Ionic-Detox köögilaual

Kuivõrd peente Ionic-Detox aparaatidega teenuseid pakkuvad isikud mingitel põhjustel ei raatsi oma usaldusväärseid katseandmeid avaldada, siis võtsin kätte ja tegin kodus käepärastest vahenditest katseseadme ning jälgisin, mis saab.

Eellugu algas 20. juunil, mil Postimees avaldas Agnes Männiste kriitikavaba promoartikli Ionic-Detox jalavann viib saasta kehast välja, millest mina kirjutasin siinsamas paroodia, mille peale ilusalongi pidaja Siiri Leinatamm mu peale kommentaariumis pahandas.

Nüüd siis koduse katse juurde.

Võtsin plastkarbi, soola, vasetüki, raudnaela, paar juhet, toiteploki. Testriga määrasin toiteplokist tuleva alalisvoolu pingeks 15 V.
Katseseadmed
Soola koostis on karbil oleva info põhjal: 99,8% NaCl, joodi on 15-20 mg/kg, fluori 215-285 mg/kg ja lisanditeks E535 ja E553.

Kui vaseplaat ja raudnael soolvette asetada ning vasele ühendada juhe toiteallika – poolelt ja raudnaelale + poolelt, siis hakkas vasetükilt mulle eralduma
Mullitab
ja vesi hakkas muutuma pruunikaks:
Pruunistub

Kui aga ühendada juhtmed vastupidi – miinus pool rauale ja pluss poolus vasele, siis hakkas raudnaelalt mulle eralduma, vette immitses hallikat sadet ning vask muutus haljaks:
Vask haljendab
Aga ühendades juhtmed esialgseks tagasi ning veidi veel oodates, muutus vesi aina sogasemaks. Vase pind kattus tumeda kihiga, millest aegajalt tükke eraldus ning mis vett hõljumiga rikastas. Vee üldtoon muutus tumerohekaks.
Kole vesi

Lisan juurde, et jalgu ma sellesse karbikesse ei asetanud mitte üheski katse etapis. Muid kehaosasid samuti mitte.

Kui nael oli kuivanud, siis oli väga selgelt näha, et see oli kaetud roostega. Pruunikas roostekiht oli ka sellel traadiosal, mis vette ulatus. Vasklpaat oli samuti lapiliseks muutunud, vahepealsest haljusest polnud enam jälgegi.
roostes nael

Järeldada saab kas seda, et tegu on normaalse elektrokeemilise reaktsiooniga, mida ilusalongide pidajad dramaatilise efekti tekitamiseks ära kasutavad, või seda, et mingil senitundmatul moel liikusid mingid arstiteadusele seni tundmatud mürkained sinna soolvette ja muutsid selle sogaseks lögaks. Või olid need mu mustad mõtted, mis kauni ja puhta soolvee elektrolüüsi käigus tuhmistas?

Igatahes on katse tegemine kodustes tingimustes ääretult lihtne ja ohutu ning selle dramaatilise efekti saate kätte ka ilma mitusada krooni libateenuse eest maksmata. Tarbijal ei ole vaja lasta end olematute hädade poolt ära hirmutada, mida selliste mõttetute, sisutute, kasutute, kuid reaalset raha maksvate teenustega peletada peaks saama.

Kui kellelgi on huvi ise katse läbi proovida, siis võiks olusid varieerida, lisada vette mingeid lisandeid vms. Tulemustest võiks siinsamas teada anda.

6 Replies to “Ionic-Detox köögilaual”

  1. Teadlased arvavad teadvat täna, et vaakumit tegelikult ei eksisteeri. Energia on kõikjal. Ilmselgelt tekkis antud katse käigus sünergia sinu kehas oleva negatiivse energia ja vee, soola, metalli ning voolu vahel. Nii lihtne see ongi. Ja 100% teaduslik! :P

  2. Sa ikka vaatasid ise ka seda videot? Ka siis kui jalgu sees polnud, läks vesi tumedaks, ainult siis kui kasutati “purified water” siis ei läinud. Ilmselt see “purified” tähendas siis destilleeritud vett, destilleeritud vesi nimelt ei juhi eriti elektrit ja siis elektrolüüsi ei toimu.
    Ma pakuks neile veel ühe katse välja: võtku see “purified” water, pangu sinna kõige puhtamat ja üllamat ja positiivset energiat täis olevat soola natuke sisse. Pakuks et see detoxib kohe kogu ruumi õhu ära, kõik mürgid õhust hüppavad vanni sisse, seda on näha vee pruuniks muutumisest.
    ;-)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga