Suri Maharishi Mahesh Yogi

The Beatles ja Maharishi Mahesh Yogi5. veebruaril suri Hollandis transtsendentaalse meditatsiooni kaubamärgi omanik ja edukas vaimuärimees Maharishi Mahesh Yogi. Paljud usuvad, et ta oli surres 91-aastane. Maharishi saavutas laiema tuntuse siis, kui kuulsad biitlid tema juures käisid, kuid kes veidi ajapärast siiski pettunult oma teed edasi liikusid (arvatakse, et Lennoni laulus Sexy Sadie on rida “you made a fool of everyone” viitab gurule).

Võibolla hiljem pikemalt, aga huviline leiab lugemist näiteks Guardianist, Guardianist ja Wikipediast.

skeptik.ee küljel leiab nende teemade kohta lisalugemist:
https://skeptik.ee/index.php?s=meditatsioon

Transtsendentaalne meditatsioon teadus.ee küljel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga