Mida ta öelda tahtis?

Sain täna sellise kirja, saatjaks Anduuros Pandeeras anduuros-ät-hot.ee

Teema: Amway kiri – FBI uurib

Palju sa tolvan täna kuus teenid?
On sul elukaaslane?
On sul lapsi, mitu?
Mida sa oled tänaseks päevaks märkimisväärset korda saatnud, ära teinud, inimkonnale head andnud?
Palju su haridust üldse on?
Elad sa üürikorteris, pangalaenuga ostetud korteris, laenuga soetatud majas või kus?
Mis numbriga on sinu isiklik aktiva?

Anna inimestele rohkem kui tahad saada, eks

Vastupidiselt laialt levinud arvamusele, et mul on selgeltnägemisvõimed, ei suuda ma siiski mõnikord inimeste mõtetest aru saada.

Aitab keegi?

7 Replies to “Mida ta öelda tahtis?”

  1. mul on teooria – selliseid kirju kirjutavad solvunud inimesed. enamasti võrdlemisi rumalad inimesed kes ei suuda oma eksimust tunnistada ja siis ründavad (saamatult) seda kes küsis ebamugavaid küsimusi.

  2. “Mida sa oled tänaseks päevaks märkimisväärset korda saatnud, ära teinud, inimkonnale head andnud?”

    No vasta siis kui küsitakse? :)

  3. “Mis numbriga on sinu isiklik aktiva?” – vot see on küsimus. Ma küll tean, mis on aktiva ja ma tean, et kontosid võib nummerdada või vähemalt oli nii moes ENSV, aga, et nii saaks küsida….

    Järeldus, küsijal on probleemid ja ilmselt väljenduvad need aktivas. Võimalik, et ka passivas, aga kuna nad mõlemad tekivad kahekordse kirjendamise tulemusel, siis pole vahet. Veel tõenäolisem, et keegi on talle selle teemaga lihtsalt sisse sõitnud ja nüüd on tal probleem, mida ta üritab edasi delegeerida. Imestada pole siin midagi ja elu on raske.

  4. Tähelepanelik lugeja on kirja saatnud isiku avalikult kättesaadavate andmete põhjal tuvastanud ja mitmed märgid näitavad ta tihedat seotust Amwayga või vähemalt kõrgendatud huvi Amway ja selle toodete vastu.
    .
    Aga minumeelest pole see nii tähtis, kes anduuros täpselt on, vaid mida ta tegelikult öelda tahtis. Mis on ta sõnum? Mille üle pahandab? Ja kas ta pahameel ka Suurbritannia kohtusüsteemile laieneb, kes sealset Amwayd kiusab?
    .
    Sama tänan neid, kes näevad skeptik.ee-l mõtet sees olevat :-)

  5. Mida kirjaga öelda taheti ei tea keegi, s.h. kirjutaja, küll aga kõneleb kiri selget keelt kirjutaja vaimsest tasemest, sellest uhkab on ju lausa saalomonlikku tarkust. Kirjutaja suurim õnnetus paistab olevat kirjaoskus, nii, et kokkuvõttes – ära tee väljagi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga