Umbluu preemia 2013 – telegram.ee ja Hando Tõnumaa

2013. aastal pälvis MTÜ Eesti Skeptiku Umbluu preemia infovandenõu ja alternatiivmeedia konglomeraat telegram.ee, Ulmefilm ja nende südikas vedaja Hando Tõnumaa.

Lugupidamatuse nöökhinnaks on “Viltune pendel”.

Igal põlvkonnal on oma meister, kes leiab tee omasuguste meelt mõjutama ja südant kontrollima, et oma nägemust uuest maailmakorrast kuuldavale tuua ja õige hetke saabudes ka kehtestada. Sel teel aga tuleb võidelda lohega (moodsam sõna: reptiil), kes võtab kord tulnuka, kord Bilderbergi grupi, kord illuminaatide, kord veel kellegi näo, mis püüab laialdasemat ärkvelolekut pärssida ja ärkamist ennetada. Olles kord ise ärganud, tuleb oma missioon edasi kanda. Tõde on käeulatuses.

Hando Tõnumaa:

Meie maailma valitsevad üksikud tegelased, kellel on inimkonnaga kuri plaan. Ka 11. septembri sündmused USA-s olid nende lavastatud.

Maailm on kui teatrilava, kus miski pole nii nagu paistab ja peavoolumeedia näitab, ning inimesed on kui pärsitud tahtega statistid, keda saab kas manipuleerida või üles äratada. Kontrollimiseks ja manipuleerimiseks kasutatakse vaktsiine, läbipaistmatut ja kontrollitud meediat, lennukitelt puistatavaid kemikaale, fluori joogivees, geenmanipuleeritud taimi, aspartaami ja muid kemikaale meie toitudes, lavastatakse hirmsaid vaatemängusid New Yorgis ja Bostonis.

Siiski on ka häid kangelasi ses loos – tõerüütlid Alex Jones, Glenn Beck, Rupert Sheldrake ja veel mõned; tõelist tervist toovad meile alternatiivseteks peetud raviviisid, mida eliidi poolt muidugi maha surutakse – kristalliteraapia, homöopaatia, reiki, refleksoloogia, holistiline teraapia, püramiidid, vitamiin B17, kusjuures vähktõbi on inimeste endi poolt loodud haigus.

Infopartisan oskab muidu kontrollitud meediaruumis ära kasutada moodsa aja võimalusi – Facebook, videofilmid, blogid, eduka PR-töö abil isegi peavoolumeedia. Telegram.ee külvab oma mõttekontrolli viirused, teinekord vaid ühelauselise suunanäitajana, uudislõikude vahele, mis aegajalt omavad isegi reaalse maailmaga seoseid. Ja neid lugusid jagatakse, kommenteeritakse, need pakuvad kõneainet, kutsuvad mõtlema ühes teatud suunas, olgu tõendid selle suuna kohta kui õhukesed tahes.

Aga tõendid polegi peamine ega oluline argument. Oluline on hoopis mujal – olla eriline, väljavalitud, info valdaja, isegi veidi tagakiusatud ja naeruvääristatud – see lisab vajalikku vastuokssust ja tõendab, et ollakse tõe jälil. Skeem on lihtne – reaalsusest, mõnikord ka unenägudest, nopitakse välja väikesed tükikesed ja neist ehitatakse pilt, mis pretendeerib esindama tervikut, millest need tükid võeti. Umbes nagu suure amfora kildudest kasutan mõnda tükki, teen sellest ööpoti ja väidan, et see ongi “see”. Ülejäänud killud pole olulised.

Selles kõiges pole midagi uut. Sarnast asja on ajanud meie eelmised Umbluu preemia laureaadid – “Hallo, Kosmos!” ja Ingrid Peek, Viljo Viljasoo, muudel aegadel näiteks Peeter Liiv, Lille Lindmäe, Kalju Paldis, Gunnar Aarma, rahvalikud prohvetid läbi ajastute nii siinmail kui laias maailmas. Sarnast vaimu kannavad alkeemia.ee, hingemaailm.ee, hingepeegel ja veel paljud. Küll aga tõstis telegram.ee 2013. aastal esile selle tuleku jõulisus.

Teisalt leiti, et on paremaid kandidaate. Kindlasti ongi ja olgu mõned silmatorkavamad ära nimetatud:

  • Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (Varro Vooglaid) nende homovastase kirjakampaania eest, mille argumentatsioon annab silmad ette igale kogenud vandenõuteoreetikule, kuid anonüümse ja tihti tulnukliku eliidi asemel on “nendeks” konstrueeritud meie endi reaalsed kaasinimesed ja mille potentsiaalne mõju ühiskonna lõhestamisele on kindlasti suurem kui telegram.ee-l. Jäägu SAPTK-le nende õeluse eest vääritu teine koht.
  • Kodanikeühendus Puhas Taevas ehk vastloodud keemiasabade (chemtrail) uurijate ühendus, kes leiavad, et meid mürgitatakse ülevalt lennukitest tahtlikult ja kindla eesmärgiga. Liikmete seast leiame juba tuttava Hando Tõnumaa, Peeter Liivi, Mihkel Oja. Kuigi algaktiivgrupp on juba mõned aastad tegutsenud, siis ehk jõuavad nad järgneva aasta jooksul ka Umbluu preemiani. Senine suhtluskogemus näitab, et lootust on, seekord autu kolmas koht.

Ja lõpuks kaks ja kestvat kiiduavaldust!

  • Jüri Kamenik – ilmateadlane ja oma lemmikteaduse populariseerija, muu hulgas ka lennukite poolt tekitatud joonpilvede uurija ja seletaja
  • Knopkaingel – imeteenuste kvintessents.

    Ma olen professionaalne auru transformaator, Ingelliku hierarhia teabe vahendaja, planeedi kristallvõre paigaldaja, chakrakopa meetodi väljatöötaja, kundalinikraana meister, külgetõmbe seaduse kvantrotaatori aktivaator ja kõrgsageduspressi operaator. Töötan kaheksa kanali peal.
    Minu vaimne nimi on Knopka.

  • Kõrgsageduslik kvantkäepigistus teile!

3 637 Replies to “Umbluu preemia 2013 – telegram.ee ja Hando Tõnumaa”

  1. Kuidas on ameeriklaste õigusega enda ja oma pere kaitsmiseks, kui riik põhiseadusele vee peale tõmbab ja oma kodanikke ründama peaks?
    Nuvott, see on juba kahtlane, kui inimene end millegi vastu koledasti kaitsta tahab. Kõigepealt ründab riik, aga siis tulevad juba kollased kuradid ja rohelised päkapikud. Loomulikult tuleb sellistelt relvad kokku korjata :D

    Iraani poolsest tuumaohust räägitakse üpris kõva häälega
    Kui räägitakse kõvasti, siis pole sealt järelikult mingit ohtu oodata :irw

    Judaismi Messias ei saa enne end ilmutada, kui suur Gogi ja Maagogi sõda käib, võitluses tuleb Messial võita islami messias Mahdi, kelle Ahmadinejad lubas varsti areenile tuua.
    Gogi ja Maagogi vastu aitavat kõige paremini kui vähem juua. Mida rohkem juuakse ja suitsu tehakse, seda rohkem meelitab Gogi ja Maagogi kohale :D

  2. @personainfieri:

    Reptiloidile võib nii tunduda, aga mõned arvavad teisiti – Need, kes annavad käest esmase vabaduse, saavutamaks ajutist turvalisust, pole väärt ei vabadust ega turvalisust. (“Historical Review of Pennsylvania”, 1759)

    Benjamin Franklin (1706–1790) http://www.bartleby.com/100/245.1.html
    They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety. 1
    Note 1.
    This sentence was much used in the Revolutionary period. It occurs even so early as November, 1755, in an answer by the Assembly of Pennsylvania to the Governor, and forms the motto of Franklin’s “Historical Review,” 1759, appearing also in the body of the work.—Frothingham: Rise of the Republic of the United States, p. 413.

    Kui räägitakse kõvasti, siis pole sealt järelikult mingit ohtu oodata :irw

    Tähtis on vist see, kes räägib. Kas pole nii?

    Gogi ja Maagogi vastu aitavat kõige paremini kui vähem juua. Mida rohkem juuakse ja suitsu tehakse, seda rohkem meelitab Gogi ja Maagogi kohale :D

    Ootan huviga, kui Te seda tõde õigele aadressaadile (rabile) tutvustama lähete. Irw, irw, irw.

    Sellega mina lõpetan. Aeg on kallis varandus ja jama produtseerimisele seda raisata on kuritegu.

    NB! Andke teada rabi reageeringust selle joomise ja suitsetamise jutu peale.

  3. Reptiloidile võib nii tunduda, aga mõned arvavad teisiti – Need, kes annavad käest esmase vabaduse, saavutamaks ajutist turvalisust, pole väärt ei vabadust ega turvalisust. (“Historical Review of Pennsylvania”, 1759)

    Õigus tappa tundub inimeste jaoks vist olevat üks suurimaid väärtusi. Arusaadav ju, et reptiloidid selle inimeste jaoks ära keelasid ja loomulikult tuleb nende käest relvad ära korjata nagu uimastid ja muud ligimeste jaoks ohtu tekitav kraam.

  4. Tulemused kinnitavad täiesti lolliide siirdeteooria paikapidavust

    Uurijad inimese päritolust ja kadunud tsivilisatsioonides
    http://www.telegram.ee/maavali.....fluko0wd-U
    Pye ja Foerster arutlevad iidsete anomaalsete pealuude leidude põhjal geneetiliste uuringute üle, mis näitavad, et inimesed ei saa kuidagi primaatide järeltulijad olla. Wills räägib oma intensiivsest kogemusest Amaru Muru portaaliga Peruus, mida kohalikud kutsuvad kuradi ukseavaks.

    LP: Minu arvates on kindel, et me ei arenenud ahvidest, vaid oleme geneetiliselt muundatud, sest inimesel ja primaadil on kakskümmend viis suurt erinevust. Ma ei hakka neid kõiki loetlema, kuid esiteks on karvamuster erinev ja isegi karvkatte paksus. Kui primaatidel on kõhul õhem ja seljal paksem karvkate, siis inimesel on vastupidi. Meil on karvad ja küüned, mis aina kasvavad ja kasvavad, kuid mis on selle eelis?

  5. Mõned mõtteterad David Icke’lt:

    “Viimasel ajal on tema põhitegevuseks olnud reptiloidide teooria uurimine, sest ta sai aru, et tema abikaasa, kellega ta rohkem kui 12 aastat abielus oli olnud, on tegelikult reptiloid.

    Ühel õhtul läksime tülli. Minu naine ei saanud, mida ta oli tahtnud nning vihastas väga. Läksin talle tänavale järele. Väljas oli juba pime. Nägin, kuidas ta läks oma auto juurde, haaras ukselingi pihku ning siis see juhtuski. Mu naise pilk süttis, silmist väljusid valgusekiired. Ta istus autosse, aga ta silmad valgustasid kapotti ja koguni maapinda auto ees. Jälgisin seda kõike hämmeldunult, kuid miskipärast ei olnud see minu jaoks šokk. Pigem see kinnitas midagi niisugust, mida olin teadnud juba varem.

    Minu naisel oli probleeme nahaga, aga fotomodellide jaoks on nahk äärmiselt tähtis. Fotograafid vaatavad esmalt just nahka. Tema nahale tekkisid punased laigud, mis hiljem muutusid sarvjateks liistakateks. Mitte keegi ei mõistnud seda seletada.”

  6. @personainfieri:

    Ma Teie asemel häbeneksin veel natukene aega nurgas!

    Ennemuistsel ajal, kui nibirulased veel Maal elasid, siis kaevandasid nad kulda ja ehitasid püramiide. Täpsemalt väljendades tegid vastavaid töid küll selleks geneetiliselt aretatud töölised, lihtsakoelised mutantrobotid, keda me tänapäeval kutsume inimesteks.

    Esimene lause oli OK, aga teises lauses juba selline põhimõtteline viga???? Ai, ai, ai, ai, ai! Millal ja kuidas loodi inimene?

    The Epic of Atrahasis http://www.livius.org/as-at/at.....hasis.html

  7. @personainfieri:

    Miks arvate Te, et Lower Gods elik madalamad jumalad lollid olid? Nende ekspluatatsiooniaeg?????? Paluks Teie keniaaalseid väiteid kinnitavat allikat!

    Ametiühingust olete midagi kuulnud? Vikipeediast: Ametiühing on isikute ühendus, mille eesmärgiks on töötajate õiguste ja huvide esindamine ja kaitsmine suhtluses tööandjaga või ka laiemate poliitiliste ja seadusandlike eesmärkide saavutamiseks. Võibolla juhtis selline ühing ka jumalate tegevust? Robin Hoodi filmis oli selline asi igastahes olemas, ise nägin!

    Teiega suhtlemine võib eluohtlikuks muutuda! Egas muud kui kiiver pähe ja traksidega tooli külge, siis jääb mats ja maaühendus ära ….

  8. Kui me lähtume teooriast, et jumalad tulid Maale Nibirult, siis on kõik loogiline:
    kõrgemad jumalad – reptiloidid
    madalamad jumalad – lollid
    mõlemad Nibiru kodakondsusega

    Tuleb savitahvleid lihtsalt õigetpidi lugeda. Lollide ametiühing kõlab ka väga loogiliselt. Miks lollidel ei või oma ametiühing olla. Ilmselt lollid olidki ametiühingu maaletoojad :irw

  9. Ma sain nüüd ka seletuse vereliinide teooriale, mis läheb lollide siirdeteooriaga väga hästi kokku:
    Kui terminaator 3-s öeldi terminaatorile, et sa oled ju robot, siis ta parandas sapiselt, et on hoopis küborg. küberneetiline organism, mitte mingi tavaline rauakolakas. :D
    Imselt on ka lollidel midagi sellist, oma hierarhia ja ametiuhkus. Nibirult pärit alglollid on tähtsamad kui hiljem Maal tehtud lollid – siit ka maa ja linna erinevus – linnast pärit inimesed peavad end maakatest tähtsamaks ja paremateks, sellel arusaamal on iidsed juured. Sealt pärinevadki Vereliinid, kes suudavad oma päritolu Nibiruni välja viia, neid nimetatakse illuminaatideks.

    Kameelioni puhul on kahtlustäratav soov tugineda varasemate autoriteetide tekstidele, mis näitab selgelt, et tegemist on biorobotiga. Biorobot järgib programmi, mis on temasse sisestatud ja ei suuda ise seda uuendada või ainult sellel tasemel, et peaga vastu seina ei jookseks. Kui robot hakkaks ise programme looma, siis võib tegemist olla evolutsiooni või tavalise viirusega. Kui ta aga ennast kuskile nurka manööverdab, siis ajab sinist suitsu välja, teeb ühe koha peal ringe ja uriseb kurjalt.
    :D

  10. David Icke: Ameerika Ühendriikide Temple ülikooli ajalooprofessor dr David Jacobs kinnitab, et tulnukate tegevuskavanäeb ette inimeste ja võõrolendite geneetilise materjali alusel hübriidide aretamist ning inimühiskonna väljavahetamist sääraste nende kontrolli all tegutsevate ristanditega.

    No mis ma räägin siis: inimühiskonna väljavahetamist lollide ühiskonnaga :D

  11. Ühelgi normaalsel inimesel pole ju kahju maksta 95 euri, et saada selgeltnägijaks. Homme ja ülehomme toimuvate algkursuste grupid on kahjuks juba täitunud. Kuid ärge muretsege – järgmisel nädalal on lisakursus, kui kiirustate, siis ehk jõuate veel registreeruda.
    Kava on ülimalt paljutõotav:
    “Selgeltnägemise põhialused (selgeltnägemine, -kuulmine, -tundmine, -mõistmine jne)
    Mis on informatsioon? Informatsiooni tõlgendamine
    Eideetiline selgeltnägemine + harjutus
    Mitmemõõtmeline selgeltnägemine (korraga nii eest, tagant, seest kui ka väljast) + harjutus
    Mineviku ja/või tuleviku vaatamine selgeltnägemise abil + harjutus (kahe inimese paaristöö)
    Rollimudelid, mõttepiirangud, eelarvamused ja ego mis piiravad ja vähendavad arenguvõimalusi. Reinkarnatsiooni põhimõte.
    Minevikuotsuste muutmine. Minevikus tehtud otsused ja nende kajastused praegusel ajal + 2 harjutust.
    Esimene harjutus on minevikus tehtud otsuste muutmine ja uue oleviku aktiveerimine
    Teine harjutus on rollimudelitest ja mõttepiirangutest vabanemine.”

    Saate tõesti selgeks korraga nii eest, tagant, seest kui ka väljast nägemise.
    :)))

  12. @personainfieri:

    Välja mõtlesin Teie reptiloidide tagapõhja: sõbrad vabamüürlased levitavad juba aastaid valeinfot. See ju lausa teaduse sildi all tehtav ajupesu. Sitchin – suur Sumeri keele ekspert, kes levitas nõmedusi reptiloididest pärinevate väljavalitud vereliinide olemasolust? Külvame aga hirmu … Oksele ajab!

    Sitchin Ancient Alien Work Is Illuminati Psy-Op Tied To Rothschild http://beforeitsnews.com/consp.....45340.html

    …tegemist on biorobotiga. Biorobot järgib programmi, mis on temasse sisestatud ja ei suuda ise seda uuendada või ainult sellel tasemel, et peaga vastu seina ei jookseks.

    Mega, mega, megairw! Enne mutantrobot, nüüd biorobot. Kas mu sotsiaalne status langes või tõusis? Irw, irw, irw.

  13. Enne mutantrobot, nüüd biorobot. Kas mu sotsiaalne status langes või tõusis?

    Üks ei välista ju teist. Biorobot võrdluses tööstusliku robotiga, hoopis teise struktuuriga. Mutantrobot selles vmõttes, et liik on aretatud geneetilise mutatsiooni tulemusena. Mutantrobotid ongi samaaegselt biorobotid.

    Sitchin – suur Sumeri keele ekspert, kes levitas nõmedusi reptiloididest pärinevate väljavalitud vereliinide olemasolust?

    Oot-oot, midagi on siin nüüd segamini. Kas see polnud mitte David Icke, kes vereliinidest rääkis? Sitchin oli rohkem Nibiru-spetsialist ja kirjutas taevastest asjadest. Icke raamat hakkab mul varsti läbi saama. Suur osa on selline odav lollidele mõeldud jama, millest ma kiiresti üle lähen, aga mingid osad on põnevad. Minu arust ta ikka bluffib ka väheke, kuigi mõned tähelepanekud on üsna terased. See põhjarassi jutt on suht jama. Need on puhtad biorobotid ehk siis Nibirult kaasa toodud madalamad jumalad. Kas te Olaf Andvaraforsi mäletate? Vot tema oli ka üks sellistest.
    Mina eitan reptiloidide kuulumist vereliini. Reptiloidid tegutsevad varjus, pimedas ja maa all. Avalikkuse ees esinevad ikka geneetilised mutantrobotid ja muu selline seltskond. Need vereliinid eristavad ikka Nibirult pärinevaid alglolle Maal valmistatud lollidest.

  14. @personainfieri:

    Kas see polnud mitte David Icke, kes vereliinidest rääkis? Sitchin oli rohkem Nibiru-spetsialist ja kirjutas taevastest asjadest.

    Tuli välja et Icke virutas oma reptiloidide suguvõsad ja vereliinid Sitchinilt, kes vabamüürlasena loomulikult tõstis enda ja oma kaasvendade saba, haakides ennast langenud inglite olematu sugupuu külge nigust puuk.

    Need vereliinid eristavad ikka Nibirult pärinevaid alglolle Maal valmistatud lollidest.

    Vereliinid katkesid tuhandeid aastaid tagasi, kellest või millest Teie räägite. Kes on reptiloidid?

    Et Teid vaidluskõlbulikuks tunnistada, tuleb teil lisaks Icke luulutustele (tunnen Teile kaasa, see on jube!) läbi lugeda ka Sitchin (ise lugenud ei ole, jama!!!) ja seda võrdluses originaalkäsikirjadega (aktsepteerin inglise- või saksakeelseid tõlkeid). Võibolla jõuab siis Teile kohale, et reptiloide ja vereliine pole olemas, need jumalad ei tulnud ei Nibirult ega Nibiruga. Kõik praegused nn. maailmavalitsejad on isehakanud! Kõik sidemed on loodud ajupesuga valesid pidevalt üle korrates!

  15. Vereliinid katkesid tuhandeid aastaid tagasi, kellest või millest Teie räägite. Kes on reptiloidid?
    Vereliinidest:
    http://www.telegram.ee/nwo/tel.....f36p5Iwd-U
    Need, keda sa tead nimepidi, ei ole tõelised vereliinid, nagu teoreetikud on seda teile õpetanud. Need ei ole need, kes kirjutavad sümfoonia ja nemad ka ei dirigeeri selle esitust. Need, keda sa mainisid, ja teised tuntud nimed mängivad pelgalt viiulit või tšellot, kui neil kästakse seda teha.

    Et see asi ükskord lõplikult selgeks teha: Bushid ei ole vereliin. Tegelikult on nad teiesugused, kes tahtsid olla kummardatud teiesuguste poolt. Ma võtan selle asja lühidalt kokku. Need, kellel on tuntud näod ja nimed, ei ole otseselt vereliinid. Need ei ole heliloojad/dirigendid, nad lihtsalt mängivad vilepilli nii, nagu neile öeldakse.
    Bushid, Clintonid, Sharonid, Arafatid, Hitlerid, dalai-laamad, Mandelad, Blairid, Gore’id, Chavezid, Gandhid, Kennedyd, Lennonid, Dylanid, Einsteinid, Michelangelod, Pope’id, Caesarid, Aristotelesed, Herodotused, Akhenatonid. Kõik nad mängivad või mängisid oma osa nii, nagu neile öeldi. Nendel inimestel, kes armastavad tunnustust ja teiesuguste aupaistet, ei lubata olla koos ühes ruumis minuga seotud mõningate inimestega.
    http://www.scribd.com/doc/4033.....sider-2005

    Sitchin ja vabamüürlane?
    No sel juhul on ta mingi alama astme reptiilori. Vabamüürlusega jms mängivad geneetilised mutantrobotid reptiloidide mänge. Esimene vabamüürlane oli Kellumees. http://personainfieri.wordpres.....d-proloog/

    Kes on reptiloidid?
    Ma arvan, et see ei avaldu kusagil vereliinides jms, vaid rohkem liigilises kuuluvuses. Soov suguvõsasid tähtsustada, see on jälle mutantrobotite rida, kes on Nibirult pärit algloll, kes on maise päritoluga.

    Võibolla jõuab siis Teile kohale, et reptiloide ja vereliine pole olemas, need jumalad ei tulnud ei Nibirult ega Nibiruga. Kõik praegused nn. maailmavalitsejad on isehakanud!
    Teil on õigus vaid ühes ehk praegused nn maailmavalitsejad on isehakanud, õigemini lollide poolt sinna aujärjele tõstetud, sest jumalaid pole kodus olnud.

  16. @personainfieri:

    Teie poolt viidatud “Revelations of an Elite family Insider” on pullikaka. Mõttetult ennast ja oma vereliine tähtsustav, ülbe tegelane. Muide Wolframi “Parzival” räägib teist juttu, mis on rohkem tõesem.

    Q:
    what commonalities do the bloodlines share?and have you ever fucked a child?
    A:
    Understand that “bloodlines” have been chosen to rule, it didn´t just appear out of air.The souls which incarnate into these bloodlines who rule are picked by Divine Law. Other things don´t have to be mentioned.
    ……
    Q:
    Where do you elites store your mentally ill relatives caused by centuries of inbreeding?
    A:
    It is a myth that inbreeding always causes problems. If the 2 persons who procreate carry genes which are of better quality than the rest….

    Teil on õigus vaid ühes ehk praegused nn maailmavalitsejad on isehakanud, õigemini lollide poolt sinna aujärjele tõstetud, sest jumalaid pole kodus olnud.

    Tõeni jõudmiseks on 2 teed – lihtne: kuulata targemaid; raske: ise kõik lollused üle kontrollida. Tore, et Te valisite lihtsama tee! Hi, hi, hi.

    Mida see tähendussõna küll tähendama peaks? Matteuse 20:1-16 http://www.piibel.net/#q=Mt%2020 Nõnda saavad viimased esimesteks ja esimesed jäävad viimasteks. Sest paljud on kutsutud, aga vähesed on valitud.”

    Kas te panite tähele, et igasugused maailmavalitsejad aktiviseerusid peale 1999 aastat. Nostradamuse “Sadakondade” katrään X.72 räägib samast ajast:

    “In the year 1999 and seven months,
    From the sky will come a great King of terror.
    The great king of the Mongols will be resuscitated, (tegelikult King of Angolmois)
    Before and after Mars reigns by good fortune.”

  17. Parzivali tasub muidugi lugeda, aga teda tuleb õiget pidi lugeda :D
    Probleem ongi selles, et teadlased, kellest paljud pärinevad vanast ja võimsast Lollide Kojast, panevad saviplaadid plaadimasinasse valesti sisse :irw
    Vereliinid on niipalju relevantsed, et need lollid, kes Maale Nibirult toodi, peavad end paremateks ja tähtsamateks kui maise päritoluga lollid. Need on aga mingid robotite murumängud, mis reptiloididesse ei puutu. Ma eeldan, et minu eelmises postituses viidatud allikas kuulub alglollide hulka. Ta tähtsustab vereliine ja eitab reptiloide. Ilmselt mingi sorts, keda oluliste asjade juurde ei lasta.
    Ega te ometi arva, et nt Bilderbergi kohtumisel toimub mingi sisuline arutelu maailma asjade üle? Loomulikult mitte. Reptiloidid ütlevad sortsidele, kuidas asjad on. Inimliku päritoluga sortsid kuulavad, panevad tähele ja viivad selle teadmise tavalollideni. Nii on.
    Icke kujutab reptiloide väga negatiivselt, kuid ei maksa arvata, et reptiloidid on ilmtingimata halvad, vaid nad on hoopis teisest liigist. Reptiloidid on Maa sõbrad, aga planeet Maa ja inimkond on erinevad asjad. See, mida inimesed kujutavad enda huvides olema, ei ole seda ilmtingimata planeedi huvides. Sellepärast peavad reptiloidid inimestele ütlema, kuidas elu on, sest kui inimesed oma peaga mõtlema hakkavad, läheb Maa hukka :)

    Kas te panite tähele, et igasugused maailmavalitsejad aktiviseerusid peale 1999 aastat.
    Ei ole pannud. Ajaarvestusel pole mingit tähtsust. Juhtus nii, et rünnak kaksiktornidele toimus 2001, aga ettevalmistused selleks algasid palju varem. Kõigepealt esimene katse neid õhkida oli vist 1993v94, siis rünnakud USA saatkondadele Aafrikas olid vist 1998, Iraak oli ka hamus Lahesõjast saadik. 21.sajandi alguses viidi varem kavandatu lihtsalt ellu.

  18. @personainfieri:

    Parzivali tasub muidugi lugeda, aga teda tuleb õiget pidi lugeda :D

    Soovitavalt nii nagu seal kirja pandud on. Liiga palju on seda teksti vägistatud omale sobivas suunas.

    Ega te ometi arva, et nt Bilderbergi kohtumisel toimub mingi sisuline arutelu maailma asjade üle?

    Arengu põhisuunad pannakse seal paika.

    Ei ole pannud. Ajaarvestusel pole mingit tähtsust.

    Ai, ai, ai, ai, ai, ai! Sõbrad maailmavalitsejad on küünte ja hammastega kinni erinevates ennustustes. Üheks tähtsamaks on nende jaoks Nostradamuse omad. Seal ennustatakse tegeliku maailmavalitseja tulekut. Kuidas reptiloid sellist lihtsat asja ei tea?

    Juhtus nii, et rünnak kaksiktornidele toimus 2001, aga ettevalmistused selleks algasid palju varem.

    Teil on õigus, see sündmus raiuti mõni aasta varem kivisse Sinister Sites – St. John The Divine Cathedral http://vigilantcitizen.com/sin.....cathedral/

    The Apocalyptic Pillar
    On the western facade of the building, stonemasons have sculpted numerous scenes that seem oddly out of place for a Cathedral. The most striking one is the chilling depiction of the destruction of New York city and its landmarks.
    Twin towers collapsing
    The scene above was done in 1997, four years before the destruction of the Twin Towers. Other recognizable skyscrapers are the Chrysler Building and the Citigroup center.

    … ja loomulikult ei maksa unustada illuminaatide mängukaarte, kus samuti tulevikku ette ennustati.

  19. Kannan ette, et David Icke “Matrixi lapsed” on käbi töötatud :)
    See oli sama raske nagu miskist kommunistlikust ajalookirjandusest tõe välja filtreerimine, aga see ongi huvitav. Seal on väga palju tõeseid fakte, kuid ka samapalju vääraid hinnanguid. Raamatu kõige suurem viga on, et ta on kirjutatud inimese, mitte reptiloidi positsioonilt. Inimestele on vereliinid olulised, et siduda oma päritolu reptiloididega. Miks peaks see reptiloide kottima? Loomulikult on need olulised ka Nibirult pärit nn madalama taseme jumalatele ehk alglollidele, kes tahavad reptiloididega sarnaneda.
    Mis on selge? Aga loomulikult on reptiloidid olemas ja nad on siia tulnud ühelt teiselt planeedilt, mida inimesed Nibiruks kutsuvad. Seda ei maksa kahtluse alla seada. Sest kuidas inimesed tekkisid? Ahvist arenesid. Aga kellest ahv arenes? Mää! See on näide ideoloogiliselt mõjutatud seisukohast, kui midagi on hakatud pimesi uskuma.
    Kujumuutjad. Ütleme siis nii, et eksisteerivad reptiilse algupäraga parasiitorganismid. Reptiilsed geenid võivad mingis olukorras välja lüüa, aga see ei pruugi tähendada füüsilist muutumist. Miljonite aastate jooksul on reptiloidid loomulikult kohastunud nende elukeskkonnaga.
    See, mida Icke räägib inimteadvusega manipuleerimisest, on kindlasti protsessuaalselt õige. Muidugi kujundatakse inimest soovitud suunas nagu inimene teeb seda ju tööstusrobotitega. Ta panab mööda hinnangutes. Ta arvab, et reptiloidid on kindlasti pahatahtlikud ja halvad, aga see pole päris nii. Reptiloididel ja inimestel on lihtsalt erinevad eesmärgid. Suur osa kurja on inimese toodang. Kes tegi? Ise tegi – nagu rahvamuistendis räägitakse.
    Tuleb vahet teha kolmel kategoorial: 1) reptiloidid; 2) lollid; 3) inimesed.

    Arengu põhisuunad pannakse seal paika.
    Ma ütleksin siiski, et antakse nendest teada :)


    ja loomulikult ei maksa unustada illuminaatide mängukaarte, kus samuti tulevikku ette ennustati.

    Jahnoh, suur osa sellest ongi robotite murumängud reptiloidide areenil :)

    Seal ennustatakse tegeliku maailmavalitseja tulekut. Kuidas reptiloid sellist lihtsat asja ei tea?
    Et kosmoselaev Nibirult pöördub kord tagasi? See on võimalik. Samuti võib võim Maa peal reptiloidide käest lollide kätte minna. Ka see on võimalik nagu ka see, et see on juba toimunud.

  20. @personainfieri:

    Aga loomulikult on reptiloidid olemas ja nad on siia tulnud ühelt teiselt planeedilt, mida inimesed Nibiruks kutsuvad. Seda ei maksa kahtluse alla seada.

    Teid ootavad Sitchini surematud teosed koos võrdlusega Sumeri originaaltekstidega! Milleks otse ja lihtsalt edasi liikuda, kui saab raskelt ja kaelamurdvalt….

    Sest kuidas inimesed tekkisid? Ahvist arenesid. Aga kellest ahv arenes? Mää!

    Hea on omada ahvinnast esiema, tema kaela saab ajada oma puudused. Kas “mää” järgi võib järeldada Teie sugulust lambaga?

    See on näide ideoloogiliselt mõjutatud seisukohast, kui midagi on hakatud pimesi uskuma.

    Te ajate evolutsiooniteooria religiooniga segamini. Kas Te vaeseke usute, et maailm on 6000 aastat vana? 200 000 aasta jooksul jõudis ahvipärdik inimeseks areneda küll. Pealegi on osa inimeselaadsete olendite käitumine väga kahtlaselt sarnane ahvide käitumisele. Ei näe neil erilist vahet.

    Kujumuutjad. Ütleme siis nii, et eksisteerivad reptiilse algupäraga parasiitorganismid. Reptiilsed geenid võivad mingis olukorras välja lüüa,

    Me oleme jälle alguses tagasi – kes on reptiloidid? Kuidas neid ära tunda? Konkreetselt palun!

    Suur osa kurja on inimese toodang. Kes tegi? Ise tegi – nagu rahvamuistendis räägitakse.

    Mis on inimese elu mõte? Kas 3 essi – süüa, sigida ja toidujäätmeid väljastada? Mis on hea, mis kuri? Küsimusi on palju, vastus peaks olema üks …, mis välistab kurja tegemise. Mis see küll olla võiks?

    Tuleb vahet teha kolmel kategoorial: 1) reptiloidid; 2) lollid; 3) inimesed.

    Kuhu kategooriasse kuulub mutantrobot, hilisem biorobot???

    Et kosmoselaev Nibirult pöördub kord tagasi? See on võimalik.

    Sitchin ootab Teid …

  21. Teid ootavad Sitchini surematud teosed koos võrdlusega Sumeri originaaltekstidega! Milleks otse ja lihtsalt edasi liikuda, kui saab raskelt ja kaelamurdvalt….

    Väga õige. Sitchini tekstidega tasub loomulikult tutvuda, selle asemel, et parastavalt nina kirtsutada, sest Teadagi Kes on liigitanud Sitchini mitteusaldusväärsete hulka.


    Kas “mää” järgi võib järeldada Teie sugulust lambaga?

    Ei. “Mää” on häälitsus, mille abil võib oletada inimeste sugulust lambaga.

    Kas Te vaeseke usute, et maailm on 6000 aastat vana?

    Ei. Kuigi loomulikult on võimalik evolutsiooniteooriast endale religioon teha.

    Me oleme jälle alguses tagasi – kes on reptiloidid? Kuidas neid ära tunda?

    Polegi võimalik tunda, kui ei tea, mille järgi tunda. Icke ju kirjutas, et naise silmad hakkasid pimeduses põlema nagu laternad. :)
    Ma kusagile panin ka selle reptiilitesti.
    http://avanejad.weebly.com/2/p.....ptiil.html
    Üldiselt polegi vaja neid ära tunda. Inimesed ajagu oma asja.

    Mis on hea, mis kuri?
    Noo, mis mõnele hea, see teisele kuri.

    Kuhu kategooriasse kuulub mutantrobot, hilisem biorobot???

    No sõltub, kuhu vereliinid välja ulatuvad. Kolm võimalust :)

  22. Geneetilise mutantroboti loomine:
    “Olukorra päästmiseks Maal pakkus Enki välja muundatud geneetilise koodiga tööjõu, kes kõndis kahel jalal ja rääkis omas keeles. Tööjõu aretamiseks oli vaja segada tema enda geneetiline kood nibirulase omaga, et tekiks midagi vahepealset. See tekitas vaidlusi, sest kunagi oli olnud Nibirul orjapidamise ajastu, mis lõpetati ära ebakõlbelisuse tõttu. Enki aga väitis vastu, et tegu ei ole inimesega ega kohaliku loomaga, vaid inimloomaga, kes teeks nende eest töö ära.

    Lõpuks andis kuningas loa luua primitiivne tööline, selleks ühendati inimese eellase munarakk tema enda muudetud genoomiga ning siirdati see Maal elanud emase üsasse. Sündis olevus, kes oli välimuselt peaaegu nibirulane, aga kasvades ja arenedes tekkis tal hääl nagu loomal. Anu tütar Nimma mõtles, et äkki tuleks inimese ja maalase eluessentsid siirdada hoopis nibirulase üsasse. Tekkis küsimus, kes võiks olla see katseloom. Nimma ei kahelnud selles hetkekski ning soovis, et see temasse siirdataks. Inimene, kes sündis, oli välimuselt nagu nibirulane ja tal oli piisavalt palju taipu, et aru saada, mis temast tahetakse. Tema nimeks sai Adamu – segatud.”

  23. @personainfieri:

    selle asemel, et parastavalt nina kirtsutada, sest Teadagi Kes on liigitanud Sitchini mitteusaldusväärsete hulka.

    Kõnts tuleb kaugelt ära tunda, selleks ei ole vaja autoriteete, kes ütleksid, et mõni raamat on kõnts!

    Polegi võimalik tunda, kui ei tea, mille järgi tunda. … Üldiselt polegi vaja neid ära tunda. Inimesed ajagu oma asja.

    Kokkuvõtlikult: neid ei ole olemas????

    Icke ju kirjutas, et naise silmad hakkasid pimeduses põlema nagu laternad.

    “Jumala poega” peab ju kummardama, iga sõna tema suust on puhas kuld. Irw, irw, irw. Kas Te polegi kokku puutunud koduste “lendavate taldrikutega”? Pole näinud põlevate silmadega fuuriat, kes on valmis Teie kõri läbi närima?

    Noo, mis mõnele hea, see teisele kuri.

    See pole vastus ega midagi.

    “Teenindavat personali kutsuti Marsil igigideks ja Maal olevaid kangelasi annunakideks – need, kes tulevad taevast Maa peale.”

    Mis on nende kohta originaalis kirjas?

    Geneetilise mutantroboti loomine:

    Kiirkohtumine (kähkukas) Sitchiniga oli väga kehva kvaliteediga. Ma hindan kvaliteeti, seega …

  24. Kõnts tuleb kaugelt ära tunda, selleks ei ole vaja autoriteete, kes ütleksid, et mõni raamat on kõnts!

    Niisuguseid asju nimetavad geneetilised mutantrobotid vist eelarvamusteks. Ntx see et Icke oma hinnangutes mõne asjaga puusse paneb, ei tee teda allikana väärtusetuks. Mitte ühtegi allikat ei tasu pimesi uskuda. Kõik allikad sisaldavad fakte ja spekulatsioone. Kooli ajalooõpikut ei tasu ka uskuda sellepärast, et ta on haridusministeeriummis kinnitatud ja reptiloidide poolt inimeste jaoks usaldusväärseks muudetud :irw.


    Kokkuvõtlikult: neid ei ole olemas????

    Jah, looda sa. Kui vaime silmaga näha ja käega katsuda ei ole, kas neid ei ole siis olema? Lihtsalt suurema osa robotite jaoks on see teadmine kasutu. Täpselt samuti pole pingviinidel vaja teada jääkarude olemasolust.

    “Jumala poega” peab ju kummardama, iga sõna tema suust on puhas kuld.

    Noh see oli ainult näide :P Kindlasti on võimalik reptiloidsust testida, aga milleks see vajalik on? Ma ühe testi lingi ju panin sinna.


    Mis on nende kohta originaalis kirjas?

    Kõik need allikad eraldi võetuna on väärtusetud. Praegu ma panin tähele, et tema teooria klapib päris hästi lollide siirdeteooriaga. Selleks, et Kalevipoega lugeda, on soovitav alustada kokkuvõttest, enne kui päris eepose kallale asuda. Küll ma selle Sitchiniga tutvun veel :P

  25. @personainfieri:

    Niisuguseid asju nimetavad geneetilised mutantrobotid vist eelarvamusteks. … Mitte ühtegi allikat ei tasu pimesi uskuda. Kõik allikad sisaldavad fakte ja spekulatsioone.

    Väärtuslikud on originaalid, mida vanemad seda parem!

    Kui vaime silmaga näha ja käega katsuda ei ole, kas neid ei ole siis olema?

    Sellisel kujul nagu meile räägitakse pole vaime tõesti olemas. Ma olen Teie ellusuhtumise peale sõnatu. Selle vaimude jutu peale võiks kuulata heavy metali kullafondi kuuluvat: http://www.youtube.com/watch?v=cu4TPyT3sd0

    Kindlasti on võimalik reptiloidsust testida, aga milleks see vajalik on?

    Te räägite asjadest millest Teil pole õrna aimugi! Te tõestasite seda oma keerutamisega.

    Kõik need allikad eraldi võetuna on väärtusetud.

    Originaale tundes saab aru kui keegi häbematult valetab.

    Küll ma selle Sitchiniga tutvun veel

    Jõudu!

  26. Väärtuslikud on originaalid, mida vanemad seda parem!

    Peaks vist originaalid Nibiru arhiividest välja nõudma :irw
    Oluline on ikka, kui mitu erinevat allikat toetab ühte asja. Faktid võivad olla mõjutatud läbi hinnangute. Seepärast tuleb osata fakte ja spekulatsioone eristada. No ei tule seda Süüria invasiooni, ei tule. Küsisin teiste reptiloidide käest järele, kinnitasid sama asja.

    Te räägite asjadest millest Teil pole õrna aimugi!

    Miks peaksid reptiloidid robotitele oma olemasolu tõestama. Kui ei usu, siis arvaku pealegi, et reptiloide pole olemas. Ilmselt on reptiloididele ka niiviisi parem :irw

    Originaale tundes saab aru kui keegi häbematult valetab.

    Miks te arvate, et originaale ei saa võltsida?

  27. @personainfieri:

    Oluline on ikka, kui mitu erinevat allikat toetab ühte asja. Faktid võivad olla mõjutatud läbi hinnangute. Seepärast tuleb osata fakte ja spekulatsioone eristada.

    Soovitavalt poolt ja vastu.

    No ei tule seda Süüria invasiooni, ei tule.

    Ei ole jah heaks põhjuseks sekkuda, kui lääneliitlaste sõbrad, mõrvaritest südamesööjad, peksa saavad nigust koerad. Te paistate kastis elavat ja polegi tähele pannud juba mõni päev kestvat terroripaanikat. Peale piiisikest false flag rünnakut näitavad kõik mõrvaritest sõbrad Assadile ja hoplaa! lahti ta lähebki.

    Miks peaksid reptiloidid robotitele oma olemasolu tõestama. Kui ei usu, siis arvaku pealegi, et reptiloide pole olemas. Ilmselt on reptiloididele ka niiviisi parem :irw

    Tuleb ennast puhvi raputada ja rusikatega rinnale taguda, kui hea, tore ja tark ma olen. Te olete evolutsiooniteooria kehtimise õpikunäide, kuna inimestel löövad ahvilikud käitumisviisid pidevalt inimlikust läbi. Elagu ahvidest esivanemad!

    Miks te arvate, et originaale ei saa võltsida?

    Kiilkirjatahvleid võltsida? Egiptuse püramiidide ja template seintele hieroglüüfe kopsida? Või milliseid originaale Te mõtlesite?

  28. @O cookievaba Kameelion:
    Mingite Nibirude või reptiloidide üle ma praegu arutleda ei taha. Üldse valmistab mulle suuri raskuseid aru saada, et kas see on mingi peen huumor, või räägitaksegi neist tõsimeeli.
    Terroripaanika? Vaevalt küll, et USA soovitab tungivalt oma kodanikel lahkuda Jeemenist ning sulgeb saatkondi, lihtsalt naljapärast. Terrorism pole mitte kuskile kadunud. Al-Qaida on tõepoolest olemas. Natuke imelik, et see bande omavahel elektrooniliselt suhtleb. Aga samas, kuidagi peab ju suhtlema – kirjatuvidega oleks vist aeglane. Mobiilikõnedega on lood teadagi millised.
    Võib-olla USA reageeris sellele ohumärgile üle? Kuid inimelude puhul on parem karta kui kahetseda. Arvatavasti lähiajal ei tule seda rünnakut, ei Jeemenis ega mujal. Kindel siiski ei saa olla.

  29. @Klõbistaja:

    Üldse valmistab mulle suuri raskuseid aru saada, et kas see on mingi peen huumor, või räägitaksegi neist tõsimeeli.

    Soovitatav vaadata läbi huumoriprisma!

    Terroripaanika? Vaevalt küll, … Terrorism pole mitte kuskile kadunud. Al-Qaida on tõepoolest olemas.

    Proua Clinton tunnistas ise, et Al Qaeda on USA loodud Afganistani sõja ajal võitluseks NSVL vägedega. Mitte eriti ammu panin ka sellekohase lingi. Meie ajal toetavad lääneriigid Süürias Al Qaeda allorganisatsiooni. Kuidas terror lõpetada? Lääneriigid ja Araabiamaad lõpetavad nende toetamise ja iga roju oma koju. Terroripaanika on rahvale esitatav tsirkus, odav muide.

    Arvatavasti lähiajal ei tule seda rünnakut, ei Jeemenis ega mujal. Kindel siiski ei saa olla.

    Midagi on toimumas, kuna Kremli esindaja sõnul kohtus president Vladimir Putin täna 31.07.2013 ette teatamata Saudi Araabia luurejuhi prints Bandar bin Sultaniga. (Uudis Postimehest). Kus on nüüd selgeltnägijad, kes loeksid meie valitsejate mõtteid? Põle teisi.

    Natuke imelik, et see bande omavahel elektrooniliselt suhtleb.

    Usun ükskõik mida, aga mitte seda. See pole loogiline.

  30. @O cookievaba Kameelion:
    Selles pole siiski mitte midagi imelikku, et pätid suhtlevad omavahel elektrooniliselt ja mobiilidega. Aga nad on teadlikud privaatsuse puudumise võimalusest ja kasutavad suhtlusel teatud kokkuleppeväljendeid (kodeeritud sõnumid). Mõnikord siiski vääratavad. Puutusin kokku kohtuprotsessiga, kus süüdistus põhines peamiselt salvestatud telefonikõnedele. Tundidekaupa jutt mingitest ratastest, ketastest, loomaaedadest… Tegelikult olid neil sõnadel hoopis teised tähendused. Ja paaril korral oli ka otseselt narkokaubandusest juttu, ilmselt oldi sel ajal pilves.

    Nii et need al- Qaida tegelased võisid ka mingil hetkel valvsuse kaotada. Asjaolu, et algselt lõi selle terroriorganisatsiooni USA ise, pole oluline.
    Sa paistad arvavat, et USA mõtles selle hoiatuse välja ning korraldab ise terrorirünnaku. See on tüüpiline vandenõuteoreetiku jutt. Sellised asjad lekiksid kuskilt ikka. Ja USA-l poleks ju mingit põhjust midagi sellist teha. Kuidas peaks ta sellest kasu saama?

  31. @Klõbistaja:

    Aga nad on teadlikud privaatsuse puudumise võimalusest ja kasutavad suhtlusel teatud kokkuleppeväljendeid (kodeeritud sõnumid) … Puutusin kokku kohtuprotsessiga, kus süüdistus põhines peamiselt salvestatud telefonikõnedele. Tundidekaupa jutt mingitest ratastest, ketastest, loomaaedadest… Tegelikult olid neil sõnadel hoopis teised tähendused.

    Usun.

    Sa paistad arvavat, et USA mõtles selle hoiatuse välja ning korraldab ise terrorirünnaku. See on tüüpiline vandenõuteoreetiku jutt. Sellised asjad lekiksid kuskilt ikka.

    Hiljem kindlasti lekivad. Ma olen lugenud (ka vaadanud dokfilme KGB ja GRU tegevuse kohta) palju luureorganite kohta. See mis on tõendatud, on kriminaalne, kuid loomulikult keegi selle kõrgetest organisaatoritest karistada ei ole saanud. Mitte midagi ei ole olnud püha ja inimelu ei maksa midagi. Soovitan lugeda ja Teie arvamus meid ümbritsevast muutub. Palju asju tõendati kaudsete tõenditega, kuna asjaga seotud olid kättesaamatud. NATO SALAJANE ARMEE Autor: DANIELE GANSER http://pood.rahvaraamat.ee/raa.....rmee/46548

    Ja USA-l poleks ju mingit põhjust midagi sellist teha. Kuidas peaks ta sellest kasu saama?

    II MS päästis USA majanduse Suure Depressiooni vintsutustest, tõsi armee ei olnud palgaline. Järsku loodavad nad sama ka uuest III MS-st. Teine võimalus on tõstada, et luuramine kogu maailma järele on kasulik, kuna hoiab terroriakte ära.

  32. Peale piiisikest false flag rünnakut näitavad kõik mõrvaritest sõbrad Assadile ja hoplaa! lahti ta lähebki.

    Ei, mitte sellepärast, vaid et reptiloidid on inimestele sõjapidamise ära keelanud. Mõned alamilluminaatsed reptiilorjad küll hauguvad vastu ja nõuavad sõda, aga haukuvad koerad ei hammusta.
    Maailm on väsinud sõdimast …

    Elagu ahvidest esivanemad!

    Kas ahvidest esivanemad on paremad kui reptiloidid?

    Kiilkirjatahvleid võltsida? Egiptuse püramiidide ja template seintele hieroglüüfe kopsida?

    Mis seal võimatut on? Mida te Voynichi käsikirjast arvate?

  33. klõbistaja

    Mingite Nibirude või reptiloidide üle ma praegu arutleda ei taha. Üldse valmistab mulle suuri raskuseid aru saada

    Usun.

    Al-Qaida on tõepoolest olemas.

    Usun. Kas te kahtlete selles?

    Kuid inimelude puhul on parem karta kui kahetseda.

    Selle kohta ütles inimene Simon de Montfort või mõni teine tema kaasaegne, nt abt Arnaud-Amaury: “Minge tapke nad kõik, küll Jumal omad ära tunneb.” “Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!” Üldiselt on hea, kui robotid kardavad. Siis on nad taltsad ja kuulavad sõna. Robotite mäss on üks hullemaid asju, mida see planeet võiks “üle elada”.

  34. II MS päästis USA majanduse Suure Depressiooni vintsutustest, tõsi armee ei olnud palgaline.

    Mingites situatsioonides on sõjapidamine loomulikult kasulik, sest annab suurele hulgale pööblist tegevust, kes muidu mässaks ja vandaalitseks. Hea näide on siin mitte USA, vaid hoopis Hitleri Saksamaa, kes toodi välja sügavast kriisist. Samuti ka N.Liit võitis sõjast, mis võimaldas kommunistlikul süsteemil veel aastakümneid edukalt vegeteerida.
    Probleem on siin selles, et sõjapidamine tänapäeval on määratult kallim, kui veel II MS ajal, rääkimata Napoleoni sõdadest või keskaegsetest feodaalmadinatest.

  35. @personainfieri:

    vaid et reptiloidid on inimestele sõjapidamise ära keelanud. Mõned alamilluminaatsed reptiilorjad küll hauguvad vastu ja nõuavad sõda,

    See on nüüd küll pommuudis! Või reptiloidid on keelanud? Miks Süüria sõda ei ole lõppenud? Miks islamistidest mõrtsukaid kui kurjategijaid ei ole hukatud? Miks ei ole Afganistan, Iraak ja Liibüa uuesti üles ehitatud? Abirahad pandi Afganistanis teadupoolest pihta. Miks, miks, miks …

    alamilluminaatsed reptiilorjad

    Kui see saladus pole, siis kuhu kategooriasse need imeolendid kuuluvad? Mis ajast reptiilid/reptiloidid orjad on?

    Kas ahvidest esivanemad on paremad kui reptiloidid?

    Loomulikult! Mütoloogia jumalad olid parajad perverdid, nendega küll mingit sugulussidet omada ei taha.

    Mis seal võimatut on?

    Kui kiilkirjatahvlid ja hieroglüüfid on maha joonistatud, fotografeeritud? Te mõtlete mingit uut sensatsioonilist avastust? Võltsinguid paljastatakse pidevalt.

    Mida te Voynichi käsikirjast arvate?

    Seal on astronoomiat, astroloogiat, botaanikat, paistab et ka alkeemiat. Mis ma pean sellest arvama? On teada, et keskajal sai pooleldi nõidumise (alkeemiaga) tegelda, kuna kiriklaste ahnusel polnud piire. Muud teadmised tuli kirja panna salakirjas, vastasel juhul oleks keskaegne teadlane lõpetanud oma elunatukese inkvisitsiooni keldris mädanedes või grillipeol. Ei usu, et seal midagi ennekuulmatut on. Keskaegset esoteerikat ja alkeemiat puudutavaid töid on netis palju (jälle vanemad on paremad, soovitavalt pdf raamatuna).

  36. @personainfieri:

    Üldiselt on hea, kui robotid kardavad. Siis on nad taltsad ja kuulavad sõna. Robotite mäss on üks hullemaid asju, mida see planeet võiks “üle elada”.

    Reptiloidi ülbusel puuduvad piirid!

    vaid hoopis Hitleri Saksamaa, kes toodi välja sügavast kriisist.

    See oli vähe inimnäolisem sotsialismus kui NLiidus.

    Samuti ka N.Liit võitis sõjast, mis võimaldas kommunistlikul süsteemil veel aastakümneid edukalt vegeteerida.

    Siin Te eksite! Orjalaagrite tasuta töö lõi rikkusi, samuti olematu töötasu. Kas kolhoosnikud mitte 60-teni sisuliselt sunnismaised ei olnud? Ärme unusta ka Saksamaalt toodud seadmeid ja masinaid, mida kasutati aastakümneid.

    Probleem on siin selles, et sõjapidamine tänapäeval on määratult kallim

    Mis ajast reptiloid inimeste pärast muretsema on hakanud? Kas kahurilihast lihakehad on loetud või? Milleks sellistele palka maksta? Peaasi, et relvatöösturid suuri kasumeid saavad, loomulikult ka pangahärrad ….

  37. Miks Süüria sõda ei ole lõppenud? Miks islamistidest mõrtsukaid kui kurjategijaid ei ole hukatud? Miks ei ole Afganistan, Iraak ja Liibüa uuesti üles ehitatud? Abirahad pandi Afganistanis teadupoolest pihta.

    Oi-oi-oi, siin on kõik puha valesti. Ma kirjutan nüüd hästi aeglaselt, et kui võim inimeste kätte anda, siis oleks varsti kõikjal sõjad lahti. Inimesed mõtlevad emotsioonidega, neil on planeedi saatusest täiesti ükskõik, peaasi kui saaks naabrijuhanile ja naabriloreidale koha kätte näidata. Reptiloidide puhul on teisiti. Sest vaata, ega antiloop pole lõvi vaenlane, vaid see liik aitab lõvil ellu jääda. Täpselt samuti on inimesi reptiloididel vaja kullsa kaevandamiseks ja püramiidide ehitamiseks, aga inimesed saadananahad tahavad valitseda ja sõda pidada. Te olete liiga palju Icket lugenud, kes väidab, et reptiloidid on halvad. See pole õige, reptiloidid just don’t care.
    Süüria sõja puhul on teil selgelt pooled valitud, kes on hea ja kes on paha. See on väga inimlik. Täpselt samuti võiks küsida, miks baathistidest mõrtsukaid ei ole hukatud? Afganistani, Iraaki ja Liibüasse on tohutud summad magama pandud. Kui inimesed ei võitleks oma väiklaste ambitsioonide eest, oleksid need üles ehitatud ja kaevaksid kulda ning ehitaksid püramiide. Abirahad pandi pihta? No mis me räägime. Kes pani? Ise pani. Sellepärast ei tohi hädasolijale kala anda, vaid tuleb anda õng. Ise teab.

    Mütoloogia jumalad olid parajad perverdid, nendega küll mingit sugulussidet omada ei taha.
    Mütoloogiad kajastavad inimlikke arusaamu jumalatest. Täpselt samuti võib teie kass teist eepose kirjutada, aga ta kirjutab seda teistmoodi, kui inimene oleks kirjutanud.

    Kui see saladus pole, siis kuhu kategooriasse need imeolendid kuuluvad? Mis ajast reptiilid/reptiloidid orjad on?
    Me jõuame taas lollide juurde. Alglollid toodi siia Nibirult. Siin nad ühinesid inimesega ja neid sai palju.


    Kui kiilkirjatahvlid ja hieroglüüfid on maha joonistatud, fotografeeritud?

    Ntx kui keegi paneb kuskile graffiti maha – Vasja on loll, Petja ljubit Mašu. Sajandeid hiljem tuleb teadlane ja hakkab sealt kõvasid järeldusi tegema. :irw


    Muud teadmised tuli kirja panna salakirjas,

    Samuti võib see olla kirja pandud mõnes inimeste jaoks tundmatus keeles :) Tuli teadlane ja ei osanud graffitit lugeda :D


    See oli vähe inimnäolisem sotsialismus kui NLiidus.

    ????? Selle peale ei oska kohe mitte midagi öelda, kuigi kontekstis kõlab see inimnäoline päris tabavalt :irw
    Kes tegi? Inimene tegi. Muidu, inimkeeli “inimnäolisem sotsialism” (see tähendab vist midagi positiivset) oli ikka rohkem läänes. Need, kes peale neppi N.Liidust välja saadeti, tulid läände ja tegid selle palju “inimnäolisemalt” ära.

  38. Ärme unusta ka Saksamaalt toodud seadmeid ja masinaid, mida kasutati aastakümneid.
    No oli ju sõda kasulik :irw. Muidu oleks süsteem juba 1940tel-50tel kokku kukkunud, aga väike võidukas sõda, kus valiti pooli. Lääs investis ka ikka kõvasti. Lugege kasvõi Solženitsõnit, kui mind ei usu.

    Kas kahurilihast lihakehad on loetud või? Milleks sellistele palka maksta? Peaasi, et relvatöösturid suuri kasumeid saavad, loomulikult ka pangahärrad ….
    Lihakehad ei mängi rolli. Muide, kas te olete tähele pannud, et meil on kombeks näpuga näidata ja vinguda, kui kusagil mingid lääneriigid vähendavad isikkoosseise. Kuidas nii saab? Kes siis sõdima hakkab? Reptiloidid on sõjapidamise ära keelanud ja sõjaväed täidavad politsei funktsioone, aga robotid pole rahul. Tahavad sõda. Teine lollide diktatuurile viitav argument puudutab hädakarjeid, meis kriiskavad – inimesi on liiga vähe! Inimesed peavad mõõdutundetult paljunema! Viimase kahe sajandi jooksul on inimeste arv planeedil kohutava kiirusega kasvanud. Miks peaksid, reptiloidid huvituma inimeste paljunemisest? Kõik see viitab robotite mässule. Tahavad võimu enda kätte võtta ja planeedi reptiloidide käest ära võtta. Selles seisneb oht. Relvatöösturid ei elatu mitte sõjapidamisest, vaid sõjaohust. Nagu siin keegi klõbistaja väitis, et on hea kui inimesed kardavad …

  39. @personainfieri:

    Inimesed mõtlevad emotsioonidega, neil on planeedi saatusest täiesti ükskõik,… aga inimesed saadananahad tahavad valitseda ja sõda pidada. Te olete liiga palju Icket lugenud, kes väidab, et reptiloidid on halvad. See pole õige, reptiloidid just don’t care.

    Põhimõtteliselt nõus, aga Icket lugenud ei ole. Milleks selliseid don’t care tüüpe vaja on? Nad on ju kasutud, kes raiskavad niigi maa piiratud ressursse. Muiduleivasööjad! Eluõiguse väljateenimiseks peaksid nad hoolima hakkama … midagi reaalset tegema, mitte ainult targutama.

    Süüria sõja puhul on teil selgelt pooled valitud, kes on hea ja kes on paha. See on väga inimlik.

    Pigem “Araabia kevade” puhul! Lääneriikide äpud eriteenistuse agendid jäid Liibüas vahele, tekkis väääike skandaal, aga riigi lõhkumisel mindi ikka võiduka lõpuni. Kuidas oli “üllastele revolutsionääridele” kuuluva tankikolonniga, mida NATO pommitas? Kas kõigil kõrbepoegadel peavad olema tankid tagaõues. OK, sellest võin ma veel aru saada, aga kuidas oli mässuliste lennukitega? Õhku tõusmiseks oli vaja stardirada, kuhu tagaõue see ära mahtuma pidi?

    Abirahad pandi pihta? No mis me räägime. Kes pani? Ise pani. Sellepärast ei tohi hädasolijale kala anda, vaid tuleb anda õng. Ise teab.

    SO? Laste kasvatamine algab kodust, kust lapsukene peaks mingi moraalse alusbaasi eluks kaasa saama. Kas nad saavad? Terve valge maailm on täis õpitult abituid kodanikke, kes tahavad riigi käest ainult saada. Keegi ei küsi, kust riik raha saab ja kas riigil üldse raha on. Muide palju sellest rahast läks ka nn. “abistajate” kontodele: mis ripakil, see ära.

    Me jõuame taas lollide juurde. Alglollid toodi siia Nibirult. Siin nad ühinesid inimesega ja neid sai palju.

    Need “neid sai palju” hävitati enamuses uputuse teel, seega “sai neid vähe”. Ellujäänud jumalused lahkusid siit patuselt planeedilt. Seega 0 reptiloidi!

    kiilkirjatahvlid ja hieroglüüfid

    Ei ole graffiti.

    Muidu, inimkeeli “inimnäolisem sotsialism” (see tähendab vist midagi positiivset) oli ikka rohkem läänes.

    Mis on sotsialismuses positiivset?

  40. @personainfieri:

    Lääs investis ka ikka kõvasti. Lugege kasvõi Solženitsõnit, kui mind ei usu.

    Olen lugenud, aga parem allikmaterjal on Antony Cyril Sutton (February 14, 1925 – June 17, 2002) was a British-born economist, historian, and writer. http://en.wikipedia.org/wiki/Antony_C._Sutton

    • Wall Street and the Bolshevik Revolution (1974, 1999)
    • Wall Street and the Rise of Hitler (1976, 1999)
    • Wall Street and FDR (1976, 1999)

    Muide, kas te olete tähele pannud, et meil on kombeks näpuga näidata ja vinguda, kui kusagil mingid lääneriigid vähendavad isikkoosseise. Kuidas nii saab? Kes siis sõdima hakkab?

    Järsku näitaks näpuga valijate suunas, kes selliseid poliitikuid valivad.

    Inimesed peavad mõõdutundetult paljunema! Viimase kahe sajandi jooksul on inimeste arv planeedil kohutava kiirusega kasvanud. Miks peaksid, reptiloidid huvituma inimeste paljunemisest? Kõik see viitab robotite mässule.

    Teile kui reptiloidile nüüd ülesanne: kohe Aafrikasse kondoome jagama. Nii kristlased kui islamiusulised peavad sigima kolmveerandi võrra vähem!

    Tahavad võimu enda kätte võtta ja planeedi reptiloidide käest ära võtta. Selles seisneb oht.

    Nonoh! Küünte ja hammastega oma omandi küljes.

    Relvatöösturid ei elatu mitte sõjapidamisest, vaid sõjaohust.

    Sõdade puhul varustatakse tavaliselt mõlemat sõdivat poolt, seega on topeltkasu. Kas pole nii …

    Nagu siin keegi klõbistaja väitis, et on hea kui inimesed kardavad …

    Mis on hirmus head??? Ei saa aru …

  41. Põhimõtteliselt nõus, aga Icket lugenud ei ole.

    Kahju. Mõnes asjas ta räägib teiega sarnast juttu :)

    Pigem “Araabia kevade” puhul! Lääneriikide äpud eriteenistuse agendid jäid Liibüas vahele, tekkis väääike skandaal, aga riigi lõhkumisel mindi ikka võiduka lõpuni.

    Noh seda kevadet korraldas väga erinev seltskond, aga nagu muide ka Iraani revolutsiooni puhul, revolutsioonijärgselt pistsid tugevamad liigid nõrgemad lihtsalt nahka. Noh Venemaal ju ka või Kuubal või kusiganes. Lääne sortsid ja libainimesed arvavad, et rahvas tahabki lääne demokraatiat ja isikuvabadusi, aga kas ikka tahavad? Meie neukkud nõuavad ka, et riik oleks paks, ordnung oleks majas ja naabrijuhan ei möliseks.


    Ellujäänud jumalused lahkusid siit patuselt planeedilt.

    Nad tulid tagasi. Marduk näiteks jäigi Maale elama.

    Mis on sotsialismuses positiivset?
    Mitte midagi. Sotsialismuse põhiloosung on Egalité (võrdsus). Ainult et nagu loomade farmis tuli välja, mõned on alati võrdsemad kui teised. Robotid tahtsid reptiloididega võrdseks saada, aga see pole lihtsalt võimalik.

    Sõdade puhul varustatakse tavaliselt mõlemat sõdivat poolt, seega on topeltkasu. Kas pole nii …
    No sellepärast toimuvadki sõjad viimasel ajal kolmandas maailmas. Kõik see muu juurdekäiv diskursus on ajupesu ja belletristika. :D

    Mis on hirmus head??? Ei saa aru …
    No seda on vaja klõbistajalt küsida. Miks on parem karta kui kahetseda? Või miks laastud lendavad kui metsa raiutakse?
    :D

  42. Päevakorda on jälle teravamalt kerkinud see eestimaalaste kohutav “mürgitamine” lennukitelt. Üleskutse: lõpetage taoline tegevus! Kunagi oli väljend: millal te lõpetate vanaisa peksmise? (või midagi sarnast). Mõte on selles, et lause on mõttetu.

    http://pr.pohjarannik.ee/?p=7393

    “Eestimaalgi levib kulutulena uus paanikahoog – chemtrails. Eesti keelde on seda tõlgitud kui keemiapilved. Idee seisneb selles, et meist iga päev üle lendavate lennukite kütusesse on lisatud midagi, mis tekitab suuri ja laialivalguvaid pilvi, mis siis teevad… midagi. /…/
    Küllap peaks minu kui ilmateadlase kohus olema lugejaskonda harida sel teemal, miks üks lennuk jätab maha lai jäljelehviku ja kõrvallendav mitte. Aga seda polegi nii lihtne teha. Eriti siis, kui lugejale on taevas vaid üks ühtlaselt lasuurne ketas täis päikesevalgust ja … triipe vedavaid lennukeid./…/
    Jätaks selle füüsika ning vaataks hoopis vandenõu ennast. Selleks, et mingeid manipulatsioone lennuki kütusega korraldada, on vaja kokkuleppeid – metsikult palju ja õudselt salajasi. Kõigepealt peaksid kokku leppima kõikide riikide valitsused ja need, kes ei ühine, peaksid suu pidama.”

    Petitsiooniga ühinetakse väga usinasti. Miks? Vist oli mingi populaarne telesaade, mis paljudel “silmad avas”. Sellest muidugi piisab täiesti, et rahvamassid tagajalgadele ajada. Mõned üksikud teaduslikud artiklid jäävad tähelepanuta, või peetakse neid vandenõu üheks osaks.
    Järgmine petitsioon on vist Eesti kohal igasuguse lennuliikluse keelustamine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga