skeptik.ee kohtumine: live

Täna kell 19:00 alates Kuku klubis.

Kes ise kohale ei saa tulla, võib siin kommentaariumis jälgida, mida ma kohapealt kirja panen (kui wifi leviala vastu peab).

Lugejad võivad siis kaasa arutleda ning Umbluu preemia saaja hääletusel oma hääle anda.

20 Replies to “skeptik.ee kohtumine: live”

 1. Mina olen tartus ja kokkusaamisele ei saa tulla, aga arvamust avaldan ma sellegipoolest.

  Mina usun, et iseäraliselt väärivad auhinda juhud, kus respektaablus ja umbluu segamini aetakse, ja mainisin päeva poole sellepärast kandidaatidena eeskätt Postimeest tema Tarbija24’ga, mis korduvalt skeptik.ee’s kajastamist leidnud on, ning seejärel Pealtnägijat. Samas, Biokliinik ja TTKK on sedasama teinud.

  Pealtnägijale olen mina nõus niipalju andeks andma, kuipalju ta avameelselt oma meelelahutuslikkust tunnistab. Biokliinik ja TTKK aga seda ei tee.

  Tarbija24, Biokliiniku ja TTKK omavahelises reastamises järgiksin mina umbluu prominentsuse põhimõtet, aga seda on raske objektiivselt määrata. Kui ma Tarbija24 neist kolmest etteotsa panen, siis tõenäoliselt eeskätt sellepärast, et ma Postimeest regulaarselt loen, mis on pigem subjektiivne faktor.

  Muide, see homöopaatia-apteek, mis Bettani’ga vaieldes üles kerkis ja millest ma regularselt mööda sõidan, kannab ka Biokliiniku silti.

 2. Kas “Umbluu” nominendid kah eemalkiibitsejatele järada antakse? Või ehk saaks isegi mõne nimekirja lisaks pakkuda – Adik Levin näiteks – “müüb” teine väga prominentses seltskonnas suisa kahtlaselt hästi oma sürreaalse arusaamisega pH-st ja selle seostest toitumisega.

 3. Armsad skeptikud, kui võitja teada ja pohmakas üle läinud, siis töö ootab:D

  Üks ülemaailmne hullus on siia jõudnud ja levima hakanud. Tegemist on USA firma Fuel Freedom Internationali poolt püsti pandud võrkturunduse ja püramiidskeemi ristsugutisega, mis kaupleb imeliste kütuselisanditega.

  http://www.postimees.ee/250408.....326347.php , rohkem pole sellest avalikult kuulda, aga igasugu foorumites ja Tartu tudengite hulgas levib asi nagu kulutuli.

  Ajuloputus on neil vägev, google on nende MPG Caps,idega üle ujutatud ja isegi wikipeedia artikkel on küllaltki positiivses toonis.

  Minu jaoks teeb asja huvitavaks, et imelisele tabletile pole isegi patenti võetud, nende tuhandetel edasimüüjate kodulehtedel reklaamitud patent on lähemal uurimisel registreerin kauba ohutusele ( et ei plahvata ega mürgita) . Eestis keskendub see skeem edasimüüjate värbamisele, mitte kauba müügile ja liitumise eest tuleb maksta u. 12 000.- siis saad oma kodulehe ja hakkad otsima inimesi, kes sinu “all” tahaksid olla. Peale 12 000.- maksmist muidugi.

  Kohustuslikud edulood, a la mingi suvaline perenaine teenib nende süstemis 100 000 USD nädalas jne käivad muidugi ka asja juurde.

  Kas on kellelgi ligipääs mingile laborile, kus imerohtu testida. 10% kütuse kokkuhoidu tuleks mingi rekkafirma jaoks absurdne number. Sellest hoolimata ei taha keegi neile seda pakkuda vaid saadetakse minusugustele põnevaid kirjakesi. Üks on siin…….

  tere, olen Laur ja tahaksin tutvustada ühte huvitavat äri võimalust, mis on tihedalt seotud autodega ja suure rahaga. Saadan selle äri kodulehekülje, kust saab esialgset informatsiooni. Kui Teile tundub asi huvi pakkuvat, siis võtke minuga ühendust ja ma selgitan asja põhjalikult lahti. laursarg.myffi.biz

  Kui Te huvitatud ei ole, siis vabandan tülitamise pärast!

  Edu soovides!

  miljonär veel mitte, aga ma saan selleks, selles ma ei kahtle. Ise olen tegelenud selle äriga alla kahe kuu ja olen teeninud üle 1000 dollari. Seega ei kurda. tegemist on võrkturustusega, mis on maailma turul olnud alles 2 aastat ja euroopas umbes 6 kuud. See tähendab, et praegu toimub suure piruka jagamine, mille nimeks on maailm.
  Nii ja Eestis oleme tegutsenud kuskil pisut üle kahe kuu ja tahame oma äri eestist välja viia. Sest suured rahad liiguvad idas ja läänes, aga mitte pisikeses eestis. Kui analoogsetes võrkturustustes, mis on juba aastaid üle maailma tegutsenud on liikmeid miljoneid, siis selles süsteemis on alles 300 000, aga neid saab olema kümneid miljoneid, sest temaatika on selline.

  Kütusehinnad pidevalt tõusevad ja kõik soovivad sõitmise pealt kokku hoida ning, et auto töötaks paremini ja läheks paremini edasi. Just seda meie kütusekatalüsaator pakubki. Selle 2 aastaga on enamus nendest liitunutest olnud ameerikast ja aasiast, euroopas on üksikud. N: suure venemaa peale on ainult 55 inimest veel.

  Praegu on kõige õigem aeg viia äri eesti inimeste kaudu mõlemale poole piiri ja suunata raha eestlastele. Meil pole aega oodata, et pilusilmad tuleksid ja euroopas tegevust alustaksid ja meie raha endale saaksid. Inimesed, kes on eestis liitunud teenivad juba praegu tuhandeid dollareid kuus, aga see on alles algus.

  Maailmas tekib selles süsteemis miljonäre nagu seeni pärast vihma ja neid hakkab tekkima ka eestis. Paari aasta pärast hakkab eesti tänavatele tekkima hulgaliselt selle firma logodega ringi sõitvaid bemareid (sest see on üks boonus, mida firma pakub).

  Kui Sa Kui Sa nüüd midagigi aru said ja endiselt huvitatud oled, siis võiks kokkusaamise kokku leppida ja täpsemalt asjadest rääkida.

  Laur

  Tarbijakaitse eksperthinnang oli vägev……
  «Tuvastasime kontrolli käigus, et toode kuulub kemikaalide hulka,» ütles Koppel

  Kas seda kemikaali kuhugi laborisse saata ei saaks..

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga