One Reply to “Skeptik.ee kohtumine 26. septembril”

 1. Saimegi kokku ja tore oli. Kohal käis üle 20, aga alla 30 inimese. Stew rääkis oma reisikogemustest ja skeptilisuse seotusest sellega, kohapeal tekkis arutelusid, millest mõned kippusid liialt eksistentsiaalseks, aga saime hakkama. Stew näitas ka mõningaid kaarditrikke.

  Pidasime plaani tuleviku osas ja häid ideid kogunes. Püüan ühte nüüd ellu viima hakata. Idee on, et võiks esialgu vähemalt kord kuus mingi avaliku ürituse teha, kus alguses on keegi, kes räägib oma teemal ja teised kuulavad, seejärel küs-vas ja arutelu ning muu lõbus ajaviide.

  Kes soovib muusikalist või mõnd muud kunstilist vahepala pakkuda, siis andke aga teada. Kohad võivad olla erinevad – kord mõni pubi, kord kool kesklinnas, kord ehk veel midagi kolmandat ja neljandat, nt muuseumi ühiskülastus.

  Ühest pommuudisest oli ka juttu, aga sellest pikemalt alates oktoobrist.

  Kavandan järgmist Tallinna üritust oktoobri teise poolde, aga ettepanekud vahvate esinejate osas on alati oodatud.

  Võibolla näete 26. sept ürituse pilt siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga