Lugusid Eesti ajakirjandusest (oktoobri algus)

117 Replies to “Lugusid Eesti ajakirjandusest (oktoobri algus)”

  1. Kriku kirjutas:

    Inimene ja ükski teine primaat järglasi ei anna, koer ja hunt üldjuhul annavad.

    räägi seda oma vanaema tšihuahuale. ;-)

  2. Välismaa ajakirjandusest (http://www.dallasnews.com/shar.....8e2cf.html):

    AUSTIN – Social conservatives on the State Board of Education have appointed three evolution critics to a six-member committee that will review proposed curriculum standards for science courses in Texas schools.

    Two of the appointees are authors of a book that questions many of the tenets of Charles Darwin’s theory of how humans and other life forms evolved. One of them, Stephen Meyer, is also vice president of the Discovery Institute, a Seattle-based group that promotes an explanation of the origin of life similar to creationism. The other author is Ralph Seelke, a biology professor at the University of Wisconsin-Superior.

  3. Inimene ja ükski teine primaat järglasi ei anna, koer ja hunt üldjuhul annavad.

    olen korduvalt kuulnud, et selles poldavat sugugi kindlad.

  4. Mis kummastavad kahtlused! Siililegi on ju selge, et inimene on üldiselt arenenud savipätsist, mille Jehoova, meie Issand, mehekujuliseks vormis ja oma hingeõhuga elustas! Naise fülogenees on, tõsi, toimunud veidi keerukamalt, vahelüliks oli siin mehe küljeluu. Nii et absurdse “ahvist arenemise” vääraks lugemine oli täiesti korrektne ja ainumõeldav!

    Ühtlasi pooldan lisaks rüveda evolutsionismi elementaarsele väljaheitmisele õpikutest ka Creation Science’i õpetuse keelustamist koolides, kuna see kasutab tarbetult ja jumalavallatult keerulisi selgitusi. Milleks peaks üldse kirjutama täiendavaid raamatuid, kui kogu ammendav tõde Loomisloo kohta on ju kirjas Raamatute Raamatus? Tehkem Piibel ainsaks kooliõpikuks, ja meie lapsed saavad koolitatud parimal võimalikul viisil, otse Jumaliku tarkusega! Halleluuja!

  5. Tegelikult saab veel lihtsamini. Raamatut ei ole vahendajana tarvis kasutada, lapsed saadetakse kooli ja kui Jumal tahab, siis teeb ta nemad targaks.

    Terve protseduur ei tohiks võtta kauem kui ühe pühapäevase pärastlõuna. Ei ole siin mingit jandamist 12-aastase keskharidusega ja sellele järgnevate ülikoolidega!

  6. Ole õnnistatud, vend dig, suur on Sinu usk! Aga see ei heasta siiski Su hooletust Piibli lugemisel. :(

    Nimelt on Issand Jehoova oma otsatus tarkuses ja ettenägelikuses kõik meie jaoks mõeldud teadmised juba koondanud oma Sõnasse – Piiblisse. Et Jumal on täiuslik, siis on seda ka kõik Tema teod. Nii puudub Tal igasugune tarvidus end korrata, pealegi nii labasel ja ebaefektiivsel kombel, nagu vend dig välja pakub.

    Sellel Issanda aulisel plaanil on pealegi ka teine geniaalne tagamõte. Nimelt suunavad aastatepikkused askeetlikud Piibliõpingud Vaimuga võitud Jumalasulaste kindlakäelisel juhendusel noort inimest tõhusaimal viisil loobuma omaenese patusest ja piiratud mõtlemisest, vormides temast Jumalariigi kuuleka ja kasuliku tööriista. Halleluuja!

    Apostel Pauluski on toonitanud:

    Kogu Pühakiri on Jumala sisendatud ja kasulik õpetamiseks, noomimiseks, parandamiseks, kasvatamiseks õiguses, et Jumala inimene oleks täiesti varustatud ja valmis igale heale teole. (2Tm 3:16-17)

    Aamen.

  7. Karistusseadustiku paragrahv 372, kuid sellega on nüansse.

    Leidsin sellise teksti:
    Nõelravi – tervishoiuteenus või alternatiivmeditsiin
    Algselt pärit ajakirjast Lege Artis, kuid tervikuna loetav Eesti Akupunktuuri Assotsiatsiooni kodulehel.

    Kokkuvõte

    Riigikohtu kriminaalkolleegium on asunud seisukohale, et majandus- ja kutsetegevuse raames nõelravi teenuse osutamine on käsitletav tervishoiuteenuse osutamisena. Riigikohtu otsusest võib järeldada, et tegevus või toiming on käsitletav tervishoiuteenusena juhul, kui

    1) see on loetletud Põhjamaade Meditsiinistatistika Komitee kirurgiliste protseduuride klassifikatsioonis või mis on suunatud RHK-10-s loetletud haiguste ennetamisele, diagnoosimisele või ravimisele ja

    2) see toimub majandus- või kutsetegevuse raames ja

    3) selle nõuetekohane tegemine eeldab vältimatult arstiteaduslikke teadmisi ja oskusi ja

    4) toimingu võimalik mõju organismile on sedavõrd intensiivne, et selle toimingu ebaõige läbiviimine võib tuua kaasa meditsiinilisi komplikatsioone.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga