Wifi-ruuterid söövad lapsi ja vallutavad maailma

Wifi-ruuter sööb lapsiVaikselt kapi otsas tulukesi vilgutav wifi-ruuter võib tunduda süütu karbikesena, mis aitab maailma tuppa ja klassiruumi tuua ilma tüütuid juhtmeid vedamata.

Aga mõelge uuesti!

Wifi-ruuterid kiirgavad, nad kiiritavad, nad väljastavad radiatsiooni!
Ilmselt on sul vähe aimu, misasi see kiirgus on, aga igaks juhuks pead sa seda kartma, sest isegi teadlased ei oska ega suuda seda ohtu ümber lükata, vaid ajavad mingit metafüüsilist-filosoofilist mulli stiilis “Midagi ümber lükata polegi võimalik, teooria toetuseks saab vaid tõendeid koguda…”

Wifi-ruuteritel on antennid ehk kiirekahurid, mis tulistavad sinu pihta vähkkasvajaid. Aga nende tegelik sihtmärk on Sinu laps, Sinu armas nunnu süütu beebike. Wifi-ruuterid söövad lapsi!

Kui nad on lapsed nahka pistnud, kasvavad wifi-ruuterid ilmatu suurteks ja ründavad meie linnu ja külasid.

Invasioon on alanud.

Allikas: Wellington Grey . net

Taustateave:
BBC kaebuste raamat
Ben Golacre Bad Science

10 Replies to “Wifi-ruuterid söövad lapsi ja vallutavad maailma”

  1. Lisaks wifi-ruuteritele söövad lapsi loomulikult ka salakavalad mobiiltelefonid ja ürgkurjad mobiilimastid.

    Eesti Päevaleht vahendab uudiseid Prantsusmaalt:

    Kiirgusohule viidates võitlevad aktivistid ka mobiilimastide ja traadita interneti vastu.

    Elektromagnetkiirgus tekitavat unetust, peavalu, väsimust ja vähki, väidavad aktivistid, kes nõuavad kiirgust levitavate mobiilimastide eemaldamist koolide, haiglate ja elumajade lähedusest. Mitmes Prantsusmaa linnas on nende survel kaotatud raamatukogudest ja muudest avalikest kohtadest traadita interneti levialad, kirjutas ajaleht Times.

    Tõendamata ohu kartus paiskab Prantsusmaa tagasi keskaega, nentis endine Prantsuse haiglatesüsteemi juht Jean de Kervasdoue. Tema sõnul nõudsid keskaegsed inkvisiitorid ketseritelt süütuse tõendamist, kuid alati ei saa ju oma süütust tõendada.

  2. The Times:

    An unlikely band of fugitives has found refuge in the wilds of the Drôme valley in southern France. Living in strange metal-shielded caravans at a secret woodland site, they are fleeing neither the police nor the world at large, but radio waves.

    The residents of France’s first electromagnetic “refuge zone” have come to find a haven from the invisible pollution of modern life that they say has blighted their lives. They are among a growing band of “electro-sensitives” — people who say they are physically tormented by modern wireless technology used in telephones, wi-fi devices and dozens of other sources.

    […]

  3. Uusi teateid wifi-rindelt.

    BBC annad teada: ühe Inglismaa kooli lapsevanemad on tehtud murelikuks selle üle, et kooli plaanitakse wifi levialad teha.

    Keegi haritud inimene, kes on ühtlasi ka lapsevanem selles koolis, ütles teistele, et wifi võib põhjustada probleeme ajuga, näiteks mälukaotust, peavalusid. Too lapsevanem valis selle kooli just seepärast, et see asetses mobiilimastist piisavalt kaugel ja nüüd plaanib kool koletise otse majja sisse lasta. Igatahes tema kavatseb oma tütre nüüd teise kooli viia, kui koolijuhtide paha plaan traadita interneti levialast teoks tehakse.

    See paanikat tekitav lapsevanem on homöopaat. Homöopaadid on need, kes elavad alternatiivmaailmas, kus kehtivad alternatiivseadused, varitsevad alternatiivohud, mis tavalistele inimestele külge ei hakka, ja nad ravivad oma alternatiivsete meetoditega diagnoositud alternatiivhaigusi alternatiivsete ravimeetoditega.

    Päris maailma eksperdid aga kinnitavad, et pole ühtegi põhjust pidada wifit kuidagimoodi ohtlikuks.

  4. Euroopa Nõukogu: mobiilid ja traadita internet tuleks koolides ära keelata

    Komisjon jõudis järeldusteni, et liikmesriigid peaksid:

    • Kehtestama pikaajalise kokkupuute piirmäärad selliste mikrolainetega, mida tekitavad mobiiltelefonid.
    • Kehtestama toodetele kindla märgistuse, mis viitaks elektomagnetvälja olemasolule ning kasutamisega seotud terviseriskidele.
    • Keelama täielikult mobiiltelefonide ja traadita internetiühenduse kasutamise koolides.
    • Korraldama teavituskampaaniaid lastele ja noortele, teadvustamaks selliste seadmete kasutamise terviseriske.
    • Tõhustama vähemohtlike antennide ja mobiiltelefonide uurimist.

    Kui komisjon järeldas, siis kas see tähendab kohe, et nõukogu juba otsustas keelata?

    «Hetkel on kahjulikest mõjudest väga vähe tõendeid. Mobiilide ja traadita ühenduste keelamine koolides on minu hinnangul ilmne liialdus,» ütles professor Les Barclay mobiilside ja tervishoiu uurimisprogrammist.

  5. Martin Vällik ütles:

    Kehtestama toodetele kindla märgistuse, mis viitaks elektomagnetvälja olemasolule ning kasutamisega seotud terviseriskidele.

    Kas see märgistus tohib olla niisugune, et selle mõistmiseks on vaja tema peale mõnesajananomeetrise lainepikkusega elektromagnetkiirgust paistetada ja tagasi peegeldunud kiired suunata tundlikesse organitesse, mida ninatargad teadlased silmadeks kutsuvad?

    Kui elektromagnetkiirgus saatanast on, siis oleks ehk mõistlikum kasutada märgistust, mida saaks hõlpsasti tuvastada kompamise või maitsmise teel.

  6. @dig:

    Kui fooliummütsid kiirituse vastu ei aita, võiks proovida metallniidi punumist riietesse, mis peaks keha varjestama. Vähemalt sokitööstus on sellega juba alustanud :)

  7. PM on taaskord üles leidnud Hiie Hinrikuse, kes hirmutab asjatult ja mõnuga.

    Euroopa Nõukogu 2011. aasta avalduse lisas on toodud paralleel asbesti ja tubaka ohuga.

    Juba see võrdlus iseenesest peaks igal asjaga kursis olla soovijal skeptikutundlad ägedalt reageerima panema.

    Ilma elektrita ei tule toime ka meie organism: bioelektrilised protsessid on olulise tähtsusega meie füsioloogias, eriti närvitegevuses. Loomulik, et väline elektromagnetväli võib neid protsesse mõjutada.

    Siinkohal võiks füsioloogias pädevam inimene kommenteerida, kas selline kõrvutamine kannatab kriitikat või mitte. Sisetunne ütleb, et mitte eriti. Meenub nt tuuma-magnetresonants tomograaf, mille magnetväli on koletult suur, aga kui inimesi sinna sisse pannakse, siis ei kaota nad teadvust ega juhtu muud hullu.

    Kümnete sõltumatute uuringute tulemused näitavad, et elektromagnetkiirguse mõju ilmneb väljatugevustel, mis on mitu korda väiksemad kehtivast piirväärtusest 61 volti meetri kohta (V/m). Registreeritud on muutusi ajutegevuses, valkude ja DNA struktuuris.

    Ka Tallinna tehnikaülikoolis tehtud katsed tervetel noortel inimestel näitasid palju nõrgema kiirguse mõju aju rütmidele ja infotöötlusele ajus – kiirguse mõjul muutus oluliselt aju rütmide tasakaal ja vähenes õigete vastuste arv visuaalsetes testides.

    Valkude ja DNA struktuuris? See tundub uskumatu. Või puudub meil oluline kõrvalteave, mis väljarebituna kontekstist ongi mõeldud hirmutamiseks.

    Mõju aju rütmidele ja infotöötlusele vajaks samuti täpsemat defineerimist ja katseolude kirjeldamist. Nt kas oli tegu topeltpimeda katsega, mida mõõdeti, keda ja kuidas kasutati kontrollgrupina jne.

    Ja loomulikult pole võimalik üle ega ümber saada vandenõuteooriast, kus suured firmad, suured rahad, äraostetavad teadlased ja kangelastena mitteostetavad sõltumatud teadlased:

    Sõltumatud teadlased on pikka aega teravalt kritiseerinud seda MTO seisukohta ja selle taga seisvaid isikuid. Mõni aeg tagasi on MTO elektromagnetväljade temaatikaga seotud isikud vahetunud, võib loota ka objektiivse seisukoha väljakujunemisele MTO poolt. Euroopa Nõukogu poolt pakutavad piirnormid, isegi 0,6 V/m, oleks aga väga tõsiseks väljakutseks mobiilitootjatele, sest praeguse seisuga osa mobiilimarke ei vasta isegi kehtivatele piirnormidele. Julgen ennustada tugevat vastuseisu sellele EN avaldusele, sest mängus on väga suured rahad.

    Ja lõppu rahvapärast semutsemist:

    Mida ütleb eestlase talupojatarkus? Parem karta kui kahetseda.

  8. Steven Novella kommenteerib Neurologica blogis:

    More EMF Hysteria

    The bottom line is that plausibility is low (but not non-existent) for a health risk from the type of electromagnetic radiation emitted by cell phones. The energy of this EM radiation is non-ionizing, meaning that it does not break chemical bonds. It therefore cannot cause mutations in DNA, or break proteins. However, there may be indirect mechanisms by which non-ionizing radiation affects cell metabolism that could pose a health risk. So the plausibility of risk is low but not zero.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga