Uri Geller: mul ei ole üleloomulikke võimeid

Uri Geller - lusikaväänajaJames Randi vahendab oma selle nädala uudiskirjas, et Uri Geller, kes on aastakümneid väitnud endal olevat üleloomulikke võimeid, millega ta lusikaid painutas ja muid mustkunstnikele tuttavaid trikke tegi, kes on lasknud end teadlaste (nt Harold Puthoff, John Hasted, Jonathan Margolis, Russell Targ, Wernher von Braun jpt) poolt laboratooriumites uurida kui imevõimetega imeinimest, kellesse tuhanded inimesed on uskunud kui elavasse tõestusesse üleloomulike võimete olemasolu kohta, kes on kogu aeg kinnitanud, et ta ei tee trikke, vaid kasutab oma imelisi kaasasündinud võimeid, … , ütles Saksa ajakirjas Magische Welt:

Ma ei ütle enam, et mul on üleloomulikke võimeid. Ma olen meeleleahutaja. Kogu mu olemus on muutunud.

Näis, kui kaua ta sedasi vastu peab ja uuesti imevõimeid deklareerima hakkab.

Youtube ajastu on lahe – lusikaväänajaid on kogu ilm täis :-)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga