skeptik.ee kutsub kohtuma

Skeptics in the PubKuulutan siinkohal välja, et skeptik.ee ootab 21. veebruaril alates kell 19:00 poolehoidjaid ja vastalisi mingisse Tallinna kesklinna pubisse, et juttu ajada, vaielda ja muud lõbusat teha. Kindlasti tuleb üks mitte eriti pikk ettekanne minu poolt, peale mida teised registreeritud või kohapeal loodud ettekanded (soovijad võivad teesid saata) ja seejärel vaba mikrofon, küsimused-vastused, joogid-söögid (viimased igaühe enda kulul).

Kohapeal võib teha avalduse MTÜ Eesti Skeptik liikmeks astumise kohta.

Praegu siis kuupäev ja kellaaeg:
* neljapäev 21. veebruar
* algus kell 19:00

Koht täpsustub, kuid piirkonnaks on Tallinna kesklinn (ettepanekud teretulnud).

10 Replies to “skeptik.ee kutsub kohtuma”

  1. Mina olen tulija.

    Pikal tänaval, Hundist edasi ja Texase nurga taga asub väga geto kõrts nimega Juuksur. Tegu Tallinna versiooniga Zavoodist. Mingit rahulikumat nurgakest seal vast pole, aga kui mujale ei saa, siis ronime Juuksurisse :P

  2. einoh, eks siis peaks tartus oma rakukese looma… aga selleks on vaja ikka koostööd. mina, näiteks, jagan küll suures osas vaateid, aga ei jaga kaugeltki entusiasmi – prantsmannide suurest mäsust ja kogu valgustusaja värgendus on mind inimese arukuse ja inimkonna valgustamisvõimaluste suhtes skeptiliseks muutnud. ja ega ma vaateidki servani jaga. ammu on olnud plaan kirjutada üks tekst teemast mida ma tean, aga tegudeni pole ma siiani jõudnud…
    ega vist jõuagi.
    soovin edu ja mõnikord ka veidi rohkem tasakaalukust. näiteks hüüdlause “oled see mida sööd!” on metafoorina üsna pädev.

  3. Tuleks hea meelega aga tolle päeva horoskoop ei soosi diskussioone , eriarvamusi jne. Rumal lugu kui üritus sõimlemise või kaklusega lõpeb :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga