Aprill lume all ja “kiisude mäss” Eestis

Kirill ja kell

Küllap toimub me elus palju muudki peale mässu. Lisaks tõstsin osad kommentaarid märtsi alt siia.

219 Replies to “Aprill lume all ja “kiisude mäss” Eestis”

  1. Oakrock, tahad Sa selgitada, kuidasmoodi lahkaja laiba peal hüpoteesi “seda punkti stimuleerides saab suure seksuaalse erutuse ja tugeva orgasmi” kontrollis?

  2. Tallinna Postimees vahendab NIMBY-peitust.

    Tallinna kesklinnas asuv Mardi lasteaed on hädas kasutatud süstaldega, mis sattuvad lasteaia territooriumile kõrvalmajas asuva süstlavahetuspunkti klientide käe läbi.

    Mardi lasteaia lastevanemad nõuavad, et kõrvalmajas asuv süstlavahetuspunkt koliks mujale, sest esmaspäeval leidsid kaks last õues mängides kasutatud süstla ning enda vigastamisest päästsid neid vaid paksud kindad.

    Mõista, mõista, kuidas süstlaid üle jääb, kui vana antakse vahetamispunkti ja uut läheb narkomaanil tarvis?

  3. Postimees vahendab huvitavat mõttekäiku, kuidas kõrgesti kvalifitseeritud liiklusõnnetuse ohvri lähedased kolka-arsti second-guess‘ivad.

    Teedu ravidokumentidest selgub tõepoolest, et kui esimesel visiidil pani arst talle küsimärgiga diagnoosi, siis 2010. aasta märtsis tehtud elektroentsefalograafia uuringuga fikseeriti lõplikult, et ta põeb epilepsiat, millega võib kaasneda lühiajalist, ka ainult sekundeid vältavat, ootamatut teadvusekadu.

    Õnnetuses kannatanud naise ema ütleb, et tema seda versiooni ei usu, kuna Teet tegeles aktiivselt spordiga.

    Tõesti, ühes projekteerimisfirmas IT alal tegutsev Teedu raviajaloos pole märkigi, et too oleks 30 aasta jooksul kordki kaevanud teadvuse kaotust, rääkimata epilepsiast. Arstlik komisjon on lubanud ta armeesse ja andnud talle juhiloa. Ja isegi siis, kui tal diagnoositi juba epilepsia, käis Teet muretult langevarjuga hüppamas ja vigastas maandudes põlve. Kõik see ei sobi lähedaste hinnangul kuidagi ühte pilti. Samal seisukohal on ka advokaat Raul Ainla, kelle Mari ema appi palkas.

    Kui oleks langevarjuga tervelt alla jõudnud, siis ehk võiks tal epilepsia olla, aga kuna põlv viga sai, on päevselge, et epilepsiat vaesekesel pole.

    Advokaadil on jälle teistsugune veider teooria välja pakkuda:

    Advokaat Ainlal on etteheited eelkõige kohtueksperdile, kes oleks võinud tema arvates probleemi rohkem süveneda. “Ekspert ei vaevunud kutsuma uuritavat ülevaatusele kasvõi selleks, et esitada küsimusi. Piltlikult öeldes, kasvõi selleks, et panna talle juhtmeid külge.”

    Siin peitubki selle loo suurim mõistatus kannatanute jaoks. Kuidas sai ekspert anda hinnangu, et tragöödia põhjustaja põeb epilepsiat, kui ta Teeduga kordagi ei kohtunud. Ja nii kaks korda järjest.

    Saladuskatte all paljastab dig advokaadihärrale, et tõenäoliselt valdas kohtuekspert esoteerilist salateadust nimega lugemine ja oskas niimoodi teadmisi välja manada müstilistest paberitest, mille Teetu uurinud arst kokku sehkendanud oli. Ja nii kaks korda järjest.

  4. Novaator räägib, et Kuu-maandumist võltsinud filmigrupp on kõige peale mõelnud ja Kuu peale isegi astronautide ja nende auto võlts-jäljed sisse seadnud.

    Kuu ümber tiirlev automaatjaam NASA’s Lunar Reconnaissance Orbiter pildistas Apollo 16 maandumiskohta.

    Lennul kaasas olnud aparatuur lubas mõõta päikesetuult ja Kuu magnetvälja ning uurida täpsemalt geoloogiat. Astronaudid sõitsid kuuautoga ja selle jäljed on siiani selgelt näha.

    Loomulikult on saadaval ka video.

  5. Small Town Skeptic väljendab skeptitsismi piduriteaduste suhtes.

    After hearing some anti-vaxxers on my local radio call-in program, it got me thinking about an interesting parallel scenario.

    Could I take my car to my mechanic, and when he tells me I need new brakes, can I say “I don’t believe the science on brakes is in yet. You can fix my window wipers and lights, but don’t touch the brakes.”

    The mechanic could protest “But without brakes your car won’t stop. You will be a danger to everyone else on the road.”

    I could reply “You are just part of the automotive industrial complex and you are paid off my Big Auto to push the idea of brakes.”

  6. Pink News räägib, mis juhtus Moskvas pärast seda, kui nõid patsiendi homoseksuaalsust välja ei ravinud.

    He was placed in the facility against his will after his paternal grandmother had tricked him into seeing a witch who attempted to exorcise the ‘spirit of homosexuality’ from him. When this route failed, his father turned to doctors and medication for help.

    “I’d rather have you disabled or a vegetable than gay,” the father told the son according to local Ekho Moskvy radio.

    Although the formal reason for his incarceration was alleged drug and alcohol abuse, his lawyer Violetta Volkova told Ekho Moskvy radio that there was no evidence of such behaviour. She said that he was so drugged by the facility that he forgot the names of his own friends.

  7. O cookievaba Kameelion ütles:

    Nüüd peaksite Te kõik häbenedes kõrvad lonti laskma, kuna kunagi väideti siin, et sihukest asja nagu G-punkt ei ole olemas! See on olemas ja ka leitud!!! /—/ Günekoloog leidis G-punkti lahates laipa.

    Mõned vanahärra Ostrazenski kolleegid on tema avastuse tähenduse suhtes jätkuvalt skeptilised. Vahendab Science News:

    Beverly Whipple, one of the researchers who gave the G-spot its moniker in 1982, isn’t so sure that what Ostrzenski found is the G-spot. “I have no idea what this thing is that he found,” says Whipple, a sex researcher and professor emerita at Rutgers University. “We don’t even know if this tissue is normal.”

    Since the study was conducted on only one woman, the structure could be unique to her. Although Ostrzenski calls the structure erectile tissue, he performed no other analysis to show that the tissue really does what he claims. He also presented no evidence that nerves run to or from the structure to carry stimulatory signals.

    Whipple and others doubt that the G-spot is one structure. “We never said it was a distinct anatomical entity,” she says. Instead, many different structures stimulated by different types of nerves converge in the area. “It’s a region that is highly sensitive … a zone of great erotic complexity.”

    Along with Whipple, Emmanuele Jannini of the University of L’Aquila in Italy and sex researcher Barry Komisaruk of Rutgers University have submitted a commentary to the Journal of Sexual Medicine protesting the publication of Ostrzenski’s study. “We submit that the author’s claim to have discovered ‘the’ G-spot does not fulfill the most fundamental scientific criteria,” the researchers write.

    Amichai Kilchevsky, a urologist at Yale University, agrees with the dissenters. “It’s a pretty problematic paper,” he says. Kilchevsky and colleagues published a study in the March issue of the Journal of Sexual Medicine concluding that the G-spot is not a discrete anatomical entity.

    Finding erectile tissue in the vaginal wall isn’t surprising, but to claim that any anatomical structure is what it seems, Ostrzenski would need to locate the structure in more women and show that stimulation of that structure produces sexual excitement, the critics say.

    Pole vast üllatav, et ka Ostrazenski ise leiab, et enne, kui midagi kindlat väita, tuleks tulemusi korrata.

    Ostrzenski admits that he needs to gather more evidence and plans to conduct further studies.

  8. @dig:

    Tundmata erilist sümpaatiat kapo poolt “tagakiusatud” isikute vastu, võiks siiski öelda, et nii tõsine organisatsioon ei peaks niisama tühja loba ajama või ajakirjandusele lekitama. Kui teatava erakonna liikmetel öeldakse olevat sidemeid Venemaaga, aga tõestada ja karistada ei suudeta, jääb tõesti mulje poliitilisest tellimusest.
    Samas kui tõelised luurajad võetakse kõigepealt kinni ja alles siis saab ajakirjandus teada.

  9. uurija ütles:

    Tundmata erilist sümpaatiat kapo poolt “tagakiusatud” isikute vastu, võiks siiski öelda, et nii tõsine organisatsioon ei peaks niisama tühja loba ajama või ajakirjandusele lekitama.

    Lahtise tekstiga: ma ei usu, et kõnealune väidetav lekitamine kapoga seotud oli.

    Kui teatava erakonna liikmetel öeldakse olevat sidemeid Venemaaga, aga tõestada ja karistada ei suudeta, jääb tõesti mulje poliitilisest tellimusest.

    Kulla inimene, Eestis ei ole Venemaaga sidemete omamine ju karistatav.

  10. Postimees sildistab järjekordse pressiteate “uuringuks”:

    Ülemaailmse intellektuaalomandit puudutava BSA uuringu kohaselt on Eestis on ligi pool kasutusel olevast tarkvarast piraattarkvara, 2010. aastal oli mõõdetav kahju piraatlusest ligi 17,5 miljonit eurot.

  11. Ekspertiis, mis Pussy Rioti tegevuses kriminaalsust ei tuvastanud, valmis juba kolme nädala eest, vahendab Delfi. Advokaat Volkova annab mõista, et see asi nii ei jää. Lisaks saame teada, et Venemaa usklike tunnete riivamine maksab tuhat rubla. Tundub täitsa õiglane hind.

    Ekspertiis ei leidnud Moskva Lunastaja Kristuse kirikus „punkpalve“ korraldanud naisbändi Pussy Riot liikmete tegevuses viha ja vaenu õhutamise motiive ehk kriminaalkuritegu, teatas neljapäeval ajaleht Moskovski Komsomolets, viidates vahi all oleva Jekaterina Samutsevitši advokaadile Violetta Volkovale. /—/

    Volkova sõnul on ainus, mis õnnestus tuvastada, võimalik usklike tunnete riivamine, mis ei ole kriminaalkuritegu. See kvalifitseerub administratiivseks õigusrikkumiseks, mille eest karistatakse tuhanderublase (26 eurose) trahviga.

    Volkova rääkis ka sellest, et ekspertide otsus oli uurijatel teada enne Pussy Rioti liikmete vahi all hoidmise pikendamist, kuid ekspertiisimaterjalid lisati toimikule alles 19. aprillil, mille tulemusena vahi all hoidmist pikendati. „Kõik see võib viia uurijate ametialasele vastutusele võtmiseni,“ ütles Samutsevitši advokaat.

  12. Postimees kuulutab usku:

    Aktsiahinna tõus pöörab eestlased Apple’i-usku

    Apple’i aktsia hinna viimaste kuude püstloodis kerkimine on järsult suurendanud ka Eesti investorite huvi väärtpaberi vastu. Seni pole tehnoloogiagigant oma investorite lootusi petnud – teisipäeva õhtul teatati järjekordsetest suurepärastest tulemustest.

    Tõepoolest, iga tõsine investor teab ju peast, et õige aeg väärtpaberi ostmiseks on siis, kui see on püstloodis kõrgele roninud — ja õige aeg müümiseks siis, kui see jälle madalseisu kobinud on.

  13. Praeguseks on nädalast küll üle poole möödunud, aga ikkagi Algas Euroopa vaktsineerimise nädal ERR

    Riiklikke immuniseerimiskavasid täidavad ehk inimesi vaktsineerivad esmatasandi tervishoiutöötajad. Eestis on nendeks perearstid, pereõed ja kooliõed. Koostöös lastevanematega on laste vaktsineerimisega hästi toime tuldud: 2011. aastal oli kahe-aastaste laste vaktsineerimisega hõlmatus difteeria ja teetanuse vastu 94,9%, läkaköha vastu 94,8%, Haemophilus influenzae b nakkuse vastu 95,3%, B-viirushepatiidi vastu 95,0%.

    Ühe- kuni 14-aastaste laste vaktsineerimisega hõlmatus leetrite, mumpsi ja punetiste vastu 96,6% ning polio- müeliidi vastu 97,1% ja kuni üheteistkümne kuu vanuste väikelaste vaktsineerimisega hõlmatus tuberkuloosi vastu 97,0%. Siiski ei saa märkimata jätta, et lastevanemate hulgas on kasvanud laste vaktsineerimisest keeldujate hulk, millega seatakse teadlikult ohtu laste elu ja tervis.

    Kümme aastat tagasi tunnistati Euroopa poliomüeliidi-vabaks. Seda seisundit on suudetud säilitada kümme aastat tänu elanike, eeskätt laste kõrgele vaktsineerimisega hõlmatusele. Erandiks oli 2010. aasta, mil Euroopa regioonis (peamiselt Tadžikistanis) esines 476 lastehalvatustõve juhtu. Eestis registreeriti viimased lastehalvatuse juhud pea 50 aastat tagasi ja seda tänu heale poliomüeliidi vastasele vaktsineerimisele laste hulgas.

    Hea seis ei pruugi aga igavesti kesta, sest 2011. aastal oli kooliteed alustanud kõikidest 7-aastest lastest juba 2963 poliomüeliidi vastu korduv-vaktsineerimata. Põhjuseks 1,9 protsendi lastevanemate keeldumine oma laste vaktsineerimisest selle raske, eluohtliku või invaliidsust põhjustada võiva nakkushaiguse vastu. Vaktsineerimata laste arv on piisavalt suur, et võiks vallanduda lastehalvatustõve puhang metsiku polioviiruse sissetoomisel mõnelt poliomüeliidi-endeemiliselt maalt. Last saab kindlalt kaitsta vaid haiguse vastu vaktsineerides.

    Numbreid vaadates on vaktsineerituse tase siiski päris kõrge. Kommentaariume lugedes kipub vahest jääma mulje, nagu ühiskond suuremas osas vaktsineerimisvastastest koosnekski.

  14. @dig:

    seda punkti stimuleerides saab suure seksuaalse erutuse ja tugeva orgasmi

    Ta ei pidanudki seda hüpoteesi laiba peal kontrollima!!! Tähtis oli selle oa/hernetera suuruse punktikese olemasolu tõestamine. On teada, et neegrinaised, kel puudub kliitor on võimelised saama orgasme ja seda hoolimata teaduse kinnitustest, et see on võimatu. Netist leidsin alljärgnevad artiklid:

    Naiste ümberlõikamine – ebausk ja traditsioon http://www.terviseleht.ee/200044/44_umber.php
    Ümberlõikamise mõju seksuaalsusele pole põhjalikult uuritud. Üldiselt oletatakse, et seksi nautimine raskeneb märgatavalt. Kuid Sudaani uurimuses osalenud naiste puhul täheldati, et suurem osa jõhkrama versiooni läbi teinutest sai orgasme.

    Orgasm in ritually circumcised African women http://www.lightfoot-klein.com/orgasm.html
    It doesn’t always work out that way, because in Africa, as anywhere else in the world, the most sensitive parts of the sexual nervous system are in the brain.

    And now we finally arrive at the sexuality of circumcised women.
    …………………..
    Then I begin asking questions about her marriage, and I ask, in all innocence, “Are you able to enjoy sex?”.
    …………………….
    She explains: “This woman says that you must be either a lunatic or a complete fool to ask anyone a question like that. She says, of course she enjoys sex! What woman doesn’t? The Pharaonic (ümberlõikamine) cannot change that! She says that no matter what they cut away from you, no one can change that!”

    Next I ask: “When you have sex, how many times out of 10 are you able to have orgasm?” Again the answers are decisive and clear cut. For example: “Every time, except when I am very tired, or one of the children is sick”, or “Four or five out of ten”, or “When I was younger, it was almost every time, but lately I have a lot of trouble with pelvic infections, so now it happens only very rarely”, or “I have never had pleasure with my man. I have only pain and fear.”

    Perhaps the most persuasive piece of evidence comes from a small group of women who have been married more than once, and who are able to report on their marital adjustment to more than one man. When the marriage is a love match, they experience frequent and intense orgasm. When it is not, they do so only rarely.

  15. O cookievaba Kameelion ütles:

    Tähtis oli selle oa/hernetera suuruse punktikese olemasolu tõestamine.

    Nagu eelpool viidatud, pole Ostrazenskil mingeid tõendeid selle kohta, et too avastatud hernetera üldse närvisüsteemiga seotud oli, rääkimata tõestusest, et G-punkt on eraldiseisev elund.

    Kogu jutt mitteklitoriaalsete orgasmide võimalikkusest on täiesti asjassepuutumatu.

  16. @Mart K.:

    Mõned vanahärra Ostrazenski kolleegid on tema avastuse tähenduse suhtes jätkuvalt skeptilised. Vahendab Science News:

    So? Teaduses on olnud päris suuri apsakaid, G-punkti otsimine kaasa arvatud. Teie skeptiliste teadlaste teaduslikud uurimismeetodid ei kannata mingit kriitikat! Loomulikult on väääga „teaduslik meetod“ kasutada millegi reaalselt eksisteeriva, kuid aktiveerimata punkti otsimiseks küsimustikke. Irw, irw, irw.

    Wikipedias on selle punkti asukoht ära näidatud lausa pildi peal – siis tuleks teadlastele vist soovitada Wikipediat lugeda!!! G-Spot http://en.wikipedia.org/wiki/G-spot

    In addition to general skepticism among gynecologists, doctors and researchers that the G-Spot exists,[1][6][8][33] a team at King’s College London in late 2009 suggested that its existence is subjective. They acquired the largest sample size of women to date – 1,800 – who are pairs of twins, and found that the twins did not report a similar G-Spot in their questionnaires. … According to the researchers, if one identical twin reported having a G-Spot, it was more likely that the other would too, but this pattern did not materialize.[15][34] Study co-author Dr. Andrea Burri believes: “It is rather irresponsible to claim the existence of an entity that has never been proven and pressurise women and men too.”[14] Burri stated that one of the reasons for the research was to remove feelings of “inadequacy or underachievement” for women who feared they lacked a G-Spot.[15]
    A 2009 British study concluded that its existence is unproven and subjective, based on questionnaires and personal experience.[7]

    Tuleb välja, et naine on teadlastele ikka veel suur mõistatus. Oh, vaesed mehed! Irw, irw, irw.

    Nipples ‘Light Up’ Brain the Way Genitals Do http://www.livescience.com/153.....n-map.html
    The study, published online July 28 in the Journal of Sexual Medicine, is the first to map the female genitals onto the sensory portion of the brain. Using functional magnetic resonance imaging (fMRI), researchers noted which brain areas become active when women touch various parts of their bodies.
    … Each area of the genitals showed up in its own spot within this brain region, Komisaruk said. … “Even though they’re all clustered there like a cluster of grapes, the response to each [genital area] is different,” he said. “They overlap, but they’re separable.”

  17. Maakana (ja muidu rumalana) ei tea ma G-punktist ega tema nö tagamaadest muhvigi (vastavaid artikleid ka ei üritagi uurima hakata; oad-herned plaanin küll õige peatselt maha külida), aga keegi tark inimene (naisterahvas) kirjutab siin: G-punkti otsinguil*

    Skeptik.ee jagas täna oma FB seinal üht huvitavat artiklit, mille kohta tutvustuseks ütles nii:
    “Müstiline G-punkt, mis oleks justkui vaginaalse ühte orgasminupp, pole mitte anatoomiline moodustis, vaid pigem nagu pealepandud kohustus naisele saada orgasmi “õigest” vaginaalsest vahekorrast. Nagu oleks olemas mingi kõige õigem viis orgasmi saada ja klitoraalse stimulatsiooniga saadav orgasm oleks nagu kuidagi alaväärsem, kuna seda saab ka ilma peeniseta tekitada. Sedasi on G-punktist saanud osade peenisekandjate obsessioon ja uudised G-punkt otsingutest ja justnagu leidmisest leiavad kiirelt tee meediasse, olgu need “leidmised” kuitahes nõrgal teaduslikul alusel.”

    Lugesin ka ise loo läbi ja lisaks siia veel paar huvitavat mõtet: […]

    Ja muidu, O`Cookie vaba , mõelge nüüd ikka ka natuke, kuidas saab surnul mingeid erogeenseid tsoone määrata. Aga kui te enda omas nii kindel olete, siis otsige parem mõni huvitatud teadlane üles ja demonstreerige talle. Ja muidugi, mida varem, seda parem ja kindlasti enne surma.

  18. @Mart K.:

    Eh, heteromehed võiks vist kohe kanda Punasesse Raamatusse, kui väljasureva liigi, sest mõistust paistab neil ikka väga vähe olevat.

    Nagu eelpool viidatud, pole Ostrazenskil mingeid tõendeid selle kohta, et too avastatud hernetera üldse närvisüsteemiga seotud oli, rääkimata tõestusest, et G-punkt on eraldiseisev elund.

    Selle punkti mõju on omal nahal ära proovitud, see erineb oluliselt klitoriaalsest orgasmist; nn „teadlased“ võiksid vaidlemise asemel alustada korrektsete uuringutega, see võiks olla esimeseks sammuks naise kui sellise seksuaalsesega tutvumisel. Karta on et koopamehed olid kaasaegsetest targemad, mis naise rahuldamist puudutas.

    Kogu jutt mitteklitoriaalsete orgasmide võimalikkusest on täiesti asjassepuutumatu.

    Vastupidi! Orgasme saadakse kliitorit omamata, ja antud juhul eksivad Teie nn. „skeptilised teadlased“. Seletage siis ära, kuidas need meie mõistes vigastatud naised (vähesed isendid väljaarvatud) elavad rahuldavat seksuaalelu ja valged naised ei tunne hoolimata teaduse kõrgest tasemest eriti midagi, vaid on sunnitud pidevalt oma hädapätakatele valetama, et need on seksuaalselt heal tasemel. Suur hulk naisi teeskleb orgasme ja see on naise tervise suhtes kuritegu.

  19. Elu24 teavitab, et Egiptus on inimõiguste ja euroopalike väärtuste järgimisel Euroopast endast ette läinud.

    Egiptuse mehed saavad varsti seadusliku õiguse seksida oma surnud naisega kuni kuus tundi pärast naise surma.

    http://www.elu24.ee/822234/egi.....d-naisega/

    Nii et ilmselt on erogeensed tsoonid ja g punkt ka surnutel olemas, lihtsalt meie keskaegsed nekrofoobilised sallimatud eelarvamused ei lase meil neid tundma õppida.

  20. O cookievaba Kameelion ütles:

    Teie skeptiliste teadlaste teaduslikud uurimismeetodid ei kannata mingit kriitikat!

    Tähendab, saan ma õigesti aru: Teie arust on mõttetu naistelt küsida, kas ja kus neil nende arust G-punkt on, aga väga mõttekas väita, et laiba kubemest leitud ebatavaline moodustis peab seda olema, sest pensionärist arst ütles nii?

    Tõsiselt?

    Loomulikult on väääga „teaduslik meetod“ kasutada millegi reaalselt eksisteeriva, kuid aktiveerimata punkti otsimiseks küsimustikke.

    Püüdke selgitada, miks Teie arust ei ole.

    Kogu jutt mitteklitoriaalsete orgasmide võimalikkusest on täiesti asjassepuutumatu.

    Vastupidi! Orgasme saadakse kliitorit omamata.

    See tõestab G-punkti olemasolu sama vähe kui raadiolevi toimimine eetri olemasolu või lõkke põlemine flogistonide olemasolu (isegi kui kliitorita mehed arvestusest välja jätta) ja on seega endiselt asjassepuutumatu.

  21. @salvey:

    aga keegi tark inimene (naisterahvas) kirjutab siin: G-punkti otsinguil

    Me ei leia selles naises midagi tarka; on võrdne seksuaalrevolutsiooni käimalükanud vastikute püksikandjatega, tänu kellele naised ei ole oma seisundit mingilgi moel parandanud; pigem vastupidi. Tundub, et selle ajupesuga käib praegu tavaperekonna lõhkumine, ära kasutades kõiki uudiseid, mis võiksid perekonna seksuaalelu rikastada, serveerides neid uudiseid äraspidises võtmes.

    Ja muidu, O`Cookie vaba , mõelge nüüd ikka ka natuke, kuidas saab surnul mingeid erogeenseid tsoone määrata.

    Kordan veel kord: kliitorita naised saavad orgasme! Kuidas? Teadus ütleb, et nad ei tohi saada, aga nad saavad. Järelikult on olemas kliitorist eraldiseisev erogeenne tsoon/punkt, mis saadab ajju signaale – see saab olla see müstiline G-punkt, mida depressioonis õnnetute naiste jaoks olemas ei ole. Ka on selle punkti eitamine kasulik meestele, nii ei pea nad pingutama.

    Aga kui te enda omas nii kindel olete, siis otsige parem mõni huvitatud teadlane üles ja demonstreerige talle

    Milleks? Reaktsioonidest sellele uudisele on näha, et naised tahavadki õnnetud ja depressioonis olla, las nad siis kannatavad mõnuga.

    Ja muidugi, mida varem, seda parem ja kindlasti enne surma.

    Kas ma peaksin juba surema hakkama või kuidas?

  22. @Mart K.:

    Teie arust on mõttetu naistelt küsida, kas ja kus neil nende arust G-punkt on,

    Jah! Naistelt on mõttetu G-punkti kohta küsida, kuna vaginaalse orgasmi saamiseks peab vahekord kestma vähemalt 1 tund, või ka rohkem. Kui nad ei ole sellist orgasmi kunagi kogenud, siis ei oska nad objektiivselt ka vastata, vaid hakkavad luulutama. Väga ebateaduslik! Irw, irw, irw.

    aga väga mõttekas väita, et laiba kubemest leitud ebatavaline moodustis peab seda olema,

    Mitte kubemest vaid tupest, seal on suur vahe!

    sest pensionärist arst ütles nii?

    Ei, sest väike protsent valgeid naisi (lisaks enamus ümberlõigatutest!) on kogenud vaginaalset orgasmi, mis on klitoriaalsest kordades võimsam. Tänapäeva teadusele need kogemused ju ei loe midagi, kuna ei käi kehtiva jabura dogmaga kokku. Teadmiseks, milline loom see orgasm on! http://et.wikipedia.org/wiki/Orgasm Orgasmi iseloomustab intensiivne füüsiline nauding, mida juhib autonoomne ehk vegetatiivne närvisüsteem (ANS). Sellele lisanduvad tsüklitena reflektoorsed lihaste kokkutõmbed suguelundite piirkonnas, ümber seksuaalorganite ja aanuse.

    Muide islamis on mees kohustatud oma naist seksuaalselt rahuldama!!! Is it permissible to engage in coitus interruptus or to use a condom? http://www.islamqa.com/en/ref/12529
    It is permissible to engage in coitus interruptus if a person does not want a child, and it is also permissible to use a condom, but that is subject to the condition that the wife gives her permission for that, because she has the right to full enjoyment and also to have a child.
    ………………………….
    Also, coitus interruptus cancels out one of the purposes of marriage, which is to have a lot of children, and it also means that the woman’s pleasure is incomplete.

    See tõestab G-punkti olemasolu sama vähe kui raadiolevi toimimine eetri olemasolu

    Raadiolevis on isegi väljend – ollakse eetris! Seega nagu tõestab.

    isegi kui kliitorita mehed arvestusest välja jätta

    Kliitor on välja arenemata peenis.

  23. O cookievaba Kameelion ütles:

    …kliitorita naised saavad orgasme! Kuidas? Teadus ütleb, et nad ei tohi saada, aga nad saavad. Järelikult on olemas kliitorist eraldiseisev erogeenne tsoon/punkt, mis saadab ajju signaale – see saab olla see müstiline G-punkt…

    Esiteks, minu (absoluutse võhiku) teada ei kahtle güneko- ja seksuoloogide konsensus vaginaalse orgasmi olemasolus juba ammu (parandatagu mind, kui ma eksin). Järeldus, et kui orgasmi põhjuseks ei ole kliitor, siis peab selleks olema tingimata G-punkt, ei kannata kriitikat muidu kui juhul, kui määratleme kõik mitteklitoraalsed orgasmitekitavad piirkonnad G-punkti(de)ks.

    Teiseks — kuna, nagu öeldud, olen võhik, ei oska ma Gräfenbergi punkti olemasolu suhtes skeptilisust või usklikkust väljendada. Mulle tundub lihtsalt äärmiselt narr kõiki, kes vastavat skeptilisust mingil põhjusel väljendanud on, lollideks sõimata, kuna üks vana günekoloog lahkas üht laipa ja leidis midagi, mida mitte keegi varem leidnud polnud.

    Kolmandaks on arvamus, nagu oleksid naised, kes vaginaalseid orgasme kogenud pole, alaväärtuslikud, õnnetud ja masendunud, moraalselt sama vastuvõetamatu ja tülgastav kui arvamus, et kõik haigused on inimese enda “vale mõtlemise” või “pattude” vms süü.

  24. Guardian räägib Vatikani vilepillimängijast, kes koledad saladused päevavalgele tõi ja keda nüüd musta kitli ja päikeseprillidega eriagendid taga ajavad.

    Vatican staffers who have been leaking embarrassing letters about corruption and nepotism inside the tiny city state are to be hunted down by a crack squad of cardinals led by a senior member of the religious group Opus Dei.

    Irritated by the anonymous release of documents to the press this year, Pope Benedict has named Cardinal Julian Herranz, 82, to lead a three-man team which will haul in staffers for questioning and rifle through files until they catch the perpetrators of what has been dubbed “Vatileaks”.

    Pilti ka:

  25. @Mart K.:

    Esiteks, minu (absoluutse võhiku) teada ei kahtle güneko- ja seksuoloogide konsensus vaginaalse orgasmi olemasolus juba ammu

    Kahtlevad ja ei suuda kuidagi milleski kokku leppida. Pean Teid ka kurvastama kuid vaginaalne orgasm ongi G-punkti poolt tekitatav orgasm, mida ei ole olemas, hoolimata osade naiste kogemustest.
    Orgasm Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Orgasm
    Discussions of the female orgasm are complicated by orgasms in women typically being divided into two categories: clitoral orgasm and vaginal (or G-Spot) orgasm.[9]
    ………………………….
    The first major national surveys of sexual behavior were the Kinsey Reports.[20] Alfred Kinsey was the first to harshly criticize Freud’s ideas about female sexuality and orgasm when, through his interviews with thousands of women,[20] Kinsey found that most women could not have vaginal orgasms.[32] … He concluded that satisfaction from penile penetration is mainly psychological or perhaps the result of referred sensation.[32] Masters and Johnson’s research into the female sexual response cycle generally supported Kinsey’s findings about the female orgasm,[32][33][34] which inspired feminists such as Anne Koedt to speak about the “false distinction” made between clitoral and vaginal orgasms and women’s biology not being properly analyzed.[31]

    kui orgasmi põhjuseks ei ole kliitor, siis peab selleks olema tingimata G-punkt

    Kuidas naine saab ilma kliitorita orgasmi? Tahan korrektset vastust.

    kuna üks vana günekoloog lahkas üht laipa ja leidis midagi, mida mitte keegi varem leidnud polnud.

    Punkti olemasolu on teada olnud aastakümneid (ka õige asukoht!!), aga see pole kedagi teadlastest huvitanud.

    nagu oleksid naised, kes vaginaalseid orgasme kogenud pole, alaväärtuslikud, õnnetud ja masendunud,

    Mitte alaväärtuslikud, aga õnnetud ja depressioonis kindlasti. Kehvas seksuaalelus saab süüdistada eelkõige mehi, kuna orgasmini suudavad naise vaevata viia ümberlõigatud mehed, keda on vähe.

  26. Konspiraator ütles:

    Egiptuse mehed saavad varsti seadusliku õiguse seksida oma surnud naisega kuni kuus tundi pärast naise surma.

    Kuulus skeptika kants Huffington Post annab teada, et kõnealune usaldusväärse uudiskanali Al Arabiya (ja Daily Mail’i) uudisnupp ei pruugi päris tõsi olla.

    Update: Several Egyptian sources are claiming via Twitter that the story below is false.

    Saadaval on ka vandenõuteooria.

    It has been suggested by some that a rumour may have been placed by sources loyal to former dictator Hosni Mubarak. More to follow.

  27. Briti Kolumbia Ülikooli teadlased on leidnud tõendeid, et analüütiline mõtlemine aitab pimeda usu vastu.

    The study, which will appear in tomorrow’s issue of Science, finds that thinking analytically increases disbelief among believers and skeptics alike, shedding important new light on the psychology of religious belief.

    “Our goal was to explore the fundamental question of why people believe in a God to different degrees,” says lead author Will Gervais, a PhD student in UBC’s Dept. of Psychology. “A combination of complex factors influence matters of personal spirituality, and these new findings suggest that the cognitive system related to analytic thoughts is one factor that can influence disbelief.”

    Researchers used problem-solving tasks and subtle experimental priming – including showing participants Rodin’s sculpture The Thinker or asking participants to complete questionnaires in hard-to-read fonts – to successfully produce “analytic” thinking. The researchers, who assessed participants’ belief levels using a variety of self-reported measures, found that religious belief decreased when participants engaged in analytic tasks, compared to participants who engaged in tasks that did not involve analytic thinking.

  28. New York Times pajatab, kuidas kultuur aja jooksul muutub ja tänapäeva noorus kopiraidiasjandusele teistmoodi vaatab kui vanasti.

    MASSAPEQUA, N.Y. — One of the world’s most prolific bootleggers of Hollywood DVDs loves his morning farina. He has spent eight years churning out hundreds of thousands of copies of “The Hangover,” “Gran Torino” and other first-run movies from his small Long Island apartment to ship overseas.

    “Big Hy” — his handle among many loyal customers — would almost certainly be cast as Hollywood Enemy No. 1 but for a few details. He is actually Hyman Strachman, a 92-year-old, 5-foot-5 World War II veteran trying to stay busy after the death of his wife. And he has sent every one of his copied DVDs, almost 4,000 boxes of them to date, free to American soldiers in Iraq and Afghanistan.

    Suurel mereröövlil on ka suured numbrid ja suured riistad.

    Originally, Mr. Strachman would use his desktop computer to copy the movies one tedious disc at a time. (“It was moyda,” he groaned.) So he got his hands on a $400 professional duplicator that made seven copies at once, grew his fingernails long to better separate the blank discs, and began copying hundreds a day.

    In February, Mr. Strachman duplicated and shipped 1,100 movies. (“A slow month,” he said.) He has not kept an official count but estimates that he topped 80,000 discs a year during his heyday in 2007 and 2008, making his total more than 300,000 since he began in 2004.

    Skeptikutele võib huvi pakkuda ka etniline stereotüüpimine:

    “You’re shocked because your initial image is of some back-alley Eastern European bootlegger — not an old Jewish guy on Long Island,” Captain Curran said. “

    Born in Brooklyn in 1920 to immigrants from Poland, Mr. Strachman left high school during the Depression to work for his family’s window and shade store in Manhattan.

  29. Reuters ei ole volitatud teatama, aga teatab siiski, et Ühendriikide kompetentsed organid on piinamisega ülekuulamist igati uurinud ja kuuldavasti jõudnud järeldusele, et piinamine luuretööd ei soodusta.

    The backers of such techniques, which include “water-boarding,” sleep deprivation and other practices critics call torture, maintain they have led to the disruption of major terror plots and the capture of al Qaeda leaders.

    One official said investigators found “no evidence” such enhanced interrogations played “any significant role” in the years-long intelligence operations which led to the discovery and killing of Osama bin Laden last May by U.S. Navy SEALs.

  30. Daily Mail kirjutab päikesesöödikust, kes lihtrahva toitu puutumast keeldus ning lõpuks nälga suri.

    The Swiss woman, who was in her fifties, apparently got the idea after watching the documentary film ‘In the Beginning, There Was Light’ which features an Indian guru who claims to not have eaten anything in 70 years.

    Followers of the cult Breatharianism believe that the energy they save on digesting food and drink can be transformed into physical, emotional and spiritual energy.

  31. Science Daily teatel on Zürichis avastatud uus barüon.

    ScienceDaily (Apr. 27, 2012) — Physicists from the University of Zurich have discovered a previously unknown particle composed of three quarks in the Large Hadron Collider (LHC) particle accelerator. A new baryon could thus be detected for the first time at the LHC. The baryon known as Xi_b^* confirms fundamental assumptions of physics regarding the binding of quarks.

  32. Associated Press kirjutab intsidendist Chicagos, kus algatati ettevaatusabinõud ahvirõuge-epideemia ärahoidmiseks.

    “She told them her daughter is on a flight back from Uganda and has some red bumps which are pussing and what should she do to treat them,” Roger Sievers said. “She was looking for some general advice.”

    What she got was something else.

    The hospital telephoned the federal Centers for Disease Control and Prevention, which didn’t like the sound of pus and Uganda in the same sentence. When the plane touched down at Midway International Airport in Chicago, the passengers looked out the window to see the jet surrounded by fire trucks, police cars and ambulances. Health officials came through the door wearing facemask and other protective gear.

    Põhjaliku uurimise käigus selgus, et terviseriski siiski ei ole — kahtlusalust patsienti olid kõigest kohalikus hotellis töötanud lutikad hammustanud.

    But after the passengers waited on the plane for a couple of hours, officials brought good news, Roger Sievers said. “They came back down and told my mom it was bed bug bites and they started releasing people” from the jet.

  33. John Randolph Lucas: kaks ei ole valik Postimees

    Urve Eslas käis Londoni lähedal külas Briti filosoofil John Lucasel, et rääkida sellest, mis vaevab Euroopat. Inimesed vajavad valikute tegemiseks alust, kuid religiooni asemele pürginud teadus ei suuda vajalikke vastuseid anda ning poliitika pakub valikuid vaid musta ja valge vahel.

  34. Singularity Hub kirjutab juhtumist, kus ühele neeru vajanud patsiendile sobimatuks osutunud doonorneer hakkas pärast teistkordset siirdamist tööle teises patsiendis.

    In addition to affecting Ray, focal segmental glomerulosclerosis is also a common complication following kidney transplants, developing in 40 percent of kidney transplant recipients. Because of Ray’s preexisting condition doctors were extra cautious, monitoring the health of the kidney very closely. They saw signs that FSGS was developing within 24 hours of the surgery. Further testing confirmed that the disease had in fact taken hold and doctors therefore removed the kidney 14 days after it had been implanted.

    The recipient then became the donor.

    Erwin Gomez was suffering from end-stage renal disease brought on by type 2 diabetes. Dr. Lorenzo Gallon, the doctor at Chicago’s Northwestern University who performed the surgery, re-implanted Ray’s kidney into Gomez. Immediately the kidney showed a turn-around. Biopsies showed that the lesions caused by FSGS had been reversed and assessments showed normal filtration function. According to Dr. Gallon, such a reversal had never been seen.

    Tähelepaneku põhjal saab plaanida teaduskatsetusi ja kui hulka ebatõenäolisi sündmusi sündima peaks, siis kunagi tulevikus kasvab märkimisväärselt doonorneerude kasutamise tõhusus. Aga loomulikult ei too “That’s strange …” mitte iga kord endaga Suurt Avastust kaasa.

  35. Scientific American kirjutab sünteetilistest veresoontest ilma sünteetiliste aineteta.

    One company has engineered a potential solution: lab-grown, human-tissue textiles. These woven blood vessels, made from strands of cultured skin cells, could one day be a ready-made solution for dialysis and heart disease patients alike. The technology was presented April 23 at the Experimental Biology 2012 annual meeting in San Diego.

    “It is not like your grandmother with the little knitting pins,” Nicolas L’Heureux, chief scientific officer of Cytograft, the company that makes the tissue-based vessels, said in a prepared statement. The details of the new weaving technology are still somewhat under wraps, but it seems like it could be a quick and relatively inexpensive way to create resilient, all-natural vessels.

    “There were a lot of doubts in the field that you could make a blood vessel—which is something that needs to resist pressure constantly, 24/7—without any synthetic materials in it,” L’Heureux said.

  36. Royal Society teadlased on analüüsinud inimkonna ees seisvaid keerulisi probleeme ja ränga töö lõpetuseks kokku pannud aruande People and the planet.

    Rapid and widespread changes in the world’s human population, coupled with unprecedented levels of consumption present profound challenges to human health and wellbeing, and the natural environment. This report gives an overview of how global population and consumption are linked, and the implications for a finite planet.

    Key recommendations include:

    1. The international community must bring the 1.3 billion people living on less than $1.25 per day out of absolute poverty, and reduce the inequality that persists in the world today. This will require focused efforts in key policy areas including economic development, education, family planning and health.

    2. The most developed and the emerging economies must stabilise and then reduce material consumption levels through: dramatic improvements in resource use efficiency, including: reducing waste; investment in sustainable resources, technologies and infrastructures; and systematically decoupling economic activity from environmental impact.

    3. Reproductive health and voluntary family planning programmes urgently require political leadership and financial commitment, both nationally and internationally. This is needed to continue the downward trajectory of fertility rates, especially in countries where the unmet need for contraception is high.

    4. Population and the environment should not be considered as two separate issues. Demographic changes, and the influences on them, should be factored into economic and environmental debate and planning at international meetings, such as the Rio+20 Conference on Sustainable Development and subsequent meetings.

    Other recommendations made in the report focus on:

    * the potential for urbanisation to reduce material consumption
    * removing barriers to achieve high-quality primary and secondary education for all
    * undertaking more research into the interactions between consumption, demographic change and environmental impact
    * implementing comprehensive wealth measures
    * developing new socio-economic systems.

    PDF-kujul on saadaval nii lühikokkuvõte kui täistekst.

  37. Seattle Post-Intelligencer: “Gateway Sexual Activity” — banned in Tennessee

    The Tennessee Legislature has sent to the governor legislation which orders teachers to “exclusively and emphatically” promote abstinence while banning anything deemed “gateway sexual activity.”

    Drafted by a Christian group, the Family Action Council of Tennessee, the law allows parents to bring charges against a teacher for allegedly condoning “gateway sexual activity.”

    Such groups as Planned Parenthood, which have offered sex education programs in schools, could face $500 fines in the Volunteer State.

    Saadaval on ka definitsioon.

    The legislation is product of a Republican legislature elected in 2010. “Gateway sexual activity means sexual contact encouraging an individual to engage in non-abstinent behavior,” said State Rep. Jim Gotto, a Republican and chief sponsor of the legislation.

    Võimalik, et Tennessee üritab saada esimeseks osariigiks, kes Darwini preemia pälvib, aga arvestades, kui hästi abstinentsiasjandus praktikas töötab, oleks nende edu peale panustada ennatlik.

  38. IJASS vahendab matemaatikuid, kes on Viking’i andmeid uurinud ja sedastanud, et 1976. aastal oli Marsil tõenäoliselt elu.

    The only extraterrestrial life detection experiments ever conducted were the three which were components of the 1976 Viking Mission to Mars. Of these, only the Labeled Release experiment obtained a clearly positive response. In this experiment 14C radiolabeled nutrient was added to the Mars soil samples. Active soils exhibited rapid, substantial gas release. The gas was probably CO2 and, possibly, other radiocarbon-containing gases. We have applied complexity analysis to the Viking LR data. Measures of mathematical complexity permit deep analysis of data structure along continua including signal vs. noise, entropy vs.negentropy, periodicity vs. aperiodicity, order vs. disorder etc. We have employed seven complexity variables, all derived from LR data, to show that Viking LR active responses can be distinguished from controls via cluster analysis and other multivariate techniques. Furthermore, Martian LR active response data cluster with known biological time series while the control data cluster with purely physical measures. We conclude that the complexity pattern seen in active experiments strongly suggests biology while the different pattern in the control responses is more likely to be non-biological. Control responses that exhibit relatively low initial order rapidly devolve into near-random noise, while the active experiments exhibit higher initial order which decays only slowly. This suggests a robust biological response. These analyses support the interpretation that the Viking LR experiment did detect extant microbial life on Mars.

  39. @dig:

    Teadmine, et autism on eelkõige tingitud sünnitusea tõusust, st vanemate vanusest – je eriti isa vanusest – on vähemalt aastakest viis vana. Kirjutasin esimestest uuringutulemustest ise ka. Mälu järgi olid esimesed taolised uuringud tehtud Iisraelis.

  40. dig ütles:

    IJASS vahendab matemaatikuid, kes on Viking’i andmeid uurinud ja sedastanud, et 1976. aastal oli Marsil tõenäoliselt elu.

    Samateemaline lugu ilmus Fortes 16. aprillil.

    Uurijad võtsid teravdatud vaatluse alla toorandmed, mis koguti nn sildistatud väljalasete (ingl Labeled Release) katse käigus. Katse seisnes mikroobse ainevahetuse märkide otsimises kahe Vikingi maanduri kogutud ja töödeldud pinnaseproovidest. Teadlaste üldise konsensuse kohaselt leiti eksperimendi käigus tõendeid geoloogilisest, mitte bioloogilisest tegevusest.

    Hiljutine uurimus lähenes küsimusele uue nurga alt. Teadlased teisendasid toonase uurimistööga seotud uurijailt saadud andmete väljatrükid digitaalseteks arvukogumiteks ja mõõtsid tulemuste keerukuse määra. Kuna elussüsteemid on mittebioloogilistest protsessidest komplitseeritumad, keskendus uurimus tulemustele puhtalt arvuteaduslikust perspektiivist.

    Vikingi eksperimentide tulemuste keerukus osutus umbes sama keerukaks kui Maa bioloogia baasil tehtud samasuguste analüüside andmekomplektid. Uurijate kinnitusel iseloomustab taoline korrastatuse määr pigem bioloogilisi kui puhtfüüsikalisi protsesse.

    Kriitikud väidavad vastu, et rakendatud meetodi tõhusust pole maiste bioloogiliste ja mittebioloogiliste protsesside erinevuste mõõdistamisega seni kontrollitud, mistõttu uurimuse tulemused on järelduste tegemiseks liiga ennatlikud.

  41. Vasakule kaldu veebileht AlterNet kirjutab, et toidukõlbulik rapsiõli on sõjatööstuse turjal rikkusse ratsutanud rapsiõlitöösturite vandenõu oma positsiooni põlistamiseks, mistõttu peaks rapsipõhisesse toiduõlisse (canola oil) suhtuma ettevaatusega.

    [R]rapeseed oil demand waned when the war ended, and thus began an intensive program to breed a rapeseed edible to humans. The Holy Grail was a strain with dramatically lower levels of erucic acid and glucosinolates, which are the main culprits behind rapeseed oil’s foul flavor, and according to some research, toxic effects.

    The industry opted against calling its new product “rape oil,” so in 1978 the new plant was christened canola, for “CANadian Oil Low Acid.” The “Low Acid” refers to erucic acid.

    Canola is processed with heat, pressure, and often solvents like hexane. Even in cold-pressed “organic” canola, the refining steps include bleaching, deodorization, and the removal of various gummy, oozy byproducts. In fact, many of these steps are similar to practices that people are worked up about over pink slime, including heated centrifugation and treatment with noxious chemicals.

    Kes lõpuni viitsib lugeda, saab teada, et tegelikult erilist kontravärssi nigu polekski — väljaspool väidet, et rapsiõli oliivõlist tervislikum on, mida ma polnudki varem kohanud.

    Olive oil has flavor; canola is tasteless. Olive oil is intact, alive with enzymes and other biomolecules, while canola is processed, filtered and separated into a sliver of its former self. Olive oil is the ancient foundation of the Mediterranean diet; canola oil is a recent experiment, a Hail Mary effort to save an industry.

    But for all of its wonderful qualities, one thing extra-virgin olive oil isn’t is cheap. And canola oil, while perhaps not as mind-boggingly awesome as some would have us believe, probably isn’t that bad for you — except for those trans fats created in the deodorization process. But other than the price difference, there isn’t any reason to choose canola oil over olive oil.

  42. Forte vahendab rõõmsat uudist, et inimese evolutsioon polegi peatunud. Seekord aitasid tõdemusele jõuda Soome kirikuraamatud.

    Levinud väärarusaama kohaselt lõppes inimeste areng, kui hakati tegelema põllumajandusega ja normiks kujunes monogaamne kooselu.

    Aastatel 1760–1849 sündinud soomlaste kohta põhjalikest kirikuarhiividest (pildil) kogutud tõendid annavad aga mõista, et nii see pole.

    Teadlased analüüsisid andmeid majandusliku staatuse, sündide, surmade ja abielude kohta, pöörates erilist tähelepanu neljale looduslikku valikut mõjutavale tegurile: täiskasvanueani elus püsimisele, vastassoost elukaaslaste ligipääsetavusele, paljunemise edukusele ja viljakuse määrale.

    Selgus, et võimalused, mida looduslik valik pakkus soomlastele, on võrreldavad metsikus looduses täheldatud arenguvõimalustega.

    Peamiselt tingisid elukõlbulikkuse varieeruvust erinevused noorte ellujäämise määrades ja viljakuses, seda isegi jõukate elanike hulgas.
    Range kinnipidamine monogaamsest normist loodusliku valiku ilmnemise potentsiaali ei pärssinud.

    Sheffieldi ülikooli zooloogia- ja bioloogiateaduskonna esindaja dr Virpi Lummaa kommenteeris: “Meie uurimus näitas, et ühiskondlikud arengud ei ole mõjutanud tõsiasja, et meie liik jätkab evolutsioonilist arenemist täpselt samamoodi nagu “metsikud” liigid.

    Üllataval kombel ei anna kommentaariumis seekord tooni nii väga kreatsionistid, kui hoopis kseno- ja homofoobid.

  43. Postimehes ilmutab kommertsteadaannet Ernst & Young, kes on tähele pannud, et rahvale lähevad vaktsiinivõrdlused hästi peale.

    Miks vaktsineerida oma ettevõtet „puukide“ vastu?

    Nagu reklaamile kohane, on kirjatükk omaette rubriigis nimega “Ernst & Young” ja kommenteerida seda ei saa. Muidu, kus selle häda ots, võiks ju mõni näpuga näidata ja artikli kitsaskohtadele osutada. Miks Postimees kolumnile peale ei kirjutanud, et tegemist reklaamiga on, jääb paraku küll ebaselgeks.

  44. Telegraph on välja nuhkinud, et London Metropolitan University moslemitele ei meeldi üldse, kui administratsioon kõrtsi kinni paneb ja väidab, et moslemid käskisid.

    The students at London Metropolitan University said the prospective alcohol ban was “ill-advised and misleading”, demonising them and exacerbating “Islamophobia” at the university and in wider society.

    They warned the proposals had created such ill-feeling amongst students that it is “only a matter of time” before a Muslim student is assaulted.

    They accused Vice Chancellor Professor Malcolm Gillies of “immorally” using them as “scapegoats” in order to justify a decision not to renew a costly lease for the student bar.

    Gillies on üritanud ka mittemoslemeid süüdistada, aga “Mittemoslemid virisevad …” ei kõla pealkirjas nii ilusasti.

    In an open letter, students have now reprimanded Prof Gillies for failing to consult all students on any proposed alcohol ban and have demanded a retraction and an apology for his comments.

    They said: “There has never been a demand for an alcohol ban on campus from Muslim or non-Muslim students.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga