegutsevale inimeste grupile?

  5. @Konspiraator:

    Mine ja loe kõigepealt reeglid üle. Kui muidugi oskad lugeda, milles on põhjust kahelda.

    Mul hakkab taas kogunema soov Konspiraator ja tema postitused siit üldse eemaldada, sest tema junne võib ju üritada mitte tähele panna, nende vahel põigelda või viisakalt üle astuda, aga no pole mul kohustust junneerijat pidevalt oma hoovi peale lasta, kuni see lõpuks üks junniväli on nagu kevadine linnapark.

    Ei pea skeptik.ee olema mingi avalik käimla, kuhu üks rassistist tolvan end aegajalt tühjendamas käib. Üks hoiatus on talle varem juba esitatud.

    Kui keegi leiab mingi põhjuse ta siia alles jätta, siis andke kuni pühapäevani teada. Vastasel korral kavatsen alates pühapäeva õhtust end ühest murest vabastada.

  6. Konspiraator ütles:

    Paljas lubadus internetis…jne kuni lõigu lõpuni

    see on lihtsalt su rumal jonn teemal, millest on siin portaalis juba ilmselt sadu kordi räägitud ja seletatud. jäta ükskord!

    Konspiraator ütles:

    …aga praktikas on igasugu krutskeid…

    kuna kõik tingimused lepitakse kokku ENNE katset, pole pärast midagi krustkitada. kui tulemused vastavad lepingu miinimumnõuetele, on asi selge. kõik ülejäänu on lihtsalt su rumal jonn teemal, millest on siin portaalis juba ilmselt sadu kordi räägitud ja seletatud. jäta ükskord!

    Konspiraator ütles:

    On olemas selline nähtus nagu tõsiseltvõetavus

    ma tean jah. eks see ole ka pätimaailmas nii, et ega nad tavamaailma autoriteetide poole ei pöördu. neil ikka omad, kiiksuga autoriteedid, kelle sõna ja arvamus maksab. ega petis ei leiaks ka siis tema silmis “tõsiseltvõetavat” ja samas ka skeptikute seisukohast kallutamata hindajat, kui ta seda ise valida võiks. või tead sa mõnda kurjategijat, kes tunnistaks siiralt, et tema vastas olevad prokurörid ja kohtunikud on selgelt erapoolikud ja kallutamata?
    _____

    ülejäänud pointe ei viitsi enam kommentida. olen seda teinud siin ja mujal liialdamata tuhandeid kordi.

  7. Martin Vällik ütles:

    Mul hakkab taas kogunema soov Konspiraator ja tema postitused siit üldse eemaldada…

    Kas siis kaovad ka kõik Konspiraatorile antud vastused?

    Kui keegi leiab mingi põhjuse ta siia alles jätta, siis andke kuni pühapäevani teada.

    Need pole erilised argumendid ja mul pole ju ka kaasarääkimisõigust siinse foorumi reeglite osas, aga loetlen mõned põhjused, miks ma Konspiraatori kommentaare loen ja vahel neile vastan.

    1) Hommikul Konspiraatori järjekordset fekaali takseerides kogetud viha- ja frustratsioonipurse teeb ülejäänud päeva meeleolukamaks ja särtsakamaks — nagu tass väga kanget kohvi või muud tõhusat ergutit. (Õhtuti püüan nende lugemist vältida…)

    2) Tsenseerimine annab talle ja aatekaaslastele passiiv-agressiivse põhjuse uskuda, et skeptikud on alatud maod, kellega ratsionaalne suhtlus on võimatu (ja vastavat usku ka levitada).

    3) Demagoogia, arutlusvigade, faktivigade ja tunnetuslike eelarvamuste tuvastamise vallas võhikule nagu mina on huvitav ülesanne Konspiraatori tekstist neid otsida. Teisiti öeldes: temaga on huvitavam vaielda kui Oakrocka või Andresega, sest ise õpib ka midagi.

  8. Mart K., sellest argumendist ei järeldu tingimata Konspiraatori piiramata tegutseda laskmise vajadus. Äkki volunteerid ennast Konspiraatori-julki vastavasse tarandikku lükkama?

  9. Sel juhul sekundeerin mina (uuesti) Martini seisukohale. Minu meelest juhtub seda, et Konspiraator siinset arutelu rikastab, ebameeldivalt harva võrreldes sellega, et ta kanoonilise sisutühja minirandi kakandab ja minema kebib. Huvilistele vaatamiseks tarandikus võib ta minu poolest olla, aga siis peab keegi tedavalvama.

    Mart K. ütles:

    pealegi kahtlen, kas Konspiraator tarastamist taluks.

    Ma pean tõenäoliseks, et taluks, aga tema minirantidesse ilmuks uus žanr — märterlik kurtmine, kuidas kurjad kultuurimarksistlikud skeptikud tema valgustustegevust valepidi valgustavad.

  10. Vihjeks olgu öeldud, et võimalikke põhjuseid Konspiraatori alleshoidmiseks võib Konspiraator ise ka välja pakkuda.

  11. Jason ütles:

    tarandik on äge leiutis aga alandav. muidugi mõnikord inimene teenib ise alandamise ära ja siis pole küll midagi kurta.

    Tarandikku panija alandab ennast.

  12. Jason ütles:

    Konspiraator ütles:

    Iga vähegi juriidikat tundev inimene saab aru, et seaduslikult ei ole testi võitnud posijal mingit võimalust võiduraha välja nõuda.

    äkki sa “vähegi juriidikat tundva inimesena” lahkaksid siis seda aspekti veidi lähemalt?

    Konspiraator ütles:

    Enamikul meist on mingid võimed, näiteks võime teha 10 kätekõverdust järjest. No aga kui keegi astub meile bussipeatuses juurde ja ütleb, et tõesta oma võimet, kui paljud meist siis rahva naeruks niisama tõmblema hakkaksid?

    paljudel on võime joosta 100m kiiremini kui 10sek. kui paljud neist siis rahva naeruks niisama tõmblema hakkaks kui keegi teeks neile ettepaneku seda ülemaailmsel kiirkulgejate olümpiaadil rahalise auhinna eest demonstreerida?

    Spordivõistlustel on hoopis teine tase.

  13. Martin Vällik ütles:

    @Andres:
    Selge see, et notsud tunnevad üksteise suhtes tõmmet, aga arendage oma suhet mõnes muus kohas. Rentige oma tuba või leppige vahelahendusena aedikuga.

    Kasuta oma kolkapattriotistlikke väljendaid oma sektis. Ma ei taha nendest aedikustest, trollidest ja muust sellisest kuulata. Ma ei kuulu teie usuühingusse.

  14. Täienda siis style.css’i lõpus olevat bambusejoonistamisreeglit ka. Lisa mustrilisti lõppu
    #get_recent_comments_wrap a[href="https://skeptik.ee/index.php/2012/07/02/konspiraator-paljastab-kultuurimarksistide-vandenou/"]
    ja ära koma unusta.

  15. Konspiraator ütles:

    Paljas lubadus internetis ei maksa kohtus mitte kui midagi. Sellepärast me allkirjastamegi igasugu dokumente ja lepinguid.

    Martin, kas Sa pead mõeldavaks, et juhatuse liige väljakutse teksti ära digiallkirjastab ja sellisena üles riputab?

  16. Tundmatu Konspiraator paljastab Minutis:

    See päikeseenergia on veel totram kui tuuleenergia. Tuul vähemalt annab energeetikutele veidi aega kommunistide lollustele reageerida. Roheline energia on ju tegelikult marksistlik trotskistlik revolutsiooniline punane energia, mis on tõhus relv antikapitalistlikus võitluses. Kalli energiaga kaovad ju tootmised ja muud ettevõtted et siis kapitalism. Seepärast promotaksegi nii idiootseid lahendusi, et kliimapäästjate soov on meie majandus ja Lääne tsivilisatsioon kaotada, mitte mingisuguseid alternatiivsed energialahendused.

    Õnneks varsti tuleb sellel jamal lõpp.

  17. See on paratamatu, et vasakäärmuslik vihkamine hävitab kõik, kaasa arvatud iseenda. Marksism on ju progresseeruv, nad ise nimetavad ennast ka progressiivideks ja mingi aeg muutuvad suured hullud väikeste hullude jaoks liiga karmiks ning need kolivad minema. Nii mõnigi laialt alustanud organisatsioon on muutunud käputäie sõgedike utoopiliseks jampsiks. Ma aastake tagasi ennustasin OWS,i koolemist ja nagu näha, isegi suvi ei aidanud neid taastuda ning hetkel on nad üks paljudest vihkamissaitidest, mis korjavad paarkümmend kommentaari päevas Maailmarevolutsiooni poole asi ei kisu hoolimata, et majandus ja pangandus pole põrmugi viisakamaks muutunud.

    Rootsis on terve peavoolumeedia pankrotis ja saab riigilt pool miljardit SEK aastas toetust, sest inimesed on padupunasest ideoloogiast ja demagoogiast tüdinud ega telli enam lehte ega külasta ka nende veebisaite.

  18. Konspiraator ütles:

    Ma aastake tagasi ennustasin OWS,i koolemist ja nagu näha, isegi suvi ei aidanud neid taastuda

    Ütle siis kiiresti vendadele Kochidele ka, et nad ilmaasjata kalleid petro-kemo-dollareid tuulde ei loobiks. Härrad nimelt rahastavad külluse kaitsele pühendunud “plastrohujuuretasandi” organisatsiooni Americans for Prosperity, mille üks eesmärke on just OWS-pööblile vastu tegutsemine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga