Teisipäeval MPG-CAPs’i esitlus Mainori Kõrgkoolis

Hiljutisel motomessil oma e-postiaadressi agressiivsetele müügimeestele andnud klassivend teatas, et siin varemgi jutuks tulnud kütuselisand tuleb esitlusele teisipäeval, 6ndal mail Mainori Kõrgkoolis Tallinnas kell 18:45.

Tegu on tabletiga, mis peale tankimist paaki visates peaks aitama vähendada bensiinikulu kuni 25% võrra, suurendades samas ka hobujõudude hulka. Võrkturundajate müügivõrguga liitumiseks tuleb välja käia 12,000 krooni. Eelmise loo kommentaarides on nii mõndagi huvitavat inimestelt, kes toodet ise testinud ja sellega kokku puutunud. Huvitav oleks müügimeestele natuke ratsionaalset vastukaalu pakkuda.

Kes veel peale minu kohale tuleb? :)

5 Replies to “Teisipäeval MPG-CAPs’i esitlus Mainori Kõrgkoolis”

  1. Kas keegi ka teab, millal nad Tartus esinevad? Motoshow’l oli nagu juttu, et pidi tulema. Tahaks ka sportlikust huvist kohale minna, aga ei viitsi selle pärast Tallinnasse sõita.

  2. # Elver Loho : Kütuse kulu sõltub paljudest faktoritest ja võib kõikuda , olenevalt siis ilmastikust , kiirusest , sellest palju igast manöövreid teha ja palju nõksutada.Kui rahulikult sõita kulub tunduvalt vähem võrreldes rullnokkade sõidustiiliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga