Amway pannakse Britis kinni?

Amway ja jehoovatunnistaja. Pilt internetist.Eestiski seebikauplemisega kuulsaks saanud Amway võrkturundusketti ähvardab Suurbritannias kinnipanek. Sealsele kaubandusjärelvalveametkonnale (The United Kingdom Department of Trade and Industry) on edastatud kinnine kaebus, kuid arvatavalt on selle sisuks viited kaheldavatele teguviisidele, mida Amway, Alticor, Quixtar harrastavad. Müügimehed olla rohkem huvitatud motivatsioonikassettide, raamatute ja seminaride müügist kui seebist ja muust kraamist, mida võrgu vahendusel osta saaks. Veel kaevatakse valeliku värbamistaktika peale, mille raames uuele müügimehele antakse täitumatuid lubadusi sissetulekute osas.

Briti kohus on andnud firmale aega aasta lõpuni oma ninaalune puhtaks rookida. Praegu uusi müüjaid ei värvata ja motivatsioonimaterjale ei müüda. Samuti pidavat Amway omakeskis kõvasti aru, kuidas oma üleilmset tegevust ringi muuta.

Kui aga abinõud Briti ametnikke ei veena, siis võib juhtuda, et Amway peab oma poe seal kinni panema.

Pikemalt siit.

13 Replies to “Amway pannakse Britis kinni?”

  1. kusjuures võrkturustuses tasub osaleda juba ainuüksi nende motivatsioonikassetide ja pakutava koolituse pärast…

    .. ning täitumatud lubadused on unistused, mis inimesed liikuma paneb

    minu isiklik arvamus on, et ei koolitus ega unistused ei tee meile paha, pigem vastupidi

  2. Tühjade lubaduste täitumise ootamine ei pane inimesi liikuma, vaid raiskab nende kallist aega ja raha tühjadele tegevustele, mis kuhugi ei vii. See on umbes sama, mis öelda inimesele, et vikerkaare otsa on peidetud suur varandus – ole ainult hakkaja ja astu kohale ning kaeva aare välja.

    Need motivatsioonikassetid tunduvad nagu narkootikum, mille doosi peab pidevalt käepärast hoidma. Amway koolitused tunduvad pigem kui jumalateenistused, kus kinnistatakse väärkujutlusi ärist, maailmas ja sinu osast selles.

    Näidet ühest superkoolitusest ja üldse Amway meetoditest saab vaadata siit videost:

  3. Amway on maailma suurim investeerimispõhine võrkturundusäri. Olen selles äris päris edukas ja mulle meeldivad inimesed, kes selle vastu on. See on väga humoorikas arvata et tegu on seebiäriga. Koolitusi ja Cd-sid on vaja et inimeste vaeseksolemise paratamatusmõtlemine muuta vastupidiseks, muidu ei saa seda äri teha. Ma ei tea midagi ilusamat, kui aidata muuta inimeste mõtlemist nende enda hüvanguks. Tundugu see siis ajupesuna või jumalakummardamisega. See, et tarbekaup on käibeallkas mitte majad või laevad teeb investeerimise võimalikuks kõigile inimestele. Ostetakse oma perele tarvilik igapäevane tarbekaup lihtsalt ühest konkreetsest kaubamajast, ja jagatakse marketingitulu äri ehitamise aktiivses faasis. Kui on saadud teatud tasemele, müüakse oma loodud kasvav struktuur frantsiisina emafirmale tagasi ja jäädakse püsitulule oma struktuuri mingil ajahetkel fikseeritud käibest. Siis võid teha sama asja uuesti ,sest sul on see juba selge. Teed nii kaua kui rahavooga rahule jääd. Edasine kasv on järgmiste sama motivatsiooniga inimste kätes kes alaliinis edasi tegutsevad. Et kõik õigesti korralduks, selleks on CD-d raamatud ja koolitused. Copy-paste, copy-paste- nii see äri käib. Motivatsiooniks on vaja pisut ajupesu, sest kahjuks inimesed usuvad vaesusesse. See mõtlemine keeratakse teistpidi, need kes on valmis muutuma saavad sellest väga suurt tulu. Minul läks viis kuud, et mitte enam tööle minna. Äri kasvab nii siin kui skandinaavias. Ja kes seda ei usu, see käigu tööl edasi ja veetku oma perega loetud tunde päevas. Kui oli mingi unistus kunagi, siis parem kui see meelest läheb, muidu on mõru maik suus, et see ei teostu. Las Savisaar mängib teie rahaga Robin Hood´i. Mina vaatan ise keda toetan. Kõik on mõtlemises kinni.

  4. Eesti Päevalehe Ärileht avaldas Amway-kriitilise loo:
    Amway võrk tegutseb Eestis illegaalselt
    http://www.arileht.ee/?majandus=409468
    .
    Kajastus Delfis:
    http://www.delfi.ee/news/paeva.....d=17555616
    .
    Suurbritannias on algatatud Amway kinnipanek “avalikes huvides”.
    Loe ajalehest The Times:
    http://business.timesonline.co.....934217.ece
    .
    Väljavõtteid kohtulikust kuulamisest:
    http://business.timesonline.co.....951266.ece

  5. Skeptikud.Inimestel vale arusaam mõeldakse et liitun ja jään ootama ja raha tuleb (on see kuskil äris üldse nii? öelge mulle ka) minumeelest parim äri mida ma näinud olen (olen ärimees nossov kuubis ja tegelenud väga paljude asjadega) mina nimetaksin seda riskivaba investeerimine läbi tarbimise (mitte müümise)kui loomulikult tegeled asjaga on ka tulemus.Kas selveri omanik makseks mulle kui ma talle 100 uut klienti tooks?Sa investeerid (annad raha välja) saad toote,mitte ei anna raha niisama ära.Parim äriplaan mida ma näinud olen kahju,et varem keegi ei tutvustanud sellist võimalust.Krt ja targemaks saab ka kõvasti.
    Sorry skeptikud aga trollijuhte peab ka maailmas olema millega siis teised skeptikud odavalt sõita saaks.Tänan teid skeptikud kui teid poleks siis poleks ka seda äri.

  6. Kogu see süsteem motiveerib inimest ise arenema. Kõik on vabatahtlik. See et paljud inimesed ei tea tuleviku trendidest mitte midagi ja kuulavad vanaema juttu et tuleb koguda raha padja alla, siis pole midagi teha. Need kes vähegi oma silmaringi laiendavad ning ei lase igasugustel arvamustel oma aju söövitada, siis need on võitjad. Kas teate teie, kes te arvate, et teate kõike ja et see on pettus jne. Saage aru juba, maailm muutub, kaotajad on need, kes muutusega kaasa ei lähe. Ja kõige suuremad kisajad – minge ja lugege raamatuid. Soovitavalt mitte ilukirjandust, see ei arenda eriti.

  7. Tuleviku trend on siis see, et poed ning kaubamajad lähevad kinni ja kõik hakkavad üksteisele hõlma alt eluks vajalikku müüma?

  8. Kriku ütles:

    Tuleviku trend on siis see, et poed ning kaubamajad lähevad kinni ja kõik hakkavad üksteisele hõlma alt eluks vajalikku müüma?

    Mitte müüma, vaid raha vahendusel vahetama. Kas Sa ei ole siis Jaikammaway revolutsioonilise teooriaga tuttav vää?

  9. Agne ütles:

    Kogu see süsteem motiveerib inimest ise arenema.

    Seda ta lubab jah. Õnnetuseks ei ole Amway pakutav arengusuund mitmel vastikul põhjusel perspektiivikas. Mõistlikum on valida motivaator, kus tee ees püsti ei ole.

    Kõik on vabatahtlik.

    Ilus loosung, aga ei tähenda midagi.

    See et paljud inimesed ei tea tuleviku trendidest mitte midagi ja kuulavad vanaema juttu et tuleb koguda raha padja alla, siis pole midagi teha.

    Ilus loosung, aga ei tähenda midagi.

    Need kes vähegi oma silmaringi laiendavad ning ei lase igasugustel arvamustel oma aju söövitada, siis need on võitjad.

    Ilus loosung, aga ei tähenda midagi.

    Saage aru juba, maailm muutub, kaotajad on need, kes muutusega kaasa ei lähe.

    Ilus loosung, aga ei tähenda midagi. Vt. ka märksõna mõtteid peatav klišee.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga