Tühi teema 3

Olgu avatud tühi teema 3, kus staariks oled sina ise!

Algimpulsiks para-web-i kirjutajate süvaanalüüs skeptik.ee satanismi kohta: para-web.org.

Meilegi tuttav Andres K teab intellektuaalselt nentida:

Skepsiselehel on käinud ka intellektuaale, aga neid on sealt ruttu välja söödud. Ja kuna tegemist on kahjuks ikkagi satanistliku sektiga, …

Ja muidugi on kusagil olemas ka tõelised skeptikud, need päris ja ehtsad:

Ma ise olen väga suur skeptik, kui keegi teeb tohutuid üldistusi, mis statiliste andmetega kokku ei lähe.

Ütleb astroloogiahuviline Andres K. Mu irooniameeter peksab juba punases tsoonis.

Skeptik.ee-l on veel üht väge täheldatud. Vahendab kommenteerija Matrix:

Ja muideks, skeptik.ee-st. Kui mul on sant tuju ja ma tahan ennast lõbustada, loen nende saiti. Kunagi astusin nendega sõnasõtta nagu Andres K seda tihti kirglikult teeb. Selle peale tegid nad mu kuulsaks, sest minu nime guugeldades leiti mind alati esimesena sellelt leheküljelt.

Seega tulge skeptik.ee-sse, kes te unustuses olete! Meie vahendame kõiketeadja ja kõikjaloleva jumala Google õnnistust sellisel moel, et saate otsingutulemustes ettepoole. Ja teadagi pääsevad Google otsingus eespool olijad eelisjärjekorras teise vibratsiooni, kui maailma lõpp taaskord kaela kukub.

Varasemad tühjad teemad
Tühi teema 1
Tühi teema 2

373 Replies to “Tühi teema 3”

  1. Tõestamised ja katsetega kinnitamised on enamasti vaid kokkuleppelised ning umbes mängud, mis ei määra veel tõde. Ent kui suured grupid mängivad kõik sama mängu, on ellujäämisvõimalusi rohkem kui muidu.

  2. Ka Jeesus möönis, et kirjatundjaid on nii häid kui halbu, nagu Mk 12:34 näitab. Kuna aga suurem osa olid ortodoksid ja teda ei tunnistanud, siis sajataski ta neid tavaliselt hoolega.

  3. New York Times räägib koiottide uutest viguritest:

    Coyotes have managed to elude much serious scrutiny by being exquisitely wary, so much so that even dedicated coyote scientists can struggle to find ways to lay eyes on them, not to mention hands.

    Dr. Laura Prugh, a wildlife ecologist at the University of California, Berkeley, said trying to survey a population of coyotes in Alaska was “like working with a ghost species.” To even have a chance of catching a coyote, she said, traps must be boiled to wash away human scent, handled with gloves and then hidden extremely carefully with all traces of human footprints brushed away. Even then, the trap is likely to catch only the youngest and most inexperienced of animals.

    Coyotes have remained so much in possession of their own secrets that it was not until this year that the real identity of the coyotes living in the eastern part of the country was revealed. Two separate teams of researchers studying the genes of coyotes in the Northeast reported evidence that these animals that have for decades upon decades been thought of as coyotes are in fact coyote-wolf hybrids.

  4. @dig:
    ajalugu näitab, et tsivilisatsioonid varisevad kokku järsku. kindlasti ei anna meil välja kujunenud süsteemi üleval hoida diiselgeneraatoritega. mõni haigla toimib paar nädalat. aga tasub silmas pidada, et tsivilisatsioonide kokkuvarisemise põhjusteks ongi tavaliselt ressurside lõppemine.
    miks siis ei häiri, kui organismi viiakse mitme viiruse nõrgestatud vormid korraga, lisaks sisaldavad vaktsiinid kehale võõraid ühendeid.

  5. vabatmees ütles:

    ajalugu näitab, et tsivilisatsioonid varisevad kokku järsku.

    Minu ajalooõpikud räägivad küll järsku kukkuvatest kuningate peadest, aga sajandite kaupa vinduvatest allakäigul tsivilisatsioonidest.

    vabatmees ütles:

    kindlasti ei anna meil välja kujunenud süsteemi üleval hoida diiselgeneraatoritega.

    Loomulikult mitte. Sellepärast Somaalias alumiiniumitootmistehaseid ei olegi.

    Meie tsivilisatsiooni hüpoteetilise kokkukukkumise tagajärjel kujuneb välja uus süsteem — selline, mis saadava ressursihulgaga ühildub.

    vabatmees ütles:

    miks siis ei häiri, kui organismi viiakse mitme viiruse nõrgestatud vormid korraga,

    Looduses satuvadki patogeenid organismi hulgiviisiliselt. Immuunsüsteem on sellega sadade miljonite aastate jooksul kohanenud ja tuleb enamasti oma tööga toime ka. Ainuke häda on, et immuunsüsteem töötab aeglaselt, mõned loodusest leitud pisilased võivad paari päeva või nädalaga inimese juba ära tappa. Selle vastu ongi vaktsiinides pahalased nõrgestatud.

  6. millised tsivilisatsioonid sajandeid vindunud on ? ok kui nad on ka tükk aega vindunud, on nad alati asendunud primitiivsematega, väiksema tehnoloogilise tasemaga. mis puutub hüpoteetilisse kokku kukkumisse, siis ükski tsivilisatsioon pole püsima jäänud ja ei jää ka tulevikus. paar aastat tagasi arvas enamus inimesi, et on saabunud aeg lõputuks majanduskasvuks, aga miski ei ole igavene.
    kui me ka peaksime tagasi kukkuma 19 sajandisse, siis ei suuda selle aja tehnoloogia varustada tänapäevaseid suuri inimmasse vaktsiiniga, vaid need oleksid kätte saadavad ainult vähestele. ma olen nõus einsteiniga, et tsivilisatsioon lõppeb lõpuks kivikirvestega kahjuks.
    huvitav, kust võtavad inimesed tarkuse, et juuste värvimine tuhandete aastate jooksul ei mõjuta inimestele pärilikult ?
    ma ei rääkinud kord elus põdevate haiguste vastu vaktsineerimise mõjust, vaid iga aastasest, mitme põlvkonna jooksul gripi vastu vaktsineerimisest, see on hoopis midagi muud.

    minu tähelepanekud näitavad, et kolme kuuselt vaktsineerimine toob kaasa hoopis valulikumad ja pikema ajalise mõjuga reaktsioonid ja pikema ajalised tagajärjed. kui poole aastastele. siis võiks ju kogu kokteili juba sünnitusmajas kätte anda, kui see lapsele mingit mõju ei avalda. ma saan aru, et epideemiate ajal on vaja vaktsineerida võimalikult vara, aga tava olukorras on see lapse heaolu seisukohast kahtlane.

    huvitav mulle püütakse väita, et elavhõbe on igati normaalne aine inimesele ja me saame seda iga päev toiduga. olen allariga nõus, et otse verre süstimine on midagi muud, kui mao kaudu manustamine.

  7. Mallusionist lahkab lusikate väänamise saladusi:

    To get a spoon to bend under its own weight, it must be heated. The first (or “classic”) method of doing this involves holding a cigarette lighter hidden in one fist while the spoon is held in another. While making “concentration” gestures, the magician moves the lighter’s flame back and forth under the spoon, heating the metal until it is too soft to stand up against gravity.

    In order for the flame to be hot enough to heat the metal sufficiently, the lighter must be filled with jet fuel. When an attempt to practice this routine goes wrong and the lighter explodes, magicians make sure that the incident is labeled in the press as one of spontaneous combustion so that their secrets are not exposed.

    The other, more modern, method of spoon bending uses a laser, proton beam, focused microwave source, or other beam of energy to direct heat at the spoon with mathematical precision. The beam emitter may be hidden up the magician’s sleeve, in a pair of glasses, or in a military-surplus remote-controlled airborne assault vehicle.

  8. vabatmees ütles:

    millised tsivilisatsioonid sajandeid vindunud on ?

    Näiteks need kaks, mida ma juba mainisin. Kord ennemuistsel ajal oli Põhja-Aafrikas suur ja võimas Egiptuse tsivilisatsioon, kes ehitas teid, karjatas lambaid, arendas arhitektuuri ja meditsiini ning pani kirja pikki lugusid elust pärast surma ja rahvusvahelisest ärist liitlastega. Aga umbes tuhatkond aastat enne meie ajaarvamist suri üheteistkümnes Ramses ära, ülejäänud ülikud kaklesid võimu üle sajandeid ja Egiptuse tsivilisatsioon muudkui vindus. Kui nelisada aastat hiljem midagi impeeriumitaolist jälle kokku õnnestus panna, olid paljud liitlased juba uute suurvõimude poole üle läinud, tehnoloogiline areng toimus Memfisest kaugel ja seitsesada või tuhat aastat hiljem võttis kunagise suurtsivilisatsiooni maised varad üle Vana Kreeka-Rooma Riik (™ Hardi Tiidus).

    Veel meie ajaarvamist alguses oli Rooma linn Rooma tsivilisatsiooni keskus, kus arendati kummalisi poliitilisi mudeleid, meisterdati õiguskunsti tosinate kivitahvlite kaupa ja ehitati kontinentaalset teedevõrku. Sadakond aastat hiljem algas selge — aeglane, kuid järjepidev — allakäik, mis kõigest viissada aastat pärast keisrit, kelle järgi kõiki tulevasi keisreid nimetati, kulmineerus barbarite võiduga ühes järjekordses pisikeses sõjas ning Romulus Augustuse mahavõtmisega. Barbarid olid tsiviliseeritud inimesed ja lubasid tal oma pead edasi kaela otsas kanda. Kuigi Rooma impeerium selle sündmusega läbi sai, kestis Rooma tsivilisatsioon veel sadakond aastat edasi — ja mõjutab hilisemate tsivilisatsioonide käiku ka üle tuhande aasta hiljem.

    Muide, Rooma keisririigi lagunemise peamine muster oli see, et kui enne oli võimu ja infrastruktuuri keskuseks Linn, kuhu kõik teed viisid ning linna ümber elasid kolonistid ja villaomanikud, kes Linna teenindasid, siis pärast teenindasid talupojad mõisnikke, mõisnikud aga ehitasid omaenda infrastruktuuri ja edendasid omavahel nii kaubandust, diplomaatiat kui vägivalda. Kindlasti oli uus tsivilisatsioon tehnoloogiliselt nõrgem kui vana — Egiptust vallutada või megaliite ehitada poleks ükski varakeskaegne vürstike suutnud. Aga see-eest oli vürstide käsutuses odav raud, suureks aretatud hobused ja märksa arenenum meditsiin kui tuhat aastat varem, Rooma tsivilisatsiooni alguspäevil. Päris hulka tehnoloogiat on pärast leiutamist kasutatav märkimisväärselt väikese edasise infrastruktuurikuluga ja ei kao sellepärast kuhugi, et poliitiline ebastabiilsus suuri infrakraate võimukoridoridest eemal hoiab. Omaette märkimist väärivad Rooma teed, mis kestsid paar tuhat aastat ilma märkimisväärsete hoolduskuludeta. Kestaksid edaspidigi, aga neil on teatavad tehnoloogilised probleemid tänapäeva tsivilisatsioonis kasutatavate liikuritega ühildumisel, mistõttu tänapäeval peamiselt hilisemaid teid kasutatakse (tõsi küll, mõnikord on need vanade Rooma teede otsa ehitatud).

  9. @dig:
    meil vist tsivilisatsioonidest erinev arusaam(vabandan, et ei selgitanud oma erinevat arusaama alguses), mina panen ühte patta nii egiptuse, kreeka, kui rooma kogu see tsivilisatsioon on kestnud oma tõusude ja mõõnadega lääne tsivilisatsiooni nime all tänaseni. neid üksikutena nimetaks ma impeeriumideks.
    kui ma ei eksi, siis rooma impeeriumi teadmistest meditsiini alal võeti küll väga vähe üle. roomlased olid sõltuvad enamjaolt lihaste jõust, tänapäeval sõltume liialt keerulistest energiaallikatest, mis teeb ülevõtmise natukene keerulisemaks. üks põhjus miks hiina hoiab oma põllumajandust algelisel tasemel, on, et kui juhtub midagi energiaallikatega, ei varise rahva toitlustamine kokku, vaid suudavad üle mängida usa ja euroopa, kellede toidu tootmine sõltub keerulisest tehnoloogiast ja naftast.

  10. vabatmees ütles:

    kui ma ei eksi, siis rooma impeeriumi teadmistest meditsiini alal võeti küll väga vähe üle.

    Kardan, et eksid. Rooma riigi langemisest kuni renessansimeditsiini ilmumiseni oli Euroopa koolitatud meditsiinis domineeriv Galenose õpetus. Galenos, Pergamoni päritolu Rooma arst, kujundas oma meditsiiniteadmised Rooma parimate spetsialistide õpetuse põhjal ja lõikas ise ahve ka.

  11. vabatmees ütles:

    meil vist tsivilisatsioonidest erinev arusaam(vabandan, et ei selgitanud oma erinevat arusaama alguses), mina panen ühte patta nii egiptuse, kreeka, kui rooma kogu see tsivilisatsioon on kestnud oma tõusude ja mõõnadega lääne tsivilisatsiooni nime all tänaseni.

    Aga kustkohast Sa siis tsivilisatsioonide langemise ajalugu loed? Polüneesiast või Lõuna-Ameerikast?

    See ka, et Egiptust kiputakse rohkem ida- kui läänemaaks pidama. Tõsi küll, geograafilises mõttes ei ole vahe läänemaise Kreekaga just väga suur.

  12. 2003. aasta 14. märtsil ilmus Canberra kõrgemasse kohtusse keegi Theodore J. Rout, kes rääkis pika jutu, mis algas nii:

    Okay, I might point out that the High Court of Australia, the legal system and I are victims of a mythological peer review organisation that does not exist and is staffed by volunteer workers of which there are none. So I am responsible for more than just proving there is another set of dividing and multiplying by zero and that it is incorrect. I have also proven in 1993 that Einstein’s…..relativity is law. Now, all this data is related to, directly and indirectly related to, fusing of hydrogen which is….. I proved that the speed of light is alterable and controllable and I have delivered the evidence verbally in the Supreme Court on 29 August. I then went on in September last year to prove that time and the speed of light equal one another, such you alter one, you alter the other, and this in turn enables the altering of the speed of light within Einstein’s relativity.

    Now, I am given no credit or recognition for any of my work at any time. I have proved in 1994 that energy is ceasing to exist naturally in the phenomena because it ceased to exist and in September 1994 I proved that energy can be created from nothing which in turn proves that nothing is of a…..state of energy. Now, I required to increase the speed of light within a fusion engine so as to fuse the four hydrogen atoms which I claim become susceptible to fusing through the increased speed of light. Now, I have given no credit to – – –

    Isand Rout, kes üritas leiutada uut energiaallikat, oli hädas mõnede matemaatiliste seadustega, mis puudutasid jagamist ja nulli, niisiis leiutas ta kõigepealt paremad matemaatilised seadused, üritas neid ebaõnnestunult kirjastada ja lõpuks läks kohtusse nõudma, et rahvamajandusele olulised matemaatikaseadused kehtima pandaks. Apellatsioonikohtus oli ta sellepärast, et esimese astme halduskohus oli tema kirjutised arusaamatuks tembeldanud.

  13. dig ütles:

    Minu poolest küll. Tühi teema on juba pikemat aega tühjavõitu.

    Eks tühi teema on ikka sellepärast tühjavõitu, et umbluuvendadel on praegu madala aktiivsuse aeg. Miks neil madal aktiivsus on, peab nende käest küsima, kaldun arvama, et midagi on seal pistmist täiskuuga või selle puudumisega.

  14. Aga kust sa tead, kui sel inimesel siin väljundit poleks, äkki lõikaks ta selle asemel kassidel vurre maha või midagi veel hullemat?

    Siin ei tee ta vähemalt kahju.

  15. Slashdot edastab, et Christie oksjonimajas on müügis haruldane ning antiikne artefakt 20. sajandi viimase veerandi algusest. Objekt on hinnaline — ennustatav müügihind jääb £100 000 ja £150 000 (1,8 ja 2,8 miljoni Eesti krooni) vahele.

    APPLE-1 — Personal Computer. An Apple-1 motherboard, number 82, printed label to reverse, with a few slightly later additions including a 6502 microprocessor, labeled R6502P R6502-11 8145, printed circuit board with 4 rows A-D and columns 1-18, three capacitors, heatsink, cassette board connector, 8K bytes of RAM, keyboard interface, firmware in PROMS, low-profile sockets on all integrated circuits, video terminal, breadboard area with slightly later connector, with later soldering, wires and electrical tape to reverse, printed to obverse Apple Computer 1 Palo Alto. Ca. Copyright 1976.

  16. Dig APPI! Mulle on tõlki vaja.

    Inimesed ei ole enam võimelised aru saama ilusas eesti keeles kirjutatust. Järsku oleks võimalik, et ma panen oma jutukese kirja, riputan siia ülesse ja Te tõlgite minu mõtte üldarusaadavasse keelde. Mina enam lihtsamalt kõike kirja panna ei oska! Katastroof.

  17. dig tunnistab saladuskatte all üles, et tema aeg on juba üsna ära sisustatud :( Muidu oleks artikkel alternatiivmeditsiini evolutsioonist juba ammuilma valmis.

  18. @dig:

    Ega ma abile eriti ei lootnudki.

    Alles oli TÜ skandaal, kus Martin Luther aeti segi Martin Luther Kingiga, kuid alltoodu valguses tunnen, et olen ikka väga algeliste teadmistega: äsja avastasin, et Mona Lisa tegelikuks autoriks on Hollywoodi südametemurdja Leonardo Di Caprio.
    http://noortehaal.delfi.ee/new.....8;l=wforte

    Ajaloo ümberkirjutamine käib täie hooga, kuna inimeste haritus on nii kõrge! Olen tõeline lubjakas!

  19. Kriku, kas rahvusvahelises diplomaatiaõiguses tunnustatud diplomaatilise side kaitsmise nõue seob ainult suverääne ja nende agente või ka eraõiguslikke isikuid nagu Wikileaks?

    Ja edasi, kuivõrd tõenäoline on, et mõni Wikileaks’i mitte-asukohariik võiks kapist välja tuua universaalse jurisdiktsiooni ja nad rahvusvaheliste suhete alustalade kõigutamise eest kriminaalkohtusse viia?

  20. Eraõiguslik isik ei saa liituda rahvusvahelise konventsiooniga ega seega kanda ka vastutust rahvusvahelise konventsiooni (antud juhul siis Viini konventsiooni) rikkumise eest.

  21. dig väljendab umbusku. Näiteks ÜRO piinamisvastase konventsiooni rikkumise eest on eraõiguslikele isikutele karistused ette nähtud küll sõltumata sellest, et nad selle konventsiooniga liituda ei saa.

  22. Reeglina vastutavad nad siseriiklikus õiguses sätestatud kuritegude eest. Igasugused ad hoc tribunalid alates Nürnbergist on võitjate kohtumõistmine kaotajate üle ja vähemalt seni loodud ja tegutsenud erakorralistel asjaoludel. Rahvusvahelised konventsioonid ei ole niimoodi otsekohaldatavad.

    Sellepärast oli jama muuseas ka Oudekki ja teiste kamaiitide hala, kui nende iidolit Arnold Merd taheti genotsiidisüüdistusega kohtu alla anda. Nemad viitasid genotsiidivastasele konventsioonile ja väitsid, et küüditamine selle alla ei käi. Viide rahvusvahelisele konventsioonile ei ole asjakohane olenemata sellest, kas küüditamine mahub selles toodud genotsiidi definitsiooni alla või ei. A. Mere kuritegude tuvastamiseks tulnuks kontrollida siseriiklikus õiguses, st. KarS-is kirjeldatud tunnuste esinemist tema tegevuses.

  23. Vahelduseks uudis detsembrist. Assange’ile omistatav kuritegu olevat spionaaž, nagu hästi informeeritud allikate toel teatab Sydney Morning Herald Washingtonist.

    Sources in Washington have revealed that US investigators are exploring the possibility of charging Mr Assange, the site’s editor, and others under the century-old Espionage Act, and that they could face decades in jail.

    The US Attorney-General, Eric Holder, would not confirm the Espionage Act was a possible avenue of prosecution, but did say the investigation was being run jointly by the Justice Department and the Pentagon.

    ”This is not sabre-rattling,” Mr Holder said. ”To the extent that we can find anybody who was involved in the breaking of American law … they will be held responsible. They will be held accountable. To the extent there are gaps in our laws, we will move to close those gaps.”

    Londonist kommenteerib Assange’i advokaat:

    Mr Assange’s London lawyer responded to Mr Holder’s comments, saying attempts to change laws or prosecute her client were outrageous.

    ”WikiLeaks ought to have the same protection that The New York Times in the Pentagon Papers case had and prosecuting WikiLeaks or its editor-in-chief … would be a sad indictment of the tradition of free speech enshrined in the first amendment,” Jennifer Robinson said.

    Canberrast kommenteerib Tema Lõunamaise Majesteedi peaprokurör:

    The Australian government has echoed US outrage at the publication of the embassy cables and has encouraged the US move to prosecute Mr Assange, an Australian citizen.

    Yesterday the Australian Attorney-General, Robert McClelland, told ABC radio he was fully supportive of the move to charge those responsible for the leaks.

    Quitost kommenteerib asevälisminister:

    The invitation came through a comment by Ecuador’s Deputy Foreign Minister, Kintto Lucas, on a website on Monday. ”We are ready to give him [Mr Assange] residence in Ecuador, with no problems and no conditions. We are going to invite him to come to Ecuador so he can freely present the information he possesses and all the documentation, not just over the internet but in a variety of public forums.”

    Even though it was not Ecuador’s policy to involve itself in the affairs of other countries, the worrying nature of the cables – particularly the references to Latin America – had compelled it to offer safe haven, Mr Lucas said.

    New Yorgi vahendusel lisab Assange:

    In an interview in Forbes magazine, Mr Assange indicated that the next target of WikiLeaks would be a big US bank, and said he had tens of thousands of documents that would be published early next year.

    The bank leak would ”give a true and representative insight into how banks behave at the executive level in a way that will stimulate investigations and reforms, I presume”.

  24. Hei,

    Miks ometi keegi skeptikus ei ole Julian Assange’ist ega wikileakist kirjutanud veel? Mees kuulutati täna tagaotsitavaks.

  25. St. minu teada otsib Rootsi tegelast taga, kuna ta ei ole ilmunud kriminaalasjas ütlusi andma. Mis me sinna teha saame, kui ta ei ilmu ütlusi andma?

  26. Kriku ütles:

    Aga miks see nii väga skeptikute küsimus peaks olema?

    Näiteks sellepärast, et Wikileaks usinasti vandenõuteooriaid toidab. Omaette pikants on, et erinevalt paljudest klassikalistest vandenõuteooriatest näevad nad natuke vaeva ka tõendusmaterjali produtseerimisega, aga seda väidetavat tõendusmaterjali on nii iiveldama-ajavalt palju, et selle kategoriseerimine ja adekvaatne töötlemine on paratamatult väga töömahukas.

  27. Nojah, aga kui kitsalt tagaotsimise küsimust vaadata, siis ma ei näe siin suurt midagi skeptikule huvipakkuvat. Seda ju keegi ei vaidlusta, et ta väldib ütluste andmist?

  28. Kriku ütles:

    Nojah, aga kui kitsalt tagaotsimise küsimust vaadata, siis ma ei näe siin suurt midagi skeptikule huvipakkuvat. Seda ju keegi ei vaidlusta, et ta väldib ütluste andmist?

    Oi, ja kuidas veel! Näiteks tänane Washington Post kirjutab:

    Swedish officials say they issued the international alert because the 39-year-old Australian has not made himself available for a meeting with prosecutors. Assange’s lawyer, Mark Stephens, said that Swedish officials have turned down repeated offers to speak to Assange.

  29. Apologeetika nädal – kel järgmisel nädalal liiga palju vaba aega ja isu odava huumori järele võib minna.
    Muuhulgas esineb seal “doktor” Grady Shannon McMurtry ettekandega “Intellektuaalne ausus” ja „Evolutsiooniteooria kriitline analüüs läbi matemaatiliste abstraktsioonide“.

    “doktor” on mees, keda isegi kaaskratsionistid veidrikuks peavad. tema kohta saab infot nt siit http://bigwhiteogre.blogspot.c.....urtry.html

    http://foorum.usk.ee/index.php.....n#msg41417

    Ja sea värki jagub nii tartusse kui tallinna

  30. Kellel on Eesti vanglas hea elada? Postimees teab:

    Jõhker vägistaja peab vanglas edasi olema

    Harju maakohus ei vabastanud kolmapäeval ennetähtaegselt vanglast jõhkra vägistamise eest pikka vangistust kandvat Marko Maisalu.

    Kohus nõustus prokuröri seisukohaga, mille järgi on raske isikuvastase kuriteo sooritanud 35-aastase Maisalu vabastamine praegu ennatlik.

    Pedofiil ei taha vanglast lahkuda

    Poiste seksuaalse ahistamise eest pikka vanglakaristust kandva Toivo Kleini ennetähtaegse vabastamise arutelul Harju maakohtus kinnitas süüdimõistetu kolmapäeval, et ei soovi vabadusse pääseda.

    Kohtul ei jäänud muud üle, kui sellega nõustuda. Tegemist oli juba teise korraga, kui Klein kinnitas, et tahab vanglas edasi olla. Nimelt ka mullu oktoobris väitis ta enda ennetähtaegse vabastamise arutlelul sama.

  31. Kui ma õigesti mäletan, oli Toivo Klein eluheidik. Tal on kinnimajas vähemalt soe söök ja küljealune. Ja need ajad, kus sellistele trammi tehti, on möödas.

  32. Nojah, suhteliselt arusaadav, et kui inimesel ikka kuhugi minna ei ole, siis ta oktoobris, novembris, detsembris ja jaanuaris end tänavale visata siiski ei palu…

  33. Kriku ütles:

    Ja need ajad, kus sellistele trammi tehti, on möödas.

    Eks vanglas tehakse vahel tänagi ikka trammi ja rongi ja igasugu muid toredaid asju. Aga võibolla on ka need talle mokka mööda :)

  34. Jõhker vägistaja peab vanglas edasi olema

    Kurja, kus see postimehe pealkiri ajab ikka mõrult muigama. Huvitav, kas kohus liigitab ka vägistamised millegi alusel jõhkrateks, eriti jõhkrateks ja leebeteks? Et kui vägistaja vägistatavalt eelnevalt viisakalt luba küsib, kas siis pääseb 9 aasta asemel näiteks 4-ga?

  35. TechCrunch kirjutab kummalisest juhtumist Pittsburghis, kus keegi Aaron ja Christine Boring kaebasid kohtusse Google’i, kuna too oli ilma luba küsimata nende sissesõiduteele sõitnud ja nende majast pilte teinud. Abielupaar leidis, et nende privaatsust on rikutud.

    Nüüd on kohus asjaolud igati üle kaalunud ja leidnud, et Boringitel on täiesti õigus ja Google peab maksma kahjutasu. Kohus arvestas, et Boringid olid oma maja müümise eesmärgil sellest ise pilte teinud ja need kinnisvarafirma veebi välja pannud, samuti asjaolu, et hagejad ei taodelnud kohtuistungite kinniseks kuulutamist — ning leidis kokkuvõttes, et õiglane kahjutasu suurus on üks dollar (11,81 krooni või 76 eurosenti).

  36. dig ütles:

    k ütles:

    Hei,

    Miks ometi keegi skeptikus ei ole Julian Assange’ist ega wikileakist kirjutanud veel? Mees kuulutati täna tagaotsitavaks.

    Eile. Interpoli kuulutus oli juba eile üleval.

    Et vaesekesel punases nimekirjas üksinda igav ei hakkaks, lubab Nigeeria seda nimekirja täiendada Meerika ekspresidendiga, nagu kirjutab BusinessWeek:

    Dec. 1 (Bloomberg) — Nigeria will file charges against former U.S. Vice President Dick Cheney and officials from five foreign companies including Halliburton Co. over a $180 million bribery scandal, a prosecutor at the anti-graft agency said.

    Indictments will be lodged in a Nigerian court “in the next three days,” Godwin Obla, prosecuting counsel at the Economic and Financial Crimes Commission, said in an interview today at his office in Abuja, the capital. An arrest warrant for Cheney “will be issued and transmitted through Interpol,” the world’s biggest international police organization, he said.

    Kui isand Assangele vutijaht huvi ei peaks pakkuma, küllap leiavad nood kaks siis mõne muu mõlemat lõbustava tegevuse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga