Veeliks Jalakas

veeliks
Pildaja, elektromagnetmüstik, posija, ennustaja, selgeltnägija, vaimunägija, eksortsist

Pseudoteaduslikud teooriad:

Osaline raamatus “Veeliks Jalaka pendliõpetus“.

Jõudnud korduvalt kõmuajakirjandusse sekkumisega võõraste inimeste perekonnaellu: “HILLAR KOHVI ÕUDSED LOOD: Peanõid nõiutas Tori biovampiiri ära” ja “Pendlimees pani diagnoosi: Te olete energiavampiir!”.

Usutunnistuselt kristlane. Omab samas dualistlikku maailmapilti maailma püsimisest hea ja kurja võitlusel.

Tegeles omaste palvel “Estonial” hukkunud inimeste vaimudega, püüdes neile “rahu anda”.

Mänginud filmis “V.O.I.T.K.A. Metsavennad” iseennast. Osalenud saates “Selgeltnägijate tuleproov”, kannatanud enda sõnul saate jooksul sõnumise all.

Represseeritud Nõukogude võimu poolt koolipoisina (karistus 8+5 aastat, veetnud tegelikult poliitvangina 4,5 aastat).

Tsitaate

Vabadussõja võidusamba kohta:

“Siin on kuus vaimhinge, seal taga nurgas neli. Ja sammast mõjutavad ka kaks elavat meest, kellest üks on kõrge võimuesindaja. Millegipärast tundub, et mittesoovitavad isikud, kes ei tahtnud seda sammast, nende energia on seal peal. Võib olla küll, et see mõjutab ka neid paneele.”

Ihukarvade eemaldamise kohta:

“Karvkate kaitseb inimese eeterkeha!”

Vastusest “Aialeht.ee” lugeja küsimusele “halva v hea energia” tekkimise kohta:

“Kõik ebanormaalsed surmad, autoavariid, mõrvad, vähki surnud – need vaimud tavaliselt jäävad maha. Olen puhastanud avariikohti, kus tean, et on midagi juhtunud või isegi sõitnud koos elukaaslasega välja, et vaimud ära saata.

Kui vaimul on must energia peal, siis ta võib hakata tekitama tõmmet, nii-et seal hakkabki juhtuma avariisid.”

Intervjuust “Naiste Maailmale” 07.11.2008 oma abikaasa kohta:

Olime üle-eelmises elus koos. Tema oli mõisaproua ja mina tallipoiss. Mingi tulekahju oli, mistõttu Veronika kardab selles elus tuld.

Lisandus 7. detsembril 2013:
Delfi teatab:
Lahkus Eesti teenekaim pendlimees Veeliks Jalakas

5. detsembril suri Eesti kuulsaim ja teenekaim pendlimees Veeliks Jalakas.
Eakas ja auväärne Pendli-Veeliksiks hüütud Eesti üks vanimaid aktiivselt tegutsevaid ravitsejaid oli tõeline vanakooli maagiameister ja tervendaja, kes aitas aastakümnete jooksul lugematul hulgal inimesi.

Jalakas sai Eesti ajakirjanduses laiemalt tuntuks pärast osalemist saates “Selgeltnägijate tuleproov”. Oma tarkused jõudis ta talletada ka raamatusse “Veeliks Jalaka pendliõpetus”.

27 Replies to “Veeliks Jalakas”

  1. Mina näen selliste esiumbluutajate puhul probleemi täielikus vastutuse puudumises. Riik on oma sallivuses läinud liiga kaugele, vea teinud arst võetakse vastutusele aga soolapuhujaga ei anna midagi ette võtta kui inimene umbluu pärast sureb. Muidugi saab väita, et tegu on lollidega. Ka lollidel on lapsed, sugulased ja inimesed kes neist hoolivad! Umbluutajad mõjutavad oma tegevusega kaudselt ka skeptilisi inimesi. Inimesel on vaba voli mõelda ennast kelleks iganes, aga eneseimetluses ravida teisi on kuritegelik! Ollakse jutus vaimsed aga tegudes ollakse raha tasandil ja kasutatakse hädalisi ära. Sotsiaalne puuklus! Kahjuks ajakirjandus esitleb sensitiive vaimsete inimestena kellelt saab abi. Võib ajada laussegast, ent jutu sisu eest vastutama ei pea, vaimsuse nimbus kaitseb! Ei tohiks olla soolapuhujate suhtes nii salliv! Oht on muutuda ühiskonnaks, kus annavad tooni indigolapsed, kanaldajad ja nõiad!

  2. Angela Aak kohtas pendlimeest, kes avas ta energiakanalid

    «Oli selline tunne, nagu oleks suur ja paks villane müts palava päevaga peas,» iseloomustab naiskitarrist tunnet, mis valdas teda emotsionaalsete probleemide kuhjudes mõni aeg tagasi. Siiski kogus Angela julgust ja pöördus abisaamiseks pendlimees Feliksi poole, vahendab ajakiri Naised.

    Pendlimees avaski juba esimesel seansil Angela energiakanalid ja puhastas ta halvast, mis naist soovahetuse järel piinas.

  3. Kuule Ahti, otsi esiumbluutamise asemele mingi maitsekam ja normalasem väljend?
    Ja see , et sa räägid pidevalt sellest, mida sa ei tea, on kahju.

  4. Umbluude ettemaitsja? Intuitiivselt on tegemist tolle tegelasega, kes kogu sissetuleva umbluu keelega üle käib, et kuningliku kõrguseni ei jõuaks ühtki fakti.

  5. Ahti ütles:

    Riik on oma sallivuses läinud liiga kaugele, vea teinud arst võetakse vastutusele aga soolapuhujaga ei anna midagi ette võtta kui inimene umbluu pärast sureb.

    Minu meelest ei ole see sallivuse probleem; probleemi põhjuseks on asjaolu, et “tervendavaid” umbluuiste ei loeta meditsiiniteenuse pakkujaks, kuigi nad kangesti meditsiiniturule trügivad. Kui homöopaadid, kiropraktikud ja nõiamoorid peaksid tervendamisteenuste pakkumiseks arstikutset ja litsentsi evima ning vastutaksid oma otsustuste ja tegevuse eest arstide eetikanõukogu ees, oleks ühiskonnas hulka vähem sekundaarseid umbluu-probleeme.

    Sallivuse küsimus kerkib üles kohas, kus me arutame, kas nõiamoorid võiksid lõbusaid seltskonnamänge korraldada. Kui küsimuse all on, kas nõiamoorid võiksid raha eest arsti soovitusi pahaks panna, ei ole küsimuse all enam sallivus vaid turujärelvalve, mis võiks Terviseameti pädevusse kuuluda.

  6. Politsei ei pea ju ootama, kuni kuriteo-ohvrid avalduse kirjutavad. Ühest küljest on ajaleheartikkel täiesti kõlbulik alus uurimise alustamiseks. Teisest küljest on kuritegude preventsioon politsei oluline funktsioon.

    Aga politseil ei ole midagi teha, kui nõiamoor saab väita, et tegelikult ei pakkunud ta artriidi vastu mitte meditsiiniteenust vaid hoopis tervendavat konsultatsiooni ning juriidiline praktika seda väidet tõsiselt võtab.

  7. Reaalsuses siiski toimuvad kõik sellised uurimised ohvri avalduse alusel. Kuriteo matkimist jms. kasutatakse erandjuhtudel (näiteks narkodiilerite tabamiseks).

  8. “Hallo, Kosmos!” 16: Teenekas pendlimeister Veeliks Jalakas

    Veeliks Jalakas on eakas ja auväärne pendlimees, vanakooli maagiameister, tervendaja, kes juba aastakümneid aidanud inimesi, kui neil peal needus, kurnab kuri vaim, elutsevad kehas kapseldunud vaimolendid, mees kipub võõra voodisse, naine näägutab, ämm sajatab, lapsel koolis probleeme, äri ei õitse, tehnika ei tööta ja kingad panevad jalad valutama – Veeliks selgitab oma käepikenduse pendli abil välja põhjused ja lahendab olukorra.

    Ja otse loomulikult on ta ka vaktsineerimisvastane.

  9. dig tänab Joosepit olulise printsiibi esiletõstmise eest. Tõepoolest, pendlikõigutamine ei pruugi küll otseselt seadusevastane olla, kuid inimesele hambassepuhumine, nagu aitaks esoteeriline pendel ligi pääseda mingile muud moodi kättesaamatule informatsioonile on nii ebaeetiline, ebaviisakas kui ka ebavajalik.

  10. dig ütles:

    kuid inimesele hambassepuhumine, nagu aitaks esoteeriline pendel ligi pääseda mingile muud moodi kättesaamatule informatsioonile on nii ebaeetiline, ebaviisakas kui ka ebavajalik.

    A`millisel moel siis teadmiste hankimine selle kohta, et sinu hädade põhjuseks on kellegi haua energia, 4-5 vaimolendit, kes sul nähtamatult kukil istuvad või siis hoopiski pahaaimamatud elusad inimesed, kellega seni isegi normaalselt läbi võisid saada, pendlist parem oleks? Kristallkuuli pealt vaatamine või tasseograafia?:P

  11. @salvey:
    Saate ära kuulanud, kippus vägisi mulje jääma, et vanahärra `luuletab`, nii et suu suitseb. Kui ma eksin, eks ta siis paneb nüüd oma võimeid kasutades blokeeringu peale, nagu ta enda jutu järgi ikka pahad asjad ära blokeerib, nii et täiendavat noomimist ma arvamuse avaldamise eest ei vaja.

  12. Millist olulist inffi ja teadmisi on inimkond pendli abil teada saanud? Ei mingit! Infoväljadest on tore rääkida, aga lahendused füüsika, keemia, matemaatika vallas ei tule pendli abil kuskilt. Ümarat esoteerilist juttu võib sisuliselt iga hea fantaasiaga inimene ajada. Tegusamad rõhuvad vaimsuse ja salateadmiste kaardile ja täidavad teiste arvelt omi taskuid! Meelsamini usutakse oma hädade põhjuseks energiavampiire, vaime ja muud seesugust, kui enda valet hoiakut elu suhtes või deprekat. Reaalses elus rikuvad aktiivsed pendeldajad ainult inimsuhteid.

  13. Delfi annab teada, et Veeliks Jalakas suri ära:

    5. detsembril suri Eesti kuulsaim ja teenekaim pendlimees Veeliks Jalakas.

    Eakas ja auväärne Pendli-Veeliksiks hüütud Eesti üks vanimaid aktiivselt tegutsevaid ravitsejaid oli tõeline vanakooli maagiameister ja tervendaja, kes aitas aastakümnete jooksul lugematul hulgal inimesi.

    Jalakas sai Eesti ajakirjanduses laiemalt tuntuks pärast osalemist saates “Selgeltnägijate tuleproov”. Oma tarkused jõudis ta talletada ka raamatusse “Veeliks Jalaka pendliõpetus”.

  14. Inimestel on pentsik komme millalgi ära surra. Tavapäraselt avaldatakse siis lahkunu omastele kaastunnet. Kuid mõni ebabiisakas tegelane (mina) lajatab esimese asjana: aa, millesse ta suri?
    DELFI toon paneb tõesti imestama – justkui tahetaksegi igasuguse umbluu üha laiemat levikut. Surm pole mingi vabandus, et eelnevat jamaajamist üleskiita.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga