Maailmalõpp aastal 2012

Üks jabur idee on mööda ilma ringi liikumas. Sellest räägivad kanaldajad, vaimsed inimesed, selgeltnägijad, astroloogid, vandenõuteoreetikud, ufoloogid, vibratsioonivahetajad, võnketasandi tõstjad, auratransformaatorid, gurud, joogatreenerid, nende jüngrid, veidrate ideedega arheoloogid-mütoloogid.

2012. aasta maailmalõpp on justnagu kogu New Age liikumise kvintessents, omamoodi Jeesuse teine tulemine, mida härdalt oodata, karta, loota, milleks ette valmistada.

Maailma lõpp on see osade jaoks otseselt mingi üleilmse katastroofi näol, osadele saab see aasta kauaoodatud uude dimensiooni üleminekuks, nagu paradiis, nirvaana või muu selline hea asi.

Gurud muidugi ütlevad, et sündmuseks peab valmistuma, sest edasi pääsevad vaid vaimselt õigesti häälestatud inimesed. Õiget häälestust aga saab nende juures harjutada (raha eest, loomulikult). Võib osta ka vastavaid raamatuid või külastada õigeid kodulehti internetis.

Miks just 2012?
Maiade kalender lõppevat siis ära.

Keda selline lapsik seos ei rahulda, siis võib vastavat algoritmi kasutades leida piiblist, et asteroid või komeet põrkab Maaga kokku. Või et talvisel pööripäeval paikneb Päike väga-väga lähedal galaktilise ekvaatori ja ekliptika lõikepunktile.

Mis küll juhtuma hakkab?
* Kosmilise kehaga kokkupõrget juba mainisin, aga see ei pruugi veel olla inimkonna lõpp, kuna:
* vaimselt puhastunud liiguvad edasi kõrgemasse dimensiooni;
* või tulevad kosmosetulnukad ja päästavad parimad Maa pojad ja tütred oma emalaevale tõstes ära;
* võibolla toimub hoopis Maa magnetpooluste vahetus;
* teadlased lähevad ülbeks ja keeravad LHC nupu üle piiri;
* masinad võtavad võimu;
* gammasähvatus steriliseerib planeedi;
* inimeste geneetiline kood modifitseerub ja algab uus evolutsiooniline ajajärk;
* Yellostone supervulkaanil saab aeg täis ja hakkab purskama;
* Atlantis tõuseb;
* mõtle ise endale sobilik lõpp välja.

San Franciscos toimus 31.10-02.11 2008 konverents teemal aasta 2012. Kokku tulid šamaanid, ufoloogid, mediteerijad, astroloogid ja muud New Age mütoloogid. Peeti loenguid, vaadati dokfilme, mediteeriti koos. VIP pilet maksis 300 dollarit. Konverentsi loosung kõlas: “Shift happens.”

Konverentsi üks korraldajatest ütles, et 2012 on inimkonna ajaloo tähtsündmus. Kõik, mida me teame, kõik, mis me oleme, saab kardinaalselt muudetud. Maia-asjanduste uurija John Major Jenkins teenis kestvad kiiduavaldused, kui ta väitis, et maiade hieroglüüfid kubisevad Linnutee keskust tähistavatest puu- ja loomakujutistest, mida Jenkins kutsub maiade loomismüüdi mustaks auguks.

Bostoni ülikooli maia asjatundja William Saturno, kes konverentsil ei käinud, rääkis loo, kus üks mees tuli ta kontorisse ja küsis ühe linnupesa kujutisega maia seinamaali kohta. Mees väitis, et see on maiade must auk, aga Saturno ütles: “Minumeelest on see linnupesa.”

Allikas: pressdemocrat.com

Ennustus
Palju inimesi saab hukka, kuna on gurude või iseenda poolt ajud vussi keeranud ja kui kaua oodatud ja selleks pikalt ettevalmistatud sündmus muidu aset ei leia, siis aidatakse üksteist nagu Jonestownis või vahetatakse võnketasandit nagu taevavärava (Heaven’s Gate) jüngrid.

433 Replies to “Maailmalõpp aastal 2012”

  1. Igas tahes mina ei usu seda juttu karvavõrd ki võib millile kihla vedada !!!! :P Aga jah seda ei juhtu :P 99,9% kindel :P kõigu ned ennustajad SITALE !

  2. Palju maksab maailmalõpp?

    2012 pole esimene apokalüpsis, mida meile ennustatud on. Õigupoolest on neid olnud päris mitu. Siin tasub mõelda tagasi postituse algusesse: meie lapsik egoism. Uskuge või mitte, iga generatsioon on olnud kõige arenenuma tehnoloogiaga, kõige parema teadusega, kõige kõigem. Iga põlvkond väärib oma maailmalõppu ja oma avastusi, oma sõdu ja oma katastroofe. Meil kõigil on õigus olla ellujääjad ja kangelased. Me kõik tahame olla erilised, sellest ka uskumatult isekas suhtumine – just meie oleme need väljavalitud, kes saavad kogeda uut ajajärku, just meie oleme need, kes suudavad hävitada kogu planeedi.
    Ma ootan huviga järgmist aastat, teadvuse nihet, võimsaid päikesetorme, magnetpooluste pöördumist ja kõikide vulkaanide purskamist.

  3. Täna hommikul kuupäeva vaadates sain aru et 10 päeva pärast tuleb üks eriti kena väljanägemisega kuupäev: 11.11.11.
    Sellist, ainult ühte sorti numbritest koosnevat kuupäeva tuleb ette vaid 2 korda sajandis, 22.22.22 on meil ka veel ees.
    See tekitas kohe mõtte, et kindlasti leidub indiviide kes selle kuupäeva ilu märkavad ja arvavad et just see päeva oleks üks mõnus hetk maailma lõppemiseks.
    Panin Googlisse “world end on 11.nov” ja tõesti, vähemalt üks prohvet,Rev. Peter Anamo Kumasist, on minuga sama meelt ja arvab et maailmalõpp saabub sel kuupäeval maavärina läbi.
    http://www.ghanaweb.com/GhanaH.....?ID=207180

  4. @Tonda:
    on, olen ise ka seda saadet näinud ja näinud ka seda lehte, kus kogu kremmel kirjas on, pange otsingusse “Web-bot” ja vaadake mida leiate, kritiseerita pole mõtet :)

  5. IKH. Postimees.

    Täna on 21. detsember 2011 ning maiade kalendri järgi peaks maailmalõpp saabuma aasta pärast ehk 21.detsembril 2012.

    Mehhiko turismiameti prognooside kohaselt toob maailmalõppu uskumine 2012. aastal rekordilised 52 miljonit turisti. Need külastavad eelkõige maiadega seotud paiku nagu Chiapas, Yukatan, Quintana Roo, Tabasco ja Campeche.

  6. dig ütles:

    IKH. Postimees.

    Peale kõmuhimulise pealkrja polegi ju sellele artiklile suurt ette heita… Ehkki lause “Asjatundjate sõnul tekib 2012. aastal maiade vastu varasemast veel suurem huvi” tekitas huvi, et mis sorti asjatundjad need nii sõnuvad.

  7. VIDEOD: Kas ilmalõpp on tulekul? Koerad käituvad imelikult! Delfi

    Igasugused prohvetid ja ettekuulutajad on suursündmusi läbi aegade ennustanud looduse veidra käitumise pealt.
    Olgu selleks siis piibellikud rohutirtsud või päikesevarjutus. Samasugust veidrust võib viimasel ajal väikeste koerte juures märgata.

    Selgub, et isastel chihuahuadel ja spitsidel ei piisa enam jala tõstmisest vaid piirkonda märgistatakse oluliselt edevamal moel. Mida see küll tähendama peaks? Saatuslikku maavärinat? Näljahäda? Uut tuhapilve?

    Paistab nii, et maailmalõppu ennustavatest kõikvõimaliku ja võimatu sisuga uudisnupukustest sel aastal juba puudust kätte ei tule.

  8. @salvey:

    Minul tekib sellega seoses täpselt 3 küsimust.
    1. Kas ajakirjanikud tahtlikult eirasid asjaolu, et internet kajastab meile täpselt samasuguseid juhtumisi ka möödunud aastatest?
    2. Kas on võimalik, et see spetsiifiline koeratõug on leidnud sort of uudse ja efektiivsema viisi oma territooriumi märgistamiseks? Kuigi evolutsioonilisest vaatepunktist ei tohiks looduslik valik neil enam erilist rolli mängida ja seega peaks üle jääma mingi täiesti juhuslik, kõrvaline muutus, mis aretamise käigus andis nende tõule muuhulgas sellise omaduse(ehk siis artikli ”viimasel ajal” kehtib umbes viimase mõne sajandi kohta)
    3. Miks selliste asjade autorid automaatselt tööd ei kaota? MIKS?!

  9. @Carl:
    1) ma arvan küll, teevad väheke nalja (ja ootavad ka muidugi jaburaid ja naljakaid kommentaare), ma ei usu küll, et nad tõemeeli koerte taolist käitumist ka tegelikult maailmalõpu märgiks peaksid
    2) koerte koha pealt mai oska suurt midagi arvata, seda peaks mingi koerte treener või keegi taoline kommenteerima.
    3)Kaldun arvama, et taoliste tööde eest saavad nad hoopiski palka, nii et pole seal mingit töökaotust karta.

  10. @salvey:

    Ei nagu, ma saan aru, et nad saavad palka ja see on tohutult naljakas, aga samas ma tõesti loodan näha päeva mil kõik ajakirjanikud ja artiklite kirjutavad jõuavad kollektiivselt arvamusele ”geez, äkki me ei peaks siduma asju mõttetu absurdiga? Miks mitte rääkida toredatest, veidratest, naljakatest asjadest ilma, et mainimist leiaks järjekordne maailmalõpp või äärmiselt ebaõnnestunud, aga millegipärast edukas astroloog?”

  11. Daily Mail’i andmeil ennustab Antonio Vazquez, et maiad ei kuulutanud käesolevaks aastaks maailmalõppu.

    Mexico’s ‘Grand Warlock’ Antonio Vazquez yesterday declared claims that Mayans have predicted the apocalypse in 2012 to be a ‘big fat lie’.

    Isand Vazquez’i väited on loomulikult tühja tähelepanu otsimine. Seni on ta ennustanud hulka sündmusi, mida ei juhtunud.

    Mr Vazquez, who himself has previously predicted, among other things, the death of Britney Spears and a future invasion of Syria, said yesterday the Mayans never said anything about the world ending.

    Mr Vazquez could not make his declaration without revealing his latest outlandish predictions, however.

    The Mexican has been making predictions from tarot card readings and astrology for 25 years, with somewhat mixed results.

    The self-appointed Grand Warlock believes witchcraft caused the rash of cancer cases among South American leaders.

  12. Carl ütles:

    aga samas ma tõesti loodan näha päeva mil kõik ajakirjanikud ja artiklite kirjutavad jõuavad kollektiivselt arvamusele ”geez, äkki me ei peaks siduma asju mõttetu absurdiga?

    Hmm, Sul on siis oma Dream, nagu M.L.K-lgi pea-aegu.

    Miks mitte rääkida toredatest, veidratest, naljakatest asjadest ilma, et mainimist leiaks järjekordne maailmalõpp või äärmiselt ebaõnnestunud, aga millegipärast edukas astroloog?”

    Ma arvan, põhjus peitub selles, et kuni leidub nõudmist seni leidub ka pakkumist, kuna meil on ju nüüd turumajandus, mitte enam plaanimajandus, nagu siis, kui mina veel noor olin. Ja laiemalt võttes on põhjused inimloomuses üldse. A`aga võibolla toimub ajapikku evolutsiooni käigus mingeid muutusi ka…

  13. Carl ütles:

    2. Kas on võimalik, et see spetsiifiline koeratõug on leidnud sort of uudse ja efektiivsema viisi oma territooriumi märgistamiseks? Kuigi evolutsioonilisest vaatepunktist ei tohiks looduslik valik neil enam erilist rolli mängida …

    Ei, miks mitte?

    Aga mina pakuksin, et tegemist on memeetilise evolutsiooniga. Üks koer hakkas uutmoodi jalga tõstma, teised nägid ja tegid järele. Lõpuks ilmus välja koer, kes ei olnud järeletegemiseks piisavalt tark ja kirjutas selle asemel ajalehte uudisnupu.

    See tähendab aga, et uus mood ei seostu tingimata konkreetse koeratõuga ja võib vabalt laika küljest dobermannile nakata.

  14. @Konspiraator:

    Kas keegi defineeriks termini “maailmalõpp” ära. Et siis millest üldse jutt käib?

    On kahtlane, kas sellele küsimusele keegi üldse vastust teab. Niipalju, kui on erinevaid liikumisi ja religioone, sama palju on ka erinevaid maailmalõpu teooriaid.

  15. Oakrock ütles:

    erinevaid maailmalõpu teooriaid.

    Kahtlemata. Aga kõigepealt tuleb selgeks teha, millist olukorda me võime “maailmalõpuks” pidada ja siis alles tulevad mängu teooriad, mil viisil terminiga “maailmalõpp” määratletud olukord võiks aset leida.

  16. @Konspiraator:

    Milleks? „Maailmalõpp“ on fantastiline äriidee, mida uhuulased lüpsavad kuni saavad. Mõelge majanduslikult palju toovad sisse turistide hordid, kes tahavad kusagil magada, süüa, mõne suveniirikese kaasa osta. Alltoodud hulluse tekkimise autoriks oli:

    «See sai alguse meie küla elanikust, kelle väitel kuulis ta mäe juurest imelikke helisid ja seostas neid maaväliste olenditega. See informatsioon jõudis internetti, tekitades laiaulatusliku huvi. Siin on käinud igasuguseid sekte, mõned on end mäel palvetades alasti võtnud,» lausus külavanem.

    2012. aasta maailmalõpus jääb püsima vaid üks Prantsuse küla? http://www.elu24.ee/?id=361296

    Väidete kohaselt on Bugarachi mägi «püha» ning see päästvat tema jalamil asuva küla hävingust. … Samuti hakati seal pidama esoteerikakursusi.
    ********************
    Tegelikult ootavad kõik omavahel vaenujalal olevad religioonid oma jumala tulekut, kuidas see välja nägema peaks hakkama, ei tea ja ei tahagi teada. Maapeal saab olema vist jumalate uputus, kui kõik ennast ükskord ilmutavad ja omavahel sõdima hakkavad!!! Irw, irw, irw. Meil on maa peal juba mitu Kristust, budistide Maitreja, oodata on neid veel üksjagu –juutide Messias, islami Mahdi, hindude Kalki.

    Usun, et see nupuke on siin juba välja toodud, aga siin on juttu maiade jumala tulekust.

    Asjatundja: maiad ootasid jumala saabumist, mitte inimkonna hukku http://www.elu24.ee/?id=654938

    Grönemeyer uuris Mehhikost Tabasco osariigist Tortugerost leitud kivitahvleid. …. Sakslase sõnul on seal kirjas, et kui 13. ajajärk lõppeb, siis saabub maale maiade jumal Bolon Yokte. See lõpp vastab nüüdiskalendris 21. detsembrile 2012.

    Ta lisas, et maiadele oli 13 püha number ning selle tõttu ei ole nimetatud daatumis midagi apokalüptilist. …. Maiade Bolon Yokte oli nii loomise kui sõja jumal.

    «Kurikuulus daatum on tegelikult sümboolne. Maiade jaoks viitas see millegi uuestisünnile. Tegemist on jumala saabumise, mitte inimkonna hukuga,» jätkas maiade ekspert.

  17. võimalikust maailmalõpust, saladuslikust Venemaast, eesti-venekogukonna moodustumisest, poliitikast: Maailmalõpuaasta? Maaleht, P.I Filimonov

    Seda enam et on täitsa võimalik, et too saabuv aasta muutub mitte ainult minu, vaid ka kogu inimkonna viimaseks – ja see tähendab, et plaane peab tegema erilise hoolega. Kui praegu ei jõua, siis hiljem juba enam ei saa. Mina küll maailmalõppu uskuda ei taha, kuid äkki ikka?

    Isegi kui Putinit sunnitakse praegu erru minema (mida ma ei usu) – mida see muudab? Elu meie naaberriigis, mille riigikeel on juhtumisi mu emakeel, läheb ikka edasi omapäraste saladuslike seaduste järgi, millest ma kunagi aru saanud ei ole.

    Venemaa on ju selline riik, mis oma olemuselt juba eeldab tsüklilisust. Stalinile järgnes “liberaalist” maisihärra, Brežnevile “liberaalist” karsklane, “liberaalist” joodikule aga omakorda Putin. Mõneks aastaks ehk läheb vabameelsemaks, aga et lõplikult – seda ei saa kuidagi uskuda.

    Huvitav – vaat see on vist see õige sõna. Huvitav näha, millega kõik seal lõpeb. Huvitav jälgida, kellel arvukatest ennustajatest on lõppude lõpuks õigus. Huvitav – ei rohkemat. Ohtu, et seal võib kodusõjaks minna, ma millegipärast ei taju.

    Ma nimelt usun, et eestivene kogukonna moodustumine toimubki tasapisi meie silme all. Et nende inimeste hulk, kelle emakeeleks on vene keel, kuid kes seovad oma elu Eesti, selle väärtuste ja arusaamadega, on üha suurem. Ja seda kõigis ühiskonna sfäärides.

    Tõsi küll, poliitikuid ei armastata, aga kus maailma riigis neid armastatakse? Armastuse oma maa võimude vastu võiks ametlikult võrdsustada mingi nõrgalt avalduva vaimuhaigusega.

    Selles mõttes on alati kahju, kui kunstiinimesed lähevad poliitikasse. Minu sügav veendumus (üks vähestest, mis mul üleüldse on) seisneb selles, et normaalset haritud intelligentset inimest poliitika huvitama ei peaks. Rääkides loomulikult normaalsest igavast poliitikast, mis toimib normaalses igavas riigis. Nagu meie Eesti.

    Pigem vaadakem läinud aastale õrna nostalgiaga, kuna seal oli palju head ja lootustandvat. Ning võtame uue aasta vastu terve uudishimuga, sest see lubab üht-teist huvitavat. Kas Putin jääb võimule? Kas tuleb maailmalõpp? Kas tuleb lõpu-Putin? Kas võim jääb maailmale? Ootame ära, küll me näeme.

  18. Maailmalõpp on juba alanud Maaleht, Alo Lõhmus

    Maailmalõpp kulgeb oma vältimatut rada. Lohutust pakub siiski, et see aeglane lõppmäng kestab 500 miljonit aastat. 2012. aasta 21. detsembril ei juhtu tõenäoliselt midagi erilist.

    Teooriaga, et maailmalõpp on juba pihta hakanud, tulid Washingtoni ülikooli teadlased astrofüüsik Donald Brownlee ja paleontoloog Peter Ward välja oma raamatus “The Life and Death of Planet Earth” (“Planeedi Maa elu ja surm”).

    Nad väidavad, et hulkraksetel ja kõrgeltarenenud eluvormidel on Maal (ja tõenäoliselt igal teiselgi eluks kõlblikul planeedil) kasutada vaid miljardi aasta pikkune ajavahemik. See on niiöelda elu loomulik eluiga, õitseaeg, millele järgneb vältimatu hääbumine ja lõpuks surm.

    Maa elul on pool sellesest ajast juba kulunud ning eluvormide pulbitsev kõrgaeg on nüüdseks möödas. Tänapäeval asume juba langusfaasis, mille kõige ilmsemaks tunnuseks ongi praegu toimuv liikide järjekindel väljasuremine, väidavad Brownlee ja Ward. Lõpuks jäävad Maale taas elama vaid bakterid ja ainuraksed organismid, kuni needki üha vaenulikumaks muutuvatele elutingimustele alla vannuvad.

    Ajaskaala mõistetavamaks muutmiseks võrdlesid autorid Maa eeldatavat 12 miljardi aasta pikkust eluiga 12-tunnise päevaga.

    Sel juhul on kell praegu 4.30 hommikul. Kella 5ks saab taimede ja loomade ajajärk Maal otsa, kell 8 aurustuvad ookeanid.

    Maailmalõpp on seega tõesti juba alanud ning asjade kulgu muuta pole enam võimalik. Kuid isegi sel juhul on arenenud eluvormidel ees veel 500 miljoni aasta pikkune rauge loojak. Inimesel on võimalus

  19. Miljonid “maailmalõputuristid” seavad sammud Mehhikosse Delfi

    05. veebruar 2012 07:15

    Miljonid “maailmalõputuristid” seavad sammud Mehhikosse
    .
    Mehhiko edelaossa koguneb detsembrikuus arvatavasti miljoneid inimesi, kellest paljud on ostnud vaid ühe suuna pileti, et 21. detsembril 2012 maiade kalendri lubatavat maailmalõppu oma silmaga näha.

    Maiade kultuuri reklaamikampaaniasse on tänavu turismiameti poolt investeeritud 8 miljonit dollarit ja sissevoolavatel turistidel tuleb need kulutused mitmekordselt kompenseerida.

  20. Maailmalõpupaanika: kuidas ellujäämisfännid viimsekspäevaks valmistuvad? Forte

    Elukaaslased on Texase osariiki Floresville’i lähistele ehitanud üheksast konteinerist kindlusesarnase rajatise, millele toodab elektrit tuuleveskite ja päikesepatareide maatriks ning kus inimorganismi jääkproduktidest saab metaan, mille tulel valmib toit. Kõige selle põhjuseks on hirm Maa magnetpooluste vahetumise ees, vahendab Live Science.

    Range ja Haswell on mõned inimestest, keda hakkab alates tänasest tutvustama telekanali National Geographic Channel iganädalane aimesari „Doomsday Preppers” („Viimsekspäevaks valmistujad”), mis viib vaataja šokeerivale ekskursioonile kaasaegsesse maailmalõpu-paranoiasse Range’i ja Haswelli teraskindlusest kalifornialaseni, kes on võimsa maavärina ootuses õppinud toituma aias vohavast umbrohust.

    Ehkki saates leiavad kajastamist vaid mõned kõige ekstreemsematest ilmingutest Ühendriikides, on apokalüptitsism — hirm meile tuttava maailma lõpu ees — praegu ajaloolises kõrgpunktis, kinnitab Montreali Concordia ülikooli usuteaduskonna eesistuja ja aseprofessor Lorenzo DiTomasso. Nähtus on läbi ajaloo vaheldumisi esile kerkinud ja taandunud. „Praegu oleme tipus, kus oleme olnud juba viimased 40 aastat,” märkis DiTomasso.

    Apokalüptitsismi-trendi viimatise kasvu käivitas hirm tuumakatastroofi ees. Tänapäeval on selle peamiseks ajendavaks teguriks aga ideede, eriti just hirmutavate ideede, kiire levik internetis.

    „Kaasaegses maailmas ei ole ühtegi samavõrd hõlmavat selgitust apokalüptilise mõtteviisi kõikjaldasusele kui internet,” selgitas DiTomasso. „Veebist leiab magnetpooluste vahetumise kohta kõike, mida hing ihaldab. Lisaks leidub seal seotud informatsiooni, mis võib samuti panna teid uskuma, et lähiajal seisab ees pooluste vahetumine, mis johtub, ütleme, senitundmatu planeedi tungimisest Päikesesüsteemi.”

  21. Maailmalõpp jääb ära! Õhtuleht

    Internetiavarustes surfates leiab ikka ja jälle kirjutisi, mis teatavad, et tänavu 21. detsembril lõpeb iidne maiade kalender ja koos sellega saabub ka maailmalõpp. Nõrganärviliste rahustamiseks avaldas USA kosmoseagentuur NASA video, millel lükatakse ümber nii see kui ka mitu teist maailmalõputeooriat.

    viidatakse ilmselt sellele paar aastat vanale videole, arvan ma, mis siia kindlasti juba ka on lingitud, aga paneme korra veel
    2012: Reality Check
    mõned kommentaatorid aga arvavad nii:

    Kas te arvate, et Nasa ütleks midagi otse välja? Ei usu ka seda nibiru vms juttu, seda oleks juba mõne amatöör astroloog näinud aga muud asjad on kõik võimalikud. Seda nad ei maini, et galakika keskmega joondume ja selle kohta andmed puuduvad,kuida see võib meid mõjutada. Tõe välja ütlemine tekitaks sellist paanikat et maailma majandus kukuks sekundiga kokku. Aga jah vaadake netis ringi, eriti huvitav on viljaringide info…seal hoiatatakse meid millegi eest.
    mis te räägite?, 09:23, 21. märts 2012
    Sellisel juhul tasub olla valvas.
    Et siis peale Päikese ja Kuu midagi muud meie Maad ei mõjuta? Aga just mõni aeg tagasi oli juttu kosmosekehast, mis möödus Maast üsna ligidalt ja kirjutati, mida kokkupõrge Maaga oleks tekitanud. Kirjas oli ka, millal tuleb järgmine.
    Mehed, midagi siin ei klapi.
    Juss, 09:29, 21. märts 2012
    No VAlge maja kontrolli all olevat Nasa`t tuleb nüüd küll kuulata jah. See punt on sama valelik, kui USA ja teiste “arenenud” riikide illuminaatidest poliitikud.
    jama, 09:41, 21. märts 2012
    see on puhas propaganda, et inimnkond närvi ei läheks. aga fakt on see, et maailma lõpp ei tule nii nagu te mõtlete. maiade kalender ju lõpeb, mitte ei lähe edasi mingi uue tsükliga, mis te vassite krt.
    aga et nüüd maa mässama hakkab ja kogu inimkond hukkub seda ei tule. teile üllatuseks juhtub midagi väga veidrat ja vat siis kes vastu peab. neid asju teadlased ei tea, ei tea ka sensitiivid ega usklikud, sest kõik te lähtute lihalikust ja piiratud teadvusest.
    niiet see mida ootate ei tule, küll aga tuleb see mida keegi ei oska oodata, vat siis on piibli järgi ulgumine ja hammaste kiristamine, suur hoor maapääl kistakse paljaks ja Jumala täht on taevas nähtav. mis see on.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga