Sep 22 2012

Skeptik.ee kohtumine 26. septembril

Autor: kell 12:15 teemas üritused, kohtumised. Üks kommentaar.

Suur-Karja 8

Skeptik.ee kutsub huvilisi 26. septembril kohtumisele!

Koht ja aeg
St. Patrick’s, Suur-Karja 8, Tallinn, 26. septembril algus kell 19.00.

Sisse astub skeptiline maailmarändur Stewart Green.

Saad liituda ka vastava Facebooki üritusega.

Osta saab raamatut Pahateadus – 10€ (üsna viimased eksemplarid).

Jaga rõõmu või murega!

Üks kommentaar

Üks kommentaar loole “Skeptik.ee kohtumine 26. septembril”

 1. Martin Vällik 27. september 2012 kell 12:41

  Saimegi kokku ja tore oli. Kohal käis üle 20, aga alla 30 inimese. Stew rääkis oma reisikogemustest ja skeptilisuse seotusest sellega, kohapeal tekkis arutelusid, millest mõned kippusid liialt eksistentsiaalseks, aga saime hakkama. Stew näitas ka mõningaid kaarditrikke.

  Pidasime plaani tuleviku osas ja häid ideid kogunes. Püüan ühte nüüd ellu viima hakata. Idee on, et võiks esialgu vähemalt kord kuus mingi avaliku ürituse teha, kus alguses on keegi, kes räägib oma teemal ja teised kuulavad, seejärel küs-vas ja arutelu ning muu lõbus ajaviide.

  Kes soovib muusikalist või mõnd muud kunstilist vahepala pakkuda, siis andke aga teada. Kohad võivad olla erinevad – kord mõni pubi, kord kool kesklinnas, kord ehk veel midagi kolmandat ja neljandat, nt muuseumi ühiskülastus.

  Ühest pommuudisest oli ka juttu, aga sellest pikemalt alates oktoobrist.

  Kavandan järgmist Tallinna üritust oktoobri teise poolde, aga ettepanekud vahvate esinejate osas on alati oodatud.

  Võibolla näete 26. sept ürituse pilt siin.

Trackback URI | Comments RSS

Lisa kommentaar

Palun tutvu kommenteerimise reeglitega. Kommentaar jääb automaatselt ootele, kui selle nime ja e-kirja aadressiga pole varem kommenteeritud ja/või kommentaar sisaldab rohkem kui 1 lingi. Mõnikord satub kommentaar otse spämmi sekka, kuid pea vastu!

Quicktags: