Pidu-pidu – 4. juuli

4. juulil algusega kell 19:00 on skeptik.ee lugejad, autorid, külalised jne oodatud Plaasi talu koplisse tähistama peatset afeeli saabumist (täpsem afeeli aeg 2012. aastal on 5. juulil kell 7). Lisaks on meil skeptilised külalised Saksamaalt – mais toimunud skeptikute kongressi korraldaja jt.

Võimalus teha lühike vabas vormis inglisekeelne ettekanne sellest, mida peate oluliseks öelda seoses umbluu ja skeptilise mõtlemisega Eestis. Sissejuhatuse teen ma ise.

Kohapeal saab tule üles võtta, et hiljem sütel miskit grillida. Võid ise midagi kaasa võtta, aga midagi soetan ette ka. Kohapeal on plaanis proovida ka pildamist, leviteerimist, ennustamist… Selge ilma korral vaatleme spetsiaalse päikseteleskoobiga Päikest.

Plaasi talu asub tänapäeval Tallinna linna servas – Peterburi teed ja Tartu maanteed ühendava Tallinna ringtee ääres, ametlik aadress Lagedi tee 17 (vaata eelmise aasta kohtumise sissekannet, kus paigast pilte näidatud). Mugavaim viis kohale jõuda on autoga. Kui omal autot kasutada pole ja jalgrattaga ei tihka seekord tulla, siis võib autoga tulijatega kokku leppida või kasutada ühistransporti. Lähim bussipeatus on Seli (Lasnamäe lõpus), kuhu kesklinnast saab bussidega 35 (algus Viru keskusest) ja 67 (algus Estonia juurest, aga Kunstiakadeemia peatus on ka kasutatav). Seli peatusest on alla 2 km kõndida. Võime teha ka sedasi, et olen kell 18:45 Seli peatuses, ootan saabuvad bussid ära ja võtan soovijad kaasa.
Igaks juhuks mu telefoni number – 5089328.


View Plaasi in a larger map

Kes soovib varem tulla ja nt abiks olla, koplis ringi joosta või midagi, andku teada, kuna kindlasti olen mingil ajal linnas midagi ostmas.

Kui oled Facebooki kasutaja, siis leiad sündmuse sealtki: Afeel saabub, paras aeg kokku saada.

Jälgime ilmaprognoose ja kui kindlapeale väga vihmane ilm on, siis leiame koha mõnes Tallinna söögi-joogikohas (ettepanek teretulnud), aga kuupäeva ei muuda, kuna kuupäev arvestab Saksa külaliste ajakava.

Kohtumiseni!

4 Replies to “Pidu-pidu – 4. juuli”

  1. koplis ringi joosta või midagi,

    noh, koplis jääb ringi jooksmata, kuid meenus, et nägin täna öösi unes, et olin Sul (ja veel koos oma abikaasga) külas. Kohal oleks veel olnud justkui ka hulgim Sinu sugulasi (mitte teisi skeptikuid, arvatavasti. Miks meie seal olime, pole aimugi.) Teistest paremini jäi meelde Sinu vanaema, kes ka mingeid kuldseid tarkuseteri jagas (need mul kahjuks enam meeles pole :(
    Unenäos oleksid juskui puidutreialina töötanud ja olid just tuliuue suure omatreitud laua koju toonud. Sel laual olid väga uhked ja peenelt nikerdatud jalad, (need jäidki kõige eredamalt tervest unenäost meelde). Vot siuke lugu :)

  2. Tere, Martin,
    minu huvi algas filmist ,, saladus,, millest palju külll räägitud on, aga näinud isiklikult ei ole… lugesin kommentaare filmile ,, saladus,, leidsin üsna tihti esineva nime ,,Martin,, – seega eeldan, et tegemist on ajsatundjaga….?! seda enam et esimesed kommentaarid on aastast 2008. Olen keegi, kes usub mõtete jõusse ning keegi, kes otsib mõttekaaslasi….seega….tekkis küsimus…..kas on olemas kusagil nn… näiteks,, saladuste,, fänncub? või on info, kus teemast huvituvad inimesed kohtuvad? olen ise Eestis kahjuks vaid augustis, ja oleksin huviatud mõtete jagamisest ehk siis …nn. fännklubi kokkusaamisest…. kui nii võib öelda…
    Ps. teretulnud on ka kõigi teiste soovitused.
    apsliia@gmail.com

    Tänud ette,
    Parimate soovidega,
    Gerli

  3. Ei saanud kahjuks osaleda, ei olnud kahjuks 4. juulil Eestiski, aga loodetavasti skeptikute suviste kokkusaamiste traditsioon jätkub järgnevatelgi aastatel. Igatahes tänud korraldamast!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga