Juurika auratransformatsioon, kohalikud vaktsiinivastased ja muid lugusid Eesti ajakirjandusest (mai)

Aura enne ja pärast

  • Totaalne auratransformatsioon
    Anne Memedova, Postimees

    «Sa ei kujuta ette, kui vabastavalt see mõjub!» pajatas õhetav Evelin, demonstreerides fotosid oma vanast ja uuest aurast. «Juur- ja päikesepõimiku omadused koondusid hara tšakrasse, kõritšakra koondus südametšakrasse ning kroon tšakra kolmanda silma tšakrasse. Tasakaalukeha ühendab nüüd kõrgema vaimse keha otse füüsilise kehaga! Mistõttu energiakehad, astraalkeha ning eeterkeha kaovad sootuks, ainuüksi tänu sellele kaotasin kaalus üle 20 kilogrammi!»

  • Ürgemade võitlus tavameditsiini reeglite vastu
    Stina Eilsen, Postimees Tarbija24

    Uriiniteraapia ja vaktsineerimisvastasus, aga mind isiklikult hämmastas kõige enam õppinud arsti jutt:

    Eesti waldorfkoolide arst ja antroposoofilise meditsiini spetsialist Anne Silbaum valib vaktsineerimisest kõneldes ettevaatlikult sõnu. Ta annab vihjamisi mõista, et arstiharidusega inimesena ei saa ta ajakirjaniku küsimustele avameelselt vastata. «Maailm ei ole mustvalge. Ühest vastust ei ole olemas… kas vaktsineerida või mitte, jääb lapsevanema otsustada,» mainib Silbaum ja soovitab lugeda raamatut nimega «Laps».

  • Kaika Laine paneb südamele: usk peab olema!
    Priit Pullerits, Postimees

    Miks tavameditsiin ei suuda aidata, aga teie suudate? Milles on trikk?
    Trikk on selles, et arstid on sündinud siia ilma, otsa ees karikas ja uss. Neil puudub rist. Nemad ei saa roosihaigeid üldse ravida, neid ravisin kõiki mina. Roos on ravitav ainult jumalasõnaga, mitte meditsiiniga.

    Päris hea lugu sellest, kuidas kujuneb ja kulgeb üks inimelu.

  • Narva kiriku halastamatu äri surnutega
    Kadri Jakobson, Äripäev; sama asi Delfis

    Kiriku hinnakiri näeb ette, et kes koguduse liige pole, peab hauaplatsi eest maksma 5000 krooni. Vähe sellest. Kõikidel, kelle lähedased on kalmistule maetud alates 1945. aastast, tuleb kirikule tasuda 1500kroonine haua vormistamise tasu. Vastasel juhul maetakse peale.

    “Kes pole luteri- ega õigeusku, on kommunistid! Ja nemad vaadaku, kuidas ise saavad,” ütleb Jürjo kõva häälega. “Vald ei saa inimesi lahterdada, kuid kirik saab! See kalmistu on mõeldud ristiinimestele!”

    Ilmekas lugu sellest, kuidas kirik häda, muret ja vaenu külvab ning inimesi nende usutunnistuse kohaselt diskrimineerib.

  • Milles peitub libaravimite menu saladus?
    Delfi Forte

    Raisakotka söömine ei ravi kedagi terveks rängast süüfilisest, nagu ei aita mädandatud madudest pruulitud rüübe ka leepra vastu. Kuid need ja muud võlts-teraapiad levivad just seetõttu, et need ei tööta. Sellise tulemuse andis libameditsiini matemaatiline mudel.

    Ebatõhusad ravimeetodid ei ravi haigust, mistõttu kannatajad demonstreerivad neid suuremale hulgale inimestele kui need, kes päris ravimeid manustades kiiresti tervenevad, vahendab New Scientist.

  • Ufoloogid: Marsi pinnal lebab tulnuka pealuu
    Delfi Forte

    Üks ufoloog arutleb, et pealuu on 15 cm lai ja selle väike ja kitsas suu andvat tunnistust sellest, et tegemist on ilmselt lihasööjaga. Teine foorumis osaleja murrab pead, kas pea on kehast eemaldatud või on tulnukas hoopis pinnasesse kaevatud.

    Mina arvan, et see on hoopis ufonaudi poolt Marsile viidud Jeesuse pealuu.

  • Ilmamärul kinolinal – Hollywood müüb, klimatoloog naerab
    Ain Kallis, Maaleht

    Jack teeb kliimamudelitega arvutusi, mis osutuvadki täpseks – loodust reostavate suurlinnade elanikke tabab ilmataadi kohutav kättemaks: Tokyo omi tapavad tohutud raheterad, Los Angelest lammutavad hiigeltornaadod.

    See pole veel midagi: põhjapoolkera kohale tekivad kolm “supertsüklonit”, mis kukuvad maad külmutama! Ja teevad seda põhjalikult – õhutemperatuur langeb järsult -102 kraadini (vana ilmarekord oli -89,2 °C).

  • Millega pesta välismaiseid puuvilju?
    Kirsi Lattu, Maaleht

    Tervisekaitseinspektsiooni keskkonnatervise ekspertiisiosakonna peaspetsialist Natali Promet ütles, et analoogne puhastusefekt ei ole välistatud ka õuna hoolikal pesemisel kraaniveega. “Pealegi esineb pesuvahendi koostises aine d-limoneen, mis on allergeen. Selle aine suhtes ülitundlikel inimestel tuleb vältida nimetatud pesuvahendi kasutamist ja kasutada puu- ja köögiviljade pesemiseks kraanivett,” lisas Promet.

  • Reformierakond kasutab kaardimoori Europarlamendi valimistel. Tõmmis Postimehe kodulehelt:

    Reformierakonna Euro-ennustaja

106 Replies to “Juurika auratransformatsioon, kohalikud vaktsiinivastased ja muid lugusid Eesti ajakirjandusest (mai)”

  1. Wikipedia keelas saientoloogidel artiklite toimetamise

    Komisjoni otsuse kohaselt blokeerib Wikipedia kõik saientoloogia kiriku ja sellega seotud organisatsioonide IP-aadressid ning keelab usulahu esindajatel kommenteerida mistahes Wikipedia artikleid.

    http://www.postimees.ee/?id=125888

  2. Vesi kriminoloogia bioloogilise koolkonna veskile: Purjuspäi jõhkrutsemist võib põhjustada glükogeenipuudus

    Soome uurijad leidsid, et purju jäädes agressiivseks ja vägivaldseks muutumine on seotud liiga väikese glükogeenihulgaga organismis.

    Sel juhul piisaks joobnuna laamendama hakkamise vältimiseks vaid ravimitest ja regulaarsetest toidukordadest, kirjutab Healthday.

    Uuringus vaadeldi 49 alkoholiprobleemidega meest, kes purju jäädes vägivaldseks muutusid ning kontrollgruppi, kuhu kuulus 40 tervet meest. Osalejatel mõõdeti insuliini- ja glükogeenitaset.

    Kaheksa aasta jooksul pani 49 alkoholisõltuvuses mehest 17 purjuspäi toime mõne vägivaldse teo. Leiti, et nende veres oli rohkem insuliini ja vähem glükogeeni kui kontrollgruppi kuulunutel meestel ja neil alkohoolikutel, kes selle aja jooksul ühegi uue jõhkrusega hakkama ei saanud.

    Helsingi ülikooli uurijad järeldasid, et glükogeeni sünteesimist soodustavad ja hüpoglükeemia riski vähendavad ained võivad aidata ravida impulsiivset vägivaldset käitumist. Nad lisasid, et abi võib olla ka alkoholi pruukimise ajal regulaarselt söömisest.

  3. Kui juba joomistablette teha, siis tuleks neisse ka vitamiine — eriti B1’t — lisada. Siis väheneks teadliku umbjoodiku risk Korsakoffi haiguse kätte ära surra.

  4. Arheoloogid leidsid nõiaanuma

    Briti arheoloogid leidsid 17. sajandist pärineva nõiaanuma, mis sisaldab ära lõigatud küüsi, juukseid ja naelu.

    Kagu-Londonist Greenwichist ehitustööde käigus leitud veinikannu uuriti röntgeni all, tegemaks selle sisu kindlaks. Paljastusid asjad, mida võidi kasutada haiguste ravimisel, needuse mahavõtmisel ja manamisel.

    Lisaks eelpoolnimetatud asjadele, oli kannus jääke ka vedelikust, mis osutus uriiniks.

    Vene tervendajal kästi Eestist lahkuda

    Tänavu kavatses Dmitri Jefremov aprilli lõpus ja mai alguses korraldada kaks seanssi, mis kandsid nime «Hingele ja tervisele», Kohtla-Järve kultuurikeskuses ning seejärel viis analoogset seanssi Narva kultuurimajas Rugodiv, kirjutab Põhjarannik. Nagu tavaliselt, oli tervendajal kavas laadida inimesi vaimuenergia ja tervisega ning vabastada neid neeru-, südame-, silma- jt haigustest.

    Tervendaja võeti Kohtla-Järvel kinni, kuna too oli tulnud Eestisse turismiviisa asemel küllakutse alusel, ning talle tehti ettepanek maksta trahvi, jätta ära seansid ja lahkuda 24 tunni jooksul Eestist.

  5. 4. juuni Suvereporteris, kohal 1:04:00 jutustab tervendaja Galina Grossmann:

    Mul on oma firma: Grossmann Inimbioloogia ja Ökoloogia keskus. Ja see on teaduslik firma ja tema põhi on ikka teaduslik põhi ja teaduslikud konsultatsioonid, mis ma inimestele annan. Vat see on minu firma töö.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga