Kätlin Roovik (Crystal Ra Lakshmi)

crystal

Posija, kaardimoor

Pseudoteaduslikud teooriad:

  • aurad – igasuguste teaduslike tõenditeta kontseptsioon inimest ümbritsevat energiaväljast, mida on teatud tingimustel võimalik näha ja mis annab informatsiooni oragnismi seisundi jm. kohta;
  • posimine: auratransformatsioon (füüsika- ja informaatikaterminitega hämamisele tuginev posimine, taanlase Anni Sennovi loodud rahvusvaheline õhumüügiskeem) ja ingliteraapia (nn. aminoloogia, uusshamanistlik posimine, omab aminoloogi tunnistust Daniela Leigh’ inglikoolist);
  • indigolapsed – teatud perioodil sündinud lapsed on erilised, mida olla võimalik näha nende aura värvist;
  • kaardipanemine (inglitega suhtlemine vastavast kaardipakist kaartide tõmbamise teel);
  • feng shui;
  • reinkarnatsioon ja “eelmiste elude” mäletamine;

Üritanud “Eest ühiskonna tervendamiseks” inglikujulise multifunktsionaalse vabaajakeskuse, nn. inglimaja projekti käivitada.

Müüb “auratransformatsiooni” teenust ettevõttes “New Flow“.

Bakalaureuse kraadi antropoloogias (Oslo ja Kaplinna ülikoolis 2005) ja magistrikraad visuaalses kultuuris (Tromsø ülikoolis 2007). Dokumentaalfilm “Kiirtee taevasse” (2007)

Tsitaate:

Kommentaar “Eesti Ekspressi” artiklile 12.06.2008:

Nii, nagu me kaasajastame oma arvuteid Windows 95lt Windows XPle, samamoodi muunduvad energiad. Me ei saa enam vana süsteemiga hakkama. […] Aurastruktuurid sellel ülemineku ajal muunduvad palju lihtsamaks. Vanas struktuuris on hing keha sees ja vaimuenergia (inglid, teejuhid ja surnud esivanemad) hõljuvad väljaspool aurat. Muundunud auraga laste ja täiskasvanute põhifookus on nüüd vaimuenergial. Kui varem oli inimesel tunne, et universumiga on sissehelistamisteenus, siis siin on püsiühendus! Kuna vaimuenergia on nüüd niivõrd lähedal, siis mis iganes infot inimene vajab enda või teiste kohta, on see praktiliselt käeulatuses.

Intervjuu “Õhtulehest”:

Igal inimesel on kindlasti oma kaitseingel. Mida rohkem inimene inglite teadvustamiseks töötab, seda rohkem ta neid ligi meelitab. Ja minusugusel inimesel võib neid olla palju. [Ma räägin nendega] kõigis kolmes keeles, mida ma valdan ehk siis eesti, norra ja inglise keeles. Viimasel ajal rohkem norra ja inglise keeles. Vahel kõva häälega, vahel mõttes ja vahel ma isegi ei räägi, nad juba tunnevad mind hästi ja teavad minu eelistusi.

[…]

1994. aastal oli mul automaatkirjutamise hetk, kui paberile tuli ingel, ingli luuletus ja ingli nimi. Täiesti selgest taevast. Tegelikult ehmusin ma sellest väga ära, et mis nüüd, aga samas tegelesin enesearendusega edasi.

Inglid on igal pool. Meie, inimesed, oleme füüsiliselt piiratud ega saa igale poole kõndida ja lennata, aga inglid on igal pool kohal. […] Vaimsel tasandil näed sa asju vaimse pildina või siis meditatsiooni visioonis. Teine tasand on see, kus sa füüsiliselt näed, et inglid on olemas. Minu tasand on praegu vaimne. Samas ma tunnetan neid. Kutsun seda ingli tuuleks. Kui ingel on lähedal, toimub energia võnkumine ja ma tunnetan neid. Need on vaimsed kanalid, mida inglid kasutavad, et meiega rääkida. Kõhutunne ehk siis vaimne tunnetus, vaimne kuulmine ja vaimne nägemine on need kolm kanalit.

Minul on paraku eelmistest eludest plokid ees, sest ma olen olnud mitu korda nõid ja mind on mitu korda põletatud. Need plokid tuleb koor koore järel avada. Ei saa nii, et sa hüppad esimesest klassist üheteistkümnendasse, tuleb võtta rahulikult. […] Käisin ühe tervendaja juures, tema luges kokku, et mul on olnud 52 400 elu.

17 Replies to “Kätlin Roovik (Crystal Ra Lakshmi)”

  1. Eeldusel, et kõik need 52 400 elu on elatud järjest, mitte paralleelselt, ja et nende keskmine pikkus oli üks inimpõlv ehk umbes 25 aastat, teeb see kokku 1 310 000 aastat ehk siis on ainukordne võimalus kuulda mälestusi Homo erectuse aegadest. Muidugi kui elud kestsid kauem kui üks inimpõlv, siis veelgi kaugemast ajast.

  2. Celtic ütles:

    Ära eelda siis. Tegelikkuses ei ole aeg lineaarne ning elusi saab elada ka paralleelselt.

    Millises tegelikkuses? Ei nori, oleks huvitav teada, milliseid uusi peadpööritavaid avastusi on aja ja elu kohta tehtud… võib olla elan minagi mingit paralleelset kaksikelu, ilma sellest midagi teadmata?! :roll:

  3. F. R. Stannard kirjeldas sümmeetrilise universumi mudelit juba 1966. aastal ajakirjas Nature. Minul puudub oskusteave tema spekulatsioonide hindamiseks, kuid väidetavalt “räägib [Stannard] sellest, kuidas K-mesonite käitumist ei saa selgitada, eeldades ajaskaala ühesuunalisust, kuid et see sobitub oivalisse skeemi eeldusel, et meie universum kattub osaliselt teise universumiga [nn “Fausti universumiga”], kus aeg liigub vastassuunas”.

    Ingliskeelne artikkel vanas ajalehes üritab seda “tavainimesele” selgitada: http://www.time.com/time/magaz.....15,00.html

  4. Andres Valdre ütles:

    Muidugi kui elud kestsid kauem kui üks inimpõlv…

    Keskeltläbi peakski kestma, kui muidugi elusid paralleelselt ei ela, mille kohta me siin pikisilmi täiendavat infot ootame.

    Tegelikult hõljub mu kujutluses juba pikemat aega tervendaja, kes inglitädi kohal käsi hoides pikkamisi loendab: “üks, kaks, kolm… ahhaa, siin on neljas… … … … tuhat nelisada kuusteist, kuulge, teeks õige kohvipausi, mis?”

  5. mr.Costello ütles:

    võib olla elan minagi mingit paralleelset kaksikelu, ilma sellest midagi teadmata?! :roll:

    hehehe…seda on lihtne välja selgitada. tuleb sulle vaid mingiks ajaks saba taha panna ja saabki selgeks, milliseid kaksikelusid sa elad :-D

  6. Tegemist on minu ühe lemmikkangelasega, kelle tegevust alati olen põnevusega jälginud. Millegi nii jabura eest sellist raha kasseerida ja veel edukalt: tädi on tõeline elukunstnik- naissoost Ostap Bender

  7. Kätlinil on õnnestunud ka Tallinna linnaametnikud endale tasuta reklaami tegema panna. Noorteöö raames toimus Tammsaare pargis üritus kallistusrekord teha:

    18. septmebril kell 18:15 on kõik embamisest huvitatud inimesed oodatud Tammsaare parki, kus kõigepealt toimuvad kallistamise soojendusharjutused kallistusterapeudi Crystal Ra Laksmi juhendamisel Oü New Flow-st ning seejärel rekordi püstitamine.

    Näedsa, veel üks huvitav tiitel: kallistusterapeut.

  8. Huvitav lugeda.
    Tundsin teda isiklikult kusagil 1999 ja veidi veel. Tookord ta kyll ei olnud just alternatiivne.
    Elasime molemad Norras. Oppis ta ka midagi vast. Aitasin. Mina juba tootasin ise juba seal. Olin muide ise sala alternatiivne…siiani. Varaku ja elu aeg. Aga mul on ju haridus ja master diplom nii Tartust kui Oslost. Veidi konservatiivsemad valikud. Hobi ja too.. Mees oli mul aga norrast.
    Huvitav et just Katlin leidis selle uue ja huvitava tee… Mine tea. Olen kohanud inimesi kes on toenaolisemalt ehtsemad. Ja ta kyll ei raakinud sellest. Ise raakisin eelmistest eludest. Tollal Tal ei olnud tookord midagi lisada. Aga ta on inimesena ettevotlik. Huvitav et ta nii palju saladusi hoiab… Ma oleks hea meelega vestelnud sellest mis mind huvitab aga mida ta too kord eitas, ehkki olla juba 1994 olnud arganud…
    Huvitav ka muideks et eriti Eestis seda koike ostetakse. Ja uuesti. Kassikuld pole ehtne kuld. Aa sadeleb vast ikka…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga