Sniffex laiemasse käibesse!

Šerif Ed Brown leiab kadunud
Eesti päästeametnikel on varustuses pommidetektor Sniffex. Kallis riist, nagu kõik erivahendid. Arvestuste kohaselt maksab selline nõiavits ligi 70 000 krooni ning ka Siseministeerium õigustab selle seadme vajalikkust.

Miks aga head riista vaid endale hoida? Teated Ameerikamaalt räägivad, et sarnase seadmega on võimalik leida kadunud inimesi ja surnukehasid, tuvastada kooliõpilastel ja turistidel narkootikume. Kadunud inimeste otsimisel ei pea isegi loodusesse minema, vaid aitavat ka kaardi kohal katsumisest.

Siin näitab kogenud šerif, kuidas asi käib ja meie organid võiksid Suurelt Vennalt õppust võtta:
http://www.wnct.com/midatlantic/nct/news.apx.-content-articles-NCT-2008-01-12-0002.html (vasakul servas kasti sees vali “Video”).

Rohkem koostööd, head võimuorganid! Kui pommide ja kadunud inimeste otsimisest ning kurikaelte tagaajamisest seadme kasutusaega üle jääb, siis las töötavad sellega Tuhala geobioloogid, et täpsemalt kaardistada maa-aluste jõgede kulgemist.

Ja see pole veel kõik. Nõiavits olla abiks ka haiguste diagnoosimisel, arheoloogiliste leidude lokaliseerimisel, mitut sorti maavarade leidmisel, vere suhkrutaseme määramisel, maa-aluste kaablite ja torujuhtmete asukoha määramisel jne.

One Reply to “Sniffex laiemasse käibesse!”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga