Vikerkaares avaldub valitsuse vandenõu kodanike vastu (video)

Me peame endalt küsima: mis toimub? See ei ole loomulik, et maalähedased vikerkaared sedasi koduaeda külastavad. On see äkki märk lähenevast maailmalõpust aastal 2012 või tõepoolest mürgitab valitsus aktiivselt kodanike vett (fluorimine), õhku (chemtrails), maapinda?

Vaata ja otsusta ise.

NEMAD on kõikvõimsad, NEIL on kasutada ufonautide tehnoloogia, NEMAD kontrollivad kõike. Isegi Kuu meie taevas on NENDE poolt manipuleeritud vaatemäng. Kuidas on võimalik, et noore kuu ajal on näha kogu Kuu, kusjuures valge osa ja tumedam osa ei moodusta kokku ringi, millest järeldub, et valgus tuleb tegelikult Kuu tagant.

Ei-ei, ärge naerge inimese üle, kes on tõsiselt huvitatud sellest, mis ta ümber toimub ja jagab oma tähelepanekuid lahkelt ka teistega. Temas on tunne millegi olulise aimdusest, ta on teel Tõe ja Mõistmise poole.

Veel teraseid tähelepanekuid dbootsthediva poolt:
http://www.youtube.com/user/dbootsthediva

4 Replies to “Vikerkaares avaldub valitsuse vandenõu kodanike vastu (video)”

  1. spreitamise unustasid päris ära… et NAD külvavad lennukitest kemikaale, mis rahva lolliks ja kuulekaks teevad – see jätab tavalise nö lennukijälje mulje, kuid ärge laske end NEIL petta – on kohe näha, kui see lennukijälg kahtlaselt käitub…
    ja siis jõuavad loomad jälle elutuppa – teie neid ei näe, aga NEMAD teevad seda jne jne jne

  2. Inimestel on igav ja siis hakkavad igasugust jama genereerima, uskujaid leidub alati, sest inimloomus on juba selline vastuvõtlik müstika, vandenõuteooriate ja muu lauslolluse suhtes.

  3. Voland kirjutas:

    Inimestel on igav ja siis hakkavad igasugust jama genereerima, uskujaid leidub alati, sest inimloomus on juba selline vastuvõtlik müstika, vandenõuteooriate ja muu lauslolluse suhtes.

    See konkreetne jama meenutab mulle lugusid, mida Jüri Saarma ‘Kliinilisest psühhiaatriast’ lugeda võib. Nad on lihtsalt kogemata vandenõuteoreetilise sousti sisse kukkunud.

    Imetajate ajule on evolutsioonilistel põhjustel omane kõikvõimalikke mustreid leida — aga kuna enamik neist on tegelikult müra, siis peab aju vaeva nägema tolle müra ignoreerimisega. Enamasti toimub see alateadlikult ja võrdlemisi efektiivselt; üksikjuhtudel (nagu näod pilvedes või juustusaias) on ehk teadlikku ignoreerimist tarvis. Aga mõnede kognitiivseid funktsioone pärsivate haiguste korral läheb see mürasummutusmehhanism katki ja inimene hakkab müras ohtrasti mustreid nägema — ning neile siis ülemäärast tähtsust omandama. Kombinatsioonis muude, tuntumate luuludega võib see kaasa tuua säherdusi kummalisusi, et kui inimene näeb oma välistrepil kahte sinna pudenenud sügisest puulehte, “järeldab” ta sellest, et kahe päeva pärast talle kosmonaudid külla tulevad.

    Sellel vaesekesel, kes niisuguseid videosid teeb, on lisaks veel see mure, et mingil põhjusel on ta pähe võtnud, et tavalised tuntud jama-vandenõuteooriad on osad normaalsest maailmapildist ja kõlbavad tema mürast leitud mustreid raamistama. HAARP esineb kümnete videote nimedes. (Sorry, aga neid kõiki läbi vaadata …)

    Ja niimoodi jõuamegi ebamugava dilemma ette. Ühest küljest ei ole ilus haige inimese üle naerda — teisest küljest aga on jama, mida ta toodab, peavoolu-jamaga tihedalt läbi põimunud ja selle üle naermata jätta ei ole sugugi ilusam.

  4. dig kirjutas:

    Imetajate ajule on evolutsioonilistel põhjustel omane kõikvõimalikke mustreid leida — aga kuna enamik neist on tegelikult müra, siis peab aju vaeva nägema tolle müra ignoreerimisega. Enamasti toimub see alateadlikult ja võrdlemisi efektiivselt; üksikjuhtudel (nagu näod pilvedes või juustusaias) on ehk teadlikku ignoreerimist tarvis.

    Kaevasin ühe vana teema üles.
    Kus saaks infot selle mürasummutussüsteemi kohta. Mingi märksõna ? Inglise keeles? Wikipeedia olemasolu olen nüüdseks endale teadvustanud. Kuigi, olge hoiatatud – Wikipeedia on vabamüürlaste vandenõu tõe peitmiseks! See viimane oli nali ;)

    See lävi, millest alates loetakse potentsiaalne info müraks, peaks olema ju evolutsiooniliselt kujunenud, “kokkuleppeline” piir, millest ühel pool on reaalne oht/toit, teisel pool ei ole.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga