Massimo Polidoro juba on Tallinnas, laupäeval Tartus

Täna hommikul saabud Stockholmist lennukiga Itaalia nn paranormaalsete nähtuste ja võimete uurija Massimo Polidoro. Täna pidas ta loengu Tallinna Ülikoolis ja auditoorium on päris täis. Loenguga jäi rahule ka ülikooli rektor Rein Raud ning illustreerivatest trikkidest said osa ka paljud kohalviibinud.

Täna õhtul on veel afterparty – kell 19:00 Eesti Maja restoranis, Lauteri 1 (tänase Välisministeeriumi, endise EKP peamaja kõrval). Tulge aga julgelt kohale!

Imevõimed kõigile!

Laupäeval kell 14:00 on loeng Tartus TASKU Baeri saalis. Järelpidu algusega kell 18:00 ülikooli kohviku kaminasaalis.

11 Replies to “Massimo Polidoro juba on Tallinnas, laupäeval Tartus”

 1. Massimo etteaste oli väga tore, ka minust jäi pool pead artikli juures avaldatud fotole. Ja järelpidu oli samuti tore, ainult rahvast oli vähevõitu. Massimo oli väga sõbralik ja vahetu inimene, ei mingit staarihaigust. Ja kui Martin enne küsis, missugused on eestlaste hulgas levinud müüdid, siis sain selgeks, et Massimole pakuvad niisugused asjad tõepoolest huvi.

  Ja mitte ainult. Martin otsis välja, mida Eesti ajakirjandus on temast kirjutanud, ja tõlkis skeptiku saiti, nii et mulle hakkas tunduma, et nad mõlemad olid natuke edevad ja uhked, et Eesti meedia neist nii palju kirjutas.

  Mustkunstnikuna on Massimo samuti väga andekas. Ja oma trikke ei paljasta, vaid kui üks kuulaja lõpuks küsis: «Kuidas te seda teete?», siis vastas Massimo: «Ma arvan, et ma teen seda täitsa hästi.»

  Mulle meeldis, et Massimo üldse alkoholi ei tellinud. On vist karsklane. Kui Eesti majas oleks olnud “Tarhuni”, siis ma oleksin talle ostnud ja vaadanud, kas ta julgeb seda juua. Mõned ei julge, sest keelduvad uskumast, et “Tarhun” ei sisalda alkoholi.

  Martin näitas ka Massimo raamatut Arthur Conan Doyle’i ja Harry Houdini sõprusest, mille ta ise oli eesti keelde tõlkinud (vähemalt selline mulje mulle jäi) ja pärast ostnud poest, kus see oli esialgselt hinnalt 255 krooni 19 krooni peale alla hinnatud. Tõsijutt, mõlemad hinnasildid olid küljes ja Massimo autogramm sees.

  Mõtlesin, et inimestega, kel on nii osavad käed nagu Massimol, ei tohiks selliseid asju juhtuda, aga ometi nägin järelpeol, kuidas ta algul oma mobiiltelefoni otsapidi sousti sisse pillas ja pärast endale jäätist sülle ajas.

  Seda viimast trikki õnnestus mul endal täna korrata ja veelgi efektsemalt, nimelt moosisaia ja heledate pükstega.

 2. Mustkunstnikuna on Massimo samuti väga andekas. Ja oma trikke ei paljasta, vaid kui üks kuulaja lõpuks küsis: «Kuidas te seda teete?», siis vastas Massimo: «Ma arvan, et ma teen seda täitsa hästi.»

  Tartu versioonis küsis keegi “Kas on võimalik teada, kuidas seda tehakse?” ja Massimo vastas “Jah, on täiesti võimalik teada, kuidas seda tehakse.”.

 3. Сорри за оффтоп, кто-нить смотрел ролики на ютьюбе про конец света? Ну, про андронный колайдер Ваще страшно!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga