Maailmalõpp aastal 2012

Üks jabur idee on mööda ilma ringi liikumas. Sellest räägivad kanaldajad, vaimsed inimesed, selgeltnägijad, astroloogid, vandenõuteoreetikud, ufoloogid, vibratsioonivahetajad, võnketasandi tõstjad, auratransformaatorid, gurud, joogatreenerid, nende jüngrid, veidrate ideedega arheoloogid-mütoloogid.

2012. aasta maailmalõpp on justnagu kogu New Age liikumise kvintessents, omamoodi Jeesuse teine tulemine, mida härdalt oodata, karta, loota, milleks ette valmistada.

Maailma lõpp on see osade jaoks otseselt mingi üleilmse katastroofi näol, osadele saab see aasta kauaoodatud uude dimensiooni üleminekuks, nagu paradiis, nirvaana või muu selline hea asi.

Gurud muidugi ütlevad, et sündmuseks peab valmistuma, sest edasi pääsevad vaid vaimselt õigesti häälestatud inimesed. Õiget häälestust aga saab nende juures harjutada (raha eest, loomulikult). Võib osta ka vastavaid raamatuid või külastada õigeid kodulehti internetis.

Miks just 2012?
Maiade kalender lõppevat siis ära.

Keda selline lapsik seos ei rahulda, siis võib vastavat algoritmi kasutades leida piiblist, et asteroid või komeet põrkab Maaga kokku. Või et talvisel pööripäeval paikneb Päike väga-väga lähedal galaktilise ekvaatori ja ekliptika lõikepunktile.

Mis küll juhtuma hakkab?
* Kosmilise kehaga kokkupõrget juba mainisin, aga see ei pruugi veel olla inimkonna lõpp, kuna:
* vaimselt puhastunud liiguvad edasi kõrgemasse dimensiooni;
* või tulevad kosmosetulnukad ja päästavad parimad Maa pojad ja tütred oma emalaevale tõstes ära;
* võibolla toimub hoopis Maa magnetpooluste vahetus;
* teadlased lähevad ülbeks ja keeravad LHC nupu üle piiri;
* masinad võtavad võimu;
* gammasähvatus steriliseerib planeedi;
* inimeste geneetiline kood modifitseerub ja algab uus evolutsiooniline ajajärk;
* Yellostone supervulkaanil saab aeg täis ja hakkab purskama;
* Atlantis tõuseb;
* mõtle ise endale sobilik lõpp välja.

San Franciscos toimus 31.10-02.11 2008 konverents teemal aasta 2012. Kokku tulid šamaanid, ufoloogid, mediteerijad, astroloogid ja muud New Age mütoloogid. Peeti loenguid, vaadati dokfilme, mediteeriti koos. VIP pilet maksis 300 dollarit. Konverentsi loosung kõlas: “Shift happens.”

Konverentsi üks korraldajatest ütles, et 2012 on inimkonna ajaloo tähtsündmus. Kõik, mida me teame, kõik, mis me oleme, saab kardinaalselt muudetud. Maia-asjanduste uurija John Major Jenkins teenis kestvad kiiduavaldused, kui ta väitis, et maiade hieroglüüfid kubisevad Linnutee keskust tähistavatest puu- ja loomakujutistest, mida Jenkins kutsub maiade loomismüüdi mustaks auguks.

Bostoni ülikooli maia asjatundja William Saturno, kes konverentsil ei käinud, rääkis loo, kus üks mees tuli ta kontorisse ja küsis ühe linnupesa kujutisega maia seinamaali kohta. Mees väitis, et see on maiade must auk, aga Saturno ütles: “Minumeelest on see linnupesa.”

Allikas: pressdemocrat.com

Ennustus
Palju inimesi saab hukka, kuna on gurude või iseenda poolt ajud vussi keeranud ja kui kaua oodatud ja selleks pikalt ettevalmistatud sündmus muidu aset ei leia, siis aidatakse üksteist nagu Jonestownis või vahetatakse võnketasandit nagu taevavärava (Heaven’s Gate) jüngrid.

433 Replies to “Maailmalõpp aastal 2012”

  1. tjah…tuleb tunnistada, et sul on taas õigus…eks me peame nüüd siis selle teadmisega kuidagi harjuma ja edasi elama….üks päev korraga… :-s

  2. dig vaatas sellele Sinise Planeedi Projektile otsa.

    Kas tõesti on palju tahetud, et inimesed, kes “salajasi dokumente” tõlgivad, ikka aru saaksid, milles nendest juttu on?
    Ühe vastikult silma häiriva näitena paljudest räägib see kirjutis pidevalt “allakukkunud tulnukate laevade taastamisest”, kus kontekstis originaal ilmselgelt terminit recovery kasutanud on. Recovery ei ole selles kontekstis taastamist! See tähendab objekti üleskorjamist või oma valdusesse võtmist. Pärismaailmas kasutatakse seda nii sõbralike kui vaenulike allakukkunud lennumasinate hukkude kontekstis.

    Või on kirjaoskamatus ufoloogile töö saamise eeltingimuseks?

  3. Aigar on juba nagu ansipi ja savisaare ühisosa kontsentraat. Jama ajamiseks on moraalset õigust nii et tapab, aga tõestamise kohalt algab kohe suur häma ja isakese-mängimine.
    Muideks, kui inimene mingi väite avalikult välja käib, siis on ikka moraalset õigust küll ja küll ka selle väite tõestust nõuda ja selle tõesuse üle arutada. Mõnikord isegi juriidiline õigus väite õigsust tõestada – niiet õigusega kannatab vahel isegi tualetpaberit osta…
    Vaat nii. Toetudes iseendale ja teades südames, et minu öeldu on tõde.

  4. To Dig.

    Tänan konstruktiivse tähelepanu eest! Edastan sinu märkuse tõlkijale.

    Loodan, et sa said ikka selle vastiku tõlkevea pärast öösel südamerahus magada. Kui aga tõlkeviga nii vastik oli, et see sind lausa öökima või oksendama ajas, siis on sul loomulikult õigus kompensatsiooni nõuda.

  5. Muideks, kui inimene mingi väite avalikult välja käib, siis on ikka moraalset õigust küll ja küll ka selle väite tõestust nõuda ja selle tõesuse üle arutada.

    Eks selles see point üsna paljus olegi. Kui sa, Aigar, kodus teki all (ja ehk taskulambivalguse saatel) midagi tõeseks usud, on see puhtalt sinu enese asi ja midagi pole tõestada vaja. Kui sa aga neti teel ja telekas jne. oma jaburaid ideid levitad, siis oleks suht viisakas ja elemntaarne ikka natuke nagu millegagi tõestada ka…

    Aga nagu keegi nagu juba avarasemalt märkis – oled soojalt siia lehele tagasi oodatud 1. jaanuaril 2013!

    Kui arvutiviirused sinu “meetodi” tõttu arvuti asemel sulle endale sisse pole tunginud, muidugi… Mine tea, ehk selles ongi luulude lähe?

  6. To Aleksander.

    Kui olla veidi skeptiline, siis kus on teaduslik tõestus selle kohta, mis asi on savisaare ja ansipi ühisosa kontsentraat?

    Ja peldikupaberi eest poes tuleb tasuda täna ikka veel rahaga.

  7. To Tarvo Kruus.

    Kui sa toetud Pealtnägija üllitisele maailmalõpust, siis vaata see veelkord läbi ja ütle, kas ma ütlesin, et saabub maailma lõpp?

    Oli aeg, kus kõigil inimestel oli teadmine, et maakera on kandiline. See, kes esimesena väitis, et maakera on ümmargune, sai endale oma jabura idee eest hullu tiitli.

    Mis puudutab arvutiviiruse tõrjet, siis selle “installimise” õpetus on mu kodulehel olemas. Ka kõige jaburam idee väärib järgiproovimist. Kui sa ei vaevu seda tegema ja samas tead kindlalt, et see ei tööta, on see sinu isiklik probleem. Sel juhul võid taskulambiga oma teki alla nutma minna.

    Kõik põhimõtteliselt uus tuleb siia ilma läbi luulude, unistuste, nägemuste, unenägude. Luulu eitamine jätab inimese enda vaeslapse rolli.

    Ja muidugi tulen ma sellele soojale saidile aastal 2013 tagasi, kui skeptikute armee mind oma õigustest tehtud teerulliga selleks ajaks laiaks pole litsunud.

  8. Tarvo Kruus ütles:

    Aigar Säde:

    Kui olla veidi skeptiline…

    WHAT????!!!!

    HAHAHAA! ma selgitan sulle, tarvo. see ÄÄRMISELT tüüpiline näide sellest, kuidas hämaja hättasattununa laseb kalmaarina uurivate pilkude poole paksu ja vormitu tindgipahmaka, mille varjus kärmelt peitu lipsata :-D

  9. Aigar Säde ütles:

    Kui sa toetud Pealtnägija üllitisele maailmalõpust, siis vaata see veelkord läbi ja ütle, kas ma ütlesin, et saabub maailma lõpp?

    ei viitsi enam üle vaadata aga oletagem, et sul on õigus (selles osas, et sa tõesti nii ei öelnud). aga kulla aigar, see pole ju sugugi (kogu) point. või arvad sa, et kui sa tõepoolest maailmalõpust ei rääkinudki, muutuvad su tulnuka-, viirusetõrje-, elektronide teadvuse ja nibirujutud sellest karvavõrragi tõsiseltvõetavamaks?

    Oli aeg, kus kõigil inimestel oli teadmine, et maakera on kandiline. See, kes esimesena väitis, et maakera on ümmargune, sai endale oma jabura idee eest hullu tiitli.

    kas see näide lubab järeldada, et igat jaburate ideedega hullu tuleks lihtsalt igaks juhuks loorberitel kanda sest ÄKKI muutuvad mingil põhjusel aja jooksul fundamentaalsed loodusseadused ja nende luulud saavad tõeks?

    lihtsalt, et sa teaks: VÄHE on neid, kes irivitavad inimeste üle, kelle ideed on vähemalt teoreetiliselt võimalikud. peamiselt irvitatakse ikka nende üle, kes ei suuda mõista, et jutt, mida nad puhuvad on loodusseadustega sedavõrd vastuolus, et see on lihtsalt VÕIMATU.

    Mis puudutab arvutiviiruse tõrjet, siis selle “installimise” õpetus on mu kodulehel olemas.

    anna palun andeks aga minu väide on, et see on lihtsalt kuutõbine jama. aga kuna oled sellised väited lendu lasknud ja reklaamides neid avalikult, nõuan sult neile tõestust. annan sinu käsutusse arvuti, mille kõvaketas formaaditakse sinu ja teiste tunnistajate pilgu all ning sinna pannakse tavaline windows xp opsüsteem. enne arvuti võrku ühendamist võid sellele vaimselt paigaldada mida soovid. kui oled omadega valmis, ühendame masina võrku ja jätame selle ilma mingi muu viirusetõrje ega tulemüürita näiteks 48 tunniks sisselülitatuks nii, et võrguühendus on lubatud. selle aja vältel külastame valimatult kõiki ettesattuvaid pornosaite, warez-lehti ja muid tuntud viirusepesasid. kuivõrd sinu “õpetusest” järeldub, et ei tohiks olla mingit vajadust teadlikult viirusi vältida (nn. arukas arvutikasutamine) kuna viirused lihtsalt ei tunne enam pulkadega nulle ja ühtesid ära. lühidalt: näiteks 48h pärast kontrollitakse masin tuntud viirusetõrjete ja toorjalaste eemaldajatega üle ning tehakse järeldused. PS! stsenaarium ei ole lõplik, sellesse võivad kõik parandusi-täiendusi teha (eeldusel, et see lõpuks mõlemale osapoolele vastuvõetav on).

    mis arvad?

    Ka kõige jaburam idee väärib järgiproovimist. Kui sa ei vaevu seda tegema ja samas tead kindlalt, et see ei tööta, on see sinu isiklik probleem. Sel juhul võid taskulambiga oma teki alla nutma minna.

    ei, kõige jaburamad ideed tõesti ei vääri järgiproovimist. noh…kui mõnel on just liialt aega ja raha, siis palun väga aga ainult omal vastutusel ja paluks mitte enne hõisata ja õigustusi otsida kui on käegakatsutavaid positiivseid tulemusi.

    Kõik põhimõtteliselt uus tuleb siia ilma läbi luulude, unistuste, nägemuste, unenägude. Luulu eitamine jätab inimese enda vaeslapse rolli.

    VÄGA subjektiivne hinnang. eriti sõna “kõik” osas.

    Ja muidugi tulen ma sellele soojale saidile aastal 2013 tagasi, kui skeptikute armee mind oma õigustest tehtud teerulliga selleks ajaks laiaks pole litsunud.

    oh, pole vaja karta. just selle õnnistatud taaskohtumise nimel oleme nõus sind ihu ja hingega kaitsta, et sulle nimetet kuupäeval sügavalt silma vaadata ja seejuures muiata saaks.

  10. To Martin Vällik.

    Kõik rajaneb vastastikusel suhtlemisel. Järelikult omab suvaline osake teadvust. Kui suhtud vaenulikult ehk eitavalt, siis tiimitööd tulla ei saa, sest sõbratasand ehk koostöö puudub.

    Keskendu näiteks ühele elektronile enda sees ja kuula, mis juttu ta räägib.

    Seejärel küsi endalt, mis vägi hoiab sinu kehas olevaid elektrone süsteemses tegevuses nii, et su keha toimida saaks. Küsi endalt, kas see on sinu teadvus, mis seda teeb.

    Järgmine eksperiment on keskenduda sinu arvuti sees kimavatele elektronidele. Sul on võimalik nendega diil teha/kokkuleppele jõuda, et nad sinu arvuti viirustest puhtana hoiaks. Kui tahad teada, kuidas elektronid seda teevad, siis pead sa seda nende käest küsima.

    Sellist suhtlemist saad sel juhul korraldada, kui sul on savi, mida teised sinust arvavad, kui sa ei pea tõestama, et sul on õigus. Sisuliselt on see julgus ka hull olla.

    See planeet on hullude kogunemiskoht. Eriti hulluks läheb asi siis, kui hull kleebib endale külge sildi NORMAALNE.

  11. Aigar Säde ütles:

    Kõik rajaneb vastastikusel suhtlemisel. Järelikult omab suvaline osake teadvust.

    järelikult? JÄRELIKULT??? vabandust, kui ma rumal olen ent millest see täpselt järeldub? kas sellest, et kõik rajaneb vastastikkusel suhtlemisel?

    nunuh…

    Keskendu näiteks ühele elektronile enda sees ja kuula, mis juttu ta räägib.

    lihstalt uudishimust: kust ma tean, et räägib just see elektron, mitte aga minu soovunelm, mis unistab, et elektron minuga räägiks?

    Seejärel küsi endalt, mis vägi hoiab sinu kehas olevaid elektrone süsteemses tegevuses nii, et su keha toimida saaks. Küsi endalt, kas see on sinu teadvus, mis seda teeb.

    hoidmaks kokku proovijate ja elektronide (kes teadupärast on väga hõivatud sellid) aega, vastan kohe ära, et elektrone hoiavad süsteemses tegevuses füüsikaseadused, mitte teadvus.

    See planeet on hullude kogunemiskoht. Eriti hulluks läheb asi siis, kui hull kleebib endale külge sildi NORMAALNE.

    mina leian, et iga inimene on oma kiiksuga, kaasaarvatud mina. paraku paistab aga, et just luulutajad peavad end äärmiselt normaalseteks. nii, et siinkohal on sul tuline õigus – kui sellised end normaalseiks pidama hakkavad, on kuri karjas.

    aga kuule, teeks ikkagi selle viirusetõrje kontrolli ära? ma nimelt mõtlesin, et aja kokkuhoiu mõttes poleks vajagi kuskilt netist neid viirusi taga ajada. arvutisse sisestatakse lihstalt üks ainumas failike, kus on tedaolevalt peal viirus ning eks siis saab näha, mis juhtub.

  12. To. Jason.

    Iga inimene hoolitseb ise oma maailma puhtuse ja korrastatuse eest. Nii on ka isikliku arvutiga. Sa võid seda teha tunnustatud ostetud programmidega ja võid seda teha ka omamoodi. Valik on sinu. Ja sinu maailmast vaadeldes on sul selleks püha õigus. Nii nagu minul minu maailmas.

    Kas oled kuulnud, et jagades saadakse rikkamaks. Minu kogemus sinu kogemuse vastu. Kui sulle minu antu ei kõlba, siis on see ju sinu valik.

    Viirus on rünnak sinu sisemaailma suhtes välismaailma poolt. Sarnane tõmbab sarnast. Kui oled endaga vaenujalal, siis ei suuda sa ka teisi aktsepteerida. Elektronidest rääkimata. Tulemus on see, et sa jääd ise oma suhtumise tõttu üksikuks.

    Sa tahad suhelda normaalsete inimestega, aga neid pole ju kusagilt võtta. Igaühel on ju mingi kiiks küljes. Aga äkki ongi kiiks see, mis annab inimesele tema näo? Suheldes siin saidil minusuguse hulluga annad ju mõista, et oled samasugune aga vastupidise kiiksuga. Ja see mulle meeldib.

  13. niisiis, et ei midagi konkreetset – ainult ümmargune ja mittemidagiütlev mull?

    oh miks küll mitte ükski paramees ei taha iialgi oma sõnu tõestada :-(

  14. Toon kaks katkendit ühest raamatust, kus kirjeldatakse ühte haigust.

    Haige võib näiteks tunda oma siseelundite töötamist,: vere voolamist soontes mao ja soolte rütmilisi kokkutõmbeid,õhu liikumist kopsutorukestes jms, mida tavaline inimene üldse ei taju.

    Sageli on haigetele iseloomulik mõtlemise üliabstraktsus ja üldsõnalisus.Sellest kasvab välja suulise või kirjaliku kõne resoneersus – ebakonkreetne targutamine, kusjuures haiged mõnikord kasutavad loosungilisi või käibefraase. Näiteks haige, kellelt küsitakse tema kooliharidust, hakkab seletama ” Kooliharidus on väga oluline, meil peavad kõik noored inimesed õppima…

  15. Aigar Säde ütles:

    Loodan, et sa said ikka selle vastiku tõlkevea pärast öösel südamerahus magada. Kui aga tõlkeviga nii vastik oli, et see sind lausa öökima või oksendama ajas, siis on sul loomulikult õigus kompensatsiooni nõuda.

    See viga — ja trobikond teisi samalaadseid — olid parasjagu nii vastikud, et ma lugesin kogu asja diagonaalis. Otse lugeda ei kannatanud.

    Midagi uudset ka silma ei torganud. Autor on ilmselt Crichtonit jäljendada püüdnud, aga resultaat pole suurem asi. Kohati on lisaks stiilile ka kompositsioon ise üllatavalt konarlik. Aga ulmespetsialist Kriku oskab paremini arvustada.

  16. To Jason.

    Sel juhul poleks paramees enam paramees.
    See amet on selle poolest põnev, et paneb skeptikud ehk tähenärijad reageerima.

    Ohhh! Kui poleks skeptikuid, küll oleks siis igav elada!

    Skeptikut iseloomustab surmtõsidus. Nendel harvadel momentidel, kui nad oma surmtõsiduse prügikasti viskavad, saavad nad ka enda üle nalja heita. Ja rõõmu kui palju.

  17. kas sa just formuleerisidki täpselt ära, et paramees on tühja-tähja lõhverdaja, keda ei huvitagi, kas tema arvamus ja maailmapilt vastavad tõele? ma ei tahaks unustada ära märkida, et ka sina oled paramees.

    aga kindlasti on see tõsi, et skeptikud ja uhhuud teineteisele kasulikud on. siinkohal muidugi tuleb tõdeda, et ilma uhhuudeta poleks skeptikuid olemas aga ilma skeptikuteta õitseks uhhuukultuur (kihvt sõna!) lausa erilise hooga.

    muide, kas sulle on tõesti minu juures kuskiltpidi silma torganud surmtõsidus? või kellegi teise juures siit? mina isiklikult võtan asja küll paraja huumorimeelega ja kahju, et sa seda ei näe. ja muideks, enda üle irvitada on tegelikult üsna tervistav. proovi kah vahelduseks.

  18. To Tonda.

    Skeptikud üritavab teistele muljet jätta, et nad on mõistlikud.

    Mõistus ehk mõistatuste äraarvamise süsteem asub peakolus. Õige vastuse tunneb süda ära. Kõik haigused saavad alguse mõistusest. Ka kala hakkab peast mädanema. Suvaline haigus on meie õpetaja. Igal inimesel on oma haigus. Absoluutselt tervet inimest ei ole olemas.

    On inimese enda valik, kas ta elab oma mõistuse hääle või oma südame hääle juhtimisel. Ajuvabadus on julgus elada oma südame järgi. Seepärast ta ümbritseva üles äratabki ehk paneb elu keema. Mida suuremaks paisub mõistlike inimeste armee, seda suurem peab olema selle vastand ajuvabadus.

    Aegajalt saab ka skeptikul hing täis (hing asub südames) ja siis läheb ta teise skeptiku õla najale nutma, et hull tegi talle liiga.

  19. Aigar teatas: “Ajuvabadus on julgus elada oma südame järgi.”

    Sellepärast siis Aigari jutt ongi nii ajuvaba, et ta elab oma südame järgi!

  20. To Jason.

    Sa tahad hullult, et ma selle viirusetõrje sinu maailmas ära tõestaks. Igal inimesel on oma isikupärane maailm ehk arusaam elust.
    Et seda sinu maailmas tööle saada, on üks tagasihoidlik tingimus: sa pead minu arusaamu elust täielikult usaldama. Mul ei ole õigust sinu maailma muuta, seega ei saa ma ka seda programmi sinu maailmas käivitada niikaua, kuni sa minust aru saad, kuni sa ise saadut ei lammuta. Küsi endalt, kas see on võimalik.

    Antud viirusetõrje programm on antud selleks, et inimesed seda oma maailmas ise katsetada saaksid. Kes on selleks valmis, see proovib. Kes vaevub proovima, sellel on suur tõenäosus, et asi toimib.

    Teadmine on inimese sees. See kasvab läbi isikliku kogemuse. Minu teadmine ei ole sinu teadmine ja sinu teadmine ei ole minu teadmine.

    Seega kellelegi millegi tõestamine muutub mõttetuks.

  21. Aga ulmespetsialist Kriku oskab paremini arvustada.

    Ma ei suuda seda teksti isegi diagonaalis tarbida, rääkimata veel arvustamisest. Vabandan, kuid minu võimetel on ka piirid.

  22. Ahjaa, kui jutt juba ulmele läks, siis üks viimasel ajal levinud motiive (Charles Stross näiteks) on inimese teadvuses buffer overflow tekitamine iseäralikult kummalise sisendiga ning tema sel teel allutamine. Krikul hakkab aigarsädet ja vikerkaaresilda lugedes isiklik vandenõuteooria kujunema…

  23. Aigar Säde ütles:

    Sa tahad hullult, et ma selle viirusetõrje sinu maailmas ära tõestaks. Igal inimesel on oma isikupärane maailm ehk arusaam elust.

    tegelikult pidasin ma siiski silmas arvutimaailma sest TOIMIMA peaks see tõrje ometigi just seal. seal ei ole selliseid nišše nagu inimeste maailmas, et see siin on minu mõttemaailm ja see sinu oma. arvutid on lihtsad ja äärmiselt sirgejoonelised robotid ning nende mõjutamise osas ei saa jääda mingit vassimise ega ümara jutu ajamise ruumi.

    muidugi…kui sa teatad nüüd, et see toimib sinu unistustemaailmas ega omagi mingit sidet pärismaailmaga, on asi selge.

    Seega kellelegi millegi tõestamine muutub mõttetuks.

    eks see ole jah tõdemus, milleni uhhhuud ja soolapuhujad oma retoorikahoos niikuinii varem või hiljem jõuavad.

  24. To Jason.

    Inimese valduses olevad asjad imavad sisse inimese energiaid. Mingil tasandil võtavad need inimese kuju.
    Kuni selleni välja, et näiteks inimene ja tema koer on lõpuks ühte nägu.

    Arvuti ei ole siinjuures mingi erand. Kui sa oskad enda energiavälja puhtana hoida, on seda automaatselt ka sinu arvuti. Sa ei pea kõike ise kontrollima vaid sa võid kontrolli ja kaitse jaoks luua ka oma tiimi.

    Näiteid võib tuua kuhjaga. Kui sa näiteks oma auto ise oma kätega nii seest kui väljast puhtaks küürid, siis on sul tunne, et see auto lausa nurrub su käes.

    Küsi enda käest, mis asi on südamesoojus ja kuidas seda tõestada saab. Või kuulub see uhuunduse valda?

    Või mis asi on pärismaailm ja mis asi on fantaasiamaailm. Äkki need moodustavad kokku hoopis ühtse terviku? Või mis asi on tunnetemaailm, meestemaailm, naistemaailm jne.

  25. ansipi ja savisaare ühisosa on kalanäoga jamaloogilise esinemise suurepärane oskus – aga uhuutamises sinuga võrreldes, Aigar, on nad poisikesed…
    nagu ma ütlesin, saab õigusega igasuguseid asju – näiteks õigusega töö eest tasu saada saab enamasti raha, mille eest saab siis üht või teist osta.
    õigusega pensionit saada saab ka raha, millega midagi peale hakata
    kohtus võib saada õiguse kompensatsioonile…ja inimesed saavad vahel kohtus õiguse mitteinimesed vahepeal ühiskonnast veidi eraldada…mis on inimeste tervisele hea.
    Arvuti on väga konkreetne asi – ja see, kas seal on viirus või pole, on samuti väga konkreetne asi ja praktiliselt 1:1 lihtsalt kontrollitav. Et sa katsest kõrvale põikled oma paljusõnalise ebaadekvaatse jutuga, näitab ainult üht – see ongi paljas jutt – ehk siis seda, et sa oled petis.

  26. aigar, kas see asi sinu isiklikul arvutil toimib? sinu jutu põhjal jääb mulle mulje, et sulle ainult tundub, et toimib. seda enam…et kui sa viirusetõrjet ei kasuta, siis sa ju ei saagi teada, et sul viirused masinas on. või kasutad sa äkki vaimset viiruseotsijat kah, mis elektronide tasemel kontrolli teostab? äkki oleks katse kõige lihtsam variant sadada sinu juurde sisse, installida f-prot või avg ja vaadata, kuidas selle vaimsuse ja ühtsusega lood ikkagi on.

  27. Minu arvamus on, et tegu on meil ühe järjekordse psühhiaatrilise juhtumiga ja temaga argumenteeritult väidelda on mõttetu. Kõige parem oleks soovitada tal ruttu abi otsida.

  28. Mul oli mõned aastat tagasi selline juhtum. Üks leiutaja oli kokku pannud huvitava keevitus- ja sulatusmasina, mis võis isegi tööle hakata. Ta tuli minu juurde ning palus, et aitaksin füüsikutega kontakti võtta. Füüsikute hinnang oli vajalik selleks, et projektiga edasi minna – et keegi usuks. Muuhulgas aga rääkis mees, et tema aparaat vähendab radioaktiivsust. Iga füüsikakursuse läbi teinud inimene aga teab, et sellise aparaadiga pole see võimalik – ning andsin nõu, et kui oma masinat tutvustad, jäta see radioaktiivsuse asi välja. Mis te arvate, mida mees tegi? Ühe esimese lausena tutvustuses mainis ta, et aparaat vähendab radioaktiivsust. Nii ootab leiutis siiamaani kedagi, kes usuks.

    Liigitan Aigar Säde süsteemid samasse kategooriasse. Arvuti on ilmselt nagu pereliige, kellega on võimalik suhelda. Kes aga ise arvuteid kokku panevad, teavad, mis seal sees on ning teavad kindlalt, et loodud süsteemid on tegelikult niivõrd robustsed, et mõttejõul failide muutmine ei toimi.

    Seetõttu ei saa ma päris hästi aru, milleks on vajalik kehastuda Trikimeheks? Siin maailmas on palju ära teha valdkondades, millega teadlased hakkama ei saa. Teadlased ei ole suutnud ära hoida näiteks koolivägivalda, koolitulistamisi jne. Kui teadlane räägib võõrsõnadega perekonna planeerimise vajalikkusest, kapitalistliku ühiskonna püsiväärtustest ning riikliku strateegia koostamisest ühiskonna ees seisvate sotsiaalprobleemide lahendamiseks, siis sellise jutu peale joob kohalik talumees end veel rohkem täis. Selleks aga, et inimesi tegelikult panna elu väärtusi mõistma, ei ole vaja tulnukaid ega arvutiviiruste juhtmevaba eemaldamist, on vaja lihtsalt rääkida keeles, millest aru saadakse. Just sellel põhineb Aigari populaarsus ning paljud inimesed otsivad tema mõtetest viise, kuidas ise oma mõttemaailmaga paremini hakkama saada.

    Ka mina olen häiritud meie meedia kallutatusest pseudoteaduse ja paranormaalsuse poole. Aga see põhineb ilmselt liberaalsel turumajandusel, kus saate tegijaid mõõdetakse vaatajate arvu järgi. Ning nii kaua, kui teadlased ei õpi rääkima kaasakiskuvalt ning avalikkusele sobivas keeles, ei taha meediakanalid nende sõnumeid edasi anda, sest publik ei saa esitlusest lihtsalt aru…

    Inimesed ongi teadusharud välja mõelnud selleks, et oma sisetunnetes ja teadmistes üheskoos selgusele saada ja seda edasi arendada. Me ei saa ju võrrelda, mida teadsid maiad tuhandeid aastaid tagasi ning missugused on tsivilisatsiooni saavutused praegu. See jutt, et teadlased on mingid konspiraatorid, keda ei tohiks uskuda, on võrreldav kunagi Inglismaal levinud masinapurustajate liikumisega – et nüüd mõeldi välja masinad, aga meie tahame tööd käsitsi edasi teha. Nibiru fanaatikud väidavad, et nad on läbi lugenud paar raamatut ja soovitavad seda ka teadlastel teha. Teadlased aga on läbi lugenud tuhandeid raamatuid ja teadusartikleid ning nende nägemus põhineb kümnetel aastatel uuringutel, mis nad ka ise selles vallas on teinud, aparaatidega, millest muistsed tsivilisatsioonid isegi unistada ei osanud. Ja ikka on veel palju leida ja avastada, on asju, mida ei osata seletada. Aga antud juhul hirmutatakse inimesi, et tuleb planeet ja toimuvad üliolulised muutused. Rääkimata sellest, et elu sellise orbiidiga planeedil poleks võimalik, pole ka sellist planeeti olemas, sest inimesel on piisavalt arenenud tehnoloogia, et seda avastada. Kõik senised pildid on mingid muud objektid, optilised illusioonid või võltsingud. Seega teadlased ei lepi iialgi inimestega, kes tahavad lausvaledega külvata hirmu ja massipsühhoosi.

  29. Mõelda vaid kui näiteks aastal 610 oleks eksisteerinud tänapäevane arenenud psühhiaatria , keegi oleks asjatundlikult soovitanud Muhhamedil ravile pöörduda ja ta oleks hüva nõu kuulda võtnud. Ei mingit koraani. islamit, jne. Mooses oleks arusaanud, et põõsastega kõnelda on võimatu. Meil poleks kirikuid ja religiooniõpetuse üle vaielda poleks vaja. Milline maailm siis praegu välja näeks? Kas uhhuu on see kui usutakse kellegi poolt värskemalt välja mõeldusse, aga kui loetakse piiblist 2000 a. tagasi ilmutatud asju,siis on ok. sest see oli nii ammu juba ja tegemist on kultuuriga. Ning peaasi, et ei usuta mitte enda sonimisi vaid kellegi teise omi(mida vanemaid, seda paremaid, ükskõik kui arusaamatud need ka ei tunduks) sest siis oled igati normaalne? Või oled ainult siis normaalne kui ei usu midagi ebamateriaalset? Või pole normaalne selliseid mõtteid mõlgutada?

  30. Jason ütles:

    sa ju tead, et sellised vei usu, et on haiged ega lähe mingil juhul ise ravile.

    Kahjuks küll, aga nendega väitlemine valab ainult õli tulle juurde. Kui neid lihtsalt ignoreerida, siis on palju tõenäolisem, et nad ei saa enam oma ideede kaitsmisest rahuldust ja varem või hiljem pöörduvad oma “õnnetu ja üksiku elu” probleemidega kuhugi, kus nad tõesti abi võiks saada. Sellisest väitlusest võib-olla mõningal määral kasu, kui on kartus, et mõned kõrvalseisjad ka sellise teooria lõksus võivad langeda.

  31. Miks öeldakse, et ateristlik maailmapilt on materiaalne, pigem võiks öelda selle kohta loogiline või loogikal põhinev. Materiaalsusega pole siin ju midagi pistmist.
    Materiaalsust on hoopis rohkem ju müstikas ja uhhuus, kus asjadele antakse sageli “hing” jne.

  32. salvey ütles:

    Kas uhhuu on see kui usutakse kellegi poolt värskemalt välja mõeldusse, aga kui loetakse piiblist 2000 a. tagasi ilmutatud asju,siis on ok.

    miks sa nii arvad? miks see ok peaks olema?

    sest see oli nii ammu juba ja tegemist on kultuuriga.

    kultuuriga võib sel juhul tõesti olla tegemist aga ka kalvipoeg on osa kultuurist ent ilmselt oled ka sina nõus, et vaid poolearuline usub, et kõik kalevipojas jutustatu on sulatõsi.

    Ning peaasi, et ei usuta mitte enda sonimisi vaid kellegi teise omi(mida vanemaid, seda paremaid, ükskõik kui arusaamatud need ka ei tunduks) sest siis oled igati normaalne?

    sul on päris huvitav nägemus. kust sa sellise järelduseni jõudsid?

    Või oled ainult siis normaalne kui ei usu midagi ebamateriaalset? Või pole normaalne selliseid mõtteid mõlgutada?

    hmm, ma arvan, et suht omaette võib uskuda, midaiganes. ebanormaalseks muutub see siis kui avastatakse, et ka kõik teised peaks sama asja uskuma.

  33. Tonda ütles:

    Kahjuks küll, aga nendega väitlemine valab ainult õli tulle juurde. Kui neid lihtsalt ignoreerida, siis on palju tõenäolisem, et nad ei saa enam oma ideede kaitsmisest rahuldust ja varem või hiljem pöörduvad oma “õnnetu ja üksiku elu” probleemidega kuhugi, kus nad tõesti abi võiks saada. Sellisest väitlusest võib-olla mõningal määral kasu, kui on kartus, et mõned kõrvalseisjad ka sellise teooria lõksus võivad langeda.

    1) ma pole märganud, et parafoorum pärast aktiivsemate skeptikute kõrvaldamist kuidagi õnnetumaks ja üksikumaks oleks jäänud – uhhuud leiavad ikka omasuguseid ja vadistavad siis rõõmuga omavahel edasi.

    2) leian ka ise, et PEAMINE missioon peakski olema demonsteerida sellistes väitlusest kõrvalseisjatele ja kõhklejatele, et uhhuude jutt ei kannata kriitikat. kindlasti oleme me kamba peale nii mõnegi kõhkleja mõistusele suunanud.

  34. To Aleksander.

    Sinuga on suht huvitav suhelda.
    Oled sa kunagi mõelnud, mis asi on õigus?

    Mina olen järeldusele jõudnud, et õigus on hetkearusaam mingist asjast/olukorrast. Kui sa lähed näiteks ajas 5-10 aastat tagasi, siis meenuta, mis oli sinu seisukoht mingi asja suhtes, milles sa teadsid, et sul on raudselt õigus. Vaata seda sama arusaama täna ja tunneta, mis sellest tookordsest õigusest alles on jäänud. Muidugi võib moka otsast mainida, et sa olid siis rumalam. Aga kust sa tead, et sul täna lõplik õigus on ja see järgnevate kogemustega ja arusaamade kasvuga ei muutu?

    Kõige kummalisem on see, et kõigil on õigus ja ikka vastavalt sellele, milline on tema hetkearusaam elust.
    Oma õigusega teiste nina all vehkimine ei ole muud, kui teistele psüühilise surve avaldamine selleks, et oma tahtmist saavutada.

    Teistele siltide juurdekleepimine on tahtmine teine paika panna, et ta mingil juhul sinu autoriteeti, mis on sinu õigustega kaitstud, lammutada ei saaks. Sellega tekitatakse ennekõike endale probleeme juurde.

    Isegi lapsed teavad, et kes teisele nime annab, see ise seda kannab.

    Inimene, kes arvab, et ta on midagi saavutanud või kellekski saanud, on ennast ise ülejäänu suhtes ära isoleerinud. Tulemuseks on kitsas maailmanägemine ehk elust võõrdumine.

    Mida rohkem inimene ennast kaunistab kõikvõimalike siltidega (ka skeptik on silt) ja mida rohkem ta enda armastatud tunnustatud autoriteetide tõestatud tsitaatidele toetub, seda vähem oskab ta ise olla ehk endale toetuda.

    Selleks, et ennast teistsuguste eest kaitsta , siis on vaja neid sildistada koledamate siltidega kui endal on. See on tahtmine ennast paremana ja õigemana näidata ja ikka selleks, et siis on teistele oma tahet peale suruda õigustatud.

  35. Aigar Säde,

    Kas te oleksite nii lahke ja täpsustaksite, mida te täpsemalt elektronide käest küsite?
    Kas on ainult üks küsimus või on neid rohkem?

    Kas elektronid vastavad ka teile? Kui jah, siis millised on vastuse variandid? Või on täiesti suva, võite küsida neilt näiteks: “kuidas läheb?”

    Kas te räägite ühe elektroniga või mitmega korraga. Kui mitmega, siis kui paljudega täpsemalt räägite?

    Loodan, et saan kõikidele küsimustele selge vastuse, kuna te paistate seda teemat tõesti jagavat. Jään huviga ootama!

    Kõike paremat,

    Miko

  36. To Miko.

    Selleks, et elektroniga suhelda, tuleb temaga samastuda ehk püüda vaadelda maailma nii, nagu tema näeb.

    Minul on selline kogemus, et mõeldes ennast elektroniks, tekkis ääretu avaruse ja kerguse, peaaegu kaalutuse tunne. Kõikjal oli nn. valgustatud tühjus. Tajusin ennast nagu mingist nähtamatust lehtrist välja vaatamas. Siis taipasin, et elektron on elu, kes võib ennast manifesteerida suvalisel hulgal suvalistesse ruumipunktidesse suvalisel ajal. Kuna ta on elu, siis teab ta ka kõike, kuna osaleb kõiges.
    Elektroni nimetuse mõtlesid välja teadlased, kes selle avastasid. Kui ma ei eksi, siis vist kreekakeelne sõna.

    Kui püüdsin ennast mõelda elektroniks, kes tiirleb ümber tuuma, sain kogemuse, et tegelikult ta seda ei tee. Ta liigub kõikides suundades üheaegselt.

    Elule suuna andja on mõte. Kõik mõtteaparaati omavad isikud on loojad. Loomise triumf on mateeria.
    Mateeria on elus, seda saab mõttega mõjutada.

    Rääkides rohkemaga kui ühe elektroniga, siis arvan, et tegelikult suhtlen erinevate loojate loodud maailmadega.

    Arvuti mõttega loodud viirusetõrje baseerub erinevate maailmadega suhtlemisel. See inimene, kes ei ürita teisi omakasu huvides allutada, selle jaoks on sõbralike maailmade hulk pea piiramatu, sellega kaasneb ka pea piiramatu jõud. Suheldes elektronidega, kes kõike läbivad, saab neile esitada korralduse või palve, et nad sinu arvuti puhtana hoiaks.

    Kui ma selles teemas surfasin ja oma arvuti 0 ja 1 kosmilise kullaga ära märgistasin, siis parasjagu lõpetas minu arvutis Norton Security Scan oma töö, andes tulemuseks 2 viirust. Enne seda oli olnud mingi pool aastat stabiilseks tulemuseks 29 viirust. Taipasin, et elektronid andsid mulle märku, et nad tegutsevad. Andsin neile selleks, et asja kontrollida, korralduse ka ülejäänud kahest viirusest vabaneda. Järgneva skaneerimise tulemuseks oli 0 viirust.

    Hiljem proovisin ka teisi viiruseotsijaid, tulemus oli samuti 0.

    Olen huvi pärast käinud peale seda ka sellistel saitidel, kust kohe kindlasti viiruse saab. Tulemuseks on ikkagi 0 viirust.

  37. Aigar Säde,

    Oli huvitav lugeda sinu nägemust meie maailmast… Siiski ma leian, et sinu jutus pole just seda tõe ivakest väga sees.

    Elektronide roll meie arvuti tarkvaralisel käitumisel on ainult läbi elektrivoolu pooljuhtides. Mille sisse/välja lülituse kombinatsioonide eesmärgid on kokkuleppelised.

    Näiteks teatud arvu pooljuhtide sisselülitumisel lülitatakse sisse protsessori ühes registris väärtus “1” mille tähiseks on “true” ehk “jah”. Tänu millele tarkvara oskab vastava manöövri teha. Aga seda ainult juhul kui me oleme tarkvara selliseks teinud.

    Nüüd, et sinu elektronid tuleksid ja eemaldaksid mingi viiruse või muu tarkvaralise koodi kõvakettalt, siis esiteks “nad” peaksid teadma kuidas suhelda meie arvutiga.
    Elektronid peaksid omal tahtel kord liikuma ühtlases suunas intensiivsemalt kord vähem(elektrivoolu tugevus), et muuta protsessori registris mingit väärtust. Nad kusjuures omakorda peaksid teadma ka seda, mis selle tulemuseks oleks.

    Teiseks nad peaksid seda tegema miljoneid kordi, et terve see käsk meie arvutile edasi öelda läbi protsessori.

    Kolmandaks nad peaksid teadma, milline on viirus. Mis kusjuures ei ole mitte midagi muud kui samasugune programmeeritud kood nagu iga teinegi, ainult see põhjustab meile inimestele moraalset kahju, kuna me ootame, et arvuti teeks seda, mida me tahame ja viirused kipuvad just vastupidi käituma.

    Ja kui elektronid juba teavad midagi, kas neil siis järelikult mitte ei ole täiesti oma teadvus?
    Sellest saaks ju järeldada seda, et kõik arvutid mõtlevad tegelikult reaalselt. Või üldse kogu tehnoloogia peaks elus olema. Imelikul kombel aga ei paista sellest mingeid märke olevat, et arvutid ise mõtleksid. Ainult ulmekirjanduses, kus masinad kipuvad kontrolli maailma üle võtma.

    Ja kui elektronidel pole sellist teadvust nagu inimesel, siis miks neid üldse peaks kottima, sinu egoistliku inimese soovid?

    Aga noh Sina ime kombel oled mingi välja valitud tüüp, kes oskab seda teadvust paluda nagu usklik jumalat.

    Põhimõtteliselt sul ju võib õigus olla, aga seda saaks üsna lihtsalt tõestada, siis saaksid oma nime puhtaks pesta ja ehk isegi saaksid nobeli preemia, kuna tänu sinule tehtaks palju inimkonnale kasulikke avastusi. Kas sa mitte ei tahaks seda? Kasulik olla maailmale, mina küll tahaks.

    Näiteks peaksid sa saama elektronidele öelda, et “pange tv3 peale” ja siis vahetab telekas kanalit ilma puldita.

    Kui kellelgi füüsikul/teadjamal on parandusi minu väidete kohta, siis on need kindlasti teretulnud.

  38. Aigar Säde ütles:

    To Miko.

    Selleks, et elektroniga suhelda, tuleb temaga samastuda ehk püüda vaadelda maailma nii, nagu tema näeb.

    Vabandust, et vahele segan, aga kuidas elektron “näeb” maailma?

    Meenutades füüsika ja bioloogia kohta õpitut, siis “nägemine” inimese mõttes on protsess, kus valgusosake (footon) tekitab elektrokeemilise impulsi, mis piki närvirakke ajusse jõuab ja sedakaudu välismaailmast adutava kujutise tekitab. Mööndusega võib laiendada “nägemist” igasugusele välismõjutuste registreerimisele, mis elektroni puhul tähendaks siis näiteks ergastumist ehk kvanthüpet kõrgemale orbitaalile või hoopis tuuma kütkest vabanemist.

    Mõistan oma piiratust, mida teadmised füüsikast mulle seavad, kuid elektronide nägemismeelt, mis inimese puhul on kombinatsioon füüsikast ja biokeemiast, on mul tõepoolest raske ette kujutada.

    Minul on selline kogemus, et mõeldes ennast elektroniks, tekkis ääretu avaruse ja kerguse, peaaegu kaalutuse tunne. Kõikjal oli nn. valgustatud tühjus.

    Aatomite maailm on tõepoolest hõre ja elektronidel tohutult ruumi ringi lehvida. Meenub võrdlus, et kui aatom oleks suure kiriku suurune, siis elektron oleks kui kärbes selles. Samuti on teada, et elektroni mass on väga väike. Näiteks need elektronid, mida inimkeha sisaldab, kaaluvad kokku mõned kümned grammid. “Valgustatud tühjus” seevastu on vastandlike mõistete kooslus. Valgus on teatavasti footonite voog ja elektronil tasemel ei ole valgus lihtsalt tühjus, vaid elektronil on footonitega eriline suhe.

    Tajusin ennast nagu mingist nähtamatust lehtrist välja vaatamas. Siis taipasin, et elektron on elu, kes võib ennast manifesteerida suvalisel hulgal suvalistesse ruumipunktidesse suvalisel ajal. Kuna ta on elu, siis teab ta ka kõike, kuna osaleb kõiges.
    Elektroni nimetuse mõtlesid välja teadlased, kes selle avastasid. Kui ma ei eksi, siis vist kreekakeelne sõna.

    Sõna “elektron” oli olemas ammu enne seda kui Thomson ta 1897. aastal kinni püüdis.

    Elektron tähendas juba vanas Kreekas merevaiku.

    Kui püüdsin ennast mõelda elektroniks, kes tiirleb ümber tuuma, sain kogemuse, et tegelikult ta seda ei tee. Ta liigub kõikides suundades üheaegselt.

    Seda küll, et Bohri planetaarne aatomimudel, kus elektron on kui planeet ümber tuum-päikese tiirutamas, pole korrektne. Seda teavad ka me füüsikud ning küllap on sellest juttu olnud ka populaarteaduslikes kirjutistes. Pigem kirjeldatakse elektroni kui tõenäosuspilve, aga selle matemaatikasse süvenemiseks kuluksid mõned aastad ülikoolis matemaatikat tudeerida. Ja kas see elektron just “liigub kõikides suundades üheaegselt”? Võibolla on ta hoopis ruumis laiali määrdunud ja ei omagi konkreetset “kohta”, kus “olla”?

    Elule suuna andja on mõte. Kõik mõtteaparaati omavad isikud on loojad. Loomise triumf on mateeria.
    Mateeria on elus, seda saab mõttega mõjutada.

    Siinkohal palun tõestust. Kui muu jutt võib vabalt olla poeetiline ja enesekohane maailma mõistmise viis, siis seda mõttega mõjutamist soovin küll oma silmaga näha.

    Rääkides rohkemaga kui ühe elektroniga, siis arvan, et tegelikult suhtlen erinevate loojate loodud maailmadega.

    On sul aimu, mitu elektroni kasvõi ühes inimkehas on?

    Arvuti mõttega loodud viirusetõrje baseerub erinevate maailmadega suhtlemisel. See inimene, kes ei ürita teisi omakasu huvides allutada, selle jaoks on sõbralike maailmade hulk pea piiramatu, sellega kaasneb ka pea piiramatu jõud. Suheldes elektronidega, kes kõike läbivad, saab neile esitada korralduse või palve, et nad sinu arvuti puhtana hoiaks.

    Kui ma selles teemas surfasin ja oma arvuti 0 ja 1 kosmilise kullaga ära märgistasin, siis parasjagu lõpetas minu arvutis Norton Security Scan oma töö, andes tulemuseks 2 viirust. Enne seda oli olnud mingi pool aastat stabiilseks tulemuseks 29 viirust. Taipasin, et elektronid andsid mulle märku, et nad tegutsevad. Andsin neile selleks, et asja kontrollida, korralduse ka ülejäänud kahest viirusest vabaneda. Järgneva skaneerimise tulemuseks oli 0 viirust.

    Hiljem proovisin ka teisi viiruseotsijaid, tulemus oli samuti 0.

    Olen huvi pärast käinud peale seda ka sellistel saitidel, kust kohe kindlasti viiruse saab. Tulemuseks on ikkagi 0 viirust.

    Nojah, eks arvutiasjatundjad tee omad järeldused…

  39. Minu kogemus energeetilise viirusetõrjega tegemisel:

    Energeetiline viirusetõrje

    Ma sain kätte arvutile mõttega pealepandava viirusetõrjesüsteemi.

    Palun mitte mind hullumeelseks pidada, aga reaalis asi toimib :)

    Kui Aigar mulle vaimset viirusetõrje süsteemi ideed kirjeldas, pidasin alguses teda hulluks.

    ………………………………………

    Algne Aigari idee:

    Süsteem jäljendab duaalsüsteemi põhimõtteid.

    Uus asi võetakse oma maailma ja hakatakse seda kaitsma. Antud juhul Windowsi algprogramm.

    Omad tunneb näo järgi ära. Selleks on Windowsi algjuppidele vaja lisada oma nägu ehk kood.

    Kolm eraldiasetsevat võrku üksteise peal on kui minevik, olevik ja tulevik. Tegutsemine toimib reaalajas ehk olevikus. Olevikku uue programmi lisamine ja selle läbikammimise tulemusena tuleb kandvad osad ehk võrgusilmad asetada ülemisse võrgustikku. Alumine võrgustik on selleks, et kui asi untsu läheb, saab uuesti alustada. Kui ülemisse võrgustikku on kõik kontrollitud silmad asetatud, tuleb see tervikuna läbi testida ja kui asi kannab, teha sellest uus olevik koos äratuntava näoga. Uue oleviku koopia viia selle alla, mis saab alustalaks järgmistele üritustele.

    Lisavidinad pane ise külge.

    …………………………….

    Aigari info :

    Mittehaakumise maailm:

    Kui viia oma arvuti programmid nn. teise sagedusse.
    Selleks luua oma nn. kanal, kus käsuread mingi lisandiga teiseks teha.
    Näiteks, kui originaal on 1001, siis sinul oleks sama asi 10011 ehk 1001=10011
    Tulemuseks on see, et viirus paugutab mööda.

    Kas on liiga utoopiline?

    ………………………….

    …Mille baasil valmis mul analoog arvutimaailmas:

    LEVELID:
    1. levelis on süsteemiketas füüsiliselt dubleeritud, alati on OS-süsteemist põhikoopia varukettal.
    2. levelis jookseb XEN linux-i os loader, potentsiaalselt on võimalik linuxit välja vahetada rebooti tegemata.
    3. Linuxis jookseb WMware, mille peal on siis Windows.
    4. Andmed on eraldi DATA-kettal.

    ERI LEVELITE KATSETUSTERUUMID:
    1. Füüsiliselt on olemas 2 ketast, mille vahel mängida.
    2. XEN linuxi loaderi läbi linuxi algsüsteemi backup ja live versioon ning katsetuste ruum.
    3. läbi linuxi backup WMwares, live ning katsetuste WINDOWS.

    Süsteem on turvatud:
    1. Füüsilselt. Kui vaja, vahetame süsteemiketta välja.
    2. XEN loaderi tasemel teeme linuxite vahetuse.
    3. Teeme linuxi sees Windowsile vahetuse.

    …………………………………….

    Argo kogemus:

    Ja lõpuks mõttega pealepandav viirusetõrje süsteem.

    Kõik on energia ehk teadvus, millega on võimalik suhelda. Näiteks on teada tugeva energiaga naised, kes ei tohi olla arvutile liiga lähedal, sest arvuti teeb siis lollusi ja võib üldse kokku joosta.

    Süsteem on iseenesest lihtne. Suhtled oma arvutis ringisibavate nullide ja ühtedega ning paned neile oma tunnuse juurde – väikse kriipsu nullile (näiteks võib sinu 0 välja näha nagu Q) ja väikese kriipsu 1-le suvalisse kohta. Nüüd on kõik sinu teenistuses olevad 0 ja 1 ära märgistatud. Sissetulev viirus ei saa toimida, sest tema ehituskivid nullide ja ühtede näol on minu arvutis olevatest ehituskividest erinevad. Puudub ühine taustsüsteem ja seetõttu ei ole viiruse jaoks minu arvutit olemas.

    Energeetilise viirusetõrjesüsteemi oma arvutis käivitamiseks on vaja olemasolevad viirused kõrvaldada. Selleks tuleb võtta oma arvutit kui elusolendit, temaga suhelda ja anda talle korraldus kõik liigne eemaldada. Siin hakkab tööle elektronide teadvuse tasand.

    Selleks, et minu nullid ja ühed viiruse ära tunneks, jäetakse arvutisse alles üks deaktiivses seisundis olev viirus – et oleks näidis, millised on sissetungijad. Asi töötab omapärase mäluna.
    ……………………………………………..

    Kuidas asjaga tegelemine välja nägi?

    Eile viskas mu arvuti 4 korda sinise pildi ette ja olin juba mõttel, et sellega on kõik „korras”. Siis katsetasin oma süsteemi edasi ja lõpuks taipasin tasandil, milles asuvad 0 ja 1, suhelda.

    Täna pole arvuti kordagi kokku jooksnud ja käib kui vana mees.

    Kontrollisin korra viiruseskaneerijaga süsteemi üle ja sain tulemuseks 0 viirust .
    Pool päeva hiljem, et 1 viirus.

    Hiljem tuli taipamine, milleks see 1 viirus vajalik on.
    Enne seda aga oli arvuti paksult viirusi täis.

    …………………………………………………..

    KOGEMUS ARVUTI SINISE PILDI ETTEVISKAMISEGA TEGELEMISEST:LÄBI NÄHTAMATU MAAILMA:

    Tegelikult oli asi, nii et panin vaimse viirusetõrje juba varem peale, aga masin jooksis kokku. Masin viskas tcpip.sys errorit ette koos sinise ekraaniga ja mälu dump-iga.
    Selleks, et süsteem korralikult tööle saada ja see viimasest veast aru saada, surfasin kuskil 3-4 tundi ringi ja suhtlesin arvuti kui elusolendiga. Kui läksin oma arvutimaailma sisse, siis oli tunne, et selles maailmas on üks suur udupilv, mille nimeks on suur segadus. Läks tükk aega enne, kui ma üldse sinna sisse sain. Läksin nagu kõigepealt ette alla ja siis ülesse. Teadsin küll seda mõttega pealepandavat süsteemi, aga oli vaja minna veel level sügavamale. Mõistsin ühtäkki, et arvuti pole midagi staatilist ning ringisibavate nullide ja ühtedega on võimalik suhelda kui elektronide teadvusega. Ja siis tuligi mõte, et kui saan suhelda, siis hakake minu heaks tööle, olete kui minu teenistuses. Ja need 0 ja 1 olid justkui nõus. Ja mõttes näitasin veel ära, milline on viirus: oma koodi muutev, varjata üritav, kiirelt oma tegevust muutev jne..

    Peale seda tuli justkui rahunemine ja vabanemine. Suur udukogu kadus ära ja tuli teadmine, et asi toimib. Ja järgmine päev oligi nii, et arvuti sinist pilti enam ette ei visanud.

    Argo Vilberg
    argovilberg@gmail.com
    http://www.softpro.ee/Energeet.....etorje.htm

  40. Aigarile
    no ei tasu teemat vahetada, eks.
    Kui miskit on olemas, siis saab seda mõõta – ja järelikult saab teha ka katset, kas on olemas või mitte. See ei kehti küll suuresti filosoofiliste kategooriate kohta, kuid ka siin saab teooriate paikapidavust konkreetses situatsioonis kontrollida.
    Õiguse ja õigluse üle olen ma arutlenud paljude inimestega väga palju kordi, aga see ei puutu teemasse kuidagi tegelikult.
    Seega jäta udutamine ja osale katses, kui sa endas nii kindel oled – või võta uhuulase “aumärk” vastu . Lihtne asi, eks. Pea siis vasakult kolmanda raku elektronidega nõu enne:)))), kui suudad nende hääli eristada muidugi – sest see on kaugelt hullem kui Novgorodi veetshe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga